Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TommyC
és most mind1ik elhúzott F1et nézni ;-)

dixitque deus fiat lux

Lol Lányoknak szól a topik de csak fiúk írnak Xd

Lord Nomak
Alapból stresszes a munka ha a semmiért dolgozik az ember, és ez megint csak vitákat szülhet egy kapcsolatban az idegesség végett. Nem kell hozzá hónap vége és aggódás a kenyér végett.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Te nem értelmezed jól a dolgokat. Ki beszélt itt bmw-rõl meg ilyenekrõl? Én csak egy alap szintrõl beszéltem ami egy stresszmentes élethez kell. Azért írtam, hogy igenis számít a pénz, mert pl aki minimálbérért robotol, abból a munkahelyen kihajtják a szart is, de ez nem elég mert hónap végén még amiatt is aggódhat, hogy mibõl vesz kenyeret, emiatt ingerült lesz és a párján vezeti le az idegességet.

n3whous3
Elsõre mindenkinek a külsõ a fontos. De csajoknak igenis a belsõ számít jobban, ha már együtt van a pasival. Részemrõl is egyébként, külsõ nem változik ugye (majd jó sok idõ múlva), belsõt meg jobban szereti az ember, mert végülis nem a szája meg a mellei okoznak örömet, hanem az, amit CSINÁL és azt nem a külsõ okozza.

púúúúú

azzal viszont egyet kell értenem, hogy a külsõ fontosabb egy lánynak a belsõnél.
Már kérdeztem tõle, hogy mindig azt mondják, hogy egy lánynak az számít elsõsorban, hogy milyen egy fiú természete. Igaz ez? Milyen arányban kell lennie a kettõnek?
kb. így válszolt:
lányoknál általában külsõ/belsõ 60-40%, eleinte talán 70-30%. Mert aki nem néz ki jól, az alapvetõen nehéz megszeretni.
vizes
És megkapod te is ugyanezt.

És a te barátnõd nem mondja, hogy nem talál rendes fiút. Megosztjátok a gondokat, bajokat és az örömöket.
És ez így jó.

A nem találok rendes fiút mondogató nõk csak rabszolgákat keresnek, nem akrják tudomásul venni, hogy egy csónakban ülnek.
Többször hallottam már hölgyeket nyilatkozni, (még a tévében is) hogy ök
bizony ha férjhez is mennek nem föznek a férjükre mert nekik is jár a szabadság. Ja, persze. A marhája meg melózzon, hogy legyen pénz ajaktetoválásra meg szilikonra.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Legend Killer
Hova lettek a csajok a tápikból? 😄 Elûzitek arcok 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

n3whous3
Na erre gondoltam, élhetõ színvonal mellett nem számít a pénz. Nem fog a barátnõd beleugrani egy vastagtárcás ölébe csak azért. Mert szeret téged. Ha meg mégis, akkor a csaj volt hibás és nem az elgondolás.

púúúúú

BaliBoy
Bármennire is vicces próbál lenni ez a dolog sajnos igaz. A nõi nemnek akkora lett az elvárása, hogy ihaj. Szociológusok arra a kérdésere, hogy miért nõ vagy inkább, hogy miért fullad annyi házasság válásba azt szokták válaszolni, hogy valójában csak azért több mert régen nem volt lehetõség válásra. A válás az új kor "találmánya". Semmi kétség ebben nem kevés igazság van. Viszont szerintem ez a folyamat párhuzamos azzal, hogy egyre inkább - sõtt ma már az esetek legnagyobb többségében - a nõk választanak párt és nem a férfiak.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

n3whous3
DE nem értelmezed jól a dolgot. A pénz nem számít nem az jelenti, hogy full csóró embert is szeret a másik (pedig van rá példa, hidd már el), hanem azt, hogy nem kell BMW meg minden nap 4* vacsora, stb. ahhoz, hogy a csaj imádjon. Hanem egy normális kapcsolat néha meg megleped valamivel, ami lehet pénzigényes is persze.

púúúúú

ez azért nálunk is így megy, általában felezünk, de azért legalább 60-40 vagy 70-30 arányban rendezzük le a dolgokat.
a pénzesség nem számít neki, csak az "élhetõ" színvonalat hozzuk. evés-ivás-alapvetõ igényesség-egy kis extra, ha telik rá. Szóval nem túlzottan anyagias. Ebbõl a szempontból legalább jó, hogy mûvészlélek 😄
Milyen anonimusz újgazdag? 22 évesen külön élek anyáméktól, dolgozok, fizetem az albérletet, anyámék egy fillért se költenek rám. Itt most nem arról volt szó, amikor a csajra elmegy havi többszázezer, de igenis kell egy bizonyos szint. Álszent szöveg ez a pénz nem számít.

n3whous3
Ez a lista kicsit ellentmondásos dolgokat tartalmaz, de jó 😊

púúúúú

n3whous3
Látszik egyébként rajtatok "sorstársaim", hogy a rossz oldalhoz tartoztok. Nem azért kell foglalkozni és örömet okozni a másiknak, mert elvárod cserébe, hogy te is kapj valamit, hanem azért, mert szereted. És vannak olyan "aberáltak" (pl. én), akinek hihetetlen örömforrás az, amikor barátnõmnek örömet tudok bármivel is okozni. Csók, szép szó, vagy kis ajándék, bármi

púúúúú

n3whous3
" A bölcsöde meg az óvoda csak vigyáz a gyerekedre, de nem neveli!"

Ez most igaz, de régebben (még csak nem is azt én ált sulis idõmben) ennek fordítva kellett volna lennie. Legalábbis részben.

púúúúú

ThisZip
2 és fél óra alatt 141 hozzászólás és top10 5-ik helye 😮

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

n3whous3
Ezt te könnyen mondod anonimusz újgazdag, mert minden csaj csak azért bukott eddig rád, mert vastag a tárcád.

Barátnõmnek ÉN számítok és nekem pedig Õ, legfõkébb az a sok jó tulajdonság ami benne van. És bár próbálok pénzes lenni, de a "ki fizet" dolog nálunk kétoldalú és nem várja el, hogy mindig én legyek a pénztárca.

Ritka dolog, de van ilyen is.

púúúúú

ThisZip
OWNED!

Sir Quno Jedi
Az nem elég. Vannak trendi "õrülthobbik", amik "dögösek" és a nõk eldobják a byugijukat tõle, meg vannak "geek" mániák, amik nem divatosak és nem izgisek és különbenis...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

vizes
Reménykedj, hogy nem ismer egy gitárost sem!<#eplus2>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Sir Quno Jedi
Ebbõl is látszik, hogy a nõknek valójában nem férfiakra van szükségük, legalábbis nem az élõ férfiakra, mint mi! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

<#hehe>

Molnibalage
Mit értesz apró zakkantság alatt? Az, hogy pl. az hobbija amin a legtöbb ember csak mosolyog vagy azt sem tudja, hogy mi az? Hogy olyan dolgokat csinál amire sok ember azt mondja, hogy nem normális, nem éri meg a szenvedést? Stb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

beszarás 😄
ezt felolvastam barátnõmnek, a listát.
Erre azt mondja:

"hát igen, de mindemellett legyen aranyos és kisfiús is, de ugyanakkor bátor, olyan aki megvéd, meg mégis van önbizalma is. Szóval olyan mindenféle, de majdnem teljes a lista"

omg 😄
vizes
És csak idézni tudom a 13 hsz-ból:

Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nõ ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az elsõ gitárossal.

Sir Quno Jedi
Vagy fordítva.

Legend Killer
amúgy meg James Bond<#idiota><#hehe>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

#118->
nem azt mondom,h legyen vmi lecsúszott alkesz vagy vmi full léhûtõ...csak legyen vmi kis apró dilije...
attól,h vki kicsit zakkant,attól még teremthet ideális életkörülményeket magának
az meg,h normális, unalmas....ez mind relatív fogalom...lehet hogy számodra ugyanaz az ember tök izgalmas egyéniség, aki nekem dögunalom...vagy fordítva

Legend Killer
én rendes vok<#idiota>😄

vizes
NA itt a sértõdött nö. Jellemzõ. Nem vagiztam csak leírtam mert úgyis megkérdezted volna, hogy én miket tudok megcsinálni.

Sorold légyszi a másik száz dolgot.

VRSDM
<#whatever><#miaz><#whatever><#miaz><#wink>jelen

u dont have to listen anybody else but me

ThisZip
Persze, hogy nem. 😛

vizes
<#hehe>

Rita79
Van ezeken a dolgokon kívûl még száz másik dolog is, ami miatt ki vagyunk akadva. Éppen azért emeltem ki ezt a kettõt, mert ez a két legkönnyübb házimunka. És te épp ezekkel vagiztál, hogy ezeket te is meg tudod csinálni.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Nandusz
Meg legyen sámli is...

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

vizes
Rendben, hogy fizikai erõt igényelnek, meg mûszaki szakértelmet, de ha a nõ nem képes rá akkor legalább a gombokat nyomja már meg a gépeken!
Vagy mindent csináljon a tökéletes férfi?

ivjoe
hát én kapaszkodva sem hiszem el, hogylétezik olyan emberi lény az univerzumban, aki nem tud egy villanykörtét kicserélni. Persze a kizáró tényezõk érvényesek. (pl. legyen karja és ne 2 éves legyen.)
ThisZip
"A mosás meg a takarítás meg nem kifejezetten nõi munka"---> Akkor a kert rendbetétele nem kifejezetten férfimunka.

vizes
Akkor miért állítjátok be mártírként véresen komoly, megeröltõ feladatnak?
Megynyomod a gombot aztán kész. És akkor mi van?

ThisZip
Kicsit érzõdik ami a #13-asban volt. Legyen kicsit ilyen kicsit olyan, ha zakkant és van vmilyen rigolyája, akkor azért nem jó. Túl normális unalmas? Lehet, hogy pont egy ilyen képes nyugodt családi hátteret biztosítani.

Rita79
Amiket leírtál, legfõképpen fizikai erõt igényelnek, meg mûszaki szakértelmet, ami mintha a normális férfiakra kellene, hogy jellemzõ legyen. De kapaszkodj meg, sok férfi ennek ellenére nem tud egy villanykörtét kicserélni.
A mosás meg a takarítás meg nem kifejezetten nõi munka, meg nem is bonyolult megnyomni az inditógombot a mosógépen meg a porszívón!

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

vizes
Dobjak tel számot?

<#phone>

(viccelt)

Sir Quno Jedi
Igazad van. A rendes pasik végtelenül uncsiak! Magamról (is) tudom.

A rend, a jó, a helyes az sosem volt vonzó és legkevésbé sem vezet egyik sem a boldogsághoz. Egy elvhû, becsületes ember mellett csak szenvedés fog rád várni és megaláztatás. Elõbb-utóbb magával ránt valamelyik szent kereszteshadjáratában téged is. Gyerekeitek csórók, ámde büszke mártírok lesznek, akiket karóba húznak az elvtelen szerviensek seregei, hacsak a kilátástalanságtól és a depressziótól elõbb nem végeznek magukkal egy csendes téli estén az ütött-kopott zománcú kádban, egy bérház leghátsó zugában...

A történelem sosem változik.

vizes
Ebben az esetben gratulálok nektek.
<#worship>

De azért tudjuk, hogy ez az a kivétel amelyik erõsíti a szabályt.

Szeretem a kellemesen zakkant/züllött pasikat. Valahogy a túl normális pasik nekem unalmasak.

TrIp
az én barátnõmnek sikerült <#nyes>

vizes
Férfi létemre tudok fõzni, kimosom a cuccomat és kitakarítom a lakásomat.
Ha valami elromlik megjavítom, a legritkább esteben hívok szerelõt. Pl.TV, és még a varrógéppel is boldogulok.
Fordítsuk meg: melyik nõ hajlandó megtanulni, hogy miként kell kicsrélni egy villanykapcsolót, megbõrözni egy csapot, felfúrni egy polcot, kicserélni a fékbetétet az autóban. De elvárni persze elvárják, hogy te a háztartásban is profi legyél.
Persze nekünk más elképzelésünk van a rendes nõrõl.

ThisZip
Vad motoros tetkókkal, vagy a partiarcok akik még hajnali 3-kor is fokozzák a hangulatot <#idiota>

ThisZip
BKV: Hellósziamizu? Te is Moszkváig mész? <#idiota>