Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
púúúúú
azzal viszont egyet kell értenem, hogy a külsõ fontosabb egy lánynak a belsõnél.
Már kérdeztem tõle, hogy mindig azt mondják, hogy egy lánynak az számít elsõsorban, hogy milyen egy fiú természete. Igaz ez? Milyen arányban kell lennie a kettõnek?
kb. így válszolt:
lányoknál általában külsõ/belsõ 60-40%, eleinte talán 70-30%. Mert aki nem néz ki jól, az alapvetõen nehéz megszeretni.
És a te barátnõd nem mondja, hogy nem talál rendes fiút. Megosztjátok a gondokat, bajokat és az örömöket.
És ez így jó.
A nem találok rendes fiút mondogató nõk csak rabszolgákat keresnek, nem akrják tudomásul venni, hogy egy csónakban ülnek.
Többször hallottam már hölgyeket nyilatkozni, (még a tévében is) hogy ök
bizony ha férjhez is mennek nem föznek a férjükre mert nekik is jár a szabadság. Ja, persze. A marhája meg melózzon, hogy legyen pénz ajaktetoválásra meg szilikonra.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
púúúúú
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
púúúúú
a pénzesség nem számít neki, csak az "élhetõ" színvonalat hozzuk. evés-ivás-alapvetõ igényesség-egy kis extra, ha telik rá. Szóval nem túlzottan anyagias. Ebbõl a szempontból legalább jó, hogy mûvészlélek 😄
púúúúú
Ez most igaz, de régebben (még csak nem is azt én ált sulis idõmben) ennek fordítva kellett volna lennie. Legalábbis részben.
púúúúú
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Barátnõmnek ÉN számítok és nekem pedig Õ, legfõkébb az a sok jó tulajdonság ami benne van. És bár próbálok pénzes lenni, de a "ki fizet" dolog nálunk kétoldalú és nem várja el, hogy mindig én legyek a pénztárca.
Ritka dolog, de van ilyen is.
púúúúú
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ezt felolvastam barátnõmnek, a listát.
Erre azt mondja:
"hát igen, de mindemellett legyen aranyos és kisfiús is, de ugyanakkor bátor, olyan aki megvéd, meg mégis van önbizalma is. Szóval olyan mindenféle, de majdnem teljes a lista"
omg 😄
Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nõ ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az elsõ gitárossal.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
nem azt mondom,h legyen vmi lecsúszott alkesz vagy vmi full léhûtõ...csak legyen vmi kis apró dilije...
attól,h vki kicsit zakkant,attól még teremthet ideális életkörülményeket magának
az meg,h normális, unalmas....ez mind relatív fogalom...lehet hogy számodra ugyanaz az ember tök izgalmas egyéniség, aki nekem dögunalom...vagy fordítva
Sorold légyszi a másik száz dolgot.
u dont have to listen anybody else but me
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Vagy mindent csináljon a tökéletes férfi?
Megynyomod a gombot aztán kész. És akkor mi van?
A mosás meg a takarítás meg nem kifejezetten nõi munka, meg nem is bonyolult megnyomni az inditógombot a mosógépen meg a porszívón!
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
<#phone>#phone>
(viccelt)
A rend, a jó, a helyes az sosem volt vonzó és legkevésbé sem vezet egyik sem a boldogsághoz. Egy elvhû, becsületes ember mellett csak szenvedés fog rád várni és megaláztatás. Elõbb-utóbb magával ránt valamelyik szent kereszteshadjáratában téged is. Gyerekeitek csórók, ámde büszke mártírok lesznek, akiket karóba húznak az elvtelen szerviensek seregei, hacsak a kilátástalanságtól és a depressziótól elõbb nem végeznek magukkal egy csendes téli estén az ütött-kopott zománcú kádban, egy bérház leghátsó zugában...
A történelem sosem változik.
<#worship>#worship>
De azért tudjuk, hogy ez az a kivétel amelyik erõsíti a szabályt.
Ha valami elromlik megjavítom, a legritkább esteben hívok szerelõt. Pl.TV, és még a varrógéppel is boldogulok.
Fordítsuk meg: melyik nõ hajlandó megtanulni, hogy miként kell kicsrélni egy villanykapcsolót, megbõrözni egy csapot, felfúrni egy polcot, kicserélni a fékbetétet az autóban. De elvárni persze elvárják, hogy te a háztartásban is profi legyél.
Persze nekünk más elképzelésünk van a rendes nõrõl.