Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
Ahol csak biteket/karaktereket lehet küldözgetni egymásnak...
10-15 éve még net sem volt, ennyit errõl
Egyébként színészkedünk, hazudunk...
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
púúúúú
(amúgy neten is lehet rendes arcokat megismerni..)<#smile>#smile>
púúúúú
púúúúú
A külsõleg nyerõ, azt ez elõbb utobb nagyképû bunkó állattá teszi, aki meg belsõleg kibirható az olyan ronda, hogy soha szóba sem állnál vele, és ezek alól nagyon kevés kivétel van.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Nekem pl. majdhogynem "a társaság legszebb lánya tetszik".
A többiek szerint... szerintem meg nem mindig van ez így.
Többet kéne buliba, társaságokba járni, aztán nem lenne gond. Csak hát errefelé semmi nincs.
Továbbá észre vettem magamon, hogy nagyon elutasító voltam.
Mostanság meg már megkérdezték páran, hogy nem is kell-e lány az életembe.
Továbbá sokan azt mondták, hogy engem nem érdekel semmi, csak a számítógép.
púúúúú
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
púúúúú
Az már más, hogy az embereknél változott a képlett egy kicsit. Régen a fizikai erõ volt a fontos, ma meg a szépség, és az anyagi egzisztencia. Ezzel nem nagyon lehet vitatkozni, tény, hogy a szép emberek elõtt sokkal több kapu nyílik meg.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ezeken látszik, hogy valaki nagy törést okozott az életükben és képtelenek kiheverni, ezért mindenben és mindenkiben a rosszat látják.
Szegények.....<#idiota>#idiota>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
púúúúú
púúúúú
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Állandóan ezt a dolgot kell ismételnem. A nõknek nem az a fontos, hogy full milliomos legyél, hanem az, hogy el tudd tartani magad, meg a családodnak meg tudd teremteni az alapvetõ dolgokat.
púúúúú
Te csak azért beszélsz, mert szeretnél oktatni, pedig te se tudsz mindent.
púúúúú
Nyilvánvaló és természetes, hogy egy nõnek fontos az egzisztenciális biztonság. Hiszen erre alapozza, a majdani családjának és önnön magának a létét. Természetesen nem minden nõ kurva és ez nem azt jelenti, hogy ez a legfontosabb számukra, de lehet tippelni kit fog választani két hasonló kaliberû férfiból. Az anyagilag rendben lévõt vagy a kevésbé sikeres arcot.
Emiatt nem szabad elítélni õket, hiszen erõsen sarkítva ez a természet rendje. Ezt hívják úgy, hogy az erõsebb kutya baszik. Csak az embereknél ez már nem fizikai tulajdonságokon múlik egyedül, hanem része az egzisztencia is.
Aztán természetesen ennek vannak szélsõséges esetei is, de nem lehet azt mondani, hogy ez a leg jellemzõbb a nõkre.
Minden férfinak javaslom, hogy elõször szedje össze magát, nem anyagiakra gondolok, és csak utána gondolkozzon azon, miért nem övé a legszebb nõ. Ha ez megvolt, és tisztában vagy magaddal akkor már csak önbizalom kell és szeretni kell a nõket. Minden kapcsolat a jópofizással kezdõdik, ez az ami nagyon kevés férfinak megy jól.
Aztán ha tiéd a best csaj, akkor is meg fogod tanulni, hogy "A hûség a legkegyetlenebb béklyó". 😉
Teljesen egészséges más nõket nézni, vágyni.. Nem vagyok én droid. Szertem, nem is unom.. Csak dolgozik az ösztön.. Ez van. Én sem örülök neki, de visszafogom magam..(csalásnak még csak a közelébe se kerültem.)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egyébként ha már a "mércénél" tartunk, szerintem mi faszik általában magasabbra helyezzük a mércét, mint a nõk.
Ez elsõsorban a külsõt tekintve igaz, mivel a nõk igen nagy százalékánál a külsõ másodlagos/sokadlagos szempont (egy bizonyos kor után).
A nõk biztonságra, megértésre vágynak, az "aranyos" palikat szeretik, mi palik pedig elõször azt nézzük meg, hogy mennyire csinos egy nõ...
Nézzétek csak meg, hogy hány szép nõnek van "szépfiú" külsejû barátja...
Nem soknak...
És hány átlagos külsejû, vagy "nem túlságosan attraktív" faszinak van szép csaja...most jöhetne az, hogy "persze, mert a csávó biztos tele van pénzzel..." - de ez hülyeség, rengeteg olyan, kimondottan jó csajt ismerek, akik pillanatok alatt találnának maguknak pénzes faszit, ha akarnának...de mégsem teszik.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?