Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
Ezek valamilyen oldalak? 😊 Nem ezeken ismertem meg, akit most imádok 😊

púúúúú

n3whous3
én csak 1-2-vel taliztam, de nem voltak sikerek 😊 Aztán végülis...

púúúúú

Pyx
(imnet, avagy trefi?)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

elég sok embert ismertem meg már neten keresztül,akivel személyesen is találkoztam egy idõ után<#vigyor3>

n3whous3
Én se akartam így ismerkedni soha, de végülis aztán... 😄

púúúúú

azért mindenkivel mégsem költözöl/költöztél össze,akire azt mondod,hogy ismersz, nemde?<#ravasz1>

n3whous3
Hát végülis... ha közel lakik valaki, beszélsz egy ideig vele, aztán talizol és onnantól kezdve személyes ismerettség. Ki lehet a kamugépeket szúrni úgyis.

púúúúú

TothLaci
Én az ismerkedést neten nem igazán próbálom meg.
Ahol csak biteket/karaktereket lehet küldözgetni egymásnak...
10-15 éve még net sem volt, ennyit errõl
salsoul
Lakva ismerni meg az embert, fõleg ha már nincsenek érdekei ammik befolyásolnák viselkedését.

Egyébként színészkedünk, hazudunk...
DannyL
Én nagyon nem értek a netes ismerkedéshez, de számomra az olyan borzasztóan lutri dolognak tûnik. Meg nehézkes is.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

n3whous3
Többet is, mint élõben, de ez relatív dolog ugyancsak. Ha neten ismersz meg valakit és élõben soha nem látod, akkor a hibáit kicsit rejti a személytelenség és ezért tûnnek jobb fejeknek 😄

púúúúú

bizony
(amúgy neten is lehet rendes arcokat megismerni..)<#smile>

n3whous3
Én tudok több kivételt is arra, hogy valaki nem ronda, hanem jóvágású ember és mégsem bunkó, sõt. Ja és hozzáteszem, hogy nem melegek <#idiota>

púúúúú

n3whous3
Én se jártam sehova se, legalábbis ritkán, mert rohadtul nem volt öröm é bódottá nekem a buli. Nem dob fel. Barátnõmet is neten ismertem meg, aztán vagy 1,5 hónap mailezgetés után volt az elsõ tali.

púúúúú

belsõleg és külsõleg is kibirhatók?<#idiota>
A külsõleg nyerõ, azt ez elõbb utobb nagyképû bunkó állattá teszi, aki meg belsõleg kibirható az olyan ronda, hogy soha szóba sem állnál vele, és ezek alól nagyon kevés kivétel van.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

TothLaci
Én csak magamból indultam ki...
Nekem pl. majdhogynem "a társaság legszebb lánya tetszik".
A többiek szerint... szerintem meg nem mindig van ez így.

Többet kéne buliba, társaságokba járni, aztán nem lenne gond. Csak hát errefelé semmi nincs.

Továbbá észre vettem magamon, hogy nagyon elutasító voltam.
Mostanság meg már megkérdezték páran, hogy nem is kell-e lány az életembe.
Továbbá sokan azt mondták, hogy engem nem érdekel semmi, csak a számítógép.

n3whous3
Mindenre van kivétel és nem is kevés, ezt ne felejtsd el. Ha még igaz is valami (de nem 100%-ban persze), elég bemagyarázni az ellenkezõjét és az ad önbizalmat meg stb.

púúúúú

Szabi84
Erre van egy jó film: A földlakók nemi élete (asszem ez a címe) Carmen Elektrával, frankó kis film lehet rajta röhögni és még igaz is!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

TothLaci
Szerintem meg igazam van.
így igaz

DannyL
Akkor félreértettelek, bocs! 😊

Rita79
Azért emeltem ki a hozzászólásodat, mert egyetértek vele.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

DannyL
Már ami az elsõ benyomást illeti persze.

DannyL
Ennyi!

n3whous3
Természetesen. Csak azt akartam mondani, hogy van akiben/akikben kicsit kezd alábbhagyni a dolog. A szépség is relatív, nekem nem a genetikailag kódolt "nagy mell + nagy segg = bõ gyermekáldás" a hatásos, hanem az arc meg egy megfogalmazhatatlan kisugárzás. Ez se genetikára jellemzõ már.

púúúúú

DannyL
Amit leírtál azt hívják egzisztenciának. 😉 Én nem írtam milliókról.

BaliBoy
Ezek olyan dolgok amik sokkal erõsebbek az észnél. A biológia, genetika ellen nehéz tenni. Persze mindig vannak kivételek, de általánoságban azaz igazság, hogy a természetet nem lehet elfolytani.
Az már más, hogy az embereknél változott a képlett egy kicsit. Régen a fizikai erõ volt a fontos, ma meg a szépség, és az anyagi egzisztencia. Ezzel nem nagyon lehet vitatkozni, tény, hogy a szép emberek elõtt sokkal több kapu nyílik meg.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

desigo
Létezik-e lány akinek nem fáj egyáltalán soha semmije?
Rita79
Jól beszélsz!<#eljen>
Ezeken látszik, hogy valaki nagy törést okozott az életükben és képtelenek kiheverni, ezért mindenben és mindenkiben a rosszat látják.
Szegények.....<#idiota>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

n3whous3
Látom mindenkiben érvényesülnek a bebeszélt sztereotípiák meg az egyszeri, de nagy csalódások képei. Nem csoda, hogy ott van a világ ahol, ha senki nem tud hinni abban, hogy jobb is van a szarnál, akkor jóhogy csak a szar jut.

púúúúú

n3whous3
Te is jösz a prehisztorikus genetikai dolgokkal, miközben sokkal erõsebb már más az emberek gondolkodásában. Akinek az IQ-ja nagyobb az átlagnál, azokban nem jönnek fel ezek a hatások.

púúúúú

tigeroo
igy van...ha pedig kell vmi luxuscikk akkor ismerkedik/félrekúr egy bizniszmennel DDDDDD:
TothLaci
Szerintem a legtöbb csaj nem is a rendes fiúkat keresi.
Hanem a legfelkapottabb srácokat!
szvsz
BaliBoy
Sztem ez nem igaz. Ez inkább olyan... nem is tudom, kitaláció vagy vmi hasonló. Olyan mint amikor azt mondják, hogy a lányoknak elsõsorban nem a külsõ számít. A f*szt nem. A szépek mindíg szépekkel vannak a "nem túlságosan attraktív" pedig a "nem túlságosan attraktívakkal". Ez egyébként biológia. A nõnemü egyedek mindíg a vonzóbb, a jobb, azokat a hímnemü egyedeket választják akiktõl életképesebb utódotra számítanak. A hímekben ezzel szemben elsõ sorban a fajfenntartás dominál aminek a következménye, hogy minél több utódot akarnak nemzeni. Ez a természet.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

n3whous3
hehe 😄

púúúúú

Rita79
"Nyilvánvaló és természetes, hogy egy nõnek fontos az egzisztenciális biztonság. Hiszen erre alapozza, a majdani családjának és önnön magának a létét."
Állandóan ezt a dolgot kell ismételnem. A nõknek nem az a fontos, hogy full milliomos legyél, hanem az, hogy el tudd tartani magad, meg a családodnak meg tudd teremteni az alapvetõ dolgokat.

tigeroo
az iskolába járó csajok még éretlennek tartják a velük egykorú fiúkat, inkább az "opelasztrás" huszonévesekre buknak<#idiota>
n3whous3
Most itt azért olyan csajokról lenne szó, akik még suliba járnak, ahogy a pasijuk is. És itt szó sincs még egzisztenciáról meg biztonság érzés keresésérõl. És mégis a pénzre buknak. EZ a szar, nem az, ha már egy érettebb csaj olyat keres, aki mellett élni lehet.

púúúúú

n3whous3
Az egy dolog, hogy megnézed ezt meg azt a csajt. De akkor te miért is mondod azt, hogy "nem bírod már csajoddal"? Most meg az ellenkezõje. Ha együtt vagy bnõddel és logikusan nem reggeltõl estig, akkor miért ne legeltethetnéd a szemed pár csajon napközben/este/bármikor?

Te csak azért beszélsz, mert szeretnél oktatni, pedig te se tudsz mindent.

púúúúú

DannyL
Igen ez tipikusan a "Pénz nem boldogít, de ha nincs akkor szomorít" esete.

Nyilvánvaló és természetes, hogy egy nõnek fontos az egzisztenciális biztonság. Hiszen erre alapozza, a majdani családjának és önnön magának a létét. Természetesen nem minden nõ kurva és ez nem azt jelenti, hogy ez a legfontosabb számukra, de lehet tippelni kit fog választani két hasonló kaliberû férfiból. Az anyagilag rendben lévõt vagy a kevésbé sikeres arcot.

Emiatt nem szabad elítélni õket, hiszen erõsen sarkítva ez a természet rendje. Ezt hívják úgy, hogy az erõsebb kutya baszik. Csak az embereknél ez már nem fizikai tulajdonságokon múlik egyedül, hanem része az egzisztencia is.

Aztán természetesen ennek vannak szélsõséges esetei is, de nem lehet azt mondani, hogy ez a leg jellemzõbb a nõkre.

Minden férfinak javaslom, hogy elõször szedje össze magát, nem anyagiakra gondolok, és csak utána gondolkozzon azon, miért nem övé a legszebb nõ. Ha ez megvolt, és tisztában vagy magaddal akkor már csak önbizalom kell és szeretni kell a nõket. Minden kapcsolat a jópofizással kezdõdik, ez az ami nagyon kevés férfinak megy jól.

Aztán ha tiéd a best csaj, akkor is meg fogod tanulni, hogy "A hûség a legkegyetlenebb béklyó". 😉

SötétBarom
Együtt éltek, aranyom? 😄

Teljesen egészséges más nõket nézni, vágyni.. Nem vagyok én droid. Szertem, nem is unom.. Csak dolgozik az ösztön.. Ez van. Én sem örülök neki, de visszafogom magam..(csalásnak még csak a közelébe se kerültem.)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

n3whous3
Épp véletlenül ma nem mentek sehovase, hanem kockul. Például.

púúúúú

Rita79
Ezzel a hsz-el teljes mértékben egyetértek. Én sem tudtam volna ennél frappánsabban leírni.<#eljen>

Marci0115
hát van benne igazság, álltalában ha szép külsöre akkor belül eléggé szöke😊, de igaz az is hogy aki nem annyira tetszik külsöre abba nehéz beleszeretni

Pretorian
Persze kivételek léteznek...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Én rendes csávó vagyok, meg a seggem is jó. Na jó, nem.
Egyébként ha már a "mércénél" tartunk, szerintem mi faszik általában magasabbra helyezzük a mércét, mint a nõk.
Ez elsõsorban a külsõt tekintve igaz, mivel a nõk igen nagy százalékánál a külsõ másodlagos/sokadlagos szempont (egy bizonyos kor után).
A nõk biztonságra, megértésre vágynak, az "aranyos" palikat szeretik, mi palik pedig elõször azt nézzük meg, hogy mennyire csinos egy nõ...
Nézzétek csak meg, hogy hány szép nõnek van "szépfiú" külsejû barátja...
Nem soknak...
És hány átlagos külsejû, vagy "nem túlságosan attraktív" faszinak van szép csaja...most jöhetne az, hogy "persze, mert a csávó biztos tele van pénzzel..." - de ez hülyeség, rengeteg olyan, kimondottan jó csajt ismerek, akik pillanatok alatt találnának maguknak pénzes faszit, ha akarnának...de mégsem teszik.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Rita79
Nem bántottál meg, mivel a párom is itt van mellettem és ma belefért ez a topiknyitás ebbe a vasárnapba.<#action>

Narxis
Miért is?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Így van.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Marci0115
hát ha szerinted ovodás az sg akkor te is azvagy ezek szerint ha ittvagy