Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gameplusz
Igazából 1 hét alkoholizálás után túl tettem magam rajta. Csak váratlan volt, na. Ja igen, "mellettem" volt más is.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

TothLaci
Engem csak a 17-22 év közötti lányok érdekelnek.
De ebben a korban legtöbbször már átestek jó sok pasin.
Narxis
Jó évjárat.<#eljen><#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

rvn
17 a minimum!

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

gameplusz
20 év alattiakkal alapból szóba sem állok, épp ezért döfött sziven a dolog.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

SZilaJMaGGoT
Ilyen esetekben ennek ez a "rendje"... Azzal nyugtatja meg a saját lelkét, h téged elhord mindennek, a hasonló szellemûek még osztják is a véleményét, s míg te rágódsz ezen, neki az élet megy tovább... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

TothLaci
Az egyik unokatesóm most 14 éves, másik most 16.
Az elsõnek legalább 3-4 szexuális kapcsolata volt,
a másik meg folyamatosan szivatja le magát a csajokkal.
Ismerem õket, nem hazudnak, állandóan mennek ide-oda, egyszer egyik csaj küld nekik SMS-t, egyszer a másik.
n3whous3
Ha valaki átlépte a 14-et, az ne "menjen vissza" csajozni. Szerintem.

púúúúú

azt gondolja szerintem hogy jó csaj illetve megtehet mindent így mert a pasiknak jó lesz egyszer is külsõje okán neki meg pont elég ennyi.magyarul élvezi az életet.

gameplusz
Mondom 20 éves.

n3whous3
Amikor 18 voltam, az akkori kiscsajok kb. ugyanezen a szinten voltak. De igaz ami igaz, ilyen történeteket nem hallottam mikor én is 15 körül jártam.

púúúúú

de titeket pasikat sem értelek...nem fér bele abba a kis agyatokba, hogy a 14 az még CSAK 14?

Mit gondoltál egy kis fiatal 14 éves csajnak komoly szándékai vannak?Ebben a globális liberális erkölcsben ami mostanában van?lol.

jah...az kimaradt
na és nem akarsz? (ha már így kérdezgetik...)

Nightwish006
Jah oké ;D Akkor newhousenak ment a hsz em 😄SA:_
Amugy persze tudom, hogy mindenki, énis és a velem egyidõsek is máshogy gondolkodnak és viselkednek, mint a 20 felettiek. De gondolom neked sem tetszett. Ahogy nekem sem. És engem ez rendkívül irritál. Nem gondolom magamról, hogy egy nagy elme lennék, inkább csak átlagos ésszel vagyok megáldva. De elképzelni nem tudom, a lentébb említett tipus mire gondol, vagy egyáltalán bele gondol-e abba, hogy mit csinál nap, mint nap.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

gameplusz
Ez az illetõ 20 éves volt.

szomorú ez, h már 17 alatt a kislányok ekkora ribancok lesznek<#szomoru2>

gameplusz
Hehe, egy ilyen eset velem is megtörtént. Átérzem a helyzeted. Az ilyen nõkrõl csak ennyit tudok mondani: gerinctelen bícs <#levele>. És! Utána még engem hordott el minden szarnak, hogy milyen szemét egy ember vagyok.

n3whous3
mondd nekik, hogy jah, küldjétek õket 😄

púúúúú

Nightwish006
Ja és a kiscsajhoz hozzá tenném, hogy 2. nap felajánlotta a szüzességét is! 😄 Gondolom ezt mindenkivel eljátszotta. ;] Olcsó hús meg oké, de szvsz elég sokáig ellenáltam ahoz, hogy azt gondolhassam "komoly" szándékai vannak.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

n3whous3
Most mit mondjak egyébként, mikor 18 voltam, akkor is majdnem ugyanezek mentek, akkor te meg 14 voltál...

púúúúú

nyílván a csajra céloztam...

-tRs-Landor

TothLaci
Singli vagyok, írtam is nem is régen, hogy több lány már azt kérdezte, hogy nem akarok-e csajt magamnak. 😄
Nightwish006
Johát most jöhetsz ezzel, hogy kis pöcs vagyok, ettõl még igaz, hogy az én korosztályom nem volt ilyen. Gyanítom a tied sem. Ezek után nem értem, mire gondolsz 😛 Persze lehet, hogy amikor te voltál 18 éves te is ugyan ezt gondoltad, de akkor gondolj bele, hogy most hol járnak a 15 évesek komolyságban ;]

SZilaJMaGGoT
Hát igen, egyik haveromnak nagyon hasonló sztorija van azzal is egy gyakorlatilag kiscsaj baszott ki. :/

n3whous3
😄

púúúúú

Nightwish006
Be is baszna, ha a mai divat zenéket hallgatnám xD

olcsó húsnak híg a leve?

20év (inkább több) alatt hagyjuk már az ilyen sztorikat.. ;>

-tRs-Landor

n3whous3
ehh...

púúúúú

gameplusz
190 😛

Nightwish006
Pont tavaly ilyenkor volt 1 "barátnõm". 17 éves voltam én ugye, õ 14. Legjobb barátom exe volt, egész nyáron engem fûzött. Nem igazán volt az esetem, nameg keringtek kisebb pletykák is róla. (debrecen "kertváros" részében lakom, ~15000 fõs mindenki ismer mindenkit tipusu "falufeeling")
Na mind1, 2 hónapnyi fûzés után megkedveltem, és lett valami a dologból. 2 héten át minden nap együtt voltunk, de ami érdekes volt, hogy amint meglettem egybõl nem volt annyira beindulva. 😄 Egybõl kacsingatott más fele, és a 13. napon elment az egyik haverommal "sétálni", mert valami bánata volt (állítólag) a haveromnak, és ment megvigasztalni. Másnap közölte velem MSN en, hogy vége (elõben nemvolt neki oké, nem is akart találkozni többet, meg úgy kb. semmi, msn tiltás, nemcsak rám, hanem minden közös ismerõsünkre is, aki hozzám közelebb állt, mint hozzá). A következõ ~2 hónapban kb. 2-3 fiut fogyasztott el. Persze ez a mai világban az olyan embereknek, mint amiket lentébb említettem egy teljesen elfogadott dolog, de én nem ebben a gondolkodás módban nõttem fel ;D És ezt így ilyen fiatalon szar ám kimondani. Szar, mert amikor én/mi voltunk 14 évesek nálunk nem ezt csinálták... :\ Sõt, a nálunk idõsebbek sem. Vagyis nem volt divat. :\ A volt b.nõm osztályában pl. a lányok 90%-ra simán ráillene a "ribanc" jelzõ. Éppen pénzt nem kérnek érte. És szvsz az még szarabb 😛

és tuti nem magasabb nálad a nõd magassarkúban sem<#hehe>

SZilaJMaGGoT
jáááj... Ez emberfüggõ... Az ilyen típusú lánynak a végleges párja egy iszonyat papucs alak lesz, aki egész életében azon fáradozik majd, hogy mindent megtudjon adni a kedvesének, és ugyanúgy eltûri majd a csesztetést a házsártos vénaszonnytól akit egykor egy kedves lányként ismert meg, és mindent megadott neki...

TothLaci
Azokkal mondjuk, még nincsen gondom 😄
Elõnyömre vált a magasság, ezer méterrõl észrevesznek, ünnepségeken kiemelkedek, közbe ha még röhögnöm kell komoly helyzetben, akkor meg aztán tényleg gáz van. Focizásnál a labda messze van, kosárlabdánál pedig nem okoz gondot a palánk magassága 😄
erre rájöttem én is alap igazság.ha nem úgy csinálom illetve nem olyan vagyok mint ahogy szeretné akkor szemét vagyok,ha mindent megkap egy unalmas alak.

SZilaJMaGGoT
Ne is mond, lehet kiröhögsz, de télen volt egy agyrázkódásom ajótfélfa végett, tudod suliba cigiszünet, aztán órára meg rohanás... 😄 Pedig érted én nem is vagyok olyan magas, nemértem milyen emberekre tervezték azt a bizonyos ajtót ott a tesiöltözõnél... XD

Legend Killer
😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Nohab
Nekem csak az ajtófélfák az ellenségeim 😛
200 - kisföldalatti a kedvencem
SZilaJMaGGoT
Jah hát oké... Így viszont igazad van...

átérzem helyzeted<#hehe>

rvn
bocs h kicsit elereltem a topikot

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Nohab
Azzal nincs is baj, csak ott nem a biztonság a téma. 😊
én csak 175.
akurvapicsába.
TothLaci
Mindig beleverem a fejem a pince ajtóba, Suzukiban pedig alig bírnék elférni, még az Oktáviánk is kicsi 😄
n3whous3
én is :-|

púúúúú

akkor rád, ha másért nem is, de fel kellene néznem<#vigyor3>

SZilaJMaGGoT
Én csak 183... a picsába... :/ 😄

n3whous3
Fú azta, itt csupa gecinagy ember van? 😄

púúúúú