8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • salsoul
    Az igaz gyöngyöt sosem kell fényezni, és soha senkinek sem kell bizonygatni, hogy igazgyöngy.
    Ha mégis akkor az már nem igaz gyöngy...

• NessieGraf
    Nem kevésbé, másképp. A nők többségét az ára, a férfiak többségét a tudása érdekli egy járműnek. Nem mondom, egy Harley chopper még az én szívem is megdobogtatja a megnézés erejéig. :D

#1927 Igazad van. A folyamatosság fontos. Ezért nem voltam híve soha a házasságnak. Sokan azt hiszik, papír megvan, már nem kell törődés, odafigyelés, teljesítés, semmi. Én meg azt mondom: vagy miattam van valaki velem, vagy a fene megette az egészet.
  • gabo91
    hát...
    bizonyitani folyamatosan kell
    munkahelyen se csak akkor kell dolgozni ha ott a főnök, hanem mindig... kül kivágnak...
  • Dick Riddick
    Hogy a nők kevésbé buknak az autókra /motorokra/?
    Mégcsak viccből sem.
  • NessieGraf
    #1923 #1924 Nyugodtan meg lehet bízni bárkiben. Ha már bizonyított!
  • gabo91
    hát igen... benne van a paklian
    (meg ne hallja Rita)

Ezek szerint te se nagyon tudsz megbizni másokban?
  • salsoul
    csak nehogy ritka nagy pofára esés legyen a dologból
  • gabo91
    igen
  • Rita79
    Ritka rendes!
  • gabo91
    Ték-ed volt... xd
    nem ismerlek, a másik pedig hogy senkiben se bizom...
    de az eddigi tapasztalatok alapján te rendes vagy... :)
  • Rita79
    Thank you... (köszönöm)
  • gabo91
    maybe... (talán)
  • Rundstedt17
    hát persze elhisszük
  • NessieGraf
    El nem hiszed, de az autóra általában a férfiak ugranak hamarabb. De azt se, mekkora pofáraeséseket hoz, hogy a mai átlag (+/-) autók között nem tudok különbséget tenni, mert annyira sablonosak ránézésre. (Nem mondom, egy 1930's évekből származó fakarosszériás DKW Juniort még csukott szemmel is.)
  • Rita79
    De én nem csak mondom!
  • Rita79
  • ThisZip
    Le merném fogadni, hogy minden 2-ik nő ugyanezt mondaná!
  • Rita79
    Akkor én gyémánt vagyok a kavicsok között!
  • gabo91
    sajnos a nagy többség ilyen (a maradék meg lezbikus, vagy hülye... és csak az egészséges kötelező 0.01% normális)
    Vagyis minden 10.000. nő normális.
    (persze ezt viccnek szántam, ne sértödjön meg senki sem.)
  • Jacky
    De kit érdekelnek az ilyen "hölgyek"? Úgy rúgom picsán őket, hogy repülnek!
  • NessieGraf
    Arról szól a dolog: ember munkahelyet vált. 2 új közül választhat. Mindkét helyen azonos feltételekkel kap autót (cég fizet amit bír belőle). De az egyik helyen jobb autót kap, kevesebb fizetéssel, a másikon valamivel gyengébb az autó, de jobb a fizetés.

Itt a kutya ott van elásva, hogy ha az illető jutalékot is kap a fizetés mellé. Mert a sok bal... nem azt nézi, hogy pl. egy biztosítási ügynök milyen biztosítást kínál, milyen annak kár esetén a megtérülés aránya, hanem azt: de jó autóval jött az arc, vele kötök biztosítást!

Erre mondtam: ideje lenne a tárgyak fetisizálását abbahagyni, helyette saját érdekeinket figyelembe venni.

Ide úgy jön a történet:

1. Egyes hölgyek mániája a levevés, valamint a férfiak anyagiak alapján megítélése. Pedig biztos, hogy léteznek gazdag görények.
    2. Akár nő, akár férfi, az emberek általában hajlamosak külső alapján ítélni. Pedig ebből sokszor elég lenne: jól ápolt, helyzetéhez képest ad magára, környezetére. (Én legalábbis sose haltam bele, ha olyannal jártam, aki nem a legújabb, legdrágább dolgokat vette magának a boltban. Sőt előny az ésszerű takarékosság.)
  • gabo91
    Na igen. (Jó egyenlőre még tanulok nem dolgozom, anyira nem vagyok benne a témában, de azért nyitot szemmel játok) Elhiszem, hogy nehéz munkahelyet találni gyakran még jó végzettségel is. Igazságtalan a világ ez tény, kétkézzel kell kapaszkodni mindenkért különben nem kapod meg. Bármilyen szakmát is nézünk van aki milliomos belőle, más meg minimál bér kürül keres.
    pl. (remélem nem sértek meg senkit) villanyszerelő, van aki alig dolgozik aztán mégis röhögve megél, még más éjt nappalá téve gurizik és alig él meg belőle...
    nem feltétlenül kell pofátlannak lenni, de az se jó ha szinte az illető fizet hogy had dolgozhasson...
  • salsoul
    ez nem szánalom, hanem az hogy mit szeretnél

az, hogy a munkájáért cserébe ki mit kér, ki mit szeretne mindenkinek a szabad döntése

de ha már mégis szánalom, akkor sokkal szánalmasabb az mikor az emberek tartósan minimálbérért adják el magukat
  • [HUN]FaTaL
    Nem arról volt szó hogy egyik helyen nem kap a másikon meg igen, hanem munkahelyet vált mert JOBBat kap.
  • [HUN]FaTaL
    Igen de azért kevesebb pénzért dolgozni mert 4es golf helyett ötöst adnak szerintem szánalom.
  • salsoul
    nem biztos az

manapság ha sokat autózol elég szép fizetés kiegészítést jelent ha a cég autót ad alád, és fizeti minden benzin költségedet

nem kell biztosítást és mindenféle autóval kapcsolatos szart fizetned
    és ha véletlen összetörött az autó akkor sincsen semmi...

szóval a céges autó nagyon szép fizetéskiegészítést jelent
  • [HUN]FaTaL
    "Olyat hallottam: kevesebb fizetésért is elmennek emberek dolgozni, ha jobb céges autót kapnak, mint a jobban fizető helyen."

Ezek a balfaszok.
  • NessieGraf
    De a rendes fiú nem attól rendes, hogy melyik lakásra vesz fel hitelt, meg van-e neki egyáltalán. Jó ha van, de...

És az autós témát se nagyon értem az embereknél általában. Olyat hallottam: kevesebb fizetésért is elmennek emberek dolgozni, ha jobb céges autót kapnak, mint a jobban fizető helyen.

Azt gondolom nem kéne a tárgyakat ennyire fetisizálni.
  • Nandusz
    Így van.
  • Sir Quno Jedi
    Azt ugye meg tudjuk, hogy egy JÓVAL érékesebb lakásra kapsz csak annyi hitelt, amiből egy olcsóbbat tán ki tudsz perkálni.
  • Nandusz
    Bingó...csak rávezetted magad
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
    Más is. Ja. Ki az a hülye, aki a saját lakását veri zálogba, hogy más vehessen magának. Max. szülő-gyerek viszonyban.
  • Nandusz
    Nem csak a sajátodat adhatod jelzálog alá. Más is adhatja az övét a te céljaidra fedezetül, amellett, hogy a vásárolt lakás tulajdoni joga is és haszonélvezeti joga is a tiéd marad.
  • gabo91
    Mondjuk ha kiadod a lakásodat, akkor hoszutávra kellene kiadna és mondjuk nem cigányoknak akik még a parkettát is felszedik és eltüzelik. Hosszutávra pedig ugy add ki, hogy nem adsz berendezéseket. pl. kiadsz egy nyaralot még jo hogy van ott minden eszköz, de ha csak a lakást adod ki akkor legyen pár butor a többit oldja meg.
  • Jacky
    Ha félted, ne add ki! Ennyi.
  • Sir Quno Jedi
    És szerinted a többség, aki vesz lakást hitelre, annak van már egy drágább lakása (csak úgy), ami fedezi a következőt? Főleg, hogy csak első lakásnak adnak ilyen hitelt, ha már volt ingatlanod nem.
  • Sir Quno Jedi
    1. Mennyi kauciót kéjek? Félmilát? Ne vicceljünk már.
    2. És mégis a beépített bútorokat és többit hova teszi az ember? Amúgy meg nem csak a bútorban lehet ám kárt tenni (de nem ám).
  • Nandusz
    *muszáj
  • Jacky
    Azért van a kaució. Hallottál már róla? Meg nem muszály bútorozva kiadni ...