Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ilyenek elõször gondoljanak bele hogy vajon õk rendes nõk-e?
senki sem tökéletes...
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
De lányok azért olyan nehéz manapság nektek, okos, jóképû, helyes, megértõ, keves, aranyos, gyengéd, érzékeny, romantikus, sármos, ámodozó pasikat találni, mert már mindnek van barátja ... <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem nincs elegem a páromból, mivel ahogy írtam is, õ is és én is dolgozunk egész nap, nem egy helyen, tehát különbözõ behatások érnek minket, így nincs idõnk és esélyünk megunni egymást.
Meg ha együtt vagyunk, akkor sem egymás nyakán lógunk folyamatosan, csak az esetek 90%-ában.<#love11>#love11>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Bár tényleg ha sokat vannak csak együtt az lehet egy idõ után valakinek unalmas, de itt is van kivétel.
púúúúú
Amúgy a párod rendes fiú? 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mikor egy-kettõt kicsit jobban a bizalmamba fogadtam, azonnal megpróbáltak "jó tanácsokat" osztogatni. Amik persze nem voltak azok. De ezt már csak a jó emberismerõ veszi észre.
Mentek is egymás után a levesbe.
A páromnak sincsenek "haverjai". Leköti a munkája, meg én.<#vigyor2>#vigyor2>
púúúúú
púúúúú
Meg az is látszik, hogy szereti-e a másik azt, amilyen vagyok. Õ meg nem csak mutatja, hanem mondja is.
Ami meg nem ide tartozik, de fontos szerintem megemlíteni: úgy elfogadni a viselkedését valakinek, ahogy van. Ha van bõven olyan dolog, amit szeretsz a másikban és van 1-2 hibája, akkor azt el lehet engedni a szemed/füled mellett. És ha valakitõl hallod azt, hogy "úgy szeretlek téged, ahogy vagy", annál több bizonyíték nincs arra, hogy most éppen nincs semmi, amit rosszul csinálsz.
púúúúú
mint említettem korábban: nem keresek senkit most<#vigyor0>#vigyor0>
ez is igaz, meg nem is...mindig van ellenpélda...
púúúúú
púúúúú
ReaL MaDRid x siempre
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
wyx felhasználói adatlapja
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: lány
Bár sejtettem, hogy nem vagy.
púúúúú
Mindenki csalódott már szerintem életében, de attól még találhat egy olyan egyént, aki minden sebet begyógyít.<#circling>#circling>
áhhh...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Mert a barátnõk tényleg meg tudnak fúrni egy kapcsolatot féltékenységbõl.