Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébként engem vmiért nem izgatnak a rendes,normális pasik :I

én most nem keresgélek...de azért köszi

Sir Quno Jedi
Ja csak elõbb-utóbb a bentiekkel fog kefélni, mert azokkal van többet és akkor amikor még friss, üde és kívánatos, te meg kapod odahaza a dögfáradt, morgós, frigid, lepukkant asszonyt. Mi cégünknél is (meg akiknek dolgozunk, azoknál is) szinte mindenki-mindenkivel összefeküdt már, néha csak kapkodom a fejemet.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ivjoe
Azt hiszem valamit félreértettél/félreértettem. -.-
Lord Nomak
Hát, így kb a kedd, szerda, csütörtök, vasárnap teljesen szabad. A 15 perces mosogatást nem számolom mert hát az semmi.. =) Bevásárlás van még de azt hazafelé megejtem ha friss zöldségre vagy gyümölcsre van szükségem mert olyan ételt fõzök/fõzünk asszonnyal. =)

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

ivjoe
"de fel a fejjel, jön a fesztiválszezon, majd két kazalra jönnek a fiú.. izé.. jányok!!1"

😄

Amúgy tényleg ritka a "megfelelõ" helyek/rendezvények száma.
Már, ha a dugáson túlmutató céljaid vannak. 😞
Tinman
És te hány szûzzel magadon kívül? <#szomoru1><#falbav>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nincs nagyon jó tanács, hogy hol érdemes keresni.
Szólítottam le már utcán csajt pár nap szemezés után, szóval hogy hol:
mindenhol!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

horoszkópra gondolta asszem😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

vizes
Egyenjogúságot akartatok, nem?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Rita79
Jól beosztod a házimunkát! Ezt én is le fogom utánozni.<#eljen>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

ivjoe
Éljenek a halak! Ez nagyon nagy, hány horgásszal találkoztál már? 😊
Tinman
El kell küldeni a nõt dolgozni... ha megtalálja benne önmagát és úgy érzi ki tud teljesedni, akkor dögfáradtan jön haza és örül neki, ha 22-kor leolthatja a villanyt. Tapasztalat.

Sir Quno Jedi
Na azt ne mond már, hogy egy-egy vérunalmas értekezlet/tárgyalás alatt nem az húz ki a csendes õrültebõl, hogy a szemben ülõ fõosztályvezetõ dekoltázsába fókuszálsz, esetleg a melletted ülõ szöszi kis szervezõt fixírozod fél szemmel (van mit) és beindul a fantáziád?!?!?!?!??

De ha igazán profi vagy, még nõi triggerre sincs szükséged, csak ülsz káprázó szemmel és kiégett aggyal az íróasztalod elõtt, a halaszthatatlan feladataid közepette és a táblázatok mögött szõkéket látsz, meg barnákat, meg...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

na ez a téma vicces...mert általában akinek van párja,az rögtön okosabb párkapcsolati témákban, így abban is,hogy másnak hol érdemes keresnie azt
Jó tanácsok: ne discóban keresd, ne neten keresd, ne munkehelyen keresd, ne a barátikörödben...akkor hol is?
jó tanács: gáncsolj el az utcán egy jó pasit,ha megtetszik,aztán hívd meg vígaszkávéra! vagy mi?<#buck>

Amúgy léteznek "belsõleg és külsõleg is kibírható" férfiak...csak vagy foglaltak vagy buzik<#gonosz1>

Lord Nomak
Az iskola sem neveli csak te, meg az élet sem neveli csak te. Amúgy lehet én tévesztettem pályát és rossz irányba megy az életem de egyedül tartom rendben a lakást igaz gyerek nincs de.

7.30-16.00 meló minden nap pl, hazajövök, megfõzök elõre 3-4 napra való kaját mondjuk a hétfõi munka után, aztán szombaton pl porszívó, felmosás, portörlés stb. Ami mindennapos az a mosogatás, még mosni sem kell mindennap. Tehát nem igazán látom át hogyan lehet 7 napból 7et kitölteni munkával és házimunkával. Természetesen e mellett mindennapos program a barátnõ ahol szintén besegítek a ház körüli munkába ha szükséges.

Igen a nevelés az otthon történik, du-este ill. hétvégén. Nem napközben.

Fõzni? Ajjaj, 1 óra az ember életébõl legrosszabb esetben. Nem 6 fogásos esküvõi menüt vár el az ember, hanem vmi meleg kaját, lehet az meleg babkonzerv is. 😄

Mackónadrág otthon teljesen rendbe van. Ha nem birja a férfi elfogadni azt, hogy a párja(nõje, csaja, kurvája😄) nem mindig topmodell kinézetû akkor baj van, szal a mackónaci OK. A zsírfolt meg igénytelen, aki nem tud pólót cserélni az igénytelen.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

[HUN]PAStheLoD
pálinka /+ sör 😄DDDDDD:😄😄😄:

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
ez az egymás miatt öltözés ez jól hangzik, egészen addíg, amíg nem kezd el a hölgyemény hálót vetni, dekoltázst vágni :]

az viszont igaz lehet, hogy ha épp nem egy férfinak, akkor a többi nõnek, de muszáj "valahogy kinézniük" :|

Sir Quno Jedi
Ammá igaz. Csak egy pasi tudhatja mi kell egy pasinak! 😄D?D??D?D?D?

[HUN]PAStheLoD
szerinem úgy reális, hogy ha kimész az utcára, nézed a TV-t .. "szörfölsz az interneteken" , akkor kb percenként szembejön valami .. ami pina, vagy ha nem, akkor akár az is lehetne 😄

[HUN]PAStheLoD
a múltkor is élvezted mikor a tibivel... nem kell letagadni 😄

Sir Quno Jedi
Ki akar villogni menni?! Hát a nõk! Egy normális ember meló után ledöglik és pihen/iszik/játszik/dug/leszar mindenkit. DE minimum kisgatyában rohangál, mert örül, hogy nem kell állig matyóban parádéznia még a napi güri után is. NA nemúgy a nõk! Azokat el kell vinni mindig valahová, mert akkor kezdenek csak igazán élni. Nekik muszáj kifelé mutatni, hogy milyük és "kijük" van. Még öltözni is egymás miatt öltöznek, nem is a pasik miatt... Ehhhh...

Türlem kell hozzájuk az tuti.

Rita79
Miért? A munkahelyen neveled a gyerekedet? Amikor hazaérsz, akkor kell vele foglalkozni. A bölcsöde meg az óvoda csak vigyáz a gyerekedre, de nem neveli!
Fõzni meg kell hétközben is kell minden nap. Vagy nem?
A férfiak meg igénylik esténként is a tiszta, igényes nõt. Vagy neked tetszik a zsírfoltos, mackónadrágos maca?<#eplus2>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Nem tudom, így hirtelen valahogy úgy képzeltem hogy 50 másodpercenként csipog az órája

*bipp-bipp*
Ah, igen, SZEX!!!
Na gyerünk vissza malterozni...

Persze így "statisztikailag" okés, bár hülyeségnek tartom így is.

(ehh, innom kell egy kávét... <#idiota>)

[HUN]PAStheLoD
a karrier meg a gyereknevelés üti egymást. fõleg, hogy manapság a karrier mindenkinek egyenlõ a napi +3 óra túlórával, hétvégénmelózással.

igazából faszság kijelenteni minde azt, hogy a férfiak elvárják a nõktõl ezt és ezt és ezt... illetve fordítva is. hiszen, egy jól keresõ férfi valószínûleg nem fogja elvárni. illetve ma már van hogy az apuka marad otthon a gyerekkel, mer' a nõ keres jobban .

Sir Quno Jedi
Ergó buzi, pont! 😄 Nem fogsz meggyõzni az ellenkezõjérõl. Ez a "kiverjük egymásnak egy kicsit, de csak semmi buzulás" téma?!?!?? 😄DD

ez kibaszott nagy : D_AS
[HUN]PAStheLoD
én is hallottam .. badarság .. mit csinál a maradék 49-ben?

egyetlen feloldását látom a paradoxonnak, ha 50 másodpercig gondol a kvantumfizikára (mi mást takarhatna az ARRA, nemdebár? 😄)

napi 8 óra meló és a gyereknevelés nem üti egymást. Feltalálták már a bölcsödét és az óvodát.

Házimunka? Hétvégén egy nagyobb takarítás, hétközbe meg egy felmosás, porszívózás nem halálos terhelés.

Villogni meg hol?😄 napi 8 óra meló után ki akar menni villogni?😄

Narxis
Milyen az a metrószexuális? A 4-es metró munkásai?<#idiota>

A metroszexuális TÚLZOTTAN törõdik a külsejével de nem egyenlõ a buzival. Ne keverjük a szezont a fazonnal. 😊

Klikk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rita79
Az következik ebbõl, hogy nem csak a nõknek vannak irreális elvárásaik a férfiakkal szemben, hanem a férfiaknak is a nõkkel szemben.

[HUN]PAStheLoD
kocka lányok? az mittud? ^.^
na igen, lehet hogy általános (neurotipikus? 😄) szempontból mélypont, de egy kocka srácot <27/8 a gép elõtt/mellett/-nél létezik> nem nagyon visel el más hosszútávon..

Sir Quno Jedi
És akkor mi következik ebbõl?!??!? 😄

Rita79
A nõk felé is hasonló elvárásokat támasztanak a férfiak. Dolgozzon napi 8 órát, nevelje a gyerekeket, végezze el a házimunkát, de azért mindig legyen a topon kinézetileg és fizikailag is, hogy azért villogni is lehessen vele. LOL

ThisZip
Szexhez mióta kell gondolkodás? <#idiota>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Sir Quno Jedi
Ez statisztika. Ergó lehet, hogy órákig nem gondolsz rá (ez mondjuk lehetetlen). 😄

Ez amúgy sem "gondolkodás", már ha érted mire gondolok... 😄D😄:😄😄

Ezt már én is hallottam de ez szerintem hülyeség, ha valaki 50 másodpercenként a szexre gondol az azt jelenti hogy minimum 50 másodpercenként gondolkodik, ez lehetetlen! <#idiota>

Sir Quno Jedi
Hát kérem, manapság a metrószexuálisok és ûberszexuálisok korát éljük (gyk. buzik). Ma egy férfi legyen érzékeny és ápolt és empatikus és segítsen a házimunkában, a gyereknevelésben, nézze az Elfújta a Szélt, imádja a hüvelygombareklámokat, legyen ott apás szülésnél és blablabla (mint a legolcsóbb hímringyó), de ugyanakkor gombnyomásra válljon macsótaplóvá és hajtsa meg a nõjét mint Zinger a varrógépet! ÉS ezek után más nõre rá se nézzen, azokkal viselkedjen aszexuális eunuchpalántaként! Na ja. Biztos. 😄

Lord Nomak
Szerintem ebbe az erõsebbik nem dologba ne kezdjünk bele nagyon. Amióta a nõk kiharcolták az egyenjogúságot nincs okuk, alapjuk és joguk ilyen kijelentést tenni.

Tinman
Nálad a pont.
A normális emberkék nem nagyon járnak discoba ugyanis a normális emberkék normális zenét hallgatnak, nem ezt a csörömpölõ zajvackot.
Így sok lehetõség nem marad, max a netes ismerkedés, ami meg anonim, zsákbamacska, ráadásul a kocka lányok a totális mélypont :-D

Persze vannak olds clubok /nagyon ritkák!/, de oda meg a relatív fiatalabbak nem mennek be.

Sir Quno Jedi
Szvsz. a nõkkel csak a gond van. Mindenki el tudja dönteni, hgoy mennyi nyûglõdést ér meg neki az adott nõ és ha nem éri meg, nem kell vele foglalkozni. Ez persze a nõk részérõl is igaz (lenne).

Rita79
Igen, egy férfira lehessen számítani. Mégiscsak õ az erõsebbik nem, nem igaz?

[HUN]PAStheLoD
nekem nincs bajom azzal, ha egy hétig csak a bótba megyk ki a lakásból, de attól még szoktam levegõt venni 😄

Lord Nomak
"Kibontanád a befõttes üveget?" fílíng ? =DD

vizes
Persze. Megint a férfiak a hülyék... Mi nem értünk meg semmit.
De ha valamit el kell intézni akkor mégis mi csináljuk.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

ThisZip
Pl kocka aki 5-6 óránként lép ki a szobájából levegõt venni <#idiota>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Lord Nomak
Jah sry, hogy még nagyobb omg legyen. Az illetõ nõstény. x)

[HUN]PAStheLoD
óemgé 😮 Az úgy súlyosnak tûnik. Érdekes módon engem pl. zavar ha túl nagy a körmöm, kezdek koszolódni .. lehet, hogy más jobban bírja 😄

Rita79
Kérek mindenkit, hogy "a férfi büdös" témáról szálljunk már le, mert ez már számos másik topikban ki lett tárgyalva és baromi uncsi.<#levele>