8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#1689 nem, csak mondjuk áruházi eladó 80 nettóért, anyuékkal lakik a 1 1/2 szobás panelban, ahol egy lágy pukira is felfigyel a 3. szomszéd. -
#1688 Én azért óvatosságra intek mindenkit.
"Az alaptétel az, hogy a pácban mindenki benne van. Ennek következménye az a felháborító paradoxon, hogy valaki magát minél inkább kintlevőnek tünteti fel, annál mélyebben benne van, s ezért valaki minél kevélyebb, és minél jobban henceg és minél pökhendibb, és orrát minél jobban felhúzza, annál komikusabb, végül is minél emberfölöttibbnek akar feltűnni, annál nevetségesebb. Éppen ezért nincs mulatságosabb magatartás, mint a pátosz. Ez, mondom, az első alaptétel."
/Hamvas Béla :Karnevál (Részlet)/
Tehát minél normálisabbnak tünteti fel magát valaki... -
#1687 Ezt hogy érted?
Valószínű, hogy ha valaki tényleg komolyan gondolja ezt a rendes lány kerestetik dolgot, akkor miért ne? -
#1686 és ez referenciának minősül majd a jövőben? -
#1685 Ok! Akkor kérem a jelentkezőket! És akkor majd kiírom bannerbe a tagokat, ha kiférnek. -
#1684 Ritka rendes fiú keres ritka rendes lányt -
#1683 Aha. Alá a taglistát is. :)
Ritka rendes fiúk topikja :D -
#1682 Kiírjam a fejlécbe, hogy "itt vannak rendes fiúk"? -
#1681 Csak nem mindegy, hogy hogyan működik.
A dugáshoz pedig nem kell párkapcsolat. -
#1680 Rám is találhatna... van én egyre... -
#1679 Például! -
#1678 Ami működik. -
#1677 öööö hetente több dugás mint veszekedés...? -
#1676 Mi számít sikeres párkapcsolatnak? -
#1675 Ezek után már csak az a kérdésem, hogy miért csóró lúzer?
Talán nem dolgozik? Mert akkor nekem sem kellene!
A csóróság az tényleg a lúzerség miatt van!
És egy lúzer senkinek sem kell! -
#1674 ez van, nincs lakás kocsi, akkor annyi. csúnya gyerök nem kell a lányoknak.
méghogy rendes fiú... loál. kinek kell egy csóró lúzer? -
#1673 Te egy kemény csaj vagy!
Ezek után kiváncsi vagyok, mennyire vagy sikeres a párkapcsolatodban.
Már ha van! -
#1672 -
#1671 -
Jacky #1670 LOL!
Aki arra megy, ezzel eleve kizárja magát a rendes lányok köréből. -
#1669 van pénzed? -
Jacky #1668 Rám találhatna már egy ritka rendes lány! -
#1667 "Akiben nem lehet, vagy nem tudok bízni, az kap egy CS(ere) táblát a hátára, egy viszlátot az arcába és ennyi."
ezt jól megfogalmaztad... :)
megjegyzem...
de igazad van. Ha nincs bizalom talán kicsit lehet előlegezni, de nem szabad nehogy pofára esés legyen. Ha továbbra is semmi akkor... adios -
#1666 A túl korán nálunk kicsit hamarabb volt. 14 éves voltam mikor megismerkedtünk, ő 15. Egy évre rá kezdtünk járni, 20 éves voltam amikor a gyerek megszületett. Ezzel együtt nem irigyellek asszony miatt.
Viszont amit olvasok sorozatban a manipulálás, meg a programok lemondása/elrontása: Na itt játszik be, a státuszból muszáj mindent együtt. És már nem bírnak egymásra se nézni. Aztán összeházasodnak és gyűlölik egymást egy életen át. Mert ha két ember megbeszélné, időközönként külön, barátaikkal találkoznak ez mind elmaradna.
Mielőtt előjönne a ki tudja, mit csinál akkor a másik: normális kapcsolat bizalom nélkül nem létezik. Akiben nem lehet, vagy nem tudok bízni, az kap egy CS(ere) táblát a hátára, egy viszlátot az arcába és ennyi. -
#1665 Hát ez inkább a kibékülnek öszevesznek... se veled - se nélküled. De aztán látod másodszor is összeházasodtak, és aztán gyerekük is született. A gyerekük lesz most 3 éves. Ha akkoriban simán elhagyták egymást mindenért akkor msot is megtennék... bár kitudja.
nem látunk bele mélyebre a dolgokra, de jobb is... mindenkinek elég a maga baja -
#1664 Ez benne a szép, merthogy nem!
Mióta együtt vannak folyamatosan megy a civódás-békülés.
Csak ez egy idő után már azt is lefárasztja aki csak figyeli.
1662#: Ebben is az a fránya "rég együtt vagyunk" dolog lehet, vagy gyerek is van? -
Jacky #1663 Na akkor a fordítottja: Én úgy jártam, hogy a feleségem túl korán ismertem meg, 19 éves volt akkor, 25 évesen vettem el. Gyakorlatilag nem élte ki magát, hiszen mellettem volt 6 évig. Ez meg is bosszulta magát, elhagyott az első férfival aki érdeklődést mutatott iránta. Hozzá kell tennem, nem egy vékony alkat volt, talán ezért is maradt velem ennyi ideig, mert a férfiak nem túlzottan érdeklődtek utána.
Ez csak egy része ugyan a szakítás okainak, de ez is benne volt.
Én se éltem ki magam, de nekem nem is hiányzott ez!
Hát mostmár kiélem az is biztos.
Tudom, hogy szemétségnek tűnik ilyet írni, de nem az. Utólag már tisztábban látom a dolgokat. Gondoljatok bele. -
#1662 Hát sosem lehet tudni. Ismerösömék is hát már van 10-11 éve hogy öszeházasodtak, nem működöt csalták egymást, elváltak aztán mire elköltöztek volna a közös lakásbol adigra elkezdtek békülgetni. Egy évig együtt laktak, kibirták egymást... aztán utánna megint öszeházasodtak. stb. innentől nem vagyok képben anyira de most lesz 3 éves a fiuk :) -
#1661 Ezek szerint tetszik a haverodnak ez a helyzet. -
#1660 Nem baj, ha nem utál dolgozni egy nő. De ez ami már tényleg buta.
ezt nem kellene azért csinálni -
#1659 A helyzet az hogy három éve vannak együtt.
Nem vagyok az a lelkizős fajta, egy rossz szót se szóltam soha.
Csak tudod mikor már nem először játtszák el hogy utolsó nap mondanak le egy programot, vagy a kellős közepén összevesznek és elmennek, akkor az már nekem is durrantja az agyam.
Mellesleg nekem is gyanús hogy házasság lesz belőle, de az ilyen se veled-se nélküled dolgokból nem szokott sok jó kisülni.
-
#1658 Vagy segg részeg.
Mindegyis, a kettő nagyjából ugyan az.
Egyik esetben sincs a józan eszénél az ember. -
#1657 Szerelmes!
Legyél egy kicsit türelmesebb! Ha majd nem tetszik neki, hogy a lány ilyen szinten befolyásolja, azt úgy is észre fogod venni, ha meg nem lesz változás, akkor borítékolhatsz magadnak egy esküvői meghívót a közeljövőben. -
#1656 Ha-ha,
úgy kell annak aki társadalmi elvárások szerint éli az életét ahelyett, hogy a saját elvárásai /elképzelései/ szerint élné azt. Úgy kell neki.
-
Kleopátra kétszer tudta bájai bevetésével megmenteni Egyiptomot. Amikor már a bájainak nem dőltek be (Octavianus), és hadvezéri tehetségre, tudásra lett volna szükség, elbukott.
/ehhez egyébként elég egy általános iskolás tankönyv/
-
Hát persze, hogy mindenkinek jó amit a párja mond, mert ha nem jó akkor büntető pontokat kap, és egyre jobban növekszik a szakítási faktor.
És mivel a többség tart a szakításos sírógörcsös dologtól általában ez a megalkuvós helyzet a helyzet.
Nekem van két ismerősöm, akik együtt vannak.
Napirendi pont náluk az egymás manipulálása.
Az elmúlt pár évben, mióta ismerem őket nem láttam őket vidámnak, boldognak. Csak durcizás és veszekedés.
A fiú érvei a kapcsolat mellett: hát istenieket főz, mos, takarít, nagyon rendes... és tudod már 3 éve együtt vagyunk és ez sok idő.
A nő érvei hát tudod már 3 éve együtt vagyunk, és mire találnék másik pasit...
Jelenleg esküvőt és gyereket terveznek...
Asszem' mindenki ki tudja találni, hogy mi lesz ebből hosszú távon. -
#1655 Attól még lehetek nő, nőies, sőt az vagyok, mert nem vagyok elesett és tutyimutyi a mindennapokban.
De a párommal szemben nem akarok férfias viselkedésformákat felvenni soha. -
#1654 Életem egyik legszörnyűbb élménye volt, mikor az egyik kolléganőm közel negyven évesen gyereket szült. Nagyon várta. Rá egy hétre kijött a kórházból, másnap már egy céges kiállításon villogott. A gyerek otthon maradt a férjével. Ezután a gyerekkel a férj volt, ő maradt otthon gyesen. Ez szerintem borzalmas. Az ilyen nőktől nem csoda, ha menekülnek.
Én egyáltalán nem jószántamból lettem családfenntartó, hanem a mai kor lehetőségei alapján az kell dolgozzon, akinek van munkája. Azért mikor a gyerekem megszületett otthon voltam vele több mint két évig. Aztán oda mentem dolgozni, ahova ő járt bölcsibe, oviba. Miután elváltam minden második nap dolgoztam éjszaka. Így a lehető legtöbb időt tölthettük együtt.
Valamit talán az is jelent, hogy a volt férjem a mai napig a legjobb barátom. Kettőnk kapcsolatában a legnagyobb baj az volt, túl korán kerültünk össze. Én meg rosszul viseltem, hogy az együtt töltött évek alatt akarta bepótolni a minél több nő megismerését. Ez a probléma a válással megszűnt, hiszen aki nem a párom az azzal ismerkedik, jár, stb... akivel akar. -
Jacky #1653 Talán kiélte magát és rájött mi a fontos egy férfiban számára. Aztán megtalálta és most boldog. De ehhez keresgélnie kellett sokat.
Ismerek egy kigyúrt kétajtós szekrényt, úgy néz ki mintha egy maffiózós filmből lépett volna elő, de a durvábbik fajtából. Tisztára macsó kinézete van, bárddal faragták az arcát, a karizmának az átmérője nagyobb mint a combomé... és virágoskert a lelke! -
Jacky #1652 A túl határozott, túl kemény nőktők a férfiak megriadnak. Úgy érzik nem tudnak mellettük férfiak lenni, mert akkor már "2 férfi" lenne a kapcsolatban.
Az erős férfiak meg nem biztos ám, hogy erős nőt keresnek maguk mellé! Erről megfeledkeznek sokan. Lehet, hogy egy kedves, háziasabb, családcentrikus nő sokkal jobban tetszik nekünk, mint a karrierista, feminista, "modern" nő.
Így rúgnak öngólt maguknak. Tényleg tiszta röhej.
Igen én is hallottam már sokszor ezt, hogy a nő legyen nő, a férfi meg férfi. Csak az a baj ezzel, ha kiteszik a lábukat a lakásból, máris jönnek a társadalmi elvárások. Azok pedig mostanában azok, hogy legyen erős a nő is, máskülönben nem tud érvényesülni.
Ha meg erős, lásd feljebb. Jó kis kör ez.
-
#1651 Jó persze függ attol is. De szerintem ha valaki csak éldegél, majd egyszercsak betopan az életébe egy normális nő, akkor egyrészt maga is akar változni és fog is változni. Itt nem arról van szó, hogy eddig fekete ruhákba mászkáltom most a kedvéért felveszem a rózsaszin polot. Belsőleg változik.
Jó persze ezek olyan dolgok hogy életkortol is függ.
Azért gondolkozom igy mert láttam már nem egy ismerősömön, hogy tényleg 15-20 éves korban sokat váloztak. Volt aki pozitiv irányba volt aki negatív irányba.
pl. van egy lány, hetente többször váltogatta a pasikat, most két éve van együtt a barátjával soha semmi gond nem volt köztük...
Meg aztán mindenki olyan párt igyekszik választani magának amilyent ő szeretne. Ha utálod mondjuk a rokker csajokat akkor nem fogsz olyanal öszejönni. Ha pedig olyan a párod aki neked megfelel az nem fog anyira más irányba változtatni ami nem akarnál lenni...
nem tudom elmagyarázni...
egy kigyurt kétajtós szekrényből... nem lesz jolfésült kisgyerek...
-
#1650 Tudod a baj ott van, hogy az egyenjogúságot hirdető nők fölérendeltek szeretnének lenni. Viszont emellett elvárnák, hogy legyen mellettük egy erős férfi, aki még náluk is erősebb. Ez tiszta röhej.
Az egyenlőség megvalósításának meg az lenne az útja: mindenki azt tegye, amihez ért, amiben ő a jobb. És itt nem házimunkáról van szó, mert arra bárki alkalmas. Kicsit egyszerűbben működnének a dolgok, ha a nők nem akarnának férfiak lenni és végre a férfiak se akarnának nők lenni.