Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az véletlenül sem lehet, hogy a pasik,akik átkúrják a fejüket...meg megcswalják õket...stb.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
púúúúú
ezentúl mindig zárójelben mögé fogom írni.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Lényeg a lényeg: egy bizonyos szint felett már nem számít a pénz.. A csaj nem fog megpattani egy arccal, csak azért mert a kecója kétszer akkora mint az enyém, vagy mert gecinagy fuchsa van, nagy kocsija stb.
Ez a lényeg, a csajoknak ennyire számít a pénz!<#heureka>#heureka>
Ha SZERETNEK valakit, nem fogják ott hagyni egy gazdagabb pasasért!
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
púúúúú
De szerintem ez elhanyagolható erény😄DD
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Lényeg a lényeg: egy bizonyos szint felett már nem számít a pénz.. A csaj nem fog megpattani egy arccal, csak azért mert a kecója kétszer akkora mint az enyém, vagy mert gecinagy fuchsa van, nagy kocsija stb.
Aki erre megy az kurva, az ne is keressen rendes fiút 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
púúúúú
púúúúú
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
most lehet beképzeltnek fogtok találni, de én rendes fiúnak tartom magam. nem drogozok, nem cigizek
mindig foglalkozom a barátnõimmel. ugyanis szerintem nem megszerezni nehéz egy lányt, hanem megtartani.
általában megértem az emberek problémáját, aki ismer ez tudja, hogy meglehet bízni bennem (közhely, de tényleg igaz)
nem tudom mit lehetne még mondani.
Lányok:
mitõl rendes egy srác?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
5éve mondjuk más volt minden...de ilyenkor mindig az jut eszembe,h barátnõmék is discoba jöttek össze a pasijával...és 5év azért nem kevés...
sztem nem a helyszín a mérvadó,hanem az a két ember,akik összejönnek
hát azért ez a lecsopós/védekezõs dolog elég gáz...<#idiota>#idiota>
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
mármint, a legtöbb diszkós kapcsolat úgy kezdõdik, hogy "leszopott a csaj" .. vagy "felhívott, hogy védekeztünk-e" .. persze így is lehet, erre is lehet építeni, csak .. valahogy nem tûnik olyan romantikusnak/hosszantartónak.
aztán persze ki a megmondhatója igazából? senki. na ugye... de azért mégiscsak lehet tippelni/statisztikákat készíteni.