Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah a nõk egymást rontják el...mekkora igazság<#falbav>
az véletlenül sem lehet, hogy a pasik,akik átkúrják a fejüket...meg megcswalják õket...stb.

Narxis
*osztálytalálkozókon

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Jaja! Ez bizony így van, én volt osztálytársaim közül szinte mindegyik ilyen lett, nagyon rendes volt régen, aztán osztálytalálkozón mindig sikerült meglepõdnöm.

n3whous3
Egyik haver tudna mesélni, hogy mennyire is megváltoztatja a csajokat a barátnõk dumája. Nem a csajok a hülyék alapból (vagyis sokjuk), hanem a tömegszellem, egymást rontják el.

púúúúú

degenerator
na gratulálok. akkor próbáld meg értelmezni te is az irónia fogalmát.

ezentúl mindig zárójelben mögé fogom írni.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

n3whous3
Neked se való normális pasi, ha az, aki így gondolkodik, az neked szánalmas.

púúúúú

Narxis
Erre nem vennék mérget, sajnos a mai csajok ilyenek, persze nem mindegyik, de a nagy többség.

n3whous3
kthxbai

púúúúú

az másik topik -.-

meg nem is jön azért össze vkivel...az értelmesebbje

kulabácsi
ritka rendes lányt találni....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ahaha milyenkis naivmeg rutintalanvagy még 😊

Rita79
#185:
Lényeg a lényeg: egy bizonyos szint felett már nem számít a pénz.. A csaj nem fog megpattani egy arccal, csak azért mert a kecója kétszer akkora mint az enyém, vagy mert gecinagy fuchsa van, nagy kocsija stb.
Ez a lényeg, a csajoknak ennyire számít a pénz!<#heureka>
Ha SZERETNEK valakit, nem fogják ott hagyni egy gazdagabb pasasért!

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

n3whous3
Aki nem ért ahhoz, hogy hogyan kell Szeretni egy lányt, az mondhatja a magáét.

púúúúú

NeoMaN
<#idiota><#idiota><#idiota>

n3whous3
Végülis jah, olyan fiúk meg lányok vannak, akiket egymásnak találtak ki, vagy jól kijönnek egymással, de hogy ilyen mintapéldányok... talán ha 1-2 😄

púúúúú

Nandusz
Én is felolvastam a barátnõmnek a listát és azt mondta, hogy minden pontja megtalálható bennem, a szerénységet leszámítva. <#eplus2>
De szerintem ez elhanyagolható erény😄DD

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

_Atti_
Szerintem nevetséges ez az egész õszintén szolva. Nincsenek jo emberek, Rendes lányok és fiuk. Vannak akiket szeretsz és vannak akik szeretnek. Ez meg a hozzáálláson meg természeten mulik.Õket rendesnek tartjuk illetve õk rendesnek tartanak minket.Persze harmadszemmel a legtöbb magát rendesnek tarto/ rendesnek tartott ember nevetséges, ellentmondásos és nem lepõdök meg rajta ha más engem is igy lát.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

ffxi
Úristen hova tévedtem?<#confused><#lookaround>

Fákjúal!

Rita79
A barátnõd tud valamit.<#taps>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

n3whous3
😊

púúúúú

SötétBarom
Fiatal vagy még, majd elmúlik.. Chill out.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Narxis
Szerintem csak ritka jelenség vagy. 😄

SötétBarom
Ez így van. Kell egy szint. Egy átlagos nõnek lehet, hogy imponál eleinte egy batyus biciklivel közlekedõ wannabe mûvész, akinek az "élj a mának" az alapelve, és kurva vicces.. Csak amikor össze kéne bútorozni, meg el kéne hozni az új TV-t, meg el kéne menni nyaralni, meg unja a gyaloglást, akkor viszonylag hamar le fogja dobni az ékszíjat.. Meg ugye egy bizonyos kor felett nem szereti senki, ha az anyós fülel dugás közben a szomszéd szobából..

Lényeg a lényeg: egy bizonyos szint felett már nem számít a pénz.. A csaj nem fog megpattani egy arccal, csak azért mert a kecója kétszer akkora mint az enyém, vagy mert gecinagy fuchsa van, nagy kocsija stb.

Aki erre megy az kurva, az ne is keressen rendes fiút 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

n3whous3
Komoly, úgy látszik én tényleg nem vagyok normális :-|

púúúúú

Narxis
Nõs vagy?😄

Narxis
😄DDDDDDDDDDDDDDD

Narxis
Ez komoly? Szerintem sokan nem így gondolkodnak.

Narxis
Nem vagy egy kicsit beképzelt?😄

n3whous3
Igen, a szokásos "unalmas vagyok" dolog, de van, akinek TE kellesz, az biztos. Én is ezt gondoltam magamról és barátnõm pedig teljesen máshogy kezel engem, mint eddig bárki, akit eddig ismertem.

púúúúú

n3whous3
Na mesélj miért? Én is várom tõle, hogy viszonozza a dolgokat, de nem ezért vagyok olyan vele, amilyen.

púúúúú

én az vagyok.amúgy épp ezért unalmas is a legtöbbek szemében

hülyeség.2 dolog van hatással a tulajdonságok kialakulására környezet és a gének.a környezet 70%-ék,a gének 30%-akban

degenerator
talán ha visszaolvastad volna azt, amire írtam, éreznéd, hogy ez irónia (bár ez máskor se tûnt fel neked.)

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

The FlashBack
hm
most lehet beképzeltnek fogtok találni, de én rendes fiúnak tartom magam. nem drogozok, nem cigizek
mindig foglalkozom a barátnõimmel. ugyanis szerintem nem megszerezni nehéz egy lányt, hanem megtartani.
általában megértem az emberek problémáját, aki ismer ez tudja, hogy meglehet bízni bennem (közhely, de tényleg igaz)
nem tudom mit lehetne még mondani.

Lányok:

mitõl rendes egy srác?

Molnibalage
Ezt komolyan gondolod? Soha nem láttam igazolva ezt, az asztrológia az én szememben humbug. Az ikertesómmal egy napon születtünk és annyia hansonlóság köztünk, hogy a két fülünk közt van a fejünk...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ThisZip
<#vigyor1>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

degenerator
bizony, a születési hónap határozza meg a késüõbbi tulajdonságait az embernek.

degenerator
én az vagyok

Magas, szõke herceg hófehér Porschéval? Tényleg ritka. Mi is csak egyszerû emberek vagyunk, olyanok, mint a kínai piacos késkészlet (tök életlenek), de szerintem akár lányt keres egy fiú, akár fiút egy lány, a legnagyobb baj az, hogy rossz helyen keresi. Diszkóban nehéz "tartós kapcsolatra vágyó, józan gondolkodású, egzisztenciával rendelkezõ" fiatalembert találni, ez tény, mint ahogy kocsma környékén is kevés a józan, de az a kevés is befelé megy.

Tinman
Csak nõk a kolléganõi... leszbipartit nem szereti :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nem is értem miért<#hehe>

Tinman
Ja-ja engem sem :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Na pacsker téged is kibannol az asszonyod elõbb-utóbb ^^

igaz
5éve mondjuk más volt minden...de ilyenkor mindig az jut eszembe,h barátnõmék is discoba jöttek össze a pasijával...és 5év azért nem kevés...
sztem nem a helyszín a mérvadó,hanem az a két ember,akik összejönnek

hát azért ez a lecsopós/védekezõs dolog elég gáz...<#idiota>

[HUN]PAStheLoD
lánynak tartod magad? :0

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
minimálbérért gürizni meg teljesen felesleges. bemész, csinálod ahogy kedved/lelkiismereted hajd és ennyi, kitesznek, mész a másik mekibe. de miért is tennének ki? attól, hogy te nem maradsz ott a semmiért túlórázni, meg nem hajtod magad a semmiért? nem tehetnek ki, amíg él a munkaszerzõdésed, és hozod a minimumot..

[HUN]PAStheLoD
nyilván az, de azért az kicsit erõs, hogy "nem állnál össze egy minimálbérért a mekiben robotolóval". de, hisz' miért ne? lehet, hogy egy év múlva talál másik munkát.. lehet, hogy amúgy elbaszott diplomás-munkanélküli.. lehet, hogy van kettõnknek együtt van elég pénze. és lehet, hogy majd nem havonta megyünk plázázni, hanem csak félévente az outletbe .. bkv-val. de ez sose volt probléma.

[HUN]PAStheLoD
szerintem munkahelyen illetve interneten keresztül ismerkedni ezerszer célravezetõbb, mint "diszkóban".

mármint, a legtöbb diszkós kapcsolat úgy kezdõdik, hogy "leszopott a csaj" .. vagy "felhívott, hogy védekeztünk-e" .. persze így is lehet, erre is lehet építeni, csak .. valahogy nem tûnik olyan romantikusnak/hosszantartónak.

aztán persze ki a megmondhatója igazából? senki. na ugye... de azért mégiscsak lehet tippelni/statisztikákat készíteni.

csgery
Én nem<#wink>😄