2509
Prince of Persia: Prodigy
  • Seth
    Ha jól emlékszem én a jobb alsó sarokból vittem alul végig
  • Kongy
    Plz help, már mindennek próbálkoztam, de nem tudom eljuttatni a trutyit a megfelelő helyre. Azt az utolsó bizbazt nem lehet mozgatni. Segítsetek már plz mindennel próbálkozok már van 2 órája... hülye vagyok én ehhez...

KÉP:

• Atkamon
    Először én is úgy akartam, de aztán újrakezdtem inkább:D
  • Broafka
    én visszatöltöttem az utolsó mentésem, és úgy szedtem össze a light seedeket :D
    mind az 1001-et :P
  • Atkamon
    Na végigvittem másodszorra is, most összeszedtem az összes Light Seed-et:) Nagyon jó móka volt megint, élveztem másodszorra is, nagyon tetszik az egész még mindig.
  • Broafka
    pontosan ugyanígy voltam vele én is, szóról szóra... hát gondoltam csak megment :)
  • Broafka
    nem feltétlen
    simán elfutsz mellette akkor is elenged...
    vki letudná irni a 3-3 skint h melyikeket lehet feloldani?
  • ffxi
    Azért oda kellett sózni 1et 2őt, utána tovább enged csak.
  • MrAndree
    Nekem eszembe jutott a TTT vége, ott se csapkodni kellett a Dark Prince-t hanem elfutni. :)
  • klart
    énis tököltem ott darabig,aztán mondom leugrok faszba milesz,mert gondoltam csaj csak meg ment,akkor történ valami,és kész:D
  • ffxi
    Én is picit szívtam vele, és bánatomban leugrottam... és voilá :)
  • klart
    azér mert majd arra kell menni
  • Pio
    Mert a továbbvezető út arra van szóval ilyen szempontból nem hibás, csak meg kell csinálni előtte azokat a logikai feladványokat.
  • Kongy
    Jha, értem. de Elika akk mé erre a szarra mutat? :P
  • klart
    két oldalon vannak ilyen tekergetős szarok,azokat kell először,aztán felemelkedik a padló és majd úgya
  • klart
    ugorj le;)
  • Kongy
    Plz help nekem! marhára elakadtam és már rohadt ideges vagyok! :@ Megkérdem elikát merre menjünk erre arra a sárga szarra mutat a falon. De nem tok ráugrani? Hogy tudnék ráugrani???
    KÉP:

• JackSparrow88
    csá, annál a résznél akadtam el amikor elikából van egy jó pár aztán addig kardozom őket míg csak 3 marad már, viszont azok már nem akarnak sehogysem fogyni. Itt mit kéne csinálni? Előre is thx
  • Looooser
    húha, akkor újra neki ugrom, frapssel :D és kihagyom a harcokat, mert én minden harcot végig csinálok.... a T2T-t nem toom lejjebb vinni :-/ viszont a WW sztem rövidebb ha már a félidőnél megszerzed a water swordot pontosabban a maszk megszerzése elött fel lehet venni a kardot, ha jó vagy :D onnan minden csak 1 max 2 csapás :D
  • Pio
    Speed Demos Archive szerint a SoT rekord 2:06:03, a WW rekord 3:19, a TTT rekord 2:38:07.
    Érdekes, hogy a sotban, meg a ttt-ben ennyire megszorongattad ezeket a srácokat, akik mindenhol trükközve levagdosnak részeket és kihagyják szinte az összes harcot... Szerintem csinálj új speedrecordot és küldjed be :P
    A WW-n viszont saját elmondása szerint csomót lehetne rövidíteni, mert a jó befejezés miatt kábé +20percet kell játszani, illetve hardon játszott és egyetlen videót se skippelt el.
  • radeer
    Elkészült a Chips & Cola magazin 7.száma.
    Benne Prince of Persia videóteszt.

Prince of Persia ( és Rise of the Argonauts) magyar nyelvű videóteszteszt

Jó szórakozást és Boldog Karácsonyt!
  • Looooser
    a Sot 2:25 perc, a T2T 3:14 perc alatt lehet kivégezni, legalábbis nekem annyi idő alatt sikerült.... a ww 5:30 perccel még mindig a legjobb játék idő :)
  • Looooser
    mire való a torrent??? :)
  • partyyy
    A WW mellett szóljon a hatalmas sztorija is. Ahogy a herceg saját magát látja a homokszörnyben. Emlékszem mennyire tetszett (:
  • Tinman #1924
    TT nem annyira jó... nem rossz, de a SoT,WW,TT,PoPP qvadrologyból a leggyengébb rész, de még így is ha %-ban kellene értékelnem 85 felett adnék neki...
    Nálam a sorrend: WW,PoPP,SoT,TT.
  • MrAndree
    Szerintem is a WW volt a legjobb az összes közül. Meg messze a leghosszabb is, mind a SoT-ot mind a TTT-t lazán ki lehet végezni 5-6 óra alatt. Meg majdnem az új PoP-ot is.
  • The Protector
    Számomra a ww a trilógia csúcsa.
  • Silence78
    Hát azért a WW és a Dead Space között vannak még fokozatok vér/belek témában
    Megvan az új PP, de gondoltam nekifutok az előző trilógiának... Most tartok a WW végénél, egyszerűen fenomenális. Még az eredeti PP2-t is übereli, pedig azt hittem, hogy akció/platform játékból annál hangulatosabat nem lehet készíteni.
    Ezek után nagyon kiváncsi vagyok a Two Thrones-ra és az újra...
  • MrAndree
    Párszor. :) Azért nem tocsogott a vérben az se. Volt benne de azért nem egy Dead Space szinten.
  • ffxi
    Ha WW és TTT szívonalat üti, akkor lehet előbb is megvenném :P
  • ffxi
    Olyat MO-n gondolom nem lehet kapni. :(
  • The Protector
    Pár cepp?Játszottál te a warrior withinnel?
  • MrAndree
    Nekem se. Az előző trilógiában se nagyon volt. Pár csepp itt-ott de annyi.
  • Atkamon
    Hát szerintem ez meg egyátalán nem szükséges. Szerintem nagyon jó ez a játék úgy ahogy van, most játszom másodszor, most összegyűjtöm az összes Light Seed-et, és nekem még mindig nagyon tetszik. A harcokkal is jól el vagyok, igaz tény, hogy kicsit túl kevés mozdulat van. De nekem egyátalán nem hiányzik a vér.
  • MrAndree
    Akkor úgy 4 év múlva meg is veheted. :) Ha 12000 lenne akkor én se venném meg most de 7000et azért megér.
  • Looooser
    jah igen és lemaradt, ha már kardozós játék, akkor cafatolódjanak az ellenfelek, meg legyen benne vér.... sok vééééééér
  • Looooser
    hát nekem úgy van meg a t2t-hogy an benne lefejezés :) 3cd-s amerikai verzió....
  • ffxi
    Majd ha mellé csomagolják WW és TTT szintű folytatást, akkor megvenném :)
  • The Protector
    Jah azt ne is mondjam h a 3 rész nem csak 1ben de külön is megvan:)
    Meg még mellé megvettem a Fahrenheit gamet is mert az így kihagyhatatlan.
    Csak az nem tetszik a prince tokjaimban h mindegyiknek a széle feliratos h ubisoft exclusive és kisebb benne a kép mert már olcsón vettem őket.Ha teljesben is meglehetne venni(teljes kép a boríton és nincs sááv) akkor úgy is megvenném.Nem vagyok kocka,nem vagyok gazdag.De ha egy játék annyi örömet és jó pillanatot okoznak mint a POP-ok akkor igenis megveszem h leadózzam a tiszteletem a készítők elött igaz ha csak már akkor ha olcsóbb.

A következő amit megveszek az a Devil My cry 4 lessz..Az szintén kötelező.