2509
Prince of Persia: Prodigy
-
MrAndree #1909 Értem de miért számít, hogy 12es? Egyrészt ennek a játéknak már semmi köze a SoT trilógiához másrészt meg nem a karikától függ, hogy egy játék mennyire jó vagy mennyire nem. Ha beleraknak két lefejezést és 16os akkor se változna semmi. Megjegyzem a SoT trilógiából is a WW az egyetlen ahol még érthető a 16os besorolás, a TTT simán elmenne 12esnek is, semmi olyasmi nincs benne ami olyan nagyon indokolná a 16ot /még a lefejezést is kivették/. -
#1908 ő itt arra céloz, hogy annó a sot mint bevezetésné. oké volt a 12-es karika, aztábn durvultak a dolgok éas most megint vissza a 12-es karikába???? -
MrAndree #1907 Mi köze van a 12+ korhatárnak a játék minőségéhez? Akkor a Sands of Time sincs meg? -
#1906 Tömegcélzósága(12+) miatt én nem fogom megvenni :( -
#1905 Végigtoltam.
Nem is emlékszem mikor láttam utoljára ennyire epikus végjátékot... le vagyok nyűgözve!
Pedig nagyon fanyalogva álltam neki, de nagyon megszerettem végül az POP-ot... kötelező vétel! -
#1904 Exclusive nekem is megvan! Kötelező. -
MrAndree #1903 Szép. Az alsó nekem már kb. fél éve megvan, a felsőt meg majd januárban veszem szóval inkább ilyen utókarácsonyi ajándék lesz. :) -
#1902 én nem tudom hogy megvegyem e, én is pop fan vagyok, de ez a rész, ez nekem túl csili-vili, tetszik meg minden, de ajh, olyan mint az új legók, minden hülyeség van már benne, de az alap kockák, a 2X3-mas vastag meg vékony általános elemek már nincsenek, szinte csak azt lehet belőlük felépíteni, amit megvettél... -
#1901 Mindenkinek békés boldog karácsonyt.
Én ezzel leptem meg magam:(POP fan vagyok)
-
#1900 köszi már rájöttem amúgy,csinálom épp a skinem -
#1899 Hát igen... Ezek a Ubisoft befejezések nagyon irritálóak tudnak lenni, AC-nél is csak néztem... -
#1898 http://www.tutorial.hu/texmod-tutorial/
Itt le van írva minden róla. :) -
BGYI #1897 Nagyon köszi! Ezt a zenét kerestem.
A befejezésről meg...jobb lesz , ha sietnek a folytatással a kanadaiak... -
Pio #1896 Na, ezt meg lehagytam. Az elején levő zene a játék zenéje amit egyenlőre tudtommal nem adtak ki külön, a második pedig Sia - Breathe me -
#1895 nem ismerem,privátban leírnád bővebben?bár szerintem ide is mehet,gondolom nem csak engem érdekelne a dolog -
Pio #1894 1 befejezés van. -
BGYI #1893 Hy emberek!
Tudja valaki, hogy ennek a résznek csak egy befejezése van-e vagy dönthetünk? Mert amit én láttam az kissé idegölő...
A másik, hogy tudja valaki a PoP hivatalos oldalán az introban elhangzó szám címét, mert nekem bejön?(Amúgy szerintem nézze meg mindenki az oldal introját, mert már maga az egy mű)
Előre is kösz és Boldog Karácsinyt:D -
#1892 Texmoddal. Ismered? -
Cat 02 #1891 Ezt de utálom :D -
#1890 na ezt hogyan?:) -
Pio #1889 elfelejtetted megtisztítani a terepeket gondolom. Amikor legyőzöd egy területen a bosst, akkor általában valahol a közelében van egy kör, abba bele kell állni és nyomkodni Elika gombját. Ha ezt megcsinálod nincs az az isten, hogy rossz legyen, mert az egész terep átváltozik zölddé egy látványos animáció keretében, ezt nem nagyon lehet mással összekeverni.
Ha kijelölöd a térképen a célállomásodat, akkor az Elika gombbal előcsalható iránymutató gömb az pont ahhoz a körhöz vezet, amin a megtisztítást végre kell hajtani. -
#1888 húha, most nézem, hogy nálam mindenhova ahol jártam corrupted-et ír ki a térkép, ilyenkor mi van? Végig ugráltam mindenhol, legyilkoltam mindenkit. -
pekka2 #1887 NAgyon zsír ahogy kinéz.. -
#1886 Amikor fekete lesz, és ilyen csápszerűségei lesznek, akkor csak Elika tudja ütni, ha ilyen kékes lesz, akkor csak karddal lehet ütni, és ha nagy fekete corruption van mögötte akkor csak a kesztyűt lehet rajta használni. -
#1885 Inkább magamtól próbáltam rájönni -,- -
#1884 Saját skin modom.
-
#1883 Hi kérdés a 1876-os Képen lévő hülgyet hogy kell kinyirni.
Az istenért nem megy. Mikkor át vált ilyen feketére akkor nem megy.
Please Help. -
#1882 nem ezt mondtam? de mind1 :\ -
#1881 Jah utána ment... Csak így néz ki a dolog
Ugrás-Erika-falról vissza pattanás ugrás-megint Erika -
#1880 Igaz a teleport..de ahogy én írtam, úgyis feltudsz jutni -
#1879 Mekkora hülye vaok! Ott a teleport -
#1878 Elika dob, herceg falon felfut, aztán a másik oldalra ugrasz (ahol a képen vagy) -
#1877 akkor ugorj vissza megint elika és megint ugorj vissza és megint elika -
#1876 -
#1875 Igen Erika eldob, falon felfut, de nem ér fel -
#1874 vagy ez a Game Over pozíció itt fog éhenhalni a herceg xDDDDD
am én kijutottam innen O.o
-
#1873 ugrik elika falonfelfut? -
#1872 Lementem 1 bogyóért zsákutcába. De Istenért és Elikáért sem tudok vissza ugrani :'-(
Kép! -
#1871 tudom hogy kéne... de drága ^^ majd ha valamikor fejlesztek megkapja enyém vagy apámét... -
#1870 Az lol. XD Hátjó h nemmegy a legjobban. :-P Jobb VGA is kéne + proci is.