Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
mérnemlehetmegérteni..
Thrash \'Till Death
hangok 5/5
történet 3/5
hangulat 4,5/5
játékmenet 3/5
nálam valahogy így néz ki...
@
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Összességében: 78% (nálam)
grafika: 5/5
Zene: 5/5
Történet: 3,5/5
Hangulat: 3/5
Játékmenet: 3/5
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
@
Nem, bírok az egyik szörnnyel, már 5 napja. Mentést le lehet tölteni valahonnan és ha igen honnan?
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Why so serious?
Amúgy biztos öregszel. Mindenki életében eljön az az idõ, amikor kezd ráunni a játékokra. Elsõ fázisban elkezded kerülni a nehéz játékokat és a kihívás helyett fõleg a történet, dialógusok, animációk miatt játszol aztán szépen lassan már semmivel nem lesz kedved játszani, legfeljebb bigfishgames-es kis idiótaságokkal. ;-)
az a gond hogy mostanában a tetszõ játékok sem kötnek le 😞 szal pl FarCry2-t is abbahagytam :\ pedig kurvára bejön... vagy Tomb Raider Anniversary... (amit mondjuk csak azért kezdtem el... nemtom miért 😄 valahogy Underworld -vagy mi a legújabbnak a címe- miatt...) ami szintén bejön, de valahogy nics hajtóerõ :\ story sem, dialógusok sem, monológ is kevés...
PoP-t csak a dialógusok miatt játszottam végig meg mert kiváncsi voltam mi a vége xD no meg nem nagyon voltak üresjáratok benne, mindig volt mit csinálni, és könnyû volt azokat csinálni... (egyedül a gyûjtögetés volt uncsi, akkor tartottam kis szüneteket)
jöhetne már HL2 Episode 3 :\ meg Portal 2... meg bejelenthetné VALVE hogy nem lesz HL3, vagy ha igen az is epizodikusan jön, szépen 1,5-2 évente 1, maradjon csak Source motor, van még benne kihasználatlan cucc szerintem... na de ez már off 😄
@
Ha egy játék nekem nem tetszik,akkor én nem játszom vele, nem vagyok én mazohista 😄
PSN ID.: Beegabor
Tegnap este végig játszottam a játékot és szerintem a pop sorozat legrosszabban sikerült játéka lett.
Ez a rajzolt grafika nem igazán megnyerõ számomra és az , hogy kimaradtak a pop-bol jól megszokott kardozós combo-s mókák.
Szerintem elég gyengére sikerült.
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb
Rise of argonautsban a mükénéi piacon van olyan, hogy felváltva kell mondani 1 és 4 között számot és az nyer, aki az összeggel eléri a 11et, szerintem az könnyebb ;-) Pedig ott a srác elõadja, hogy ebben a játékban verhetetlen és sose fogod legyõzni. Mondjuk amekkora fajankók vannak abban a városban nem is csodálom 😊
Illetve szerintem a PoPban is könnyebb a malmos feladvány, mint ez...
Why so serious?
Nothing is True, Everything is Permitted
Ott járok mikor tekergetni kell a karokat és azt a fekete folyadékszerûséget kell eljuttatni asszem az ajtóhoz és utána fel lehet jutni ahhoz a sárga izéhez amivel "repülnek" tovább.
Valaki le tudná írni, hogy milyen sorrendbe kell tekergetni,hogy tovább jussak?
Nézd meg a XIII és a Silverfall játékokat is.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
De ha még nem játszottál ilyen "cell shaded" játékkal, akkor elsõre nagyon szokatlan tud lenni.
Most telepítettem fel a játékot.Amint látjátok nem egy ami konfog az enyém.Ettõl függetlenül egész jól meg,még high beállítások mellett is.
Viszont.Olyan mintha a prince ruhája csak meg lenne rajzolva de nincs kidolgozva,azaz ki van,de úgy fest,mintha csak satítozott rajz lenne;nem tudom jobban leírni.Egy csomó minden úgy fest mintha fekete filcel körbe lenne rajzolva.
Kérdésem a következõ:ez normális😊!?
VAgy egyszerüena kártyám nem szereti már az ilyen új fajta eresztéseket...?
A legujjabb driver van fent..!
Kártya típusa:
MSI 7900GTO 512mb ddr3
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Hogy lesz-e folytatás? Én azt mondom tuti! Hogy az is ezt a 2008-as kiadást fogja követni? Erre egy talán-t mondok. Remélem sikeres lett ez a 2008-as kiadás. Rajtam nem múlik (értsd: megvettem).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lehet valóban nem a programozók a hülyék...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Fákjúal!
Nem a programozók a hülyék, bocs :S
Menj Mariozni ^^ bár ott sem írják hogyan kell megölni a sárkányt vagy mit a végén szal valszeg az is "uninstall" lenne, könnyebbet meg nemtok mondani.
@
LOADING screen "rengeteg" idõt elvesz... idegesítõ, lelombozó... rühellem, gondolom más is... ellenben ez ösztönöz arra hogy ésszel játszon az ember és ne haljon meg, ne hibázzon... mert esetleg egy szar helyen jóval visszább dob a játék mint örülnél neki :\
De itt sokszor direkt "haltam meg" ... mert kényelmesebb volt... mert platformon van 2 irányba sok bogyó, elindulok egyik irányba, és ahelyett hogy végén a platformra ugranék, leugrok, Elika visszavisz az elejére, mehetek másik irányba, marad minden bogyó, és spóroltam egy visszautat.
Normális esetben, végigfut az ember, ééés ha elkúrja akkor szopacs. Tegyük fel hogy az elõzõ platformnál pont van egy checkpoint és oda loadolsz... DE, szedheted fel megint a bogyókat... ha nem kúrod el akkor simán vissza kell menni, ami ismét lehetõség a hibára, és a loadra... amikoris megint szedheted újra a bogyókat... "kicsit" nehezebb, akárki akármit mond...
ettõl függetlenül kurvára élveztem a játékot, olyan nyugis volt az egész, nem stresszeltem abszolut, (nem úgy mint a WW-ben... Dahaka üldözéseket de utáltam... ezzel a mozgási rendszerrel sokkal könnyebbek lettek volna... vagy interaktívan megcsinálva... de akkor nincs ott az a stressz... ami kellett a sötét hangulathoz. ami itt is itt volt azért... meg ugye az ösztönzõerõ...) amit nem szerettem... kikapcsolódás volt 😄 INTERAKTÍV MOZI! mert lassan tényleg ez lesz... mert csak ugrok, fut magától falon, ugrok, jófele ugrik, oszlopnak egybõl átlendül a túloldalára, mindent magától csinál szinte... lassan olyanok lesznek a játékok mint a Tomb Raiderben a "filmes" részek... mikor valami csapda vagy szörny jön és akkor a nyilakat kell nyomkodni hogy most leguggolok az izé elõl vagy elhajolok, de úgy eltalál szal az nemjó...
nagyon le van egyszerûsítve...
@