Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz en csinaltam sajat profilt, a kormanyon csak olyan van ami kell a vezeteshez, minden mas billen, ahigy megszoktam.....Nem tartott sokaig, egy perc ;)
De a meg nem változtatható kiosztásokat is nálam rendesen billentyű gombbal jelőli .
Valamit nem jól csinálsz .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.01. 13:19:38
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az is marhára idegesítő, hogy a menüben mászkálva, egy szinttel történő visszalépéskor nem az a menüpont marad kijelölve amibe korábban be voltunk lépve, hanem mindig a menüsor legtetejére vagy légaljára ugrik.
Benyogik, higy a Pc verzio szar, de elfelejtik odairni, milyen beallitassal milyen gepen.
Benyogi, higy rossz az AI. ,de elfelejti odairni, milyen jatekkoal es milyen versenytapasztalata van .
Banyogi, higy nincs semmifele meghibasodas, de nem teszi hozza milyen tempora kepes, es milyen versenytavon nezte.
Sorolhatnam vegtelenul.
Kulfoldi jobb, foleg direkt autosjatekokkal foglalkozo lapokon azert nem igy megy .
Az osszes hazai ilyen teszter egy nulla, nem is ertem a sok birka miert megy utanuk, keptelenek manapsag az emberek utananezni, kiprobalni a dolgokat ? :)
Szerintem iden jo elore azt kellett volna kommunikalni CM nek, higy joval realisztikusabb, ha ugy tetszik nehezbb, tapasztalatot, gyakorlast igenylo kezeles lesz.
Most ott tartunk, higy mindenki varja a megsuokott arkadosabb vackot, tele kikapcsolhatatlan segitseggel, es allank tatott szemmel, higy milyen szar ez, lassu az auto, kopik a gumi szar az AI.
A tisztelt tesztelok szinten. Nevetsegesek ! :)))
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.01. 10:24:18
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha McLarennel mész nem veszel észre semmit. Viszont ha az AI megy a McLarennel akkor nem végez elől.
Hehe, most olvasom ......
Na most nem tudom ki írta a tesztet, de vagy bolond, debil ( már elnézést), vagy egyszerűen ki sem próbálta ergo hazudik mint vízfolyás, vagy a leggyengébb AI-val 30 másodpercet verve az AI-ra szépen ment egy kört ! :))))
Néha írni fog olyan ember is tesztet, aki tud is vezetni, tudja mit is kellene tesztelni ??? :D
fanatecen már kapásból megy h pl a h váltó 1-es fokozAT a 13-as gomb :)
rögzül hipp-hopp 20 gomb is...ne igyatok annyit:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.07.31. 23:51:32
szerk.: 20 gomb van pillangóval együtt :))) Ki az isten jegyzi azt meg :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.31. 22:31:22
Nálam van <#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.31. 22:28:10
gombokban nem tudok segíteni , nálam is alapból xbox kiosztást mutat, de ahogy hozzáérek a billhez átvált arra .
Álítsd át esc vagy valami billre, az akkor tuti :)
Ezzel amúgy én is szoktam szívni, mikor benyögi valamilyen játék, hogy a logitech 16-os gombja :))) sose tudom melyik melyik :)
amúgy shadowplayről nem tudok nyilatkozni , mert amd kártyám van, de sajnos az autós játékoknál úgy néz ki népbetegség h egyik-másik overlay progi nem nagyon akar működni...AC-ban pl valamelyik update óta nem megy nálam az Action, PC-ben az AFterburner stb:)
mondjuk időmérőn miért akarsz menni 5 kört ? Vagy nem értem ..most akkor elfogy a benzin, vagy csak azt mondják, hogy elfogyott ..vagy mi ? :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.31. 22:15:41
Próbáljátok ki Ti is! Hátha nem én vagyok az egyedüli akinél ez jelentkezik!
De nagyon állat , hogy szélárnyékban valóban elmelegszik egy idő után :)
De igen , kell rá egy patch :))
Egyelőre Time Trial köröket megyek csak, mert évek óta nem játszottam F1-gyel :D
De 100%-os futamon is előfordul, hogy pihenek egyet közben, így viszont még ezt sem nagyon lehet. És igen, DFGT-m van. Erre jöhetne egy patch.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha csak lassúl az az sutó kicsit, akkor ott valóban más oka van .
Persze lehet bug, nálam még nem jött elő .
nem inkább azt h el fog fogybni az üzemanyag ha így folytatod?
ezt akkor mondja ha huzanmmosabb ideje rich keveréket hasznász...ilyenkor viszont túl melegszik a motor (kb fél kör alatt is ha nem short-shiftingelsz)ami tényleg komoly teljesítménycsökkenést opkoz..eggyenesben úgy mennek el melletted mintha állnál:) míg vissza nem hűtöd...
Ha elfogy a benzin ,akkor rángat a motor, nem tudsz kigyorsítani se .
Hardcore, nix ujraindítgatás ! :))
http://goo.gl/gd6Zi5
- Allow the user to customise their Championship Season weekend.
- Fixed Fuel Mix levels appearing to produce incorrect vehicle performances.
- Car can no longer become stuck in second gear when exiting the pit lane.
- Fixed the Chase camera angle sometimes becoming permanently tilted after changing control bindings on supported controllers.
- Leaderboards will now be updated without having to go back to the main menu.
Annyi "elonye" van, hogy most mar tuti nem veszek tobb Codies F1-et, mert ha az elozot rendszert sem csinaltak meg 10 evig, akkor ezt sem fogjak. De legalabb az elozot nehany perc alatt at lehetett irkalni, es hasznalhato lett. Ez van, nincs szerencsem:D
DCt amúgy tényleg félkészen adták ki és mé 1 évet rá is kamuztak, mert ugye kezdőcím volt, ráadásul PS+is. Ott a komplett időjárás sokkal később peccsben jött bele, meg a tartalom egy része is. Szép a support ami nem más mint a játék befejzése olyannak ahogy reklámozták.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.31. 18:19:52
We've addressed many of the causes for various crashes and hangs.
Fixed the issue causing a deadzone on your wheel after setting your wheel and pedals up.
The grey flashback filter will now clear correctly
Reduced motion blur
Snag removed from turn 4 at Melbourne
Car model for Manor will now display correctly all the time
Cars can no longer retire in the pit lane
Assist settings will now save correctly
Vote to skip added to Online practice
No longer disqualified when resetting to track
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
aki meg versenyezni akar egy versenyzős játékkal ( a barom ...), az meg nagy élvezettel használja ... :)
mi szerintünk ,akik el is tudjuk vezetni marha jó lett, a többiek mennek ahová akarnak ,ennyi ....
De kössz a választ !
Igen a szélesebb körnek csak játékra van igénye, nem handlingra, ne adj isten még egy picit nehezebbre ...
ennyi ,,magam is ezt vallom ,ezért nem jön be ez most sokaknak ...:)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.31. 15:01:53
Ha figyelmesebben olvastál volna, sok kérdésedre már ott van a válasz (ami pedig a Carst illeti, a topikjában kiveséztük a dolgot, csakhát egyesek nem bírtak magukkal, és lakat lett a vége - de válaszok ott is vannak). Azt meg nem tudom, honnan szedted, hogy én 50 pontot adtam rá, amikor pont az előző hozzászólásomban írtam, hogy nálunk már pár hónapja nincs pontozás. Hála az égnek!
De ha már mint tesztész és firkász lettem megszólítva, erre is kitérek egy kicsit. Ha én megkapok egy játékot tesztelésre, akkor semmi esetre sem nézem meg, milyen pontszámokat kapott, mit ír róla a többi magazin egészen addig, amíg a cikket vagy videót le nem adom a főszerkesztőnek. Nem akarom, hogy ez befolyásolja a meglátásaimat és az ítéletemet. Persze ez csak én vagyok - hogy a többi kolléga hogy értékel egy-egy alkotást, az az ő dolga.
A másik dolog, az az, hogy itt sokan képtelenek elvonatkoztatni a szimes hátterüktől. Én úgy gondolom, hogy alapvetően egy-egy autós játékot játékként kell tudni értékelni, mert a szélesebb közönségnek erre van igénye. Márpedig ehhez olyan dolgok is hozzátartoznak, ami általában a szimes nézetek szerint nem olyan fontos. Más dolgokon van a hangsúly. Az F1 2015, ahogy nézem, azért kapja a lehúzást, mert a felszínen kevesebbet nyújt, mint az F1 2014 vagy 2013. Mélyen van, ahol többet (irányítás), de már megszokott, megoldott dolgokat vettek el belőle. Objektíven nézve ez így is van, a tényekkel pedig nehéz vitatkozni. Szubjektíven nézve könnyen előfordulhat, hogy akadnak olyanok, akiknek nem sírnak a hiányzó dolgok után, de ugyanígy előfordulhat az is, hogy akadnak olyanok, akik igen! A Nagy Feladat: elfogadni, hogy ilyen is van. (Párhuzamos példa: ha a FIFA 16-ból kivágnák az Ultimate Team játékmódot, én egy könycseppet nem ejtenék érte, mert engem nem izgatott soha különösebben. Azt viszont bármibe le merném fogadni, hogy több százezer játékos gyújtaná fel az EA összes székházát haragjukban, ha ez megtörténne. Ők a hülyék vagy én? Szerintem egyikünk sem. Csak mást élvezünk az adott játékban.)
Ami az új F1-et illeti, kivettek egy csomó olyan funkciót, ami engem eddig sem érdekelt (vagy inkább egyenesen bosszantott), így számomra jelenleg ez a legjobb rész, illetve (az F1 Challenge 99-02 után) a legélvezetesebb F1-es játék.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Igazabol oroluk is ,hogy a jatekosoknak ez a resze vegre feladja a sorozatot, legalabb nem sirjak tele a topikot, higy jajj de csuszik :)))