Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saját videó azért nincs az F1 2015-ről, mert kizárt, hogy teljes áron megvegyek egy olyan szeméttelepet, amit a túlnyomó többség a porba alázott. 10 eurót adok érte max. De ilyen "hírnév" mellett inkább ötöt. Őszintén remélem, hogy akkora bukta lesz ebből (sőt, biztos az lesz), hogy az eladásokat látván a CM inkább feladja ezt a projektet és akkor mehetsz hácészimezni a Dirt Rally-val. :DDDDD
Itt van össze-vissza kb. 5 ember, akinek tetszik oszt kész. Hát messze nem biztos, hogy rájuk kell hallgatni, hanem a további több százezerre, sőt a CM maga ismerte el, hogy egy szart hoztak össze PC-re... Nektek ennyi is elég oszt jó'van, na, hát mindig voltak olyanok, akiket kilóra meg lehet venni az árkád irányítással, gyors sikerélményekkel, érthető, hogy kedvelitek ti öten-hatan, csak megfelelően alacsony igényszint kell hozzá és máris überkirály a CM F1 a világ legintelligensebb AI-jával, ami minden játékost überel, mert ugye csak azok lehetnek hülyék, az AI az nem. :D
Na mindegy, jáccatok csak szépen, tologassátok az ótót mosolyogva. :D
Ja, az F1 2015 motorja meg kb. annyira "új", mint amikor felújítok egy házat és új építésűnek próbálom meg eladni. :D
Je suis blanc et européenne!
Nem kell valasz mert jol ismerem mindkettot, fizikanak ott jobbnak kellene lennie nem az, egyaltalan nem jobb.Jatekmod meg ennyi sincs ,AI buta meg sem kisereltek nekik gumikopast stb adni.....
Ez egy sorozat resze, de most megujult, ennyi van.
Aki szerint otven pont es nem ajanlott vetel, attol en szuvesen megneznek egy videot...
Akar toled is !!!! :)))
Ennyi , mindig is leszartam a lama cikkirok mit irnak, de hazugsagot azt nem szivelem.
Hibtitek itt is az okossagot, higy igy az AI meg ugy elindithatatlan mert olyan bugos, de ez hazugsag, nem tobb.
Sem ti sem senki mas ezt meg nem igauolta csak rinyal.
Az, hogy senki nem rak fel sajat videot az meg azt jelenti, higy fel kell meg noniuk ehhez a handlinghoz tudasban, nektek Carsosoknak is ,jol ismerem az ottani F 1 egy, nagysagrendekkel sinautosabb . En nem is akarom ahhoz hasonlitani, mert egy nulla ehhez kepest, de a Cars megint nem suol masrol mint HA, DE, MAJD.... :)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.31. 11:51:18
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
És továbbra is tartom, hogy az F1 2015 nem egészen ugyanaz a kategória, mint a Cars. Egyrészt az komolyabb szimulációval dolgozik, mint ez, másrészt ott sokféle szakágban lehet versenyezni, de pont F1-ben nem, míg ez kifejezetten az F1-ről szól. Persze átfedés akad bőven, de akit kifejezetten az F1 érdekel, annak csak az F1 sorozat az egyetlen választás. (Mellesleg a Carsban egy szemernyi licenszelt bajnokság sincs, így a szabályrendszerrel is elnézőbb mindenki, hiszen fiktív bajnokságok fiktív csapatainak fiktív versenyzői tolják fiktív szabályok szerint. Ha lenne benne fullosan licenszelt Indycar például, akkor joggal várhatná el az ember az összes szabályt. A Nascar '13-ban és '14-ben például ott van, és az is licenszelt cucc.)
Azt sosem vitattam, hogy az egyéni vélemény tekintetében a szaksajtóé nem mérvadó. Ugyanakkor ha az illető nem reménytelenül szűklátókörű, akkor azért nem árt tisztában lennie azzal, hogy mások miért is vannak más véleményen. Ez az, ami innen hiányzik. Saját példa: a szaksajtó többi tagja az egekig dicsérte anno a Race the Sun című játékot, én viszont jó alaposan lehúztam. Ők dicsérték, hogy micsoda kihívás, milyen meditatív - én lehúztam, hogy borzasztóan sivár és egysíkú. De nem nézem a kollégákat emiatt hülyének (és merem remélni, hogy ők sem engem). A statisztikai adatok meg pusztán csak népszerűségi mutatók, semmi más. Jelen pillanatban a Dota2-vel játszanak a legtöbben Steamen, de engem a legteljesebb mértékben hidegen hagy. És nem hinném, hogy az lenne a világ legjobb játéka. És - mily meglepő - nem is a Project Cars. <#awink>#awink>
És én itt most be is fejezem, mert kezdünk egyhelyben topogni. A figyelmet köszönöm, és ha netalán sikerült elérnem, hogy kicsit elgondolkodtatok azon, amit írtam, már megérte.
Gyanítom Carsban sem a nagy formula a legnépszerűbb, pedig azt sokkal könnyebb vezetni .
amúgy én elfogadom azt, hogy ez sokaknak nem jön be, nem használják stb, ez van...
az indokokat viszont nem ! azok hazugságok ...Ha lenne annyi gyakorlata a tisztelt cikkírónak, vagy usernek ,hogy végigmenjen 50 kört baleset nélkül, akkor valszeg nem érdekelné , hogy nincs SC vagy hogy kopik a gumi és "rossz" az AI.
De komolyan mondom még senki nem mutatta meg miért olyan szar, bugvideókatláttam ,azon csámcsognak, na most az sem jó természetesen ,de szeméttdomb gépeken mit várjon az ember, nekem és az ismerőseimnek olyan fene nagy bajuk nincs ezzel sem...
De valaki egyszer berakna egy versenyt, hogy szerinte miért is ér csak 3 pontot...hát ott volna min röhögni gyanítom ! :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.31. 08:50:13
Lehet azzal érvelni, hogy az eladások vagy az aktuális játékosok száma alapján melyik játék a jobb, de nem ér semmit, ha saját tapasztalatom van.
Ha még nem kóstoltál valamit akkor érdemes megnézni, hogy hány embernek ízlik ez vagy az, és a többség véleménye alapján dönteni. De ha etted már mindkettőt, akkor semmilyen statisztika nem módosíthatja a véleményed, mert ha igen akkor valami nagyon nem jó. Persze felmerül a kérdés, hogy akkor meg miért szeretik többen a másikat? Ezer oka van, mint pl ez kizárólag F1-et "szimuláló" játék a másik meg nem.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.07.31. 08:44:34
Ha mar valamiert ez nem ajanlott akkor az az h online ez szimte nem is mukodik:)
Erdekes h pont ezt nem nagyon emlitik a tesztek es itt se ezt hozzak fel a topicban...:)
De azt elfogadom kritikának, hogy nincs benne, de hogy emiatt szar az egész nem ajánlott vétel, az egy hazugság ....aki ezt mondja, az hazudik .Vagy csak béna :DDD
Egy indok van, ez most nehéz a többségnek ...Se te, se senki más még egy perc videót nem rakott ki miért is olyan használhatatlan...SENKI ! Aki mégis az meg a vicc kategória .
a szaksajtó az megsemmire nem jó, autós játékban olyan kocajatákosok írnak cikket, akik kb két kört nem tudnak menni vele :))
ezt értsd szó szerint !!!
hogy a CARSt jóra hozta ki ez a sajtó az meg külön vicc...
Pontosan tudod te is, én is , mindenki, hogy olyan szinten félkész, barkács, bugos, hogy kb valóban csak idegeskedésre jó, nem játékra ...Mi itt páran azért megvettük nem olcsón, és ment a levesbe ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.31. 08:31:22
@Pitti (#17492): Nem kell azt bizonygatni, hogy ez jobb, mint a Cars (és fordítva sem), mert nem egy kategória a kettő - bár tény, hogy bizonyos vonásaik összehasonlíthatóak. De azért remélem azt te is látod, hogy míg amaz a szaksajtónak és az emberek többségének tetszik, ez ugyanakkor nagyon nem. Ugyan nem tetszhet minden játék mindig mindenkinek, de azért ennek tükrében elgondolkodtató lehet, hogy akkor most igazából hányan is mennek a forgalommal szemben az autópályán...
Nekem nincs mar fennt, de eleg mellbevago lenne egymasmelle rakni a kettot, mert grafikaban se olyan fontos gyertelmu a dolog, egy AI versenyt pedig foleg nem kellene ehhez hasonlitani.
Rettenet....
Tökéletesen egyetértek, ugyanaz mint pepitában.
Vagy menjetek zenélni! ;))
Te jössz, elég olyan jelenetek ahol AI nekedmegy, direkt kilök padlógázon stb. Ezeket egyszerű levideózni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
eddig azért sírt a többség, hogy hagyják már az árkád hozzáállást, menjenek el kicsit drivinggame-esebb irányba, most meglépték ,de igazából pont anagy tömeg nem tud mihez kezdeni ezzel.
a másik meg pont az, hogy ez F1, rohadt gyors, nagyon gyorsan törénik minden, tapasztalat, alapvető vezetői tudás nélkül ezzel a handlinggal ez nem fog menni élvezetesen...
pl az AI: eddigiekben csak utolérni volt nehéz, ha az ember melléért lefékezett az Ai mert jött a kanyar, úgy volt megírva, hogy nehogy hozzáérjen a játékoshoz, most eznincs...Mögé érni egy dolog, és elmenni mellette az egy másik ....Én el is hiszem sokaknak az jön le, hogy ez szar, pedig dehogy, pont hogy most jó :) ( Csendben mondom, valóban még senki nem mutatott rossz AI videót, CM fórumon sem, pedig aztán ott mindenki szidja ....)
hogy sokak szerint ez használhatatlan azt már csak azért sem értem, mert kb semmi olyan dolog nincs más játékokban sem, amit itt ne tudnék beállítani. Nyilván itt nincs GT autó, de választok autót, pályát, időjárás az meglepi ,de az az igazi ( persze edzésen van előrejelzés ...), versenytávot azt megyek.
Máshol sincs több, itt mégis kevés, nem ajánlott vétel, máshol meg teljesen rendben van ...<#nemtudom>#nemtudom>
Nekem ez az év egyik legnagyobb meglepetése, persze én versenyezni akarok ,mi mást akarnék :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.30. 22:28:10
Ez így van, éppen ezért bosszantó egy kicsit, hogy pont most vették ki az SC-t, amikor lenne értelme.
Mondjuk tudok élni nélküle, a handling marhajó lett :)
http://goo.gl/gd6Zi5
A sima noob 3 körös versenytől a komplett hétvégéig .
Semmi megszorítás nincs , épp ez a jó benne .
Máshol még ennyi sincs, beállítom amit akarok, vagy végigtolom, vagy kilépek és buktam ....Itt akár minden este szép sorban letolom a komplett hétvégét .
azt nem vágom, de komolyan, hogy a Cars akkor mitől jó ???
abban se SC, se scenario se semmi. Van egy karrier, ami vagy megy rendesen vagy nem, de az picivel egyszerűbb mint itt a komplett szabályrendszer és évad lebonyolítás . Meg még sorolhatnám ....
Cars2-öt hagyjuk, van még Cars1 amivel semmit nem csinálnak :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.30. 22:04:48
mondjuk nem mintha tudnék más játékot, ahol ilyen minőségben le tudok tolni egy komplett évadot, bajnokságot ...
@barcalaci: A Cars fejlesztése kvázi nyílt volt, ott lehetett tudni, mi merre. És nem is tetszett mindenkinek minden. Itt voltak ígérgetések, sőt, bevallottan még az F1 2014-től is erőforrásokat vontak el, hogy aztán megjelenjen ez... No de elvileg ott a lehetőség, hogy év közben folyamatosan javítsák és esetleg új dolgokat tegyenek be.
A Cars 2-t meg majd meglátjuk, milyen lesz. Nem fogok vele kesztűs kézzel bánni, ha nem látom, hogy jobb lett, mint az előző rész.
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.07.30. 22:02:04
pl gondolj bele h kijön majd a CARS kettő..mindenki szerint a CARS 2 fejlődött autókezelésben , tkörítésben, az AI sem vágja a kanyarokat, ugyanúgy fizika , stratégia szerint versenyez...a kritikák meg lehúzzák 50%ra , mert hogyhogy nincs safety car még mindig,miért nincsenek interjúk, miért nincs benne egy kedvenc autó amelyik az első részben benne volt...Cars például furcsa h nem lett lehúzva pedig ott tényleg kiollóztak dolgokat (autók, pályák, vezetés a boxutcában stb) valamit azért mert DLC-ben lehet megvenni, valamit meg azért mert nem lett kész h vállalhatóan működjön...
itt azért nekem úgy tűnik azért nincsenek benne dolgok mert nem tudták megcsinálni határidőre vállalható módon...
de nagaybetűs F1HANGULATÚ versenyek , jobb autókezeléssel vannak és szerintem ez a llényeg...szívesen leülök mellé majd ha elfog az f1 kedv...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.07.30. 21:57:14
Amugy ha vegkep bizonytalan vagy ,nyilvan csak egy jatek, egy monitor, akkor egy pillanatra nezz hatra , rogton latod higy sikerult e elmenni mellette vagy nem!
Attól még a kiherélt játékmódok hiányoznak! :)
gondolnám ez a fő profil, ha már F1 2015 ?! ;)
Vagy azt ne mond, hogy nem tudsz játszani vele mert nincs SC ? :)
Ha az ő szemszögéből visszanézed majd, rájössz, hogy kb még igaziból sincs esély ilyenkor fékezni, olyan hirtelen dolog ez ...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.07.30. 21:43:15
Többiek:
Mondom én, hogy most pontosan ugyanaz megy, mint a Cars topikban ment, csak pepitában. Kajak nem értem, miért nem lehet felfogni, hogy másnak más véleménye is lehet, más preferenciái? Én elhiszem, hogy nektek tetszik az F1 2015, le is írtátok szépen, miért. Én meg Dancejay ugyanolyan szépen leírtuk, nekünk mi bajunk van vele, erre mi vagyunk hülyék? Ne már... Tudni kéne elfogadni a másik véleményét, ez itt a fő gond (és persze volt a Cars topikban is).
Node nézzük akkor a tényeket. Kivettek játékmódokat az F1 2015-ből az előző részekhez képest? Igen. Van Safety Car? Nincs. Ezzel szemben jobb lett az autók viselkedése, irányíthatósága? Igen. (Az AI-t most ne keverjük bele, mert én úgy látom, hogy akkor jó, ha a játékos ismeri a pályát, mint a tenyerét és mellesleg az autót is már korrektül tudja vezetni. Kezdőbbek, a pályát nem túl jól ismerők viszont szenvednek vele, mert rajtuk átgázol - sajna szó szerint. Nem ideális, de elfogadható.) Namost annak mérlegelése, hogy a kivett játékmódok és a biztonsági autó hiánya és a jobb irányítás mennyire balanszírozza ki egymást, az már egyéni kérdés. Nektek nem számítanak a hiányzó dolgok (annyira), másnak igen. Ennyike.
ű De a kis nyilak elég jól jelzik amúgy .
ez úgy igazíból se volna túl jó érv, hogy nem láttam, hogy ott van :)
Belejössz hamar, hidd el ,nekem azért volt könnyű, mert ugyanúgy tolom mint online , ott illik vigyázni a másikra, jobban mint magamra .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.30. 21:30:18
Figyelni kell, érezni, tudni, előre gondolkozni egy kicsit. Ha az AI előz pláne DRSel, akkor hiába nem kerül ki, akkor is ott van ha csak a belső ívet fogja meg, és ilyenkor bizony már figyelni kell a kanyarban, mert minden más esetben belefoordulás lesz a vége, az meg a hülye AI kilökött szitu ugye.
Amennyiben az ember nem fordul bele, gyönyörűen lehet mellette menni. Ő is mindig hagy helyet, pont annyit amennyi kell.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.30. 21:13:03
Üdv a klubban <#integet2>#integet2>
No meg ott van a számomra érthetetlen és kikapcsolhatatlan homály. Olyan mintha szándékosan leplezni akarnának vele valamit a valódi megjelenítésből, ami azért jó eséllyel nem csupán csak feltételezés, amit azért Ultra beállítás mellett nem szívesen és jó szemmel nézek. Lehet nehezen hihető, de pont ez volt a játékok egyike amiért 2-3 hónapja VGA-t cseréltem. Értem én és el is hiszem, hogy vannak a játéknak szép pillanatai, mert sokszor a képek amiket belinkeltetek álleejtősek, de mitsem ér ha mindez csak esős időjárási körülmények között és külső/TV-s kameranézetből jön csak át, mert így azért viszonylag csak keveset játszom.
Értem én, hogy gőzgép, de mi hajcsa? <#banplz>#banplz>
Nevetséges az összes cikk amit írnak róla, de komolyan ....
nehezebb vezetni, valóban menedzselni kell a gumikat, az AI nem tökbuta, nem kegyelmez mint eddig, a jópofa látványos dolgok sem olyanok amit érdemes lenne 250 000 -szer feltölteni a YT csatornára...
szóval ez tényleg nme való a gamepados, segítségekhez, rossz vérszegény AI-hoz szokott közönségnek ....
Én 3 évig toltam minden délután, minden hétvégén :)))
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Általában én néztem be még az elején és húztam rá az AI-ra, mint a lenti videón Buttonra :)
de nem értem miért tőled várják a videókat :)akinek gondja van az ai-val az meg még egy videót se mutatott, h lássuk miről is van szó...:)
engem is lökött már ki az AI , csak replayből megnéztem h én voltam hülye...:)
( Meg mondjuk a lógika...ha többször is restartolom, ha már egy jó akkor jó, mit bizonyít egy onboard :)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.30. 19:54:29
legend ai-val tuti nincsen semmi baj..sőt szerintem is talán a legjobb ai amivel találkoztam...
Loooooooooool
És a rendes ingame nem replay felvétel továbbra is várat magára....Sokszor kell restartolni hogy jó legyen..:D
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.07.30. 19:44:06
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Ettől még persze játszok a játékkal és igyekszem jól érezni magam közben, de attól a tények, tények maradnak.
Végül is tényleg F1 2010 reboot lett mint aminek elvileg szánták, abban sem volt Safety Car (poén volt <#taps>#taps>)