21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#18450 AI motorhangot lehet állítani.
Kamera fel le mozgást lehet kilőni, a kanyarba nézést nem.
Eső az óriási, jóval kisebb a tapadás mint eddig valaha, még élethűbb.
-
#18449 1day megjelenésnél én még nem láttam hogy ilyen lett volna. -
#18448 Ok, köszi! -
hqx #18447 Mondani mindent lehet... igaz, amúgy is az átbaszós korszakot éljük...
Lenne eszük, akkor pár napra ki lehetne próbálni. A Steamen amúgy is működni szokott a dolog. Ha el akarják adni a programot, akkor nem nagyon értem, hogy miért kell ennyire rejtegetni!? Aztán meg majd megy a sírás a warez miatt.
Igazából annyira nem érdekel, de vannak furcsaságok.
Utoljára szerkesztette: hqx, 2016.08.18. 23:11:17 -
#18446 kötsög denuvo
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszönjük a vásárlást!
Elküldtünk neked egy megerősítő emailt.
-
#18445 Ezt is elmondták, olyan mint a 2015. Kicsit jobb mindenben de semmi drámai változás. De ez látható is... semmi zsákbamacska nincs ebben a játékban. -
hqx #18444 Videókból nem lehet megmondani, hogy pl, milyen érzés vezetni az autót. Az AC-s Ferrari SF15-T, és a Ferrari F138, videókból nem tetszett, de kipróbálva, mindjárt más volt a helyzet. -
#18443 Elmúlt 1 hétben úgy 20 órányi videót nézhetett róla mindenki, hogy milyen. -
hqx #18442 Az F1 2016 játék feloldásáig körülbelül 3 óra van hátra. Kb éjfél lesz. Azért egy demót kiadhattak volna, hogy mégis milyen lett. -
#18441 a lényeg ez:
Anything closer to the eye than the near clipping distance isn't displayed (it's too close) = ami közelebb van a szemhez, mint a near clipping pane, nincs megjelenítve (túl közel van).
-
#18440 Hát nem teljesen értem, de azért kösz :) -
#18439 Jah tényleg ! :) -
#18438 Near clipping distance and far clipping distance refer to the near and far plane of the viewing frustum. Anything closer to the eye than the near clipping distance isn't displayed (it's too close), and anything further away from the eye than the far clipping distance isn't displayed either (it's too far away). -
#18437 Próbáltam én is kísérletezni vele állítgatva a két szélsőséges érték között de nem láttam változást, így fogalmam nincs rajta min állíthat :) -
#18436 Nem mondom biztosra, de modellezésnél az az a dolog, mikor közel mész valamihez és bele látsz a belsejébe .
hogy ezt minek állítgatni azt nem tudom :) -
#18435 Mi lenne az a near clip plane?
Utoljára szerkesztette: macleody, 2016.08.17. 20:34:42 -
#18434 Nem volt. -
#18433 Remeges allitas lehet volt mar (nem emlekszem, el kellene inditani:P), de dinamika tuti nem (legalabbis, amig neztem, lehet mar az is "lett" valamelyik patch-csel:P). -
#18432 A lenti videoban van remeges es mozgas allitas is, igy remelhetoleg a cockpire is igaz, lehet allitani, es nem kell majd piszkalni.
Ilyen jellegű állítás a 2015-ben is van emlékeim szerint. A remegést én tuti itt vettem le minimumra anno :) -
#18431 Az FFB miatt jobban aggodom, azt sose lehetett sokkal hasznalhatobbra piszkalni:D -
#18430 A 2015 meg fent van, majd utana nezek, mit lehet piszkalni;) A rendszer valszeg nem valtozott. Ha at lehet irni, akkor mar nincs nagyo gond. Az elozo osszes reszben, mindig azzal kezdtem, hogy 1 autot "rendberaktam" cockpit szinten:P
A lenti videoban van remeges es mozgas allitas is, igy remelhetoleg a cockpire is igaz, lehet allitani, es nem kell majd piszkalni. -
#18429 Legalább ez is benne van plusz remélhetőleg a fájlokat is hátha lehet majd piszkálni. A tavalyi játékhoz is később már elég sok modifikáció készült, miután sikerül megoldani a fájlok ki-be csomagolását és szerkesztését. Igaz kamerával kapcsolatos modifikációval pont nem találkoztam, de hátha! -
#18428 THX! Kamera allitas mar a 2015-ben is mukodott (ugy ahogy), azt elvileg tovabb piszkaltak, azzal nem lesz gond.
A kameranal mar csak a dinamika a kerdeses, mert az eleg idegesito.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.08.17. 12:49:54 -
#18427 Itt egy videó amiben piszkálgatják a kamerát, igaz a T-Cam-et, de a funkciókat tekintve olyasmi mint a 2015
-
#18426 Erről beszélek! Van akinek ettől realisztikus a kamera nézet -
GPx8 #18425 Ha megnézed a legutóbb linkelt videót, ott úgy látszik, hogy el van tolva a T-Cam nézet kicsit balra(?).
Így viszont elég béna vezetni, hiszen az F1-es versenyző középen ül. -
#18424 Inkább a játékosoké! A legtöbben ebből és hátul tologatós nézetből nyomják. Pl. még az egyik, magát szimulátorosnak mondó haverom is T-Cam-ból nyomja kormánnyal, kesztyűvel :) Azt szoktam még szeretni amikor a nem valóságos T kamera nézet miatt sírnak, mert középen van, nem pedig eltolva jobb vagy bal irányban :) -
#18423 Sajnos az egesz kormanyzas es az FFb effekt alapu. A kapott gumi/felfuggesztes infokat nem "kozvetlenul" a kormanyra tolja (legalabbis szimes stilusban, durva frissitessel, "nyomatek alapuan"), hanem egy elore beallitott effekt-gorbes cuccon keresztul. Ami X kormanyoknal, Y beallitasokon, Z igenyeknel meg jo is lehet (ha nem tortenik valami "kulonleges" az autoval vagy ha nincs az ember szimekhez szokva). De igenytol fuggoen gyorsan kiutkozik, hogy sajnos zsenge a cucc (nem erossegre), es erezhetoen nincs vagy erosen hianyos a kapcsolat a kormany es a felfuggesztes/gumi/aszfalt kozott:(
Valszeg a DIRT is effekt alapu vagy valami bovitett koncepcio. Jobb, de meg nem az igazi. Ott az aszfalt erzes a gumi miatt szar, vagy nem tudom, de nem jo, nem tetszik:)
Ha atultettek ide is azt a modszert, talan jobb lesz az FFB (foleg az itteni alacsony, kemeny, rrovid felfuggesztes, a korvetlenebb kormanyzas miatt). A gumi a videok alapjan jonak tunik (legalabbis ebben a stilusban).
De az eddigi bemutato videok alapjan, nem emlekszem, hogy valaki kiemelte volna, hogy (sokkal) jobb lenne az FFB es a kormanyzas:/ -
GPx8 #18422 Nem tudom nekem a kormányzás teljesen érzéketlen a 2015-ös verzióban. (Warez, de pont ezért nem vettem meg).
Egyáltalán nem akarom egy iRacing-hez vagy egy AC-hoz, ne adj'Isten egy Lfs-hez hasonlítani, de azért ez kevés volt 2015-ben is.
(Főleg ha azt nézzük, hogy a DiRT -ben még az aszfalt is elfogadható, bár nem az erőssége...). -
#18421 Talan van valami allitas, amit nem lattunk, ok meg nem foglalkoztak vele;) Vagy esetleg ugy lesz, mint a 2015-ben, amikor megjelent es azonnal megvettem, szinte szivrohamot kaptam, mert a kameranezet szar volt, es az uj engine miatt nem is lehetett allitani piszkalassal (mint az elozo osszes renszben), de 1-2 patch utan mar lehetett (ha jol emlekszem?!). Talan a warez miatt csusztatnak mindig 1-2 funkciot?!
De amugy hihetetlen, hogy sok-sok ev alatt, meg ha nincs is ra nagy igeny (normlais cockpit), csak betehetnenek mar 2-3 plusz allitast?! Tudja az engine, van ra lehetoseg (sot, 10x ennyit tud), miert nem lehet kipakolni a beallitasokat?!
Szinte csak ezen a nehany plusz alap beallitasi lehetosegen mulik, hogy boven tuti legyen a program. -
#18420 Nem is realisztikus, ilyen esőben nem engednék versenyezni őket, csak safety car mögött. -
#18419 Ugyan az lesz. Inside simracing tesztelte belsőből végig dölöngélő kamerával... -
#18418 Miért, az F1 1015 tetszett neked nem? Ez is vélhetően hasonló lesz csak több. Reméljük! :) -
#18417 Ja, ja, félreérthető volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"talán csütörtök este,,,......megjelenés napján már a torrenten fent szokott lenni,,,bizakodok ..hogy nem kell péntekig várni!!"
-
#18416 Ezt most en sem veszem meg vakon;) Pedig ez jo resznek igerkezik, a frissitett engine es az uj fejlesztesek nagyon jonak tunnek. Az eddig megjelent bemutatok es videok alapjan is dicsertek.
Eloszor megvarok nehany velemenyt es tesztet, foleg a kamera, kormany es FFB erdekel. -
GPx8 #18415 Codemasters F1 védjegye a T-Cam nézet... -
#18414 Hú de jó a hang.
-
haflac #18413 32 eur-ért előrendelhető a g2a-n.Nem tűnik rossz ajánlatnak. -
#18412 Én hál istennek nem leszek otthon, szóval most ellenállok a csábitásnak és nem veszem meg vakon :) -
attila46 #18411 Megvéve.....kit érdekel a DENUVO...!!!Ezt honét gondoltad ,hogy a virágboltira várok.......((félreérthető volt....))