Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Multkor Lacival kiprobaltuk es ahogy egymas kozelebe ertunk atrakta szellemautora, sehogy nem tudtuk kikapcsolni.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.08.02. 19:38:45
Banner csere?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az időmérőn és a szabadedzésen még mindíg nem jól mutatja az üzemanyag mennyiséget.
azt se értem h mit nem lehet azon érteni h akiknek tetszik itt a játék korántsem akar senkit sem rábeszélni arra h vegye meg... maximum arra biztatnék egyeseket h próbálja ki, mert szerintem magasan a legjobb CMf1 játék azoknak akik komolyodást vártak , a bugok és korábbi hiányzó fícsörök ellenére...
úgyhogy kormány , Legend AI és min 50%os versenytáv és szerintem nagyon jól fog szórakozni
bár lassíthatott volna az AI, vagy akármi, én ha velem történt volna magamra lettem volna mérges, hogy a mi a fenét kerestem ott a rossz oldalon :)
Amúgy nekem 300 köröm van versenyben, és kétszer láttam hasonlót .....Vagyis de elég sokat kell menni vele hogy előjöjjön ...Igaz én előzékeny vagyok ,ha gyorsabb mint én hagyok helyet neki, meg simán úgy tűnik, hogy tudja az AI az egy irányváltás szabályt, és tőlem is elvárja, egyszer levédek egy ívet és utána ott maradok, ha másikon elmegy nincs mit csinálnom , max kifékezem ha tudom .
Hát úgy, hogy közvetlenül előttem a csapattárs kiállását csinálták, akit a forgalom miatt nem engedtek ki. Ennyi, nem olyan földöntúli dolog ez :)
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2015.08.02. 17:33:18
En a hatulrol tologatassal vagyok igy ,azzal ot metert nem tudok menni, meg az alacsony lokharitobol sem :))
Nem azt mondom, hogy rossz az AI de az is igaz, hogy nem kell túl sokat játszani a játékkal, hogy belefusson hasonló szituációba.
Esoben siman kiforgna neha meg otodikben is :)
Na mindegy bizom benne, hogy csak lesz valami ....
Ezen csak a Codies tud valtoztatni vagy egy programozo, aki ir hozza egy kulsos progit. Van valami dbox/upd-s motion lehetoseg, annak kellene utana jarni.
Nem probaltad kiszedni az xml-t , vagy annyira le van vedve ...?:)
De mivel az egesz honapokat csuszott, az engine-t akartak mukodokepesre befejezni, gondolom errol mar lemondtak;) Talan majd jovore...
Azzal az eladast es az egesz eves nepszeuseget/hasznalatot is novelhetnek, ha ev elejen marciusban megjelenne "valami" (az elozo evi teljes szezonnal es az aktualis evi teszt vagy elso versney allapottal), aztan havonta jonne hozza a kiegeszites, az elmult verseny eroviszonyaival, autovaltozasival, eredmenyeivel. Es persze a legfontosabb, mindig az aktualis verseny elott jelenne meg, talan akkor elerhetove teve az aktualis palyat az aktualis szezonhoz.
Bar ha nem lesz cockpit, akkor engem nem nagyon erint;D
Elnezest a Maldonado rajongoktol, mar ha egyaltalan letezik ilyen:D
Megadom versenybalestenek, máskor mindektten jobban figyeltek :)
Bárhogy is, az biztos, hogy nem sok ilyen van, és sokkal-sokkal-sokkal jobb mintha ilyenkor azonnal lemaradna 20 métert, mint oly sok AI ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.02. 16:06:36
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Te is kicsit próbáltad kiterelni, ő meg nem nagyon hagyta :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.02. 16:02:33
Pont tegnap olvastam, hogy 150 LE hátrányuk van, az itt kb meg is látszik :)))
Ligába ezeket lehet vizsgálni napestig szakérteni, hajj mennyi ilyen volt anno amikor toltam:D
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.02. 16:00:26
Raneztem kivancsisagbol az ezevi eredmeny tablazatra, es az elmult 10 versenybol, atlagolva minden versenyzo 2 versenyt feladott (baleset, muszaki hiba stb). 3 versenyzot leszamitva mindenki bukott, sokan 4-6 versenyt is (40-60%!). Es ebbol a harombol ketto a leggyorsabb, legmegbizhatobb, mindig elorol indulo – vagyis szinte csak elbaltazni lehet;)
Persze ezen lazitani kell, gondolni kell a jatekosokra, csapatokra, markakra, szponzorokra stb. A jatekos altalaban nyerni szeretne, es ha a McLaren a kedvence, meg kell adni neki a lehetoseget:D
De persze tedd azért hozzá, hogy hány körböl hányszor látsz ilyent ...:)
De biztos van, hogy elbaltázza, nálam is van, ez az ára, hogy nem adja fel minden kanyarban ha 1 méterre van a játékostól.
mondjuk én nem is zártam volna le ennyire előtte, jön egy lassú jobbkanyar , másik oldallal többet érek :)
( Ha mindenki kiment a boxba első kör végén, hogyan vesztettél pozicíót, ahhoz azért már művészet kell :) ? )
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.02. 15:59:22
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.02. 15:39:22
Monza s kanyarban egyik Redbull előzni akart vagy 3-at egyszerre, esőben, belém csúszott mint a barom, De raplayből mintha elromlott volna, alig fékezett és nem is váltogatott vissza :)
tönkrevágtátok a CARS topikját, és mst ezt teszitek tönkre, közben szemforgatva arról ájuldoztok hogy mások milyen hülyék.
...és hogy miért ti tettétek tönkre a CARS topikot? ...hát pont azért amit itt olvasol. Te is, igen te is, aki azt gondolod hogy értelmesen próbálsz dumálni, amikor Laccoo beszolt a 'tesztelőkre", akkor egyszer visszaszóltál keményen, hátha valaki ráharap, és le lehet ütni a labdát, hogy milyen szr dolog az általánosítás, ...nem harapott rá senki, és akkor fontosnak tartottad még egyszer elsütni...
...mert annyira fontos hogy vegyék észre mások, azt mondom hogy fontosabb neked mint maga a játék, a téma.
..és azóta is sleppről beszélsz.
én egyszer hagytam ott topikot, az RBR topikját, berágtam, lement 4-5 hsz, és kitöröltem a kedvencekből és kész...le van zárva ahogy le van zárva sok éve (mert sok éve történt). Nem itt vívni a harcokat. Tudni kell elengedni a témát, ha nem akarod igazán.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Várom a végkifejletet!
Azt kapsz amit adsz!
Paul Jeal :

Gyakorlatilag vagytok 2-3-an az összes weboldal,teszter és játékos ellen akik szerint ez a játék igenis gyengére sikerült. Az irányítás egy dolog az valóban szuper lett. A grafika is fejlődött. Minden más gáz a játékban. De neked ez butaság. Teljesen felesleges is neked bármit bizonygatni egy jókora szemellenző van rajtad, és bárki bármit mond vagy mutat az meg lesz magyarázva.
Nem tudod felfogni miért kell ezt???
Én meg fel nem tudom fogni miért kell minden teszten,cikken röhögni,miért nem lehet elfogadni más véleményét. Főként úgy hogy nevetséges magasságokba emelitek a játékot ami világszerte mindenhol 5-6 pontokat kapott, és tetézitek mindezt azzal hogy szerintetek csak a karrier mód és a safety car játszik ebben szerepet holott nem.De mindegy is.
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Igazából nem tudom mit akartok elérni. Aki itt van és játszik vele az élvezi, ti már letöröltétek a warezt 1 hete. Akkor miért? modinak kell szólni megint? miért? fel nem tudom fogni miért kell ezt csinálni. Mindenki menjen oda amivel játszik és amit élvez. Én nem játszok most a CARSal, egy betüt nem írtam oda sok hete, mert nem érdekel. Az sem érdekel ha valaki isteníti, az sem ha valaki nem.Nem játszok most vele, nincs tapasztalatom h változott volna e akármerre így nem is érdekel. Arra koncentrálok amivel játszok az most az F1 15 és ahogy egyre többet egyre több dolog jön elő, egyre jobban megismerem és egyre jobb.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.02. 12:17:13
F1 2015: Ahogy ezt meg kéne fogalmazni: "Lehet, hogy sokaknak nem tetszik, de szerintem jó játék." - Ehelyett tajparaszt módon valahogy így adod elő magad: "Möhö, mindenki hülye, aki ezt leszarozza, ez isticsaszi cucc, ennél jobb nincs is és nem is kell!"
Cars: Ahogy ezt meg kéne fogalmazni: "Lehet, hogy sokaknak bejön ez a játék, de nekem nem." - Ehelyett tajparaszt módon valahogy így adod elő magad: "Möhö, mindenki hülye, akinek ez tetszik, mert ez egy hulladék fos!"
Nem gondolkodtál el még rajta, hogy ha civilizáltabban, kuluráltabban adnád elő magad (és a slepped is), akkor akár beszélgetni is lehetne az adott játékról, nem csak ilyen bunkó "lerszarom, ha nem tetszik, hülye carsos alreg" módon nyilvánulnál meg?