Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehet azzal vitatkozni, hogy korábban stabilnak számító feature-k hiányoznak. Mintha egy új Assassin's Creed úgy jönne ki, hogy "bocsi, ebben a részben nem lehet mászni, mert sok idő leprogramozni". Mi van?
F1 karrier nélkül? Nooormális?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Teletolták új animációkkal ( grid, kvalifikáció utáni reakciók, verseny utáni reakciók, dobogó ) amik valóban tök felesleges és időpazarló dolgok voltak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Peccselgették javítgatták, pl szezon közbeni modell frissítés is belekerült ( új McLaren, új Force India stb.. )
Egy karriert beletolni nem olyan egyszerű dolog...
Nem volt az félkész minden benne volt ami kellett hogy 2015ös szezont játszon a júzer.
Így viszont azt láttuk, hogy eleve le van pusztulva a körítés, üjjé' be oszt' hajcsá'.
De nekem igényem van rá, hogy beleéljem magam, hogy a kezdő pilóta vagyok, aki igenis be akar a nagy Ferrariba ülni. Én toltam szépen a karriereket, mentem a sajtószobába nyilatkozni, stb. Nem volt az igazi, de azért hozzátett az élményhez. Most meg... te vagy a Hamilton, vagy a Kimi, még a nevet sem írhatod át, ez azért eléggé igénytelen.
En is . Lenyomzam egy delutan verpisti nehezseggel egy evadot, persze mindent nyertem, atulhettem a Ferkaba. Szoval ez ilyan ha van sapka az a baj, ha nincs az a baj.
Ez olyan mint a cockpit nezet, Gridben kiszedtek ment is a siras , pedig senki nem hasznalta...Itt meg vegkepp, de ha kivennek megint mindenki (!) jajjgatna :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.05. 10:43:41
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Így az a baj, hogy egy programtól igenis elvárnám, hogy legalább az előző verziók lehetőségeit tudják. Egy karrier-mód azért elvárható lenne egy olyan játéktól, a single player esszenciáját az adná, hogy egy gyengébb csapatból jutsz egyre feljebb. De most beülhetsz rögtön egy Mercedesbe, szóval a fejlődés csak illúzió, nincsenek igazi célok. Nekem ez fáj a legjobban, mert az alapok tényleg nagyon erősek, a vezetési élmény még sosem volt ilyen jó, mint ebben a részben.
A 2015-ot "teljesen at/ujra irtak". Meg ha latvanyban, mukodesben, hasznalatban nem is volt latvanyos kulonbseg, megis teljesen mas lett a rendszer/engine, es egyertelmuen nem is lettek vele kesz.
Szeles platformnak es kozonsegnek es szigoru (vaskalapos) licensznek kell megfelelniuk. Raadasul egy evente megjeleno program, egyerosen kotott sorozatrol, tulsagosan nagy mozgaster nincs;)
Annyiban logikusak az elvarasok es kritikak, hogy a felhasznalok ennyi ev utan mar azt varnak, hogy "minden" egyben benne legyen: szkennelt plotak, animaciok, dijataado es pezsgozes, interjuk, safetycar, bajnoksag, karrier es az egyeb tobb tucat dolog.
En meg mindig amellett vagyok, hogy ebbol talan nem az evente megjeleno "ugyan az" lenne "nepszeru", hanem valami platformjellegu dolog: egy massziv alap, folyamatos DLC-vel es frissitessekkel. Egy-ket valodi versenyenkent update (festesek, eroviszonyok, szponzorok, az verseny hetvegen "megtortent" idojarasok, rajtsorrendek); miniDLC-k (tesztek, teszt napok, versenyen nem hasznalt extrak, gloria vagy szarny); tortenelmi nagyobb DLC-k (autok, palyak, bajnoksagok); es evente persze az evad frissiteses DLC a nagyobb update-tel.
Összehoztak egy fantasztikus játékot zseniális grafikával és fizikával, hozzá jól is optimalizálták. Erre kihagyják a karrier-módot, ami visszalépés volt az előző részekhez képest. És amikor ezt a játékosok és a kritikusok szóvátették, akkor gyorsan leszögezték, hogy a karrier-mód nem jön DLC-ben sem. Ezt nevezem customer-supportnak, meg terméktámogatásnak! Kiadjuk félkészen és leszarunk mindenkit. Így a single player szavatosságot le is gyalázták.
Nem hiába a 16-ot elsők között a karrier móddal reklámozzák. De kár, hogy ezt tavaly elrontották, mert a legjobb F1-es játék lehetett volna.
Hát nem érhető egyértelműen tetten a grafikai fejlődés, sőt. Lehet betudható a különbség a 2015 javára a 2016-ban választható napszak kicsit szerencsétlenebb kiválasztásában, de a videó alapján a 2016-ban egyértelműen kevesebb a reflexió a környezetet, a pályát illetően, ami ezen területen nem éppen a fejlődés jele :(
Valami fejes azt mondta multkor valami videoban, higy dirt kedvezo fogadtatasa miatt tivabb mentek a kicsit komolyabb uton. Uj ffb rol beszelt meg mittudomen. Persze ezt mindenki minden uj jatek elott elmondja :)
Majd meglatjuk.
Kicsit mintha kevesebb lenne a tapadas mert fekut sokkal hosszabbnak tunik nekem, es a kanyarsebesseg is kissebb ...
Amúgy 1:1ben a 2015 lesz, ez nagyon jó, hogy nem butul a fizika, kormánysupport.
A lényeg a részletekben fog kijönni, hogy milyen apróságokat csempésztek bele. Bár gondolom olyan nagy lendületük már nincs, amit a 2015ért kaptak az nem lehetett túl motiváló, pedig amit csináltak az nem azt érdemelte.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.01. 21:06:35
Jó lenne ha az idei rész nem a márciusi erőviszonyokat tartalmazná. 15ben csak a Ferrari amivel lehet meccselni a Mercedessel. Rönó gyene, Honda meg nem a mezőnybe való.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.26. 20:45:25
De jó menet volt, én jókat mentem AI ellen, nem igen szívbajos :)
A fűszálakat kell nézni!
( jövőhéten Spielberg, most éppen ezzel nyomom, ma éppen a pólt próbálgattam a legnehezebb fokozaton és az egyik jó köröm )
F1es topikban, F1es játék videót hogy miért kellene magyarázni?!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.24. 22:19:11
Másik monitor meg Ac konzol ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.06.24. 22:11:08
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Sokan nem szereteik mert nem adja olcson a boret, meg nem menekul ez ember elol, nem megy azonnal a fure ha az ember leszoritja stb.....de legalabb lehet kuzdeni vele. Ha tiszteletben tartja az ember, hogy ott van akkor sok kanyaron at lehet egymay mellett menni veluk, nem veszik el a gazt.:)