21751
  • lac coo
    Tapadást könnyű átírni azzal nincs bajom, persze nem BOX-on ... De hogy alapban kipörgésgátlóval megy az tuti .
  • Alexease
    Nem, az adatbazis file ban, az osszes lehetseges kezelesi modnal, kikapcsoltam minden segitseget (ABS, TC, kormanyzas stb.), hatha a demo miatt vagy ki tudja miert, alacsonyabban kezeli mint szeretnem;)
  • Totti5
    Francokat. Tapadás van az egekbe. Full esőbe órúzson 6osba full gázzal megy át!! Pálya végén 17-18as kanyarba padlóházon 7esbe megy át, úgy hogy a KERSet is nyomtam neki!

Ez egy tömény szemét ahogy van. Visszavették az esőfüggönyt is. Amig nem érsz közvetlen mögé panorámába látsz mindent, de ha mögötte vagy akkor kb a felére lett visszavéve a láthatóság, így most már mindenki lát mindent ahogy kell ugye. -.-

Ez a kicsúszok a fűre és automatán megy dolog ugyan úgy benne van Quick race módba... förtelmes.

Alapjaiban lett elkúrva az egész. 1 évig azon munkálkodtak hogy hogyan lehet a FULL assists offot = Full assist onra átírni, csak akkor meg minek van benn az opció, ha semmit nem számít?
  • lac coo
    ez mi, FFB vagy TC ? :)))
  • Alexease
    Probald ezzel: f12012-database-01

Nem tudom, szamit-e valamit, de mar annyi mindent atirogattam, hogy azt sem tudom ki kivel van;D
  • lac coo
    Így erősre véve már tényleg egész használható .Most már csak a TC-t kellene kilőni valahogy mert tuti nem a gumi tapad ennyire, lehet hallani, ahogy remeg a hang , ahogy elveszi a gázt ...
  • lac coo
    Én picit erősebbre vettem, mint te, és majdnem hibátlan most ....
  • Alexease
    Kozben vegig turtam a scriptet, hogy mi lehet az az Advanced Wheel Options, amit annyira dicsert az Autoweek-es ember.

Rajottem, hogy semmi, amit irt, az az Advanced Wheel Options a Controller bealltasoknal, ami jelenleg is van a demo-ban:)))))) Most O vagy nem talalta meg a demo-ban vagy konzolon nem volt?!?! Vagy ezt sokan megeszik?!:)

Az auto setup-ot (garazst) meg hiaba dicseri, az most is tudom allitani, es szinte semmi hatasa.
  • lac coo
    Megnézem így is.

Esőben jó menni vele , csak kéne alá slik gumi, hogy kicsit élethűbb legyen ! :DDD
  • Alexease
    Azt nem, de ugy ahogy segitett neki a tulhatjott FFB ero;)
    Otletem meg van 1-2, de nem volt idom kiserletezni.

• lac coo
    Kösz, !

Az ffb lukat nem sikerült megszüntetni ?
    Tolj majd egy képet a driver ffb beállításodról .
  • Alexease
    Ma a lecso rotyogtatas kozben, ismet vegig teszteltem az FFB beallitasokat. Halottnak a csok;) Jobb nem lesz, csak mas vagy rosszabb;)

Ezek a effekt-gorbekbol-sebessegekbol szamolt felfuggesztes erzesek eleg erthetetlenek, jobb lenne ha kozvetlenul szamolna;) Bar igy a gamepad-en, jotsctick-on, es a csak rezgos kormanyon is egyertelmuen tudja kozolni, eppen mi tortenik:DDDD Valszeg ezert van igy;)
    Egyszerubb es hatekonyabb megirni a felhasznalok 95%-anak, mint a rendes szamitasbol visszatrukkozni rezgos szarokra. Ez van.

Ey dolog segitett, hogy a driverben felhuztam az FFB erejet 120%-ra, igy mar eleg hasznalhato;D

Itt van a megpiszkalt file a teljes menuhoz. Itt tudod tesztelni a beallitasokat (nincs sok, caster nincs, a camber csak minimalis stb.) a ProvingGround/TimeTrial-ban, esoben is.

F1 2012 Full Menu
  • lac coo

Saturation azért van ráállítva mert driverben 900 fokon van a kormány . Addig állítottam míg szemre egyformát forog a két kormány .
    De lehet úgy is, hogy driverben csak 310 fokra állítom, viszont ilyenkor a saturation is nulla, mert nem kell csalás, nincs eltérés a kormány és a játék között, ugyanannyit forog a G27 maximumon, mint a játék kormánya az autóban .

Box-nál sajnos nem tudom hogy megy ...
  • hungary27
    Az én kormányommal gyári beállítással elég jó. És csak kb 40-fokig lehet tekerni.
  • Totti5
    Mutatsz egy képet a beállításokról?
  • lac coo
    Érzékenységgel semmi gondom, teljesen lineáris, annyit forog amennyit én forgatok, egyedül ffb laza kicsit középen. PC demo + G27 .

Valamit szerintem rosszul kalibráltok !
  • Dzsoy
    Kormányom sajna nincs mert kicsit balra húzott, de pl a 2011-es F-et simán tudtam vele játszani. Aztán mikor jött a demo akkor gyorsan beadtam szervizbe mert ott már állandóan balra kanyarodott. Kissé felerősítette a kormányom problémáját a 2012-es demo,így nincs tapasztalatom még. De tényleg ennyire rossz a kormány beállítása? Nem lehet élvezetesen menni vele?
  • Totti5
    Nincs, ilyen a teljes.
  • rolika11
    Sziasztok leszedtem az f1 2012 demokát ps 3ra és g27el és driving force ex el is élvethetetlen volt mivel túl érzékeny a kanyarodás közben. Próbáltam állítgatni mindenhogyAn de segogyan se jó. Az a baj hogy ha igazából elforgatom a kormànyt 90 fokba akkor a játékba aokkal jobban elforog. Valakinek valami ötlete? Mert ha ilyen a teljes game is akkor nem veszem meg sajnos...
  • twi452
    Az a hápogás viszont vicces xD
  • hungary27
    ez milyen jó már.
  • Dzsoy
    Champions mód Schumacher-el!

• Dzsoy
    nem akarok még több videót belinkelni nehogy megszóljatok érte,de van McLaren-es teszt videó esőben és ott viszont nem csinálja. És én is nyomtam már demóban esős tesztet és ott sem volt ilyen.
  • Dzsoy
    azért 100%-on több mint idegesítő lesz körönként kétszer :D

Talán kocsibeállítástól függően javul majd. Mert ez így....
  • zzeN
    Szar a betony
  • Dzsoy
    itt is ugyan azt csinálja ugyan azon a részen

• Alexease
    Ennyi ido alatt (~3 ev) vegig scannelhettek volna a palyakat, ha mar liszensz, a nagyreszuket alig hasznaljak masra, epitett, zart palyak.
  • Dzsoy
    igen arra gondoltam, olyan mintha pattognának a kocsit. Több mint érdekes, de eddig én nem tapasztaltam, csak most láttam :D
  • Alexease
    Az ugralas?:) A demo-ban is szar, itt-ott elrangat a kormany, elhuz es egyeb anomalia;) Lehet hogy egyeletlenseget akartak modellezni, de nem jott ossze:D
  • Dzsoy
    Valaki aki ért hozzá azt kérném hogy árulja el mi a fene történik 1 perc 7 másodpercnél!!!
    Köszönöm!!!
  • lac coo
    kormánynak jónak kell lennie, ffb-ben van egy lyuk középen, de amúgy teljesen jó ....
  • Dzsoy
  • Dzsoy
    Most komolyan az a legnagyobb problémája az embereknek hogy a boxból kijövet 3-4 másodpercig nem jó a hang????
  • Totti5
    Full verzió.

Ugyan olyan rossz mint a demo, és ugyan az a boxból kijövet hangi hiba ugyan úgy benne van, tehát maximálisan tükrözi a játékot mert a fullból lett kiszedve. A boxból kikanyarodás hihetetlen hogy bénább mint a tavalyiban! Még itt is visszafejlődtek.

Fizika egy kalap szart nem ér. FFB rossz, a kormányszög olyan nagy hogy az órúzsban 2 milit mozdítottam és az is sok volt! Ez így teljesen élvezhetetlen. Szakadó esőben sínen mész, köze nincs a tavalyihoz, ahol azért 3-4esbe is képes volt kipörögni és nem lehetett teligázzal kigyorsítani. Itt lehet és semmi nem történik. TC OFFnál egyszerűen bent van a TC. Ha véletlen úgy rángatod hogy megcsússz, akkor megfoghatatlan mert átvágódik a másik irányba.

Ha már fejlődni nem sikerült, akkor hagyhatták volna a tavalyi fizikát. Annyiban javult hogy a féktávok reálisabbak, könnyű blokkolni, kisebb a tapadás. Ennyit kellett volna hozzácsapni a tavalyihoz és kész, erre mindent mást teljesen visszavettek, hogy az élvezet legkisebb nyomait is kiírtsák belőle.

Körítés amúgy semmit nem változott, karrier 1:1ben ugyan az, csak a menü más. Unalmas.
  • Master91
    Nekem úgy rémlik hogy a 2010-ben is lement a nap. Vagy a 2011-be.
  • Dzsoy
    Mennyi ideig körözgettél mire észrevehető volt az első változás?
  • lorci
    Elég sokat kell eltölteni a pályán, hogy valaki ilyen gyönyörü környezetbe mennyen.Nem is gondoltam hogy befog sötétedni

Aztán még esőbe is kiprobáltam :

• lac coo
    Hát nem vennék mérget rá .... Tavalyi is elég jó volt, aztán ment a sírás , hogy milyen rossz, csúszkálós, tv-ben nem is csúszkál stb...patch-ben gyorsan butábbra csinálták. Ez sokkal lazább a tavalyinál, mégis mindenhol jégpályának hívják :))))
  • lac coo
    Fék az szerintem jó, nagy sebességnél mikor óriási a leszorító erő lehet taposni tövig, aztán ahogy lassul engedni kell rajta meg megcsúszik. Padlón tuti nem lehet fékezni mindenhol .
  • Alexease
    Ha nem is ebben az evben, talan majd a 2013-ban valoban jo lesz:DDD
    Ennyi erovel ez is beta-fejlesztes, csak ebbol evente eladnak nehany milliot;D