Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is kikapcsolok mindent, de mintha lenne TC állandóan.
(Gyk.: a TC nem azt jelenti, hogy kanyarban nem lehet túlkormányzottá tenni a kocsit).

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Nem tudom te mivel játszol, de a HRT-t Ausztráliába experten mûvészet megforgatni.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

nekem ezek a csinált setupok sosem jöttek be. Mindig az a legjobb, amit saját magadnak készítesz, vagy tesztelsz...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
F1 2011 setups

Ki kéne cserélni a setup segédlet <2> linkjét a bannerban. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Nekem esõs pályán mindig kicsúszik a hátulja!
aerolive
Nem tudom te mivel játszottál, de még medium TC-vel is igen könnyen kiteszi a hátulját száraz pályán is.

Nem tud valaki egy jó beállítást a Shanghai - China-i pályára? Sürgõs lenne. Köszi.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

nekem abból van elegem h a kormányom váltója állandóan bemondja az unalmast, ezáltal se fejlõdni, se gyakorolni nem tudok:S automata váltóval szar

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kontrollerrel nehéz játszani, de nem lehetetlen. viszont nagyobb a hibalehetõség h elszúrsz valamit 1 körön, Malaysiában, Kínában és Koreában, de még Silverstoneban is szenvedõs a sok kanyargós rész miatt. Mondjuk pont a Maláj pálya volt, ahol többször 1:31-es idõt mentem kontrollerrel...oda mindig volt jó setupom

Hát ezen a videón tökéletesen látszik, hogy alig akar megindulni az autó hátulja. Alig lehet kiforgatni.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Olyan jót versenyeztem a Mercedesek ellen. Élvezetes volt.
Sokkal jobb játék, mint a 2010-es!

Totti5

Kontrollerrel próbálgattam minden segítség nélkül a 360 fokos forgást amit nem lehet egyesek szerint, meg egyáb csúszásokat... dúrván nehéz, bár az is közrejátszik hogy F1 2010et kizárólag kormánnyal játszottam. Holnaptól ezt is is csak azzal fogom.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Üdv!

Safety Car-t azt külön bekell kapcsolni hogy benne legyen a játékban?
Valami belsõ-kamera beállítás van már hozzá? A cockpit nézetnél kéne egy kicsit feljebb emelni a kamerát.

Dietrich
neked a Virgint ajánlom 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
Tudom hogy nem szim. Azt hittem jól elleszek vele egy ideig a versenyekkel, de nem hittem, hogy Force-al is lehet futamot nyerni a legnehezebb fokozaton 😄

Mindegy. Majd legközelebb HRT-vel vagy Lotussal megyek 😄
Dietrich
de már le lett írva ez nem szim...szórakozni, eltölteni 30 percet, pályákat megnézni real F1 elött arra jó.
de ezt neked kéne tudni a legjobban aki külföldi iracing bajnokságba indul 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Igen, de akkor is furcsa az irányítás. Mondjuk a 2010-nél sokkal jobb már.

Attelee
gondolom steering deadzone-t levetted 0-ra?és beállitottad az override inputot steering wheel-re?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Nem pontatlan, hanem olyan mintha félautomata lenne... Ha ráfordítod az ideális ívre az autót, akkor az ott is marad. Valahogy nincs vezetési élmény kormánnyal. Nyilván Xbox controllerhez állították be az irányítást elsõsorban.

lac coo
Kicsit pontatlan a kormányzás, vagy egy ici-pici kormány lagg benne, lehet azzal csinálni valamit?

( Sebességgel nincs gond ...)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

szabii98
nem õ egy pro kocka. beizzította a gépet és amióta megvan neki a gém azóta ki se száll elõle <#idiota>

I met God. She's black

3 körös versenyeket mész?!

V43 1105
Szerzõdést ajánlott a Williams, Virgin, Toro Rosso, Lotus, Red Bull .. <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ahogy a versenyeken sem szoktak 😊
Palinko
lekörözésnél tényleg mintha nem állnának félre rendesen. minden csapatra érvényes
engem is megszívattak futamon lekörözésnél épp harcoltam a 7 helyért...

V43 1105
Dögöljön meg a két buzeráns HRT.. komolyan mondom amit ezek csinálnak ... <#gunyos1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tormiee17
Én a kínai versenyt nyertem meg a Williamsel esõben...30 mp vel nyertem elég lazán

fura mert egy ferrari és a india között van 1.5 mp különbség minimum...

Norbi1990
Legends fokozaton megnyertem Malajziai Nagydíjat a Force Indiával 😄
Így már nem is lesz annyira kihívás ha máshol is így lesz 😞
atila4
Kontrollerhez tud valaki beállítást adni?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Steering deadzone-t állítsd egy picit.

Túl érzékeny a kormány, pedig le van véve minden 0%-ra. Hogy állítsam be hogy kevésbé legyen érzékeny. (Nem valami pro kormány, a legolcsóbb fajta.)

Efreet
Mert nem tudjuk, hogy hol szólt hozzá - ilyen esetben szóljatok a moderátori topicban, köszi!

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Bannolni tudják de a hozzászólás mi a fszért nem lehet törölni?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

lac coo
Feljebb rakod a versenytávot...
egyébként hol van ebben gumitörmelék, mert én nem látok sehol 😊))

pcmadrid
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.A safety Cart hogy lehet bekapcsolni?Mert mindig azt írja ki,hogy safety car off és nem lehet rajta változtatni.

Hülyegyerek.

takarodjál már innen -.-

aerolive
Most kezdtem új karriert, williams-szel, de visszaváltok FI-ra, mert ez elég rossz most. Hirtelen irányváltáskor lassan követi a Williams a fordítást.

Palinko
jah és arra válaszoljatok, most nem lehetett kiválasztani hány éves legyen a szezon? mert remélem a leghosszabb automatán 😊
Az élménybeszámolók alapján tetszik a játék. Lenne viszont egy kérdésem.

Egy autóversenyhez híven, verseny folyik a pályán?
Tehát tényleg a gépi ellenfelek ellen versenyzünk? Ezt azért kérdezem mert tavalyiról olyan megjegyzéseket olvastam, hogy nincs is valódi verseny, csak mi körözünk a pályán. Ha egy gépi kocsi kisodródik pl: Hamilton és elvileg veszít 6 helyet, azt az eredményhirdetõ táblán nem veszíti el, mert csak random dobálja a a helyezéseket és idõeredményeket a többieknél. (Persze nem úgy, hogy megelõzünk MI valakit és mégis elõttünk végez. 😄 Itt az rajtunk kívülállók egymás elleni versenyérõl van szó)

Ez fura lenne, bár ha jól megvan oldva (úgy, hogy ne tûnjön fel) lehet nem zavaró.

palinho96
igen próbáltam.. úgy mûködik, hogy bemásolod és új karriert kell kezdeni!.. nálam megy! 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Norbi1990
A kerék pörög de nem értem miért. Akárhogy állítasz ezt nem tudod kiküszöbölni szerintem.
Palinko
én forces vagyok legalább itt egyszerû a kormány, ha villog a zöld nyitva a drs. csak nem tudom mikor nyissam de szerencsére nem nyissa ha nem szabad.
zzeN
Ki melyiket ajánlja? Force India vagy Williams?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Egyelõre tetszik, nem szim, de nagyon jó JÁTÉK. Ennek végre a tavalyival ellentétben van játékélménye. Ráadásul elég fura volt, hogy a 18. helyet várják el tõlem és aztán az elsõ nagydíjat 1 perc elõnnyel nyertem Hamilton elõtt... Itt Expert+Legend szinten pont elég szívás a 19. hely, végre van egy játék ahol hátul szopok az elején és meg kell próbálni egy elõretörni. 😄

-barcelonában a 3 kanyarban hallok egy nagy durranás bal elsõ defekt😊 a kocsi szépen a falba szállt 😄
- malajziában 3 körrel a vége elõtt szól a mérnököm, hogy a KERS elromlott 😄 nem semmi játék lett 😊

lac coo
A hwsettings xml-ben miért van nálam low-on a grafic ?