Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adam46
Melyik warez verzió?
Master91
Problem not solved... 😞
palinho96
semmi! 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Aha értem,köszi.
palinho96
omg!.. -_-xdd
a flasback az amikor a visszajátszásban újra tdod nyomni azt a részt ahol hibáztál.. pl kicsúszol.. megnyitod avissza játszást.. tekersz oda ahol még jónak találod (nem csúsztál ki) és nyomsz egy f12-õt!!!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

most azt nem értem legenden az ellenfelek is gyorsabbak vagy csak jobban védekeznek és támadnak?????

Nem azzal nem
palinho96
játszottál az f1 2010-zel? -__-"

Master91
Sziasztok! Kicsit érdekes lenne a problémám. El akarnám indítani a játékot, de 1 felugró ablakban ez jön elõ:
A sorszám (5377) nem található a DLL-ben (xlive.dll).
Fel telepíteném manuálisan a Games For Windows live-ot, de azt nem bírja elindítani, mert ez ugrik elõ:
To use all of the features of Games for Windows Software, you need to apply a hotfix for Windows XP.
Rá megyek az Ok-ra, fel is dob ide.Ott a lenti linkek közül kell nekem ( szerintem ), ezért mivel nem volt magyar, az angolt töltöttem le. De az meg nem indul el, mert nem angol az XP. Találtam más oldalon 1 ugyan ilyet, azt is letöltöttem, a telepítõ végig ki csomagolja magának a cuccait, de persze ez is morog a nyelv miatt.
Régen ment az F1 2010, semmi baja nem volt. Nem emlékszem pontosan miért, de 1x csak elkezdte ugyan ezt a hibát játszani, akkor se tudtam meg oldani. Most a 2011 is szórakozik....
Ez mi(40 flashback) és mire jó?
Szerintem pedig igenis jó játék lett. Itt most tényleg lehet versenyezni is, nem az van, hogy legenden megeszed mondjuk a Force Indiával a Red Bullt. Nem teljesen szimulátor, de versenyjátéknak tökéletes.

lac coo
szedd le ezt: http://www.racedepartment.com/downloads/f1-2010-misc-54/my-pack-cams-for-all-cars-v2-3795/.

ugyan ez 2010-hez való. de mûködik ebben is ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Saftey Car bejött a pályára?
legend elég kemény lett 😊
profi elég lesz az jobban bejött.

xASADASSASD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Peter1
Nos letöröltem a Daemoon Tools-ot és a probléma továbbra is fennáll.

Ide mit lehet írni?

na megérkezett hozzám is a játék boxon... elsõ szabadedzés után 4 mp-re vagyok az utolsó elõttitõl... van még mit fejlõdni asszem... 😊
Nohab
Most valahogy beugrott egy Belga szám...
Persze, akkor már leveszem Rookiera a nehézséget és verek 10 kört mindenkire...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

aerolive
Erre találták ki a flashbacket. 😊

Na...

Hát ez a játék se lesz kijátszva. Legend fokozat=Retard fokozat, mindenféle lelkifurdalás nélkül törik egymást össze a hülye idióták. Ezzel nem is lett volna gond, de: az Ausztrál Nagydíj 47. körében, a 12. helyen haladva(HRT) épp készültem elengedni Buemit, aki a 7. volt. Jött mögötte Sutil a 13. helyen. Buemi a szokásos gyakorlatnak megfelelõen nem akarta tudomásul venni, hogy én el akarom engedni õt, Sutil pedig fék nélkül belerohant, Buemi így pedig engem lökött bele a ki****ott falba, szárny off, majd aztán pályára visszajövet "sárga zászló alatt elõztem", így még kaptam egy áthajtásos büntit is. @&#>@+!'"&~@&!%+!(@&#!

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

ha van daemon tools, alcohol 120% vagy valamilyen virtuális lemezt létrehozó programod azt töröld le az a gondja.

Peter1
Sziasztok Topiklakók!
Megkaptam eme játékot, de van egy kis problémám. Telepítés után a játék elindítása helyett ez az üzenet jelenik meg:
"Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500&l=hu címen."

A játék eredeti, nem warezolt.
Mi lehet a problémám?
Válaszotokat elõre is köszönöm.

Ide mit lehet írni?

bakkerman
jaja,párszor sikeresen kipörgettem a seggit edzésen 😄D de a tuti kanyarból kijövet drs-kers kombó,tuti a 360 fokos fordulat 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

TruckerDave
Köszönöm tájékoztatásod, kár, hogy ezt mind tudom én is. És köszönöm rögtõnõs beszólásod. -.- Lehet nem voltam 1 mp-re.

Palinko
de gyakorláson érdekes a húzósabb kanyarokat dris el bevenni drift 😄
ezt jól megcsinálták

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Pontosabban edzéseken és kvalin mindenhol lehet használni, versenyen pedig a 3. kötrõl azokban az egyenesekben ahol engedélyezett. Monzát kivéve eddig csak 1 egyenes volt mindig ahol a versenyen használhatták. Esõben nincs DRS.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mûködik a 3 körtõl és csak a drs zónában!!!!!!
és ha 1mp belül vagy az elõtted lévõtõl akkor használhatod!
látszik nem vagy tisztában a forma 1 szabályaival!

Na, sikerült nyernem a Force Indiával Spanyolországban. Jó érzés. A csapatfõnök már rám is írt, hogy elkezdhetek gondolkodni a hosszabbításon majd.
Majd meglátjuk... 😄

Palinko
jah biztos néha random is bedobja, mert ütköztek hátul. úgy volna jó. vagy be lehetne állítani SC rajtot 😊
szabii98
Alig van SC-s videó a neten.
Ezt találtam:

I met God. She's black

TruckerDave
DRS 20%-os távnál nem mûködik ?

Palinko
jah, most egyszer sikerült csak nem volt nagy élmény mert nem volt elsõ szárnyam így nem bírtam menni 😄
Totti5
20%os versenyt mész?

Palinko
ez nem igaz, hogy kell behozni a safetyt? monzába havy rain, 12 helyrõl illedelmesen belerongyolok mindenkibe az 1. kanyarban, ki is forgatok valakit, következõ kanyarba megállok oldalt elálom az utat nah csak most ön a sárga, meg nekem a bünti, persze rögtön green flag is amint elindulok 😞

valaki egy videót linkeljen már mikor elõhozta a safety cart.
legend tényleg nagyon nehéz lett (kb 1-2 mp jobbak az A1 pilóták)?
profin nyomom, de itt is eléggé nehéz 😊

szabii98
én csak a kigyorsításokban tudtam elõzni tavaly. :/ valamint a nürbüringi kanyarokat szerettem nagyon! 😛

I met God. She's black

Palinko
abu dhabi ban meg indiában is van egy éles kanyar után akkora egyenes amekkorát akarsz, koreában is a célegyenes utáni kanyarban taposhatod. sztem ezek is vannak olyan jó elõzési pontok mint bármi
Török pálya is fasza, mert széles😊 nekem személyes kedvencem a 8-as kanyar miatt is, ott mindig a padlóra törekszem de néha el kell vennem a gázról a lábam😄

és még valamiért Valenciában is stabilan tudok menni, az is fekszik kivéve olykor az 1. kanyart...

Nürburgrinre kíváncsi leszek régi kedvencem volt billel az a pálya...Hockenheim is feküdt azt viszont sajnálom h nincs

szabii98
nekem a tavalyiban korea is nagyon bejött! 😄

I met God. She's black

bakkerman
hát nekem ezek a modern pályák nem fekszenek...elõzni lehetetlen,mert egymást követik a kanyarok,ritmustalanok...silverstone,monza,melbourne,malaysia,spa,na ezek a jó pályák

úú kéne csinálni videokat a Palik hangaláfestésével a SC alatt😄😄😄 lehet csinálok majd

"És jön a Safety Car"

Palinko
nekem nagyon bejön.

viszont nem sikerült még safety caroznom hiába olasz nagydíj, hiába rongyolok direkt bele nem akar 😄
Firerock
nekem nagyon tetszik,mentem rajta egy csomót,ellenben ezen a Koreai borzalmon

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

én Koreában voltam így...az a pálya még túlságosan új nekem

Totti5
Na, jó kis tekniás pálya az rossz nem lehet!

Kína nem nehéz.

Firerock
ez az override input device ez mit takar?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bakkerman
uristen ez az indiai pálya...még egy ilyen ritmustalan,vezethetetlen pályával még nem találkoztam szimes "karrierem" során,dombos,hepehupás,beláthatatlan kanyarokkal,a dombok miatt lecsúszik az autó az ívrõl egyik pillanatról a másikra,vannak olyan kanyarok,ahol egész egyszerûen muszáj közben is bele-bele fékeznem,mert egyszerûen szûkûl,vagy csak simán egy fél dombon van az adott a kanyar...1:25 alatt még nem voltam köridõben,nem is leszek,egész d.elõtt próbálgattam ezt a kurva pályát,de NEM LEHET ÖSSZERAKNI EGY HIBÁTLAN KÖRT! tiszta kína effektus,na ott se tudok menni normális kört

TruckerDave
Az üzemanyag keverék beállításos kis ablakot hogy lehet elõhozni ??