21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#12026 Középszintű angol érettségi ..
My god .. -
#12025 apuci nem politikus hanem gépész (műszaki) mérnök.. -
crossy104 #12024 Sziasztok! Az F1 2011-nél mitől van, hogy kb.245nél nem megy jobban az autó.
A futam előtt bárhogy állitgatom a leggyengébb fokozaton is állva hagynak az egyenesekben. 1-2-3-ban gyorsul, de utána alig. 56-ban nem is teszem mert csak lassul. :)Logitech kormányom van, tökéletesen működik.
Előre is köszi! -
#12023 A felvagos az, aki olyasmivel dicsekszik, amiert nem tett semmit (lasd takony kolykok ala tolnak autot, lakast, penzt stb.).
Aki kozepszintu angol erettsegire keszul, az valszeg tett is erte valamit.
Kiveve ha apuci politikus, es megveszi az iskolat, emberestol, kilora;DDDDDD -
#12022 felvágós -
#12021 Ha megjelenik, neki látok a magyarosításához...
Kell a gyakorlás az előrehozott középszintű angol érettségihez... -
#12020 És ...? :DDD -
#12019 F1 2012 - The game review -
#12018 Az engine-hez kellene hozzaferni:) -
#12017 deeee :D -
#12016 A gumihoz amúgy nem lehet hozzáférni ? -
#12015 Nem gondolnám, hogy Legend AI ellen tolja, már csak pusztán logikai alapon. Aki ideális ív megjelenítőt használ, az nem hiszem, hogy Lengend AI ellen meccsel, főleg gamepad-al, ráadásul pole-ból indulva, ami azt feltételezi, hogy futam előtt az időmérőt is megnyerte. Jó mondjuk a rajtpozíciót lehet, hogy Quick Race-ben lehet állítani, de megint csak logikátlan lenne, kihívás keresése alapon Legend AI mellé első rajtpozíciót állítani. -
Dzsoy #12014 Németeknél hivatalosan holnap jelenik meg, azaz sokan már ma megkapták.
Írják hogy a LEGEND fokozat most sokkal nehezebb, de azért engem aggaszt hogy egy torro rosso-val az 5. helyen van a gyerek ahoz képest hogy mennyire béna. Csak reménykedek hogy nem legnehezebb fokozaton játszik.
Plusz verseny előtt lehet választani üzemanyag stratégiát is.
-
#12013 Nem baj, vízen soft gumival jó lesz ez ! :))) -
#12012 Autos jatek, vagyis erdekelne a dolog;) Igaz F1, ami nem a kedvencem, de eltologatnam szivesen. Foleg hogy ez „egyben” van (palyak, autok, idojaras, AI, karrier stb.), olyan „jatekos”.
Lelkes vagyok, mert demo, lehet teszteni, piszkalni:P Mivel a nagykozonsegnek gyartjak, ez igy sose lesz olyan, ami nekem kellene, de ebben most tudok turkalni, mivel mit lehetne kezdeni, tud-e hasznalhatobb lenni, megeri-e megvenni a veglegest.
De eddig nem sok eredmenye van:) Foleg az iR utan (abban is van Williams, bar regebbi) kicsit vicces:)
Biztos van sok hibaja (nagykozonseg funkcioja:P), pl. hogy elveszi a gazt a palyan kivul, de azt leszarom, nem ott akarok menni:)
A legnagyobb baja, az valami meghatarozhatatlan kórtortenet: kormany-ffb-sebessegfuggos-linearitas-erzekenyseg-gazelveteles-nyomatekszabalyzos-mittudomenmi :)
Allohelyzetbol meg 2-ben is megforog, porog, ahogy kell. Lassu kanyarban vagy megindul vagy nem (kormanyzog fuggo?!). Egyeb kanyarban es helyzetekben, mint ha nyomatekszabalyozos, automata, mittudomenmit figyelos/szamolos diffi lenne hatul.
Egyelore 50% a dolog (mint vasarlas), a vezetesi elmenybol a kormanyzas nem az igazi, fekezes mar jonak tunik, de azon kivul (minimal odafigyelessel) padlogazos. En az autoval es magammal is szeretnek kuzdeni, nem csak az agyon catchup-olt AI-val;D
-
#12011 Érdekes jelenségnek voltam részese. Játék közben kiléptem a Logitech Profiler-be kormányszöget állítani, majd miután visszaléptem nem volt FFB. Mondom mindegy megyek így, kipróbálom, és az történt, hogy sokkal szűkebben tudtam fordulni, tudtam rövidebb féktávokat használni, kb. azok a dolgok amiket már ide leírtam és videó formájában beszúrtam, miszerint az 1:21-et autózó sráchoz képes sem olyan rövid féktávot, sem olyan szűk kanyart nem tudtam venni, kezdtek a videóban látottakhoz hasonlítani. -
#12010 YDT nem más mint tutorial olyanoknak akik életükben nem láttak F1et és nem játszottam az előző kettővel.
2. napon annyi van, hogy lemegy 2 videó és körbe kell érni a pályán 2 perc alatt. Ennyi. Vége. Nincs tovább. Demó után inkább szenvedés volt végiglépegetni azon hogy nyomd a féket le, meg nyomd meg a KERST, meg vegyél be egy kanyart az íven.
Gondolom senki nem erre gondolt... hanem valami kollektív téli tesztre, ahol feladatokat kell megoldani, tesztelni a vasat, gumikat akár több helyszínen, mint ahogy szoktak, de nem ennek köze nincs hozzá. -
Dzsoy #12009 Nekem bejön a YDT. Nem hiszem hogy egynél többször meg fogom csinálni de ötletes. Jobb minthogy válasz csapatot aztán kezdj el egy szezont. -
#12008 Viccelsz ?! ÚJ HÚS !!!! :D -
#12007 Rég láttalak már ennyire lelkesnek, különösen F1-et illetően :) -
#12006 különben is ki lehet hagyni. belépsz, kilépsz, 1 perc sincs -
IXEMGabeo #12005 nem figyeltem az idézőjeleket...
Szerintem meg ötletes a YDT -
#12004 Idéztem máshonnan... egyeseknek még ez is nehéz. -
IXEMGabeo #12003 az egyiknél gyorsan időre kell teljesíteni.
Ha a defektesre gondolsz akkor F12 és utána sokáig húzasd a verdát maxig és fékezz aztán a vörös területen belül... -
#12002 "Ez a young driver teszt nem kellett volna bele, pláne nem kötelezővé tenni... Utolsó teszten át sem megyek valami miatt, 4ből 3 csíkot ad, és csak ennyit ír, nem azt hol hibáztam."
Sírok... -
#12001 köszi -
twi452 #12000 még kicsit tűkön kell ülni sajnos :) október 2 -
#11999 az nba mikor jelenik meg? -
twi452 #11998 Nem tudom igazából :D Most vagy olyan szar érzékeny a pad-el, hogy nem lehet íven tartani és ezért olyan mintha bill-el játszana, vagy csak érzéketlen a keze és ütögeti jobbra balra, nem tudom eldönteni.. :D
ki kell próbálni látom már :)
max idén csak nba 2k13 és az xcom lesz a befutó :D -
#11997 Szerinted? még minden segítséggel is képes volt kicsúszni... hihetetlen. -
twi452 #11996 ennyire szar lehet box kontrollerrel irányítani, hogy rángatni kell a kormányt állandóan vagy csak nincs érzéke hozzá? -
#11995 Pont az ilyen balfaszok miatt olyan a játék mint ami és még mutogatja is hogy mennyire inkompetens az egészhez. -
Dzsoy #11994 Melbourne kis essővel
-
#11993 mostmár látom,köszi -
#11992 Konzol es Warez. -
#11991 ez engem is nagyon érdekelne -
#11990 Hát az esőfüggöny azért elég elvetemült volt, nehogy azt mondd, hogy egy teljes versenyt gond nélkül végigmentél azzal ? :)))Az ember szeme kifolyt 5 perc alatt. Lehet, hogy reális de kell a francnak :))) -
#11989 Semmit nem vettem észre. Lövésem nincs hol van a dolog eldugva :)))))
talán valami gáz kezelés cucc nincs benne, sehol elveszi magától ha bizonyos helyzetben el akar pörögni.
A surface materialokat kéne még lecsökkenteni 70 % körülire, hátha úgy izgibb a dolog :))) Bár szerintem azzal nincs gond, a gázzal annál inkább sokszor majd lefullad szegény :)))) -
#11988 Lessétek meg.
Amúgy meg bármit állítok a kormányon, középen szar. Kicsit mozdítom és már megy jobbra balra. Persze teljesen elfordul pontosan azzal nincs is gond, csak így nem lehet pontosan menni és 1 jó kört nem lehet összerakni, mert emiatt a szar miatt tuti belerontok valahol, nem hogy korrigálni meg finoman menni... képtelenség.
F1 2011 SPA
F1 2012 SPA
Kezdem feladni, teljesen élvezhetetlen. -
IXEMGabeo #11987 hol lehet Spaban menni? demoban nincs is benne ez a pálya
vagy netán scripteltél valamit?