Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
a flasback az amikor a visszajátszásban újra tdod nyomni azt a részt ahol hibáztál.. pl kicsúszol.. megnyitod avissza játszást.. tekersz oda ahol még jónak találod (nem csúsztál ki) és nyomsz egy f12-õt!!!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
A sorszám (5377) nem található a DLL-ben (xlive.dll).
Fel telepíteném manuálisan a Games For Windows live-ot, de azt nem bírja elindítani, mert ez ugrik elõ:
To use all of the features of Games for Windows Software, you need to apply a hotfix for Windows XP.
Rá megyek az Ok-ra, fel is dob ide.Ott a lenti linkek közül kell nekem ( szerintem ), ezért mivel nem volt magyar, az angolt töltöttem le. De az meg nem indul el, mert nem angol az XP. Találtam más oldalon 1 ugyan ilyet, azt is letöltöttem, a telepítõ végig ki csomagolja magának a cuccait, de persze ez is morog a nyelv miatt.
Régen ment az F1 2010, semmi baja nem volt. Nem emlékszem pontosan miért, de 1x csak elkezdte ugyan ezt a hibát játszani, akkor se tudtam meg oldani. Most a 2011 is szórakozik....
ugyan ez 2010-hez való. de mûködik ebben is ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
profi elég lesz az jobban bejött.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Hát ez a játék se lesz kijátszva. Legend fokozat=Retard fokozat, mindenféle lelkifurdalás nélkül törik egymást össze a hülye idióták. Ezzel nem is lett volna gond, de: az Ausztrál Nagydíj 47. körében, a 12. helyen haladva(HRT) épp készültem elengedni Buemit, aki a 7. volt. Jött mögötte Sutil a 13. helyen. Buemi a szokásos gyakorlatnak megfelelõen nem akarta tudomásul venni, hogy én el akarom engedni õt, Sutil pedig fék nélkül belerohant, Buemi így pedig engem lökött bele a ki****ott falba, szárny off, majd aztán pályára visszajövet "sárga zászló alatt elõztem", így még kaptam egy áthajtásos büntit is. @>@+!'"&~@&!%+!(@!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Megkaptam eme játékot, de van egy kis problémám. Telepítés után a játék elindítása helyett ez az üzenet jelenik meg:
"Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500&l=hu címen."
A játék eredeti, nem warezolt.
Mi lehet a problémám?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Ide mit lehet írni?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
és ha 1mp belül vagy az elõtted lévõtõl akkor használhatod!
látszik nem vagy tisztában a forma 1 szabályaival!
Majd meglátjuk... 😄
valaki egy videót linkeljen már mikor elõhozta a safety cart.
profin nyomom, de itt is eléggé nehéz 😊
I met God. She's black
és még valamiért Valenciában is stabilan tudok menni, az is fekszik kivéve olykor az 1. kanyart...
Nürburgrinre kíváncsi leszek régi kedvencem volt billel az a pálya...Hockenheim is feküdt azt viszont sajnálom h nincs
"És jön a Safety Car"
viszont nem sikerült még safety caroznom hiába olasz nagydíj, hiába rongyolok direkt bele nem akar 😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Kína nem nehéz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"