Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
(Kormány vs Gampad vagy Billentyûzet)
(Kormányom: Genius Speed Wheel 3 MT - nincs rajta START GOM😎
(GamePadem: Kraun Kr.k7 - nincs rajta külön START GOM😎
MrZéka:
Én is azt keresem és nem találom. De anélkül is betudsz menni a pitbe. 😊
I met God. She's black
A gyorsbeállításokon hiába teszem be, hogy intermed gumit akarok, azt mondja ok, de kimenni nemtudok😄
Másrészrõl nem árt gyakorolni a boxkiállásokat😄
Elõre is thx a válaszért😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
hát én is kipróbáltam a játékot, szerintem fejlõdés az elõzõhöz képest..
grafika szép, bár az én gépemen szaggat teljes grafon 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
I met God. She's black
I met God. She's black
Megosztom a tapasztalataimat.Túl vagyok az elsõ versenyen.Amikor legelõször játszottam akkor nagyon idegesített a kameramozgás és az újfajta hangok.Kb 2-3 game után az kell , hogy teljesen megszoktam és tetszik.Az elõzõ részhez szerintem 1 kicsit talán nehezebb lett , de nyilván a szimulátortól még nagyon messze van.A grafika talán szebb az elõzõ részhez képest ,de ami nagyon pozitív hogy sokkal jobban van optimalizálva.A drs és a kers hez idõ kell , de szokható. Az AI is sokat fejlõdött.Én azt gondolom jó úton halad a CM.Aki hezitált , hogy megvegye én azt mondom , hogy ne gondolkozzon azt a 8K simán megéri. Mindenkinek jó játékot kívánok.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A probléma meg nem tudom mi akkor, csak a meghibásodásra tudok gondolni. Ha jól tudom mindegyik csapatnak van, KERS nincs a 3 kicsinek. Egyik pályán se megy?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
leírom kulturáltan mentsétek el a HSZ-t és tegyétek ki bannerba😄
versenyen csak akkor lehet a DRS rendszert használni, ha az elõtted haladót 1 másodpercen belülire közelíted meg, ráadásul az elõzési zónában lehet csak is...idõmérõn korlátlan
elõzési zóna asszem minden pályán 1 egyenes szakasz, Monzában kettõ a Parabolica után és az Ascari sikán elõtti rész...
warez az oka?
Mert ha igen, fene tudja még meg is venném, régóta vadászok valami szórakoztató árkád játékra...
de valaki segítsen , miért nem mûködik versenyen a DRS?
Sõt ahogy olvasom fórumokon még a törést is be kell kapcsolni .
Versenytáv 20 %, minimum hard nehézség és akkor on-ra lehet kapcsolni az SC-t .
És minimum 20 % versenytáv kell, többit nem tudom én csak legenden játszottam eddig ..
De mit vagytok annyira ráizgulva az SC-re, addig jó amíg nincs bennt! 😊))
gumi törmelék ( DX9 -ben készült kép; így pontosabb a kormány...):