Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

palinho96
Pörögjünk srácok! 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

palinho96
gg! (:

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Na, megnyertem a Magyar Nagydíjat. 😊

palinho96
de nem ésrzékeli 😊 😄D

[HUN]FaTaL
Egyiken sincs külön start gomb, megnyomod az egyik gombot rajta és kész.

http://goo.gl/gd6Zi5

palinho96
Srácok tényleg erre a Split Screenre én is kíváncsi lennék!
(Kormány vs Gampad vagy Billentyûzet)
(Kormányom: Genius Speed Wheel 3 MT - nincs rajta START GOM😎
(GamePadem: Kraun Kr.k7 - nincs rajta külön START GOM😎

palinho96
én is a törököknél tartok! 😄

szabii98
nah végre Törökország 😛
MrZéka:
Én is azt keresem és nem találom. De anélkül is betudsz menni a pitbe. 😊

I met God. She's black

Azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy alapbeállításokon mi a boxba való bekérés, hogy szeretnék menni?

A gyorsbeállításokon hiába teszem be, hogy intermed gumit akarok, azt mondja ok, de kimenni nemtudok😄

Másrészrõl nem árt gyakorolni a boxkiállásokat😄

Elõre is thx a válaszért😄
lac coo
Szóval senki nem tudja miért lép ki mikor betöltené a id-met?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bakkerman
így van,aki alapból úgy ül le ehhez a játékhoz,hogy tudja nem szimulátor,annak nagyon kellemes órákat okozhat a gém,jópár futamot letoltam,de még mindig tud újat mutatni nekem a játék,az AI sokat fejlõdött

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dietrich
miért amit én írtam érthetetlen? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Krisztiam
sziasztok
hát én is kipróbáltam a játékot, szerintem fejlõdés az elõzõhöz képest..
grafika szép, bár az én gépemen szaggat teljes grafon 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

szabii98
na én csak egy +1-t tudok adni az elõttem lévõ pozitív kommenteknek. A játék nagyon jó, DRS+KERS müxik rendesen és jól van optimalizálva, medium beállításokkal nem forr a laptopom. Zsír!

I met God. She's black

szabii98
holtjátékon csiszolnom kell még. ti milyen kormány beállítást ajánlotok? nem pedállal játszom, csak kormány kell. 50%on van az én kormányom de ez még sok..😄

I met God. She's black

miylen mindkettõyojon?Én bill.-el akarom tolni,barátom meg gamepad...mi a start gomb ott? xD

aerolive
Mindegy, mást tényleg nem tudok. Rádióba azt mondja, hogy DRS offline, dolgoznak a hibán.

barcalaci84
akkor lehet tényleg meghibásodott, csak furcsállom hogy nem mondja a csapatrádió...
Sziasztok !

Megosztom a tapasztalataimat.Túl vagyok az elsõ versenyen.Amikor legelõször játszottam akkor nagyon idegesített a kameramozgás és az újfajta hangok.Kb 2-3 game után az kell , hogy teljesen megszoktam és tetszik.Az elõzõ részhez szerintem 1 kicsit talán nehezebb lett , de nyilván a szimulátortól még nagyon messze van.A grafika talán szebb az elõzõ részhez képest ,de ami nagyon pozitív hogy sokkal jobban van optimalizálva.A drs és a kers hez idõ kell , de szokható. Az AI is sokat fejlõdött.Én azt gondolom jó úton halad a CM.Aki hezitált , hogy megvegye én azt mondom , hogy ne gondolkozzon azt a 8K simán megéri. Mindenkinek jó játékot kívánok.

aerolive
Mindig szürke, csak a zónában lesz zöld, ha idõn belül vagy.

úgy látszik ez a DRS gyakran meghibásodik...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

barcalaci84
nekem teljesen szürke...eddig csak törökben akartam használni , de nem ment , és így visszagondolva nálam mindegyik pályán eddig szürke volt versenyen...
aerolive
Igen, kétségkívül. 😊
A probléma meg nem tudom mi akkor, csak a meghibásodásra tudok gondolni. Ha jól tudom mindegyik csapatnak van, KERS nincs a 3 kicsinek. Egyik pályán se megy?

barcalaci84
nektek versenyen zöld a DRS felirat?
9733. látom bocsi...mindenesetre, akik nem ismerik a szabályokat azoknak akkor is hasznos info...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

aerolive
Szerintem jobb lenne, ha visszaolvasnál, szépen kulturáltan leírta, hogy elõzési zónában, 1mp-en belül nem megy neki. 😊

azért mert nem ismered az F1 szabályait<#wilting>

leírom kulturáltan mentsétek el a HSZ-t és tegyétek ki bannerba😄

versenyen csak akkor lehet a DRS rendszert használni, ha az elõtted haladót 1 másodpercen belülire közelíted meg, ráadásul az elõzési zónában lehet csak is...idõmérõn korlátlan

elõzési zóna asszem minden pályán 1 egyenes szakasz, Monzában kettõ a Parabolica után és az Ascari sikán elõtti rész...

barcalaci84
edzésen tökéletesen mûködik nekem is a DRS , viszont a versenyen nem mûködik...
lac coo
az miért van, hogy gondol egyet és mikor tölti be a profilomat bejelentkezéskor egyszerûen leáll ? Ha kitörlöm a sevegame könyvtárat akkor megy...
warez az oka?
Mert ha igen, fene tudja még meg is venném, régóta vadászok valami szórakoztató árkád játékra...

aerolive
próbáld ki time trialba, esetleg más kocsival.

barcalaci84
elsõ két körben természetesen nem is lehet szabály miatt nyitni a szárnyat , de nekem utána sem nyílik...
aerolive
Van, hogy elromlik menet közbe, általában 1-2 körig, de egyébként mûködnie kell.

barcalaci84
nekem mûködik az SC (karrier módban játszok)

de valaki segítsen , miért nem mûködik versenyen a DRS?
lac coo
És a carrier mod is 20 % versenytávon, hard fokozaton van?
Sõt ahogy olvasom fórumokon még a törést is be kell kapcsolni .

karrier módban nincs ezekszerint? akkor ez jó nagy átbaszás. Úgy lenne az igazi

Tormiee17
Igen,azt látom,de aki azt kérdezi,hogy miért nem tudja bekapcsolni,azok mind a karrier miatt kérdezik.

lac coo
Azt nem tudom, még nem próbáltam, nagyon nem is érdekel ...

Tormiee17
De karrierben nem lehet kapcsolgatni az SC-t.

lac coo
De egyébként ott kell, ahol a versenytávot is állítod: a race setting-nél !

Versenytáv 20 %, minimum hard nehézség és akkor on-ra lehet kapcsolni az SC-t .

lac coo
Belinkelném, de most megint ba...ik elindulni 😊)))

Valaki legyen szíves linkeljen be hol van az ahol belehet kapcsolni a SC-t.Köszönöm elõre is.
Dificulty Level ezen belül fullra állitottam a törés modellt és sehol se látok olyat hogy Safety car on-off
Aha és hol lehet ezt bekapcsolni?
lac coo
De be kell ! 😊
És minimum 20 % versenytáv kell, többit nem tudom én csak legenden játszottam eddig ..

De mit vagytok annyira ráizgulva az SC-re, addig jó amíg nincs bennt! 😊))

Akkor nemkell bekapcsolni hogy legyen Safety car?
lac coo
Kijön az, csak olyan baleset kell, mikor az ideális nyomvonalon mozgásképtelen AI marad....

gumi törmelék ( DX9 -ben készült kép; így pontosabb a kormány...):

neked mûködik a Safety car?
nekem meg a Safety Car
barcalaci84
versenyen nálam nem mûködik a DRS,mi lehet a probléma?

(DRS zónában 1 mp-en belül vagyok)
ricsi a a törésmodellt maximumra huztam de sehol se találom a sc-t hol lehet bekapcsolni