21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
crossy104 #12153 Nagyon jó! Jobb mint a 2011.Semmi gond vele. -
#12152 én már játszok már vagy 1 órája :D -
Dzsoy #12151 Nektek is akadozik a videó? Egyáltalán nézi még valaki? :D -
#12150 Force Feed Back!:D -
#12149 Lehet a grafikai kormány shake effektre gondolnak .Azt valóban kivehetnék legalább kormánnyal ne legyen mert tényleg idegesítő .
Szerintem így , hogy erősre van rakva driverben, meg kicsit hozzáigazítottam a játékban is, elég jó ! Nem sim de élvezhető, és tartja úgy ahogy középen is, nyugodtan lenézhetek gombokra, nem indulok már el a fal felé :))) . -
#12148 mi az az FFB? -
#12147 Nekem sincs semmi rangatas, teljesen jo, a fordulassal, kanyarodassal sincs gond. Egyedul az FFB ami kozepen gyengecske. Es hiaba irogatom at mint az orult, eredmenye nulla:) -
#12146 Sőt azt írják, hogy:
"Az idegbeteg kormány rángásnak már nyoma sincs mint a demóban jeee"
Ha tényleg így van az jó hír, bár nekem a DEMO-ban sem rángatott, csak nem fordult :D -
#12145 működik. nem értelek miért nem? :D -
#12141 aki a magyarosítást csinálja biztosan nem :D -
IXEMGabeo #12137 Azt írja, hogy Abu Dhabiban a gép különösen lassú:) ez meg is látszik 4,5 adott Vettelnek:D:D
majd patchben ez is javítandó -
Dzsoy #12136 Lehet röhögni rajtam de demoba mekivel asszem 1.48-akat mentem. (bár kormányom szervízbe és kontroller 0 beállítással)
-
Dzsoy #12134 délútán 1-kor már itt nyomta :D -
IXEMGabeo #12133 1:41 Abu Dhabiban...veszett gyors. És persze óriási kocka:) ki tudja mennyi ideje tolja:) csodálom h nem pihent, vagy nem kajált -
Dzsoy #12132 kora délután még kontroller-ről nyomta azt tudom.
Az hogy most pole-ba van még nem jelent semmit hisz ez egy edzés volt, tehát a gép gyorsul majd időmérőre, bár ő meg kemény keveréken ment tehát ő is gyorsabb lesz... -
IXEMGabeo #12131 te tudod a képességeid:)
Látod a Williamssel ilyen vezetéssel simán a poleban lehet az ember:O na ja, csak elfelejti mindenki, hogy az xbox kormány a lehető legjobb -
Dzsoy #12130 hát az vigasztal hogy én messze vagyok a sráctól a vezetés terén :D olyan kombájn harcos lehetek, így talán nekem azért nehezebb dolgom lesz :D -
IXEMGabeo #12129 nem, hogy örülnél, hogy a csomagod verhetetlen:D
Srác jól vezet nagyon, de nem mindenki tolja így...és ő még a beállításokat se veri nagy dobra, ahogy elnézem -
Dzsoy #12128 Ha első évben egy williams-el világbajnok vagyok akkor nincs benne kihívás... és így elég uncsi hisz egy Mekivel, RB-vel vagy ferrarival akkor sima győzelem állandóan... :( -
Dzsoy #12127 De azért mindennek van határa :D -
IXEMGabeo #12126 Williams nem lett olyan gáz kocsi, mint a 2011-es játékban. Itt sokkal erősebbek hisz Maldonado is futamot nyert velük idén. -
IXEMGabeo #12125 Ez a Williams gyönyörű a 2012-es játékban tuti velük leszek meg a Mercivel:) -
Dzsoy #12124 Jól láttam hogy career-ben az első 2 futamon podiumon volt a williams-el? Aggodjak a nehézség miatt? :D -
Dzsoy #12123 Xbox-om van ,ott szerintem semmit se lehet megnézni :D
Legalábbis azt hiszem :D -
#12122 Meg lehet nezni adatbazisban;) Minden csapathoz, autohoz, motorhoz, pilotahoz van rendelve doglodes:) -
IXEMGabeo #12121 pedig vannak jó meccsek is:) -
#12120 Ja nem (vagyis igen, de az most mindegy:P) beszelgetes volt;) Es nem volt vita, tok jo;) -
Dzsoy #12119 sose vonzott a lökdösödés meg amik ott vannak.
Láttam már videót róla, hát inkább roncsderbire hasonlított.... :D -
#12118 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!F1_2012-FLT -
IXEMGabeo #12117 mé nem?:) félsz h kikapsz? xD -
Dzsoy #12116 http://hu.twitch.tv/capzone
itt élőben nyomják!!! -
#12115 nem... még nem.. :D
-
#12114 Mi tortent, kijott a warez, hogy ennyi hozzaszolas van?!:) -
Dzsoy #12113 ahhh
már látom.
Akkor viszont multin gyengébb a gép. Bár azt sose játszom ugyhogy nem érdekel :D -
#12112 ez multi -
Dzsoy #12111 állított a nehézségi szinten hogy most ennyivel gyorsabb?
Vagy olyan versenyt megy ahol nincs legend fokozat?
picit lemaradtam... -
#12110 kérdés hogy milyen szigorúra van véve... -
#12109 én pc-re megveszem 8ezerért. -
IXEMGabeo #12108 na a büntetés rendszer látom mit sem változott. Őt lökik meg és erre ő kapja a büntit:) -
Dzsoy #12107 xbox-ra veszem. 11 és 12 ezer között mozognak. Nem láttam se olcsóbbat se drágábbat. +-1000ft nem érdekel. Ennyiért nem megyek el egy távolabbi üzletbe.