Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Ez érdekes, nekem ALC888 van legújabb driverrel és sztereót kapok... Itt.

Scania R580
Jó kis játék lett... és a grafikára se lehet panasz (Ultra High) 😊

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

Nálam 5.1-ben szól alaplapi RealTek ALC889A chippel! <#wink>

Totti5

Nincs ezzel baj... majd megszokja mindenki idõvel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Norbi1990
Esõbe Szingapúron elég jól lehet menni 😊
szabii98
valahogy sejtettem hogy kaki lesz ://

I met God. She's black

V43 1105
Egy nagy szar az a pálya .. :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Prince of Máté
És már megint egy újabb 2011-es játék, ami nem képes 5.1-et adni alaplapi hangkártyával... nevetséges!

szabii98
Indiáról tudtok onboard lap-t? 😄

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
Javították a boxkiállást?

http://goo.gl/gd6Zi5

És pc-re mikor lesz?? Ez nagyon gyors volt, hogy egy napra a megjelenés után, már kijött egy patch.
ps3-on van javítás 1.01 25 mb

V43 1105
Jöhetne egy realistic t-cam csomag.. sõt örülnék ha valami patchben frissitenék a pilótákat.. Senna pl a Lotus Renaultba.. anyám kivi vagyok hogy fest sityóban.. 😛PP

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

TruckerDave
A törmelék a pályán látványos volt ? 😄

Nekem volt. A karierben melbornben esõs futam. Ömlött mint ha dézsából öntötték volna. A 18. helyrõl rajtoltam, de elõttem az elsõ kanyarban baleset történt, így a 9. ként fordúltam el. De már a következõ kanyarban nem tudtam elõzni mert kiírta középre hagy safetycar. És a pláne hogy nem én okoztam a balesetet. A következõ körben még egy csomó alkatrész volt a pályán és nem ment ki a biztonsági autó.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

Tormiee17
Én úgy hagytam a kormánybeállítást,ahogy alapból beadta,és úgy tökéletesen mûködik 😊

Sziasztok!

Volmár valakinél olyan eset hogy a Safety car kocsi bejött?Milyen autó meghibásodások vannak?
A Warez tiltott a topikban, mégis itt beszélitek meg?! Ott a Warez topik linkje a banner alatt.

Kipróbáltam!
2 órát játék után nagyon tetszik 😊
a karrier mód nagyon jó lett 😊

Én is azt keresek.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

Krisz018
Sziasztok!

Tudna adni valaki egy jó kormánybeállítást?

Köszönöm elõre is !!

Üdv!

V43 1105
Azt hiszem a karakterek kidolgozására nem lehet panasz .. ! 😛

csak nekem lép ki a chínai nagydíj futama alatt? 😞

De azt mondta szimesebb lesz!!!!! namost a scriptelt megcsuszás az egy vicc

adam46
Menjél máshova trollkodni, ez a játék nem kemény szimes rétegnek készült, hanem mindenki számára, és a kiadó sehol nem hangoztatja, hogy profi szimulátor lesz. Üdv
Muttley
ALL-ASSIST-OFF!!

Just do it :)

Valaki nem tud egy jó kormány beállítást a 2011hez? Geniusom van. De a 2010es beállítása nem jó vele. Nem lehet az úton tartani.

adj rá pénzt és akkor utána megbeszélhetjük

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

STCC - The Game 2

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Vedd meg, akkor majd jó lesz.

Dietrich
azért az is érdekes F1 pilóták nem F1 játékkal tolják a neten 😉
feltételezem simbin-nel..

Barrichello vezet egy online játékban

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Endre
Igen vannak, megjelenik a zászló és be is mondja a fülcsibe

engem a chína nagydíj futamának 5. körében kidob....

Dietrich
azért grafikában nem illdomos egy 2005-ös rfactort egy 2011-es játékhoz hasonlítani...de pl. fizikában lehet na ott elég nagy a különbség és ha kijön az rf2 vegyük elõ a témát újra?
ez a hivatalos F1 játék a sony éra után, nekik van valamilyen szinten hozzáférésük az adatokhoz pár évre visszamenõleg az rf-nek semmi. Ebbõl nézve elég silány amit kiadtak..

akos25
Talán azért, mert a célközönség számára az irányítás, a fizika mellékes.... Habár szvsz azt is megoldhatták volna, hogy a szimesek is örüljenek, pl úgy mint anno TOCA Race Driverben, abban is volt egy Arcade és egy Simulation mód.... Lehet rossz példát hoztam fel, de hirtelen ez jutott eszembe... 😊

Dietrich
a fizikai része is ebbe a körbe tartozik..na attõl meg nagyon messze van...
ha azt mondják a legjobb arcade játék ami F1-re készült nem szólna senki egy szót sem..
kers, szárnybizgere van bene egyébként?

igen a 2011-ig gondoltam abba nem tartozik bele 2011 nem is akartam megemlíteni, tudom, hogy kicsit PES stílusúra csinálták a tavalyi FIFÁ-t

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Lófaszt volt ugyanaz, pont a 2011 hozott változást (új graf engine pl. a PC-s verzióban is), idén megint rengeteget fog változni a játék.

http://goo.gl/gd6Zi5

Totti5
Sok lenne sorolni milyen újítások voltak, de hogy az egész játék gerincét érintõt említsek: Virtua Pro.

Grafikailag is mindig fejlõdik, a mostani rész is érezhetõen szebb. Amúgy hogy ha a legszebb Fifa kell akkor Euro vagy World Cup részeket érdemes játszani, mert ott nincs annyi csapat így jut energia részletesebb kidolgozásra és a csilli villire, viszont messze nem kapsz olyan komplex játékot, olyan játékmódokkal olyan multival mint a Fifába.

jó 3-4 évig semmi általában. 2007-tõl 2011 -ig ua. a kaptafa volt grafikailag is, játékélményben is. átéltem régen, de már meguntam, hogy alig alig változtattak.

Itt azért komoly dolgokat tettek bele a játékba a 2010-es képest pl a SC, amire kíváncsi leszek, KERS, DRS, multiplayerben is számos lehetõség van végre + az osztott képernyõ, Coop Championship, time trial is kibõvült, remélhetõleg a box bugok és a büntetések is picit szabályozva lettek mégjobban, remélem nem fogok ok nélkül defektet kapni, mint a 2010-esben és egyéb nyalámságok.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Ugyan annyi fejlõdés van egy Fifában évrõl éve mint az F1 10 és 11 közt... csak a Fifát te nem játszod és nem érzed át, ezt meg igen.

ebben igazad van, tragédia, amit az EA csinál évek óta nem játszom FIFA játékokkal, sõt semmilyen sportféleséggel, mert ua. a kaptafa. Need for Speedeket is meguntam már...

ez viszont újdonság még mindig mivel 2002 óta nem volt kint F1-es játék és ezért volt öröm a 2010-es. A lényegen nem változtat, ha élvezek egy játékot akkor semmi nem számít itt ez a lényeg...

azért sokkal szebb és realisztikusabb, mint egy Rfactor v F1challenge látványra. Hangok is jobbak ezen nincs mirõl beszélni. 2010-es játék is egy kuriózum volt, ez mégjobb a videók alapján, és úgy vettem észre az idegesítõ hibákat kijavították. Úgyis fog még rájönni egy patch...

Totti5
Ha így lenne akkor nem lenne ebben dinamikus idõjárás... minek erõködjenek vele? anélkül is ugyan annyian veszik meg. Azért ezt gondold át, mert elég merész amit kijelentettél.

Muttley
ne máááá, srácok 😞
ugye, all-assist-OFF beállítással is próbáltátok?
all-assist-off-ban mennyire szimuláció közeli az F1 2011?

Just do it :)

Totti5
Sokan az túlzás, többen arra készültek hogy végre a silány garázsproject rfactor F1et leváltja egy csilli villi játék. Tévedtek, mert ez nem HC rétegnek készül, ahogy más AAA autós játék sem... akár Forza akár GT ( ezek ketten vannak a legközelebb a szimekhez ) a szimesek mindegyikre tudnak fújolni, akármilyen jó fizika és vezetési modell van alattuk. Más prioritások alapján készítik ezeket, mint egy garázsfejlesztõ és mivel itt nem az a lényeg hogy a szimes réteget fogja meg, mert õk profit szempontjából nem léteznek, az a lényeg hogy mindenkit megfogjon és mindenki számára élvezetes legyen az adott játék.

Az a probléma , h a játékkészítõket csak a profit és az üzleti célok vezérlik, a minõség készítése másodlagos, vagy fel sem merül. Ez majdnem minden nagyobb cégnél megfigyelhetõ (elég megnézni pl az EA sportjátékokban évrõl-évre kiadott bugokkal teli mocskait v összehasonlítani egy 2ksport játékkal)

Aztán amikor az igényesebbre vágyó fogyasztók számonkérik h ez mégis mi akar lenni, még mi vagyunk a hülyék, amiért nem veszi be a gyomrunk. Elég tipikus sajnos.
"Túl sokat vártak el egyesek a játéktól"
Sokan, sok pénzbõl készítették. Pl. egy "garázsproject"-tõl nem kell sokat várni, de egy Codemasters hivatalos F1 -tõl? Miért, ne?!