21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
IXEMGabeo #11866 lehetséges csak vigyázni kell, mert, aki egyesbe hirtelen visszaváltja annak pördülés lehet a vége... lehet, hogy Dancenay lassan vált vissza, csak azt nem említette:) -
ggbuffon #11865 rövid és stabil féktáv: elméletben fékerő elosztás és visszaváltás kérdése, legalábbis 5-6év rf után..h itt működik e nemtudom -
#11864 nem nemlehet, de kéretik vissza olvasni! :D
-
#11863 A váltással csinálja.. Nem fokozatosan veszi vissza, hogy 7...6...5..4...3...2 (...1) hanem 765432(1)... tehát hirtelen vissza vált. ezt a 11-ben nem lehetett megcsinálni, mert lefüstölt a motor.. :D -
#11862 Én kormánnyal is 1.26 5xx alá bementem már kétszer.. 1.24.7xx-et toltam All assits OFF-on ami nem sokat zavar a 11-hez képest..
Szóval a vezetési stílusoddal lehet a bibi illetve a pálya ismeretséggeddel. ..gyakorol, gyakorolj és lás csodát Új Világrekord ;) -
IXEMGabeo #11861 hát ja 100-nál már nyomta a féket és be tudja venni. Billel én 150 környékén fékeztem, ha jól emlékszem -
barcames #11860 szerintem nem próbáltad ki! -
#11859 te melyik játékkal játszottál? :) a demóban csak 2 autót lehet kirpóbálni :) -
#11858 Lehet a Williams-en és a Mclaren-en kívül más csapattal menni? Hogy? -
#11857 A pixeles árnyék nekem jelen volt a 2011-ben is ATI kártya mellett is. Mondjuk az érdekes csak az volt, hogy nem figyeltem fel rá az elejétől fogva, szóval lehet, hogy valamelyik driverrel jött a jelenség, de az óta sem szűnt meg. Ja egyébként itt a DEMO-ban is jelen van és nem csak az autóknál, hanem pl a BOKSZ-nál is. -
#11856 Itt van egy pl. Ahol a srác még a gázt nyomja én javában már a féket taposom, és elvileg nála is minden segítség OFF-on van
-
ATi0021 #11855 Végre volt időm kipróbálni a demót. Olyan kérdésem lenne, hogy más tapasztalta, hogy a Monzában az autóknál az árnyék, eléggé pixeles, ronda. Igazából mindent maxra tettem akkor is, akkor javult egy kicsit, amikor az NVidia Control Panelben megadtam a demó exenek a helyét, mire felismerte hogy F1 2012ról van szó, plusz bekapcsoltam az FXAA-t. Plusz azt se értem miért akad meg, lassul be, amikor mindig 30 fps fölött van. Amúgy ezeket leszámítva plusz a boxnál a külső kamerát, a demó alapján jónak tartom, ha a teljesben kijavítják ezeket is biztos vétel lesz. Esetlegesen tudnátok ajánlani olyan megbízható oldalt, ahol olcsón lehet Steam kulcsot venni? -
#11854 felraktam a demot,letoltam ez a young driver-es bohóckodást,ami már most egy kalap szart nem ér,így a demo után ez a véleményem. átmentem a season challenges módba,toltam egyet Vergne-el,riválisnak beraktam Perezt. Középső nehézségi fokozat,assistok offolva,kormánnyal. Időmérőn 11. lettem,Perez 13. Jött a futam,5. lettem,Perezt kipörgették a célegyenes utáni kombinációban,valami 20. hely körül jött be. Utána elkezdtem próbálgatni szimplán a csapatokat,és szomorúan tapasztaltam azt,amire azt hittem,hogy a 2011-es verzió után ezt kijavítják,azaz legyenek tényleges különbségek az autók teljesítménye között,DE NINCS. Legalábbis ha én vezetek egy Ferrarit azonos beállításokkal,azonos gumival,határon autózva egy bizonyos köridőt,utána átülök egy Caterhambe,és CSONT UGYANAZT AZ IDŐT letudom hozni,azonos feltételekkel. Na itt meg is bukott nálam a dolog,idén se lát belőlem pénzt a CM,majd lewarezolom,letolok 2 szezont,és delete. Csalódás. -
IXEMGabeo #11853 akik 1:21-es időt mennek azok már szinte mérnökök mivel a kocsit is szinte tökéleteshez közeli állapotra tudják belőni...elvileg a 2012-es játék méginkább lassított a 2011-hez képest. Nem tudok viszonyítani a 2010-ben simán mentem 1:19-et v 20-at kontrollerrel -
#11852 Érdekes ez a játék, hogy más embereknél mást produkál, bár a 2011-el is voltak ilyen jelenségek. Pl. azt amikor először a tesóm felrakta azt mondta, hogy úgy csúszkált mintha jégen ment volna, nálam viszont ilyen téren minden rendben volt, mondjuk speciel ezt a jelenséget ezzel a 2012-vel kapcsolatban is olvastam. Ott van továbbá egyesek számára, az azt hiszem már itt is tárgyalt egyenesben tartási nehézség, amivel nekem szintén nincs gondom, viszont a kanyarsebességet nálam a videókban látottakhoz képes csúnyán alul kell méretezni. És gondoljátok el, vannak akik 1:21-es időt futnak, míg én 1:28-at, ami azért már bődületes különbség, és nem akarom elhinni, hogy én lennék ennyire béna.
kormány nélkül autós játékot nem játszom, akkor inkább hanyagolom a játékot. -
IXEMGabeo #11851 de a 2011-es játékban szinte végig így voltam. Szenvedtem a rövid féktávokkal...
viszont fura az 1:27-es idő:S jobban jársz esküszöm, ha billel tolod 1:26:2-t tudtam menni azzal a season ch-ben -
#11850 Nem tudom, hogy mi lehet a jelenség okozója, de a mások által MONZA-ban teljesített, számomra megközelíthetetlen köridők miatt megnéztem egy pár (youtube) videót és arra a megállapításra jutotta, hogy a videókban játszók sokkal rövidebb féktávot tudnak venni mint én és minden probléma nélkül tudják teljesíteni a következő kanyart, míg én sokkal hosszabb fektáv mellett is sokszor csak éppen hogy. Pl. MONZA célegyenesben ahhoz, hogy be tudjak fordulni az első sikánhoz, nekem már a 200-as táblánál a fékre kell taposnom, hogy sikerüljön, míg mások a videókban a 150-es táblánál fékeznek és még így is szűkebben tudnak kanyarodni mint én, vagy legyen szó a Roggia előtti féktávról, ahol én már fékezni kezdek a srác még tolt egy 7.-et, de pl. a Lesmo-k ban is sokkal kissebb kanyarsebességet kell választanom, ahhoz, hogy be tudjak fordulni másokhoz képest, és az AI-hoz képest is, ami a kör végére több másodpercet ver rám. Kormánnyal játszom (Driving Force Pro), nem ma kezdtem, minden segítség kikapcsolva és HARD fokozat mellett. Próbáltam már többféle kormánybeállítást, az autó beállítások közül is választottam már a gyorsabb, kevesebb leszorító erő, valamint a lassabb, nagyobb leszorító erő variánsokat is, de az általam alkalmazható kanyarsebességet mindenképp alacsonyabbra kell megválasztanom, mint ahogy a legtöbb videóban láttam, így nekem az átlag köridőm, 1:28; 1:27.
Hasonló jelenséggel más nem találkozott? -
IXEMGabeo #11849 én warezos vagyok pont ezért:) szegény vagyok ahhoz h játékot vegyek, de fel is vállalom -
#11848 mindenben egyetértek
+1 kiegészítés:
megvennék a vérpistikék lsd. Forza 4
bekapcsolod a segítségeket a 7 éves unokaöcsém gond nélkül megy egészen jó időket
segítségek összes: OFF, unokaöcsi büdöskölke átengedi végre a volánt, mert az sz.r, ha állandóan kisodródik, összetöri stb.
egy NORMÁLIS all-assist-OFF beállítást kéne összehoznia CM-nek
ennyi. megy nekik? - nem.
igazi vér-balfácánok
-
ggbuffon #11847 akkora hiányosságaik vannak, h van miből ötletelni..
egyébként nekem lövésem nincs, h h lehet megetetni az emberekkel évről-évre uazt a hazugsággombócot, h ezért a bughalmazért még pénzt is adjanak. Hiába no, a PR-osok remekül dolgoznak kódmesteréknél. Az h egy normális(abb!) fizikát alárakjanak, nekik 3 éve smafu. Persze, mert akkor a vérpistikék nemvennék meg. A vérpistikéknek ott az NFS,Dirt és barátai, ez nagyon nem az a sportág, ahol ezt az arcade-os ganét (már elnézést) erőltetni kellene. Nem mondom h vérbeli szimulátor kell, de ez egy igényesebb játékosnak (sajnálom ha vkit ezzel megbántok) nemhogy édeskevés, de bicskanyitogató is egyben. Az AI-k viselkedéséről meg inkább jót vagy semmit, így inkább semmit mondok.
Az meg külön közröhej, h a dinamikus időjárást úgy tálalják, mintha ők sz*rták volna a világra, holott jó 10-12éve egy GP3-ban már zseniálisan leprogramozták. Mondjuk az ottani AI és az itteni között is ég és föld a különbség, kár h a 10évvel ezelőtti játék javára.
Akinek van esze ezért egy fillért nem ad. -
IXEMGabeo #11846 billel kipróbáltam a demot. Nem lett rossz game elsőre:) season challenge is és a young test driver is baromi ötletes húzás:) -
#11845 no de ebben mi a könnyítés, ez totál rossz, .:) -
#11844 Az FFB nehez szules:) Ehhez nem lesz turelmem, pedig erzesre meg lehet csinalni normalisra. Teljesen ki-be kell lepkedni, csak jatek inditasnal hivja be.
Amugy a logikaja: kulonfele felfuggesztes-sebesseg mozgasokhoz, kulonfele ffb-mintakat, eroket, frissiteseket rendel. Most kozepallasnal, sebessegtol fuggetlenul, szinte nulla az FFB, csak rakormanyzasnal (felfuggesztes mozgasnal) kezd el dolgozni.
Gondolom ez is konnyites a nagykozonsegnek. Bar igy szerintem szarabb, mert iranyithatatlan es/vagy szar erzes (nem beszelve arrol, hogy irrealis):)
De ugy nez ki javithato, ez a lenyeg, elobb utobb lesz hozza valakinek turelme:) -
pcgammer #11843 Remélem azért az irányításon még javítanak vagy lehet majd szépen finoman hangolni mert még szoknom kell de amúgy elég szépen fejlődik a játék :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#11842 Hú vazz...van benne cucc bőven ! :))) -
#11841 A kormanyzassal nem lenne gond (attetel, linearitas), egyszeruen szar az FFB kozepen, nem tartja a kormanyt, igy konyen hintazik, billeg, kigyozik. -
#11840 Ezert most a masikkal teszteltem, ott engedett tovabb lepni, nem kellett megnezni a szarsagat:) De meg abban is van idegesito, az elszinezett automu togatas;)
A pit-ben MASIK kamera beallitast mutat (idiota:P), csak a palyara kimenet lesz az uj!!! -
#11839 NEW Kamera :))
Nem volt idom vegig tesztelni, ez egy hasznalhatobb beallitas, de messze nem a legjobb;)
- normal szovegszerkesztovel (ASCII/TXT) piszkald
- a 888-993. soroknal van a cockpit nezet (View type="Head" ident="head-cam")
- minden szar lehet allitani, meg jo is lehetne;)
- minden sorba, amit modositottam, uj old="" parametert irtam amiben az eredeti ertekek vannak
- ahol kellett (ulespozicio) help="" parameterbe leirtam mi micsodat allit:)
Ez a Williams-e (wi2), a Monza-i versenyhez. De valszeg az osszes autohoz jo, igy a Mecihez is (mc2). Max a tobbi kamera nem fog stimmelni (kulso, onborad, tv stb.) de az lenyegtelen:P
Itt van a Williams: ..\Steam\steamapps\common\f1 2012 demo\cars\wi2\
Ez meg a file: f12012-williams-wi2-cameras-01.zip
-
#11838 hangok jobbak, az észrevehető, viszont Dubai 2011ben szebb volt, Monza meg a 2012es verzióban élethűbb -
#11837 Jah közben megnéztem a young driver cuccot, ott tényleg nem lehet léptetni :))) -
#11836 Nyomtam en mindent, de nem akarta az igazat;) Majd eroltetem:D -
barcames #11835 pc és ps3-on is kipróbáltam hát óriási a grafikai különbség a pc javára! -
avus #11834 Nem lehet. -
avus #11833 -
#11832 Ferrarit lehet választani tesztelésnek, és ha igen hol tudom lecserélni a mostani mclaren-t? :) -
#11831 Hát nekem nem tetszik a kormányzás. Agyon állítgattam ,de nagy sebességnél, egyenesen menni is elég :))))
Be is írom mindjárt én is CM fórumra, hogy emiatt meg a gagyi kipörgésgátló miatt ez most köszönöm de nem kérem :) -
#11830 :))))
Nem moddolásra készült :)))) amúgy ha nyomsz egy entert akkor nem kell megvárni míg végig megy a boxutcán, kirak a pályára . -
#11829 Csak marha szar tesztelni, idegbeteg lesz tole az ember;) Mivel nincs DevKit (:P), igy nem lehet rafrissiteni a scriptekre, mindig ki-be kell lepni.
Ami nem lenne gond, de ez baromi macera: kilep, belep, film, esc, film, esc, menu, ok, menu, ok, menu, ok, toltes, film, esc, film, esc, film, esc... (anyatok picsajat:P). Es ekkor mar bent ulok a boxban, de b*szh*tom, mert nem enged hozzanyulni. Menu, ok, menu, ok, elkezd animalni, kiboklaszik a boxbol, vegig a pit-en... addig meg malmozok. Teszt, es kezdodik elorol:)
-
#11828 Nem kell, igy szoveges file-kent lazan lekezeli. -
#11827 De nem kell konvertálgatni, régebben piszkálgattam én is, de minden másodikra kuka lett :)))