21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Dzsoy #12066 igen, a pálya lényegesen rövidebb lett. 2 éve egy olyan pálya volt aminél a középső rész hosszabb volt, és idén visszatértek az eredeti vonalvezetéshez mert nem volt jó annak a résznek az állapota. 2 éve futamon volt is belőle gond. -
IXEMGabeo #12065 1:32-es idő Bahreinben?
alakítottak volna a pályán hisz a 2 évvel ezelőtti játékban az 1:50 környéki időket gyűrtük -
Dzsoy #12064 itt asszem élőben nyomja a gyerek. Lassan 3-4 órája :D
http://hu.twitch.tv/capzone -
#12063 A 2010-es tetszett (volna), de az iranyitas, a konnyites es a bug-ok miatt nem hasznaltam.
A 2011-est alapbol kihagytam.
Ez a 2012 tetszene, mar majdnem jo kategoria;) A kormanyzas ugy ahogy OK, az FFB-kozeptartas erzesevel van csak gondom.
Az AI jonak tunik. Sokat teszteltem a kormany piszkalas miatt, mindig mentem egy-egy kort (at is pakoltam a demoban a Season Challenge-t Abu Dhabi-ra, Monza mar uncsi volt;D). Nem tunik konnyunek, alapbol Legends beallitason van, a Challenge Extrem-en (vagy vaami hasonlon, max-on).
Jol startolnak, vedekeznek, blokkolnak, menekulnek stb. neha erzodik a catch-up, de mashogy nem mukodne jol.
-
IXEMGabeo #12062 jó hát most ilyeneket 2012-ben minek tegyenek be?:) Amikor nem mindenki mérnök és fizikus, aki ezekkel játszik. Célközönség minden korosztály gyakorlatilag az idős embereken kívül szóba jöhet, nyilván nem csak azok, akik versenyszerűen vérbeli szimulátorosként játszanak. -
#12061 Nyilván direkt csinálja :) Sajna nem tudni, hogy mi van ki ill. bekapcsolva, de teljes fordulaton 1. sebességi fokozatban körözve a pályán, nem durrant el a motor. -
IXEMGabeo #12060 vagy pedig direkt csinálta, hogy növelje a nézettségét, mert a hangjából ítélve az elején nem gondoltam volna, hogy egy idióta -
IXEMGabeo #12059 úristen ez fájt:D életébe nem játszott még F1-es játékkal -
Crome #12058 Én hajnal 3-kor már az alvásban szoktam edzett lenni, amint az látszik is. :-) -
Crome #12057 Jaja, tényleg jó az nekik, hogy a játékukban nem működik a mentés normálisan és egy évadban legalább 2x újra kell futni egy futamot emiatt, főleg ha 50 vagy 100% táv? (Jó, persze van még ugye jó pár dolog ami nem működik normálisan a játékban :-) ).
Érdekes módon a Dirt sorozatban nekem sosem volt ilyen hibám. Mondjuk a Shift és Shift 2-nél viszont igen, de az más fejlesztő, más tészta. -
IXEMGabeo #12056 meg kell tanulni írni hajnali 3-kor is:D én már edzett vagyok ebben -
#12055 Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet, de a Racedepertment-es review végén, a tetszett, nem tetszett résznél a következő van írva :(
THE UGLY
Save games are still being corrupted from time to time -
#12054 Hát ja... Mindenesetre az én kormányommal (MOMO) barátságosan együttműködött az előző két kiadás. A demot le se szedtem, úgyis megveszem. Engem csak egy dolog zavart az F1 2011-ben, a savegame corruption hiba. Egy idő után már kilépés után manuálisan mentettem a save foldert. Remélem ez elmúlt 2012-ben.
Amúgy a racedepartmentes review-ban lévő videókat elnézve a legend szint hálistennek sokkal nehezebb lett. Nem lehet már Toro Rossoval futamot nyerni.... (remélhetőleg). Meg a rajtnál sem olyan atombénák, hogy az első kanyarban hatot lehessen előzni. -
#12053 ez hülye:D -
twi452 #12052 ez komoly..mindig el tudok csodálkozni egyes embertársainkon :) -
avus #12051 Ezt az idiótát. :D
-
Crome #12050 Bazz, szóval savgame=savegame. Látszik, hogy késő van. :-D -
Crome #12049 *savgme=savegame -
Crome #12048 Azért azt sem értem, hogy a review alapján még mindig nem voltak képesek kijavítani a corrupted savgame problémát. Ok, hogy sokan játszanak csak online, de aki karriert menne, annál ez qrva idegesítő tud lenni. -
WinStar #12047 LOL,már van fent van tört verzió,de még senki se szedi,pedig megnézném szívesen :D xD xD De kihagynám :D -
WinStar #12046 elvileg egy időbe kéne megjelennie PS3,XBOX,PC..mostanában ez a divat,hogy mindenre egyszerre jelenik meg... -
#12045 xBox nem ?D: -
WinStar #12044 egyébként 18.-án nem amerikába jelenik meg? :D Vagy G.B-be? Mert ugye mikor beléspz a demoba akkor kiírja a megjelenéseket..és 18.ára valami kivan írva... :) -
#12043 Márcsak azért mert összehasonlítottam a 2011 és a 2012-es demo forcefeedback mappák tartamát, és hellyel közel ugyan azt, leginkább abban különbözik csak, hogy a 2012-es fileok, további G27 ill. G27 bejegyzésekkel vannak bővítve. Ezeket leszámítva minimális az eltérés. -
#12042 De a trukk a multi-kontroller (gamepad, rezgokormany, rendes FFB cucc) kezelesben van.
Pl. a kormany-ffb-ero-elmozdulasat ugy szamolja, hogy:
- vannak effekt mintak (burkologorbe mintaja, lefolyasa, es az csatornakhoz rendelve)
- a felfuggesztes kulonfele elmozdulas sebessegeihez rendeli hozza ezeket a mintakat, parameterezve a minta hosszat es frekvenciajat;)
Valakit biztos megkoronaztak, hogy ez a scriptet megirta, hogy ugyan olyan „jol” mukodik Xbox bananon mint egy 100E Ft-os kormanyon;DDD
-
IXEMGabeo #12041 ha lesz valami jó kis kormány és FFB beállításod akkor lökheted:D köszi -
#12040 Probalkoztam az FFB-beallitasokkal, az adatbazissal, a menurendszerrel es az EXE-vel is;)
De csak olyan szinten probalkoztam, ami a teljes verzional is epeszuen kivitelezheto. Mert annak semmi ertelme, hogy a demoba jo lesz, de a teljesnel egy hetet ra kell szanni, hogy ujrairja az ember:)))) -
#12039 Mint jatek, az eddig sem volt rossz (leszamitva a bugokta), a demo alapjan is jonak tunik, egy „baja” van csak, hogy multi-platform, multi-gammer, multi-kontroller;) -
#12038 Ami az XBOX-os verziót illeti, már tegnap óta elérhető, akár a hazai forrásokból is. -
#12037 Egyetértek, a racedepartmentes kritika alapján még egész jó játék is lehet. Imádkozzunk... -
#12036 elméletben!
de itt nyomon követitek! -
#12035 akkor holnap már neten is fent lesz:S -
#12034 Alex! Te melyik irányítással kapcsolatos file-t, vagy file-okat piszkáltad? -
#12033 csak vicceltem ám :D -
#12032 Nagyon rosszat nem ír ... Végül is igazuk van, nem rF2 meg nem iR, de én még így képes vagyok játszani vele, olyan hangulata van :)))
Persze egy kicsivel virgoncabb gumi vagy gázpedál vagy mittudomén jó lenne . -
#12031 Jó kérdés. Nem tudom van-e újrakalibrálási lehetőség a profilerben. A fék még megoldható lenne játékon belül deadzone beállításával de a gázzal nem tudsz mit csinálni. Momo a kormány egyébként? Azoknál szokott bedögleni a poti a pedálban. Én szétszedtem, befújtam contactspray-vel és hozzáforrasztottam a vezetékeket a poti lábaihoz. Azóta tökéletesen működik, már vagy 5 éve. -
#12030 előrehozottan, és majd 12.ben meg emeltet szeretnék...
Na de ez nem ide való ... xD
Majd olyan Október vége, November elejére megpróbálok egy tesztelt 100%-os Magyarosítást kiadni a kezeim közül..
de akik érdeklődnek "béta" példányokat is kiadok nekik!!! -
crossy104 #12029 Nos a gáz ha palóig nyomom 75%-ig megy, a fék meg nyugalmi helyzetben 10%-on van. Mit csináljak? -
#12028 Fene sem érti ezt a játékot, most olvastam a PH-n hogy a srác minden segítség OFF, kivéve ABS, BILLENTYŰZETTEL!!! ahogy írja, egyelőre 1:22:8-at met én pedig vért izzadok egy tisztességes 1:25-ös körért egy Driving Force PRO-val. Úgy látszik minél amatőrebb körülmények között nyomja az ember a játékot, annak annál jobban kedvez, vagy én vagyok sakkal bénább annál mint amennyire gondolni mertem :) -
#12027 Logitech profilerben nézd meg ha padlóig nyomod a gázt akkor valóban padlóig megy-e a mutató.