Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Amikor kiírja hogy press start akkor a kormányon nyomj gombot minden indításnál és akkor nem fogja elfelejteni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok !

Következõ a problémám. Minden egyes belépéskor be kell állítanom a kormány beállításokat pedig be van kapcsolva a mentés és el is menti. 1 logitech DFGT vel tolom . A 2010-vel nem volt semmi ilyen problémám.Ha valaki tud rá valami megoldást azt elõre is köszönöm.

lac coo
Nálam ilyen nincs 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hat remelem lesz hozza vmi tweak.

Prince23
aha, köszi. akkor kimarad az életembõl az f1 2011.
f1 2010-et boxon játszottam végig, de ott nem volt irányítási probléma.

Mármint, ha van egy Xbox 360-ad otthon és annak a controllerét akarod? Mert lehet, de kell hozzá egy vevõ egység is, amit pl. itt tudsz megvenni olcsón! Ha meg most szeretnél venni egy vezeték nélkülit, akkor olyat keress, amihez már adva van ez a vevõegység (Xbox360 wireless controller for windows néven szokott lenni).

Prince23
Vezetéknélküli Xbox360 kontrollert lehet "csatlakoztatni" PC-s F1 2011-re?

Ez nekezeli úgy a kormányokat mint az iRacing...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Hi

Nalatok nincs problema a gazpedal deadzone al? 0-ra allitva is majdnem felutig nyomom a gazpedalt mire reagal, tehat mar csak maradek uton tudok jatszani a gazzal ami eleg nehezze teszi a finom adagolast. Thrustmaster RGTm van es iracingbe nincs ilyen gondom. Feknel is hasonlo a helyzet de az nem annyira zavaro. Ilyen kis gazpedal uttal szinte olyan mintha analog lenne...

TruckerDave
Olyan a graf beállításoknál nem nagyn van.

atila4
Nézzétek meg a nagyobb féktávokon és kanyarokban az ideális ív mellé egy idõ után gumidarabok rakodnak le és ha belemész feltapad a gumidra 😄 Ez nagy pont (Y)

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

nah arra gondoltam,elv. abba lehet játszani pl. úgy hogy a barátom gamepaddal én meg bill.-el nem?És azt hogy lehet elindítani?

[HUN]FaTaL
A split screen az osztott képernyõ, nem coop mode.

már ha az a spleet screen 😄

Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy coop bajnokságban hogy tudok játszani?Mert valami szöveget dob kid,e semmi :S
Dirt 3-nál is ez volt a problémám :S

Firerock
mirror

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Persze, valóságban az sincs, hogy egy nap alatt x darab nagydíjat futhatok vagy újra kezdhetem a karrierem, nem? Viszont ha valamit beleraknak a játékba, az azért jó, ha nem csak 99%-ban mûködik, mert annak nem látom semmi értelmét, hogy az elsõ leintése után miért ne lehetne fb-et használni.

Crome

TruckerDave
De angolul hogy van ? Még nem vagyok perfect 😄

Norbi1990
Grafikai beállításoknál.
TruckerDave
vissz.pill tükröt, hogy kell bekapcsolni ??

Firerock
ez volt a kedvenc kamera packom!
Biztos mûködik? Nem bugos?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Singapore
sajtburger
ha véget ér az 5 szezon a 2010.ben akkor mi történik? Kezdõdhet elõröl az egész, vagy kaphatok esetleg még egy szerzõdést? Újra a ferrarihoz kerültem, de ott már versenyeztem és a mercihez szeretnék menni, ha nem lehet akkor inkább elkezdek egy új 5 szezonost..

LeventeV
drs van mindegyikbe, kers meg a 3 kis csapatnak nincs.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

szabii98
Melyikek az alap kocsik amikben van drs v kers v mindkettõ? 😄

I met God. She's black

bakkerman
valóságban sincs flesbek

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nyisd meg "hardware_settings_config.xml"-t (Dokumentumok\My Games\FormulaOne\hardwaresettings) Wordpaddal és keresd meg az "<audio card>" részt, és írd át h így nézzen ki:

<audio_card>
<audio mixing="software" reverbs="1" voices="100" />
</audio_card>

Mentsd el, aztán nyisd meg a "hardware_settings_info.xml"-t. Itt is keresd meg az "<audio card>" részt (vhol az alján van), és írd át erre:

<audio_card audioEnabled="true">
<unsupported type="hardware" index="0" voices="0" />
<mixing type="software" index="1" voices="192" />
<unsupported type="rapture3D" index="5" voices="0" />
</audio_card>

Mentsd el ezt is.
lac coo
Nem kell hibázni ,ez ilyen! 😊
Ha meg hibázol, majd legközelebb jobban sikerül ! 😉

TruckerDave
Én nem tudom beállítani az autót mégis élvezem a játékot 😊 Lelkes amatõr vagyok 😄

Nem azzal van gond, hogy bukom a helyet, hanem hogy az elsõ leintése után már nem lehet flashback-et használni a javításra, ha hibázol.

Crome

aerolive
Mikor indul a játék, nem entert nyomsz a start képernyõnél, hanem a kormányon egy gombot, amivel továbblép ( mindegyiken más, nekem pl. a verseny/auto stat. képernyõ gombja az )

Nekem eltûnt a kormány lag, hogy az override cuccnál beállítottam a steering wheelt, deadzone 0 mindenhol, 10% linearitás.

lac coo
Mert egy rakat sz.r az input része!

Nem értem miért kell bele ez a sok autómatikus beállítgatás, aki nem tudja belõni magának ne jászon vele!

De vicc, hogy nálam pl simán átír valamit a logitech profilban, és egyszerûen nem tudom középre kalibrálni a kormányt, mindig félre áll kicsit!!!

Külföldi fórumok is tele vannak ezzel, és az input laggal.

ez miat simán egy gyenge 1 pontot adok ennek a játéknak a 10-bõl, pedig lehetne jobb is ...

Köszi. Most már állítgatom magamnak, csak elég babra munka. De legalább így tényleg olyan lesz, ami nekem ergonomikus...
A kormány beállításokat nem jegyzi meg, pedig az offline live profilomba ment. Mitõl lehet ez?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

valami olyasmi dereng hogy át kellet írni valamit talán a system mappába ez a f1 2010-nél volt és utána nem visszhangzott.talán lehet hogy itt olvastam?
TruckerDave
Én mivel nagy béna vagyok, és csak a fékezés van kikapcsolva, így elsõ versenyem Force Indiával intermediet nehézségen idõmérõn 3.-ik, versenyen már az eggyel nehezebben egy defekt miatt utolsó. ÉS nem bírtam senkit utol érni. Annyira azért nem mehettek el a HRT-k. Utolsó körben (20%-os volt) utolértem Liuzzit és megelõztem (nehezen 😄 ) kifogyott az üzemanyag és 140 el bebaktattam a célba. 😄 Maradok az intermedietnél, és inkább mindent megnyerek 😄 Majd ha jobban megy a vezetés feljebb kapcsolok 😄

Segítsetek!!!A játék rettenetesen visszhangzik,a hangkártya driver frissítve van.A f1 2010-nél is volt ilyen probléma mikor fel raktam a patch-ot de már nem emlékszem mit kellet csinálni.
Palinko
szingapúrban 1:38 111 hm itt meg tú gyorsan lehet menni, ettõl tuti vannak jobb idõk is. ez nem lett az igazi ha nézzük a valóságot, monzában elmaradok a rekordtól csak 1. 22 040 lett. de ami legérdekesebb aztán spaban esõs beállítások után ugye száraz verseny, ez most nagy divat ebben a kiadásban és 1, 46 643 ami megint jobb mint a mostani legjobb.

nah jó befejeztem, ne várjam el játéktól hogy pontos legyen a pálya-autó viszony.
Palinko
de intermediet fokozaton mire fel mennek 1, 51 es idõket esõben spa ban az AI-k? mikor nekem 1, 53 is nehéz (16 helyet érne ha nem raknám erre a pályára amatõrre mindjárt 😄) a körrekord 1.47 és valamiért sejtem az szárazon volt a valóságban 😄
Palinko
szerintem is lehetne sokkal érzékenyebb meg többször bedobni random pl elsõ évemben nem is volt, a másodikat inkább 3 körös versenyekkel csinálom nem várom én a safetyt 😄
Ausztrália versenyen volt hogy két a AI összement és nemjött be a safety car,pedig sok törmelék volt a pályán!
lac coo
És ebben mi a hiba, ha belerongyolsz a falba még jó, hogy bukod a helyet! 😄

Ez kár, azt hittem ez már nem lesz így a játékban. Gondolom akkor az is megmaradt, hogy amint leintik az elsõ helyezettet, onnantól megint nincs flashback és ha utána hibázol, akkor bukta az egész. Én már jártam így. Abu Dhabi-ban 7. helyen az utolsó elõtti kanyart elszúrtam, közben az elsõ már átment a célon, innentõl kezdve meg nem lehetett fb-et használni, úgyhogy buktam a 7. helyet. Pedig akkor még nem a gép irányítja a kocsit...

Crome

V43 1105
Úgy látom a padlólemez is kapott :-P

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Palinko
a csapat panaszkodott hogy nem segítek eleget a fejlesztésben, ezért kifejlesztettem egy új szárnyat

Dietrich
Abu Dhabi féle tepsi pályától nincs rosszabb..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nem

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

[HUN]FaTaL
Balfasz linkelés, itt a magyar: Link

Magyarul van az oldal és a hun linket nem teszik ki, lol.

adam46
Master91
Valami kis segítség érdekelne, nem a kötekedés...
bizonyos esetekben lehet flashbackelni, a gép irányította részek elé közvetlenül nem sajnos