21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#11946 Igen ez a kettő dolog ami nagyon rossz.
Amúgy számol ez mindent korrekt módon, melegedéseket, aerot ( DRS nyitva-csukva szemmel láthatóan nyomja le egy picit az autó hátulját, szélárnyékot, még a szélzaj is megszűnik ha valaki megy előttünk. )
gumik teljesen használhatók, ha csúszik teljesen reálisan lehet korrigálni, vagy ha olyan akkor már nem igen ...gumikopás eddig is buli volt, új gumikon hidegen izzasztó volt tartani a lépést.
szóval én szurkolok nekik, ezt a két dolgot ha javítják, teljesen jó élvezhető autós játék lesz, nem sim, de nagyon jó .
-
#11945 Le is irta, a megjelenes elott, kapott ingyen egy peldanyt:DDDD
Ennek a szokasos „Vegleges sokkal jobb mint a demo!” hozzaszolasnak akkor lenne ertelme, ha a demo min. 1-2 honappal a megjelenes elott jelenne meg, hogy legyen visszajelzes, aztan ido javitani, modositani es veglegesiteni. De igy vicces.
Annak meg nem latom ertelmet, hogy ugy adnak ki egy demot (reklamot, promot, izlelitot) egy programbol, hogy rosszabb mint a vegleges:)
Ha jo lenne, sokan azonnal megvennek. De igy sokan mar eleve nem veszik meg es/vagy elotte lehuznak egy warezt, tesztelik, aztan ha tetszik ha nem vagy megveszik vagy nem;)
Ezzel csak buknak...
Amugy nekem tetszene, bar nem vagyok F1 manias, de azert megvennem. De valoban ez a ket dolog zavar: kormanyzas (fozleg a kozepso FFB erzes), padlo gaz – padlo fek stilus (bar az elfekezes, a sodrodas, az alulkormanyzas mar alakul). -
GPx8 #11944 LOL! Biztos megkente a figurát egy kicsit a Codemasters... ;)
-
#11943 Hi all,
I have been playing the actual game, not the demo, for the past hour or so. Before you ask, I'm the motorsports editor for Autoweek in the USA and each year we receive some review copies a few days early. That's how I have it.
Each year, I read all the arguments here, and I too downloaded the demo the other night and was not thrilled. I only played it for about 20 minutes, and I wasn't anywhere near as hysterical about it as some have been. But it did feel . . . odd and numb.
Good news, boys. The game comes alive once you have the open car setup options available--and especially the advanced wheel options. In fact, I've barely got into the car setup because I've been screwing with wheel options over and over. Starting to dial it in, and it is a HUGE improvement over the demo. None of the weird weaving on the straights, and I honestly feel so far that the force feedback--completely lacking in the demo--is the best yet. By far. The first two games had nowhere near enough wheel weight on the straights, and barely in the corners. Put it to 100 and it is a major difference.
Understeer? I've slowly started to dial it out just by using the advanced wheel setup. After an hour or so, I am very confident that the right settings combined with a good car setup--again, I just took a guess and bolted one on, too much downforce just to make the car stable--will eliminate a huge percentage of those complaints.
No wheelspin or oversteer? Hmmm, not in my opinion at this point. It seems to vary by corner and chassis load, just as in real life. I HAVE spun the car on the throttle in medium speed corners with all assists off.
I'm not in a postition to say the thing is perfect, but my initial reaction after playing the demo is that it has loads of potential from the pure driving standpoint. Haven't done anything but a bunch of practice laps at Spa, my favorite track, but I feel confident when I say the demo has people freaking out for no good reason. I think this is going to turn out to be the best Codemasters F1 offering by a longshot once we all get dialed in. Relax, dudes.
Last thing: I'm on PS3. The graphics are a huge step up from 2011 on my 50-inch plasma. I liked playing that game, but good lord did it hurt my eyes. No more. For the first time in the series, I can use cockpit view and not get disoriented. Bottom line: if you ask me right now, without official review notes and any idea of actually racing the AI or possible bugs, this will go down easily as the best pure driver Codemasters has done yet. All I need is a good car setup and tweaked wheel settings. No doubt plenty of people will find them--me, I don't necessarily have the patience LOL. But with just an hour of screwing around with it, I'm extremely pleased. To the point that I think the reactions to the demo will go down as a "remember when we all freaked out?" moment. -
WinStar #11942 jah bocs,volt... :) -
WinStar #11941 LOL,valaki megbuherálta a játékot,és a Safety Car-al megy :D
-
#11940 Persze, nyilván , ha egyenesben van már az autó akkor lehet pakolni,gyors vagy lassú kanyar sok mindentől függ ... De a lényeg, hogy ésszel kell gázt adni, nem mint ebben ...:( -
#11939 ez komoly?:)
kettesben észnél kell lenni?
ha kanyar közben vannak még 3ból is feltolják 4be előbb:D
mondjuk ezt azért is, hogy kigyorsítás közben ne legyen a váltással veszteség, de a lényeg hogy kanyarból még 3 ba is simán kiforoghat
-
#11938 Hát nem nehéz elképzelni a sok száz lóerőt, a pillekönnyű autóhoz :)
Íven kigyorsításkor még másodikban is észen kell lenni ... -
IXEMGabeo #11937 lehetséges, sajnos még nem vezettem élőbe F1-es kocsit, de még túraautót sem, h meg tudjam állapítani:) -
#11936 rF1-ben csúnyán használhatatlan a gumi, inkább most már menjen nyugdíjba :))) -
#11935 Nem az a lényeg, Így nem vezet az ember, ergo soha meg sem moccan az autó... Ha csúnyán elrontom, és még azt is elrontom akkor sem történik semmi, fullgázzal megy mindenhol. Hogy kontrollálni kellene a gázadást az elképzelhetetlen.
Pedig használható a gumi, igazán nem értem miért nem lehet fullra kikapcsolni ... -
#11934 vagy a project cars os srácok ;) -
Timbu #11933 Egy ideális világban a CM létrehozna egy fizetős rFactor modot az F1 pályáit átkovertálva... Így mindenki jól járna. -
#11932 Én megkérem a szomszédot, hogy váltson már.. :D -
IXEMGabeo #11931 azért szépen belekorrigáltál:) billel simán meg lehet perdülni -
#11930 No TC .... Nekem ennyi jön össze, de ez gyakorlatilag surranóban, vadállat módra padlóra rúgva kanyar közben a gázpedált 1 fokozatban .....
-
rolika11 #11929 sziasztok
olyan gondom van hogy kipróbáltam ps3-on a f1 2012 logitech formula force ex kormánnyal és g 27-el is de mind a kettőnél túl érzékeny volt a kormány, bárhogyan is állítottam be. alig lehet egyenesbe tartani az autót, valamint ha 90 fokba forgatom a kormányt, a játékban sokkal tovább elforgatja. valakinek valami ötlet? mert ha ilyen rossza marad akkor nem veszem meg sajnos... -
Dzsoy #11928 Ez mennyire pihentagyú :D
-
#11927 Álló helyzetben megpörög a kerék..az autó viszont megy előre nyílegyenesen :)))) Nekem kanyarban még nem sikerült, pedig erőltetem rendesen ...max ha megdob a kerékvető . -
#11926 Álló helyzetből induláskor sem pörög ki a kerék? Simán megpördülök kanyarból kijövet ha padlót nyomok. -
RYO21 #11925 Azt vágjátok h young driver módban is van napszakváltozás? Méghozzá valósághű, szóval 1,5-2 óra után lesz csak sötét. -
#11924 Megint megnéztem, van hogy simán lehet hallani a motor hangján is , hoyg elveszi a gázt és remegve szó laz egész, ahogy gyors egymásutánban elveszi-visszadja-elveszi ...hogy ne forogjon meg .
No mindegy ez ilyen, majd warezba megnézem a teljest, hátha valóban jobb lesz ennél . -
#11923 Nálam minden automata, még a kormányzás is, magától végigmegy, lealázza Alonsot köridőben, és megynyeri a versenyt ! Csak az entert kell megnyomnom, hogy elinduljon, de remélem ezt azért kiveszik patch-ben !
-
#11922 Ti váltotok a játékban vagy automatára van állítva? -
#11921 Hát én úgy vettem észre, hogy akárhogy rúgom padlóra a gázt első fokozatban, szépen gyorsul semmit nem csinál :)))
Max ha a kerékvető megdob , akkor forog meg de ugye igazából akkor sem a gáztól henem a g-erőtől , meg hogy a levegőben van .Már az értelmetlen, agyament stílusban tolo, mint egy fogyatékos, de Monzában első sikán után még nem sikerült megforgatnom gázzal !!!!!:)))) -
#11920 Vegigneztem az adatbazist file-t, es a nehezsegi szintek beallitasanal, az Expert fozozatban (es elileg az abbol beallitott Custom reszben) nincsenek segitsegek. De az alatt mar van minden: ABS, SC, TC, automata fek es kormayzas, uzmemanyag es gumi trukkok stb.
Atirtam teljesen, hogy sehol ne legyen semmi, fo a biztonsag (:P), de nem igazan valtozott.
Nalam igazabol kiporog mindenhol (bar kicsit gaynus itt-ott;P): allohelyzetbol, kanyarban, ha megcsipi a fuvet, tudok korbe-korbe gumit fustolni stb. De hogy rendes jatek kozben mikor mivel trukkozik, azt nem tudom, egyelore tobbet piszkaltam mint hasznaltam;P -
#11919 Komolyan mondom ezt javarészt idióták játsszák ! .
CM fórumon megy a kritika, hogy azért jó lenne kivenni a kipörgésgátlót, ha már egyszer kikapcsolható (lenne) , erre ötvenen írják be, hogy ez a legrealisztikusabb játék a világon, takarodj el innen ha nem tetszik!
Hát komolyan ennyire igénytelen mindenki, hogy nem jön rá, nem hallja, hogy elveszi a a gázt magától....??? Persze az fontos, hogy nem olyan szép a kesztyű texturája mint tavaly, miért lassabb valaki mint alonso igazából ( nekik külön javaslom Ferrari Virtual Academy-t, abban van Alonso replay, lehet utána csinálni :)))...
Esküszöm én szívből kívánom, hogy jövőre, legyen benne nitro, neoncső az alján, és még csak fékpedált se lehessen beállítani :DDDD -
Shelton #11918 hogyne lett volna.. -
#11917 nem is volt ilyen (F1 2010-12-ig biztos nem);) -
szabo861011 #11916 Hát é azt viszont nagyon sajnálom hogy létező pilótával nem lehet végigtolni egy bajnokságot szerintem rossz ötlet volt hogy ezt kivették!!! :( -
#11915 elvidte a szervízbe és nem látta. de látom, kihagytam, hogy a F1 2010-es játékkal próbáltam ki ;D -
barcames #11914 kíváncsian várom, hogy a teljes verzióban lesz-e dobogó amit a 2012 részbe ígértek még tavaly. -
#11913 Mi a gond a momoval? -
IXEMGabeo #11912 2010-es játékot azért nem érdemes szidni, mert hosszú idő után adtak ki hivatalosan F1-es játékot PC-re (konzolra is a SEGA féle F1 volt 2006-ben az utsó) és nagyon jól összedobta a codi a hibák ellenére. Legszebb és az egyik legreálisabb F1-es játék volt hosszú idő után. Beállítások és fizika terén, ha nem is volt a legjobb rendkívül nagy élvezeteket nyújtott a 2010-es játék mind singleben, mint multiban. -
IXEMGabeo #11911 ellopták?:D -
#11910 egy kör erejéig, még a havernál. :D XDD utána ellopták tőle. :D -
argo001 #11909 Próbálta valaki Momoval ezt a játékot? Az irányítás botrányos vele. -
#11908 tudom hogy állandó, de legalább tartaná valami, így ha lenézek a gombokra simán elindulok a fal felé :))))
f1 2010 nekem is nagy csalódás volt, talán még ennél is rosszabb, de a 2011-et melegen ajánlom, nem tuti az sem, de élvezhető, én nagyon jó 100 5-os versenyeket megyek mai napig vele. Csak van egy pici input lag, az a bosszantó benne, de szokható :) -
#11907 A 2010-es csalodas utan a 2011-et kihagytam;)
A driver-ben levo kozepre huzas foss, az egy allando szarsag;) Szamolnia kellene sebessegtol fuggoen, hogy mennyire tart „kozepre”. Olyan mintha valami luxus auto kormanyszervo lenne benne;)