Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint pl?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Túl sokat vártak el egyesek a játéktól, pedig tudhatjuk, hogy nem lesz tökéletes, pláne nem mindenki részére...
Crome: Pontosan errõl van szó!
Nekem mint szimulátorpártinak leginkább az fáj ebben az egész Codemasteres F1es történetben h ebben az egészben sokkal több lehetõség van annál mint amit kiaknáznak belõle (persze nyílván sajnos nem üzletileg). Én nemmondom h Simbin féle szimeket kell csinálni feltétlenül (bár megjegyzem ott se tart olyan sokból megtanulni az alapokat akár billrõl is , csak 20p helyett 1óra kell hozzá) de azért ilyen koncepcióban se illene játékot kiadni mint ez vagy mint elõdje volt. Most vagy csináljanak egy mindenki számára könnyen emészthetõ arcade-ot, vagy csináljanak egy szimulációhoz azért közelebb álló valamit, mert ez így édeskevés, pláne h most is nyomtam 3órát, de a véleményem az idõ elõrehaladtával egyre rosszabbra fordul. Persze kismillió finomság van a játékban ami tényleg dícsérhetõ h legalább megvalósították (KERS,DRS,SC) de magát a gameplay-t egy fokkal se tették közelebb ahhoz, mint amit egy F1ért rajongó érezni szeretne. Mert kicsit olyan a koncepció, h na ittvannak az eredeti pályák, híres versenyzõk, csilivili körítés, idei szabályok aztán uccu nyomjátok. Csak épp minõségi gameplay-el felejtették el megtölteni.
A pörgések továbbra is nevetségesek, az meg pláne h ha nyomom a féket, hátrafelé vált..jesszus
Crome
Én még nem tudtam kipróbálni ezért fordulnék azon társakhoz akiknek már volt benne része! Tudnátok adni információt a szabályrendszer mûködésérõl? Time trial invalid lap és egyébb büntetések valamint bármilyen egyébb frusztráló hiba mint az elõzõben (pl defekt probléma)?
GOOBY, pls
Ajánlom K.Gyuri saját oldalán a fórumot, ott csak az van, hogy mekkora istenkirály SZIMULÁTOR az F1 2010-11... 😄
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
nem lehet valahogy teljesbe kitenni?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
- "TV style replay";
- laserscannelt pályák;
szvsz. ezek nem "vérszim." feltételek.
Aláírom, hogy a konzolokon - amelyeken a haszon termelõdik -,nem hiányzik senkinek a normális fizika. Attól függetlenül az a véleményem, hogy ennyi pénzbõl simán lehetett volna egy skálázható "rFactor-pro szerû fizikát" (sic!) összehozni (most akkor ne is beszéljünk mondjuk egy iRacing vagy egy NetKar Pro -ról), nem pedig ragaszkodni a Dirt motorjához, ahol már eleve hiányzott pl. az aerodinamika, ami azért az F1-ben eléggé lényeges...
Ez a játék nem akarja egyik garázsszimet sem alázn , csak szórakoztatni a játékosokat olyan dolgokkal amit másban nem kapsz meg.
keserûség beszél belõlük mert csal very lowon megy a játék nekik muhaha
menjetek a GP3 játszani csicskák!!!!!!!!!!!!
Ez így is van.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
retek klub majd a pályákat betudja mutatni a játékon keresztûl erre jó.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Akkor segítenél ezt értelmezni?
"Unprecedented authenticity. Codemasters has used its unprecedented access to the world of FORMULA ONE to connect the development team directly with FORMULA ONE teams and tyre manufacturers. Extensive consultancy has taken place with a range of FORMULA ONE professionals, including race engineers, mechanics and drivers. This has been combined with real world data including CAD and on-board telemetry to deliver a race experience complete with authentic handling, accurate circuits and precisely modelled racing cars."
Hát pont ezért van mindenki odáig tõle! 😄D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ezt a játékot most kifejezetten vártam a tavalyi orbitális csalódás után, de 2-2,5óra játék után rákellett jönnöm h ez se több annál, mint hogy az ember eltöltsön vele pár játékórát aztán shift+del.
A kérdésem még annyi, mivel a karrier mód 1.évét még nem fejeztem be, h megint uaz a szánalom van, h minden pilóta uanott marad x évig és max vkit kitúrok amikor odaszerzõdök?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ezekkel a képpel kívánok jó éjszakát :
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
nem bánnám ha évrõl évre mennének szimulátor irányba egy kicsikét csak. de hát ez így alakul
mindenesetre valszeg itt is kijátszok egy karriert
én ezt is élvezem és minden, ami F1-el kapcsolatos...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az hogy milyen a játék fizikája bõven szemléltethetõ már csak azzal ha megpróbálunk 360-azni állóhelyben....Nevetséges komolyan,mintha egy sufnituning ladát néznék,de még az is többet mutat...
Nem kell vér szimulátornak lenni de legalább egy szintet megüthetne...Ez az elbutított álszimulátor fos minden csak nem minõség a régi F1 játékokhoz képest...
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Szimuláció a béka segge alatt,az autó elõre scriptelt helyeken hajlamos az eldobásra egyébként továbbra is eldobhatatlan még fûrõl aszfaltra és vissza fûre rángatva is.... Ahol úgy érezték a készítõk hogy eldobós rész ott az autó egy kis gázfröccsre is keresztbe tud állni,egyébként bárhol máshol még 2-es fullgázadással sem hajlandó még pördülni sem..
Az ellenfelek pedig továbbra sem "kõröznek" hanem random dobálja õket a gép a pályán...
Ami az elõdben síkfos volt (szimuláció) sajna egy fikarcnyit nem változott.
2011-ben ez még mindig édeskevés,fõleg egy GP3-hoz vagy f1 2002höz képest....Gáz...De kb erre számítottam.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
legkésõbb pénteken meg is lesz... hétvégére már kell 😄
Van olyan játékmód is, ahol kicsit reálisabbak ezek a dolgok?