21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#12193 A készítők elmondják miért vették ki az FP1-et és FP2-t. -
Dzsoy #12192 A 2011-ben én végigmentem :D Mind a hármat :D
1 óra alatt nekem kicsit nehéz belőni a kocsit (sok mindenről nem tudom hogy mi) elég sok kört szoktam menni hogy megnézzem a köridőket a különböző beállításokkal.
És mivel idén végre jó a legend fokozat így nekem még fontosabb hogy jól belőjem a gépet :D -
Vieras #12191 Tunngle val megy a multi lanként neten -
#12190 mert? a p1-p2 hiánya miatt?:DDDD
max setuppoláshoz kell, karrierben tökéletes így is...nem hiszem hogy karrierben bárki végig mente mind a 3 edzést -
Dzsoy #12189 http://community.codemasters.com/t5/F1-2012-General-Discussion/No-more-FP1-and-FP2-Check-twitter/m-p/64600#U64600 -
Dzsoy #12188 hát akkor asszem van egy eladó F1-2012 Xbox-ra ha kell valakinek... :D -
#12187 Én carrierben nyomok long raceweekend-et és tényleg csak 1 darab 1 órás gyakorlás van amit az időjárásnál p3-nak nevez. -
#12186 Nincs sajna,alapból long weekendre van téve és semmi állítási lehetőséget nem enged :/ -
Dzsoy #12185 Nekem még nincs meg, nem nézné meg valaki hogy career-ben long weekend-be van-e P1 és P2 !!??? -
Dzsoy #12184 Az alábbi videón látni a pénteki időjárást, de ott is frissen kezdi a career-t és látni felül ahol a futamok sorrendjét írja hogy kezdésnek az van kint hogy "aus P3"
Ha ez komoly akkor erősen bánom hogy előrendeltem.
Milyen már hogy ezt kiveszik? Jó hogy nem a Q1-et és a Q2-t is kihagyják a játékból. Én mindig végigcsináltam ezeket az edzéseket, és kifejezetten élveztem.
Merem remélni hogy csak valami tévedés az egész.... -
#12183 Azok vannak, practice is lehet hogy van valahol, de én long weekendet mentem quickracebe ott nem volt. -
Dzsoy #12182 És Q1, Q2 legalább van vagy azt is kiszedték? -
Dzsoy #12181 Itt elvileg jelzi a pénteki időjárást ami felesleges lenne ha nem lenne a pénteki edzés
5perc 12 sec-nél
-
#12180 Pedig nincs. 1 órás practice van. -
#12179 Ott néztem...neked van? -
Dzsoy #12178 Szerintem valamit rosszul állíthattál be mert nehezen hiszem hogy nincs P1, P2, és csak P3 van. Careert nézted hogy ott van-e!? -
#12177 Ez komoly??Hogy gyakoroljak egy pályára ha csak egy egy órás szabadedzés van? pedig Long Weekendre van rakva... -
#12176 Csodát? -
GPx8 #12175 Mit vártál? -
#12174 Huha...ez a kormánybeállítás nem igazán akar összejönni,vagy túl könnyen fordul a kocsi vagy nehezen,de sehogyse jó...meg nincs az mint a korábbi két részben,hogy magától visszamegy a kormányom vízszintesbe és így csak ilyen lazán kormányozgatok...elég fos :D -
#12173 Igen, és Lotussal kezdtem (na ott KERS nélkül azért nem voltak győzelmek), aztán Williams, aztán Force India de onnan már én se folytattam, mert a Forca Indiával már nem lehetett nem világbajnoknak lenni :) Hónapokkal később felraktam egész jó AI modot, azzal már baráti időket ment, de már nem fejeztem be, inkább online toltam 20%-os versenyeket. Kb. 20 perc egy verseny, de mégis van már gumiválasztás, nekem ez az ideális.
Amúgy idén a 20%-os online futam 25%-ra változik. Akik csak careert szoktak nyomni, ajánlom hogy adjanak neki egy esélyt. Ha érettebb emberek jönnek össze, elképesztő feeling tud lenni. Javaslom az időmérős futam választását, tapasztalatom szerint az kiszűri az autóversenyt az Unreal Tournamenttel összekeverőket. Aki belerakja az erőfeszítést az időmérőbe, az már nem akarja leamortizálni a kocsit az első sikánban.
. -
Dzsoy #12172 Én career mániás vagyok és a 2011-be pont az idegesített hogy már az első évben a williams-el világbajnok lettem. Aztán mekivel 2 kört vertem már az egész mezőnyre, úgyhogy abba is hagytam. Nem volt semmi kihívás. Ha az 5 szezon alatt csak 3 futamot nyerek az se érdekel, legalább van kihívás a játékban ,csak legyen végre nehéz :D -
#12171 Egyetértek, legfeljebb majd nem nyerek futamokat legenden. Aki folyton győzni akar, játsszon online. Aki meg nem akar roncsderby-t, az careert (mondom ezt úgy, hogy ugyanannyi online órám van az F1 2011-ben, mint offline. Csak nem a 3 körös quickrace-t kell tolni, és akkor egész normális emberekkel lehet összeakadni). -
Dzsoy #12170 Van akinek semmi se jó. Tavaly túl lassú volt, most túl gyors. :D ugyan már... :D
Bár régen volt valami olyan F1-es játék ahol az ellenfél nehézségi szintjét százalékban lehetett megadni. (asszem 80-120% között) Na ott mindenki belőhetné magának és nem csak 4 nehézségi szint közül lehetne válogatni. De én nem panaszkodom, nekem jó így. -
#12169 Steam mappa. -
#12168 Tavaly volt rengeteg, én is használtam AI modot, mert nagyon lassú volt a legend is. Azonban a Codies fórumát olvasgatva idén ez nem lesz probléma, inkább azon megy a sírás, hogy irgalmatlan gyors az AI Végre valahára... -
#12167 Amúgy azt tudja valaki hogy hova ment a játék?
"C:/Users/*your name*/My Documents/My Games/FormulOne2012/" helyen már csak a hardware-s cuccok vannak -
#12166 Hát, sajnos az AI megint a nullát éri. Legend alatti szinten a gép nem tud előzni DRS-el sem. Felgyorsít, aztán ha az ideális íven mész előtte, simán lelassít és ennyi, semmit nem csinál. Borzalmas...
Tavaly volt ehhez valami mod? Szerintetek lesz idén hozzá? -
#12165 1:25-nél durván belemegy a Ferkába és nem történik semmi ... nálam már a fél eleje hiányozni ilyenkor a verdának. -
Dzsoy #12164 Az igaz hogy a teljes játékban már nyoma sincs a demóban tapasztalt rángatózásnak és a túl érzékeny kormánynak? -
ggbuffon #12163 az kicsit erős h kötelező..a fizikán mintha javítottak vna (mindenesetre a 2-3x-osára megnövelt féktávokat nemtudom hova tenni) azonban döbbenet, h pályaelhagyásnál a gép irányít lényegében, legalábbis a gázt ő szabályozza...mi ez vmi hülye vicc? hallottam h a demóban benne volt, de hát ez nevetséges. Meg egyáltalán mi az értelme? Mert ha vágásért leszabályozni mint "büntetés" akkor rendbe van (GP sorozatok) na de így még időt is bukok, meg esetleg egy büntetést is?
Az AI semmit sem változott, ugyanúgy vonatoznak egymás mögött, azokon ahol nincsenek tempós kanyarok vígan lehet nyerni, mert a gép leggyengébb pontjai továbbra is a féktávok.
Még csak pár versenyt vittem , így nemtudok és nemis akarok róla lesúlytó véleményt adni, de első blikkre ezek így basszák a csőröm. Ez a young driver test egyébként mire is jó? Mert szép és jó, csak máshol ezt úgy hívják h TUTORIAL.. -
coyote77 #12162 Szuper lett a game, minden f1-fannak kötelező.
Az auto fizikája még mindig nem az igazi, de a látvány kárpótol :)
HD gameplay: http://youtu.be/iwXwC7XUCKs?hd=1 -
#12161 -
#12160 ezer kösz, qrvára nem találtam... -
#12159 Amint lesz adatbázis editor át írom, am meg a hosszú "Ó". -
#12158 Az "accelerator time"-t hogy lehet más gombra átállítani, mert ez az "=" gomb nekem nem valami szimpi? -
#12157 Ha rövidet mész... Úgy mint tavaly.. :-P -
#12156 úristen mi lesz most... :D -
#12155 Most megy a Hungaroring. -
Norberto91 #12154 Tényleg nincs a játékban P1-P2-P3? csak egy egyórás practice?