21750
  • lac coo
    Vazzeg egy cockpit videót nem találok, mostanit ami a már megjelentből van ....
  • lac coo
    Az tuti, ilyen teljes F1 játék nem igen volt még... Bár ebből flém lesz :)))
  • Alexease
    Tessek, OFF-nak:DDD
    Es termeszetesen, minden autoban kulon-kulon automatan elmentve, egyesevel lehet allitani a tukroket (bal-kozep-jobb), ugy ahogy kell. Plusz a virtualis tukor latoszoget is.
    Ez alap lenne egy rF2/AC/CARS-ban is.
    Persze ide (Codies F1) teljesen felesleges:)

• Alexease
    En azert ellennek vele;P Ilyen szinten osszedogozott masik program ugy sem lesz, amiben ilyen autok lennenek.

Igazabol az lenne a tuti, ha a Codies minden meghatarozo F1 evbol tudna licenszelni autokat (1950–201X), csak egyet egyet, igy a kezdetektol mostanaig lenne plusz 10-15 auto, amivel futamokat lehetne menni.
    Igy igazi F1-es program lehetne.
  • lac coo
    Régi verda ebben a játékban nem érdekel ...Mai F1 -hez még teljesen jó ez a kicsit sínesebb, egyszerűbb cucc, egy olyan régihez már nem igen, szerintem ...
  • Alexease
    Nem tudom, ebbo elozor ki kell probalni a „demo”-t;D
  • lac coo
    De pc-sben sem lesz H váltó , Grid-ben van ebben meg nincs, azt hogyan ? :)))
  • Totti5
    Az lett volna a meglepő ha beleteszik. Nem vártam hogy lesz ilyen lehetőség. Így is fun, amire van arra pont jó, de jobban érdekelnek a 90es autók, mint ezek a Turbók ebben a játékban. Lotus turbóval nagyon jó lesz menni az Assetto Corsában:D
  • Totti5
    Az vicc hogy a CARS-hoz képest ez a Lotus turbo HARDCORE kezelésben:D
  • RYO21
    Miez emberek? Kijött a konzolos warez verzió?
  • Alexease
    Ahhoz kepest valoban profi:)
    Tavaly volt olyan auto, aminel beallitva normalisan a cokpitet (ne a legbeomlo helyen legyen a fejem halszem-optikaval:D) lehetett latni ugy-ahogy a tukrot is. Talan Caterham, azzal mentem a legtobbet.
    A barkacs auto amugy is jobb, mert nem annyira sinauto mint a top csapatoke, neha kell vele gepeszkedni is valamit;P
  • Alexease
    Akkor ez valszeg kimarad nekem:/
    Termeszetesen a 2013-as szezon a lenyeg, de ez irtozatos nagy gagyizas a Codies-tol. Most aki kicsit is komolyabban gondolja az autozast, van ra lehetosege hogy rendesen valtoson-pedalozzon, ki az aki ezt pillangozva elvezi?!:/

Amig egy modern F1-nel a szinte padlogaz-padlofek uzemben kiautozott millimeteres pontossag, addig a regieknel az autokezeles adja az autovezetes elvezetenek nagyreszet.
  • lac coo
    Jóvan, hisztis vagy ! :)))

A tavalyihoz képest, amiben csak akkor látszott autó, amikor a hátsó kerekem mellett volt, ez egy álom :)És fülkéből még akár hihető is ez a látvány...
  • Alexease
    Valoszinuleg nem egy full dinamikus iR tukor:D
    Bar engem nem izgat, mert TV-kamerabol nem megyek, cokpitbol meg normalis beallitasokkal ugy sem latni belole semmit;D Virtualis meg valoszinuleg nincs:P
  • lac coo
    ahogy néztem a videókat, fix valami a tükör, mindegyik nézetben ezt látni ....

Lehetett trükközni a beállításoknál, csak mivel a kormány nem kikapcsolható, engem zavart ha nem ugyanúgy forog mint az enyém, így kénytelen voltam a hozzáillőt használni .
  • Totti5
    Nem láttam hogy lenne ilyen...

Funra jók egy ideig, a lényeg a 2013as szezon.
  • Alexease
    A kuplungot es HPattern-t mar kerdeztem, a regi autok miatt? Mert ha az sincs, akkor szamomra totalisan ertelmetlen. A regi autokat ketpedal-pillangozni kb. hasonlo gagyi, mint ezeket az ujakat total szamarvezeto segitsegekkel droidizalni.
  • Alexease
    Koszi, ezen mar nem akadok fent:D

Pedig igen brutal kamera file-ok vannak az autokhoz, minden apro extrat lehet allitani, nem csak a poziciot, hanem a dinamikat is.

Ha komolyan gondolna a Codies, ratolna egy Advanced menut, es behuzna a beallitasok negyreszet potmeterekre.

Itt nincs csalas lehetoseg (idiotizmus kamerat allitanak be), mert alapbol szinte mindenki „csal” (kameranezetek, segitsegek stb.).

Egy ilyen funkcio es lehetoseg mar egy joadag vizvalaszto az ilyen „egyszerubb” autosprogram es egy normalisabb simcade/szimulator kozott.
  • Alexease
    Tavaly lehetett allitani a kormanyszoget (ha jol emlekszem, meg ha nem is ugy hivtak), azzal nem volt gondom.

Az a tukkor termeszetesen egy vicc:DDD Azert van igy beallitva, mert sokan igy TV-kamerabol toljak. Alapbol semmit nem lehetne latni igy a tukron, max az auto oldalat:D
    De hat ez is hozzatartozik mert jatek.
  • Totti5
    Nem lehet.
  • lac coo
    biztos nem lehet ....Én még egy kormányszög állítást is elviselnék :))

De jó ez az onboard video, jobbnak tűnik mint a tavalyi . A tükör nagyon jó, végre valamirevaló ... :)

Ahogy nézem a fű megint tapad mint a beton, de majd megpiszkáljuk ...

Alex, első dolgod legyen kibontani nekem a surfecematerialt-t ! :)))
  • Alexease
    Cockpit-et lehet esetleg allitani (pozicio elore-hatra es FOV)?
    Bar az elozot konnyen lehetett piszkalni, de azert jobb lenne ha megoldanak es nem kellene barkacsolni;) Azert egy vicc, hogy 2012-ben meg ilyen gyokerseggel kell kuzdeni. Persze, ahogy a Codies irta, hogy a felhasznaloik csak 5%-a hasznal cockpit-et, akkor igazabol minek:)
  • Totti5
  • Danecay
    Na innen is látni, hogy ahányan vagyunk annyiféle az igény. Engem pl. rohadtul hidegen hagy a replay, soha nem nézegetem, na jó max. ha belülről látványosnak érzek egy egy előzést max. visszanézem, vagy ha nem értem vagy látom, hogy milyen hátam mögött zajló események miatt kapok büntetést, de ezeket megnézem bármilyen kameraállásból :) A hangokkal kapcsolatban pedig, nekem már a tavalyiban is tetszett a DRS használata és nem használata közötti AERO hang. Aktív DRS mellett csendesebb lesz az autó által keltett, légellenállásból adódó zaj.
  • GPx8
    Amikor legutóbb néztem a Codi F1-et, akkor nem volt még normális TV replay. Csak össze-vissza ugrált a kamera az autó körül.
  • Totti5
    Ez mindig sarkalatos pontja lesz egy játéknak, mert itt mindig fix ( vagy van 2-3 variáció az adott álláson, ha vették a fáradtságot a fejlesztők ), és mindig ugyan azt mutatja ugyan úgy látványba. Ami a lényeg hogy látható legyen az autó ás a pálya, a mozgás bugmentes legyen, audió hibátlan legyen és az idétlen autó körül forgó kamerákat felejtsék el. Ez kb sikerült a 2013ba, de még vannak gyenge részei. Majd a nextgen verzió jövőre! :)

Ami látható hogy ha alacsonyra lőjük be a kocsit szikrázik a huplis részeken, nagyon látványos + hallaható az is belső kamerából ahogy húzza a hasát a gép. Csak a szokásos, amit a Tvben tapasztalsz azt belerakják a Kódmesterek:D
  • Totti5
    Természtesen.
  • Totti5
    Alonso - Suzuka töltődik fel kb fél óra.

Aztán Monaco és Williams FW12 :)
  • Alexease
    Azert tunik normalisnak, es emiatt latvanyosnak is, mert eppenhogy unreal:D Legalabbis a TV-kamerak. Nem tudom milyenek voltak a korabbiakban, lehet hogy beprobalkoztak valodi TV-kamera nezetekkel, de mig TV-n jo, mert nem lehet mas, addig a jatekban unalmas. De hat ez jatek, ide ilyen kell:)
  • bakkerman
    kormánnyal nyomod mi? :D
  • GPx8
    EZ legalább már normális replay.
  • Totti5
  • [HUN]FaTaL
    Gyakoribb lett végre a safety car jelenléte? :)
  • GPx8
    Köszi!
  • V43 1105
    Utána jöhet egy Melbourne.. ;D
  • Totti5
    Az menni fog:) a Lotus töltődik fel, addig gyakok suzukára, az már onboard ( is ) lesz. Setup term nincs most sehova sem, csak váltó áttét és szárnyak.
  • GPx8
    Suzuka?
  • Totti5
    Első videó egy TV ripléj lesz, Lotus Rönó a Ringen. Rettentő sokat javult a visszajátszés minőség. Jobbak a kamerák, sokkal jobbak a hangok + 1-2 nyalánkság.

Lehet kérni, hogy a köv videó mi legyen. Melyik pálya és csapat. ( ha lehet akkor ne az "új" pályákat mondjátok:) )
  • nono28
    És a safety car kocsi is megjelenik azért néha a pályán?
  • lac coo
    Meg short......