Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Just a quick note. If you see smoke you will have a drop in performance."
Hát ha ez tényleg így van nem csoda, hogy nehezen fogható az AI még PROF. szinten is.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Van olyan lehetõség, hogy a szezon eredményeit ki lehessen exportálni?
Bevallom õszintén én azt se talátam meg, hogy a már lefutott versenyek eredményeit hol lehet megnézni, vagy egyáltalán van-e normális (futamokra bontott) VB-tabella, vagy csak a sima Season Standings maradt.

2. ha már álltok a rácson,elsõ játékos startot nyom,Options-drivng controls és választasz egy másik kontrollert,aztán vissza a rácsra,és a 2. játékossal kiválasztasz egy másik kontrollert..aztán kilépsz és elvileg mentenie kell...remélem érthetõ 😄
Hayabusa=neved a gépen. Ez win7.(a rejtett fájlokat láthatóvá kell tenned)
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Hi all.
We've found that the following quick fix allows you to start saving your progress again.
1.Select Multiplayer -> Split Screen -> Press Start on a second controller / keyboard -> P1: Select any team & driver -> P2: Select any team & driver -> Any Race Settings -> Any track.
2.Once on track P1 pause and select Options -> Driving Controls and change Control Profile to another option and then back again. Exit back out of the Pause menu.
3.P2 pause and select Options -> Driving Controls and change Control Profile to another option and then back again. Back out to Pause Options, select Quit To Main Menu -> Yes.
4.You should now be able to save again.
Let us know how it goes, as all information will be fed back to the QA team.
Thank you for your patience!
Plusz tegnap sikerült egy 100%-os futamot mennen úgy hogy nem csúszkáltam, most ugyan ezen a pályán ugyan azzal a beállítással careerbe megint csúszkálás.
És sajna pont a career amiért megvettem a játékot, mert a többi nem nagyon vonz...
addig kell manuális mentésre átállni amíg tudsz menteni, ha nem tudsz akkor már tényleg mindegy.