Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jott valami update, azt toltotte, installni probalja, de nem megy neki😉
Amugy valamit piszkaltak az FFB-n, teljesen masok az ertekek, lehet hogy meghallgattak a kerest, es jol felhuztak az erosseget😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Bocsi a láma kérdésért de a steam-en hol tudom letölteni a Patch-okat?
Most már legalább nézem mindkettõt.
Kösz a segítséget.
"nem a motor, hanem váltó.. túl gyorsan dobálod vissza és felváltásnál végig pörög a motor az adott áttételen 😉 "
Ezzel csak az a baj, hogy a Codies nem egészen ilyen szemlélettel készíti játékait. A valóságban sem és egy szimulátorban sem dúrran el a váltó 3 kanyar után még extrém használat során sem, nem hogy egy nagyközönségnek szóló játékban, és ott is csak érdekes módon szabadedzés és idõmérõ során.
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
2., nagyon örülünk ,hogy ennyi rinya után (csúszkálsz,nem jó a kormány stb)
most már túl nehéz.......
Szerintem te azért töltöd teli a hü... hsz.del a topicot ,hogy lásd a neved bár Batmanci megmondta : "ehhez mindenkinek joga van" (csak unalmas)
<#rinya>#rinya> <#rinya>#rinya> <#rinya>#rinya>
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Amúgy elég idegesítõ hogy tavaly túl könnyû volt a játék (számomra) idén meg vagy túl nehéz vagy megint csak megnyerek mindent... <#sir>#sir>
Ezt láttátok már?😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Meg tudnád adni, honnan a mod?
Mert az RD behányt, és nem szeretnék kutatni.
@Az nagyon tetszik, hogy itt mindenki F1-es pilóta. 😊
Ami persze, nem baj. Csak vagy én vagyok egyszerûen ennyire hiteltelen, vagy csak az én háeszeim kerülik el mindenki figyelmét. (Ami lényegében ugyan az)
Ne figyeljetek ide, mert most fogok hazudni: Sokkal ezelõtt már írtam, hogy kölcsönkértem egy valódit, és nem durrognak a motorok. Ha ebbõl nem lehet érteni, akkor mindenki a saját kárán...
Egybknt, ha beletenne a Codie egy ilyet - nevezzük effektnek -, hogy elszólják magukat a motorok, akkor még gagyibbá tennék mint amilyen.
Nem a '80-as években járunk, ahol szarrá robbantak a mocik. Ezek a technikák már elég komoly terhelést képesek elbírni. Nem kell mást kérdeznem, csak két dolgot. Idén hány motor szállt el? (Hagyjatok a Rönyó generátorával) Vagy ha figyelitek a közvetítéseket; Hol váltanak fel és le a fiúk? Mert bizony én az öreg szemeimmel mindig látom a kéket.
Nyilván, szándékosan szétküldhetõ egy motor. Na, de 2 kör alatt, ahol még fel sem toltam dúsabb mixre? Azt gondolom, nem kellene komolyabb vitába bocsátkozni emiatt, és én nem is fogok. Továbbá, most írtam le utoljára, hogy mitõl szálltak el a motorok. Elvégre nem vagyok én szajkó!
:😊)
Egy érdekesség:
Egyik futamra 0% esõt jósolt ,persze az utolsó 15 körben leszakadt az ég (100%-os futamokat megyek)
A következõ futamra viszont 100% esõt jósolt így direkt esõs beállítást kerestem, de persze már a 6. körben mehettem a száraz gumikért és a maradék 50 kör is szárazon ment...
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Fixed an issue where using a flashback could result in an engine blowout effect.
A tesóm gondolkodik a megvásárlásában, mert, hogy Õ nem akar ilyen dolgokkal küzdeni a virágbolti verzió miatt, viszont még egyértelmûen nem olvastam azt, hogy a nemhivatalos verzió okozza ezt vagy sem. Annak gondolom nem nagyon örülne ha vásárlás után is ezzel, vagy hasonló problémával kellene küzdenie.
De tuti ugyanaz, mert kismillió skin, kamera stb van már hozzá, vagyis felül tudod írni .
Vagyis ne bazinagy GCF file-ok legyenek, mert ha nem tudom atirni a cockpit file-okat, akkor szamomra hasznalhatatlan😉
THX!
Ha ez a realisztikus akkor ezek szerint sok éve rosszul használom a manuális váltót, csak az összes többi játék ezt rosszul szimulálta le, mert itt képes vagyok 3 kanyar alatt elfüstöltetni a gépet.
Figyelni kell hogy állsz benzinnel, és ha nincs éles helyzet tedd spórolósabb fokozatba a motort .A max csak elõzésre való, ha másképp nem tudod elkapni az elõtted lévõt .
-Új carrier és ahogy megvan a My profil-> profil részen vedd ki az automata mentést és utána a My profil-ban saját kezûleg tudsz menteni 😉
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)