Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is ma este végeztem az elsõ szezonommal. Érdekes módon nekem a szerzõdések nem úgy jöttek ahogy vártam. Év közbe Saubertõl kaptam ajánlatot de nem fogadtam el és azóta se semmi. Button-t jelöltem meg riválisként akit legyõztem így lett egy Mekis szerzõdésem amit nyílván elfogadtam. Force-Indiával voltam 2. lettem a bajnokságban pro szinten. Szerettem volna egy Lotusos ajánlatot de a 3 kis csapaton kívûl senkitõl nem kaptam semmit. Én is azt tervezem ha már ilyen jó autóba fogok ûlni, hogy legenden megyek.
B0GE5z
csak nehogy ez is többet ártson mint használjon<#nevetes1>

Alexease
Megerkezett az 5. patch😊
nekem most jön majd az a futam 😄

Silverstone nálatok is veszettül gyengén ment kisebb csapatokkal? idõmérõ 24. hely a futamon is 16. lehettem volna maximum, de kaptam 20 seces büntit így 22. lettem...elképesztõ mennyire mellé is lõttem a beállításokat a kocsi egyenesbe nem ment semmit...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Na végeztem az idénnyel. Kb a felét legenden a felét pro-n csináltam. Caterhammal kezdtem, év közben átmentem Force Indiához, jövõre Mercitõl kaptam szerzõdést. Jövõ évet megpróbálom csak Legenden. Második lettem a bajnokságban aloka mögött.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Meg lehet nézni valahol, hogy mik a top100-as idõk játékban? Interneten vhol.
szerintem ja korábbi részekben is így volt. Lotusom (zöld) tök jó csapat lett a 2010-es változatban

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Azt meg lehet csinálni, hogy ha nem váltasz csapatot, akkor mondjuk 3-4 év alatt felfejlesztesz egy gyengébbet az élmenõk közé? Ez onnan jutott eszembe, hogy írtátok, hogy randomra esik vissza a nagyobb csapatok teljesítménye, így akár jó fejlesztési ütemmel, egy kis csapatot is fel lehetne fejleszteni.
szabii98
majd meglesem. 1:23at mentem elsõre, normállal, abból lesz 1:18 is akár. Nem szeretek Monacoban menni, fõleg nem esõben

I met God. She's black

Monacoban simán jó vagy, ha a csúszkát totálisan balra húzod és a kerék dölés szögeket is balrafele állítod...az még az esõs setupra is simán jó...

szabii98
Én barcelonában és monacoban is kurva szarul megyek :S

I met God. She's black

legendet meg fogom próbálni a pro szint is kihívás valamennyire habár az irreális h 2 futamot sikerült nyernem velük + 1 pole, ami azért kemény, mert nem számítok idõmérõ menõnek😄...

épp most nyertem Monacoban és Valenciában😄

Monacoban a sok hülye interrel indult én meg a szárazon mert nem is esett az esõ szinte így elhúztam tõlük 40 secre, mert õk csúszkáltak és kimentek a szárazért codi logika így szépen utána beosztottam az elõnyöm hehe...

Valenciában pedig sikerült pole idõt futni majd a futamon szorosan tartottam a mögöttem lévõket, bizony egyik ellenfelemnek letörtem a szárnyát, amiért nem kaptam büntit szval mégsem az én hibám volt (egyenesben még mindig szar a Marussia). Itt is sikeres volt minden így nyertem

Montreal elég szarul alakult 7. helyen álltam, de 10. lettem mert a végén hibáztam. Ott fura mód baromi lassú volt a kocsi...

Buza Webber bejön mellém nekimegyek kicsit nem tudok mát csinálni megpördül és nekem büntetés-.- Box bejáratánál járok mikor beküldik a SC-t erre persz,hogy nem érvényes a boxutca áthajtás...:@@@@@ elsõ helyrõl 10. vagyok és még bünti...8kör van hátra Monaco...tippek hányadik leszek?😄
szabii98
esõs monaco lesz. 88%os esõ, 44%os idõmérõn...ohh no

I met God. She's black

Monaco idõmérõn Q2-be elég érdekes szitu volt, száraz volt a pálya még az elején, de amint beértem ahhoz a fedett részhez elkezdett csúszkálni az autó, mintha ott maradt volna esõvíz 😄

szabii98
én sem szerettem 10-11be, mert egyszerûen féltem hogy odacsapom a verdát 😄
aztán a 11be 2x megnyertem azért, de félek hogy most durván leégek..

I met God. She's black

Én most épp Monaco idõmérõn járok és úgy néz ki h megnyerem😄 De eléggé koncentrálni kell undorító pálya:S
szabii98
én profin jól nyomom kb, legenden viszont kicsapnak 😄
viszont, ez a barcelona nagyon nem megy nekem .... 11. hely, gyakorlatilag fogtam a mezõnyt :S

I met God. She's black

Köszi megnézem 😊

Autóbeállításokat használod? Neten találsz sokat. Próbálgasd
Hogy bírjátok ilyen jól nyomni? Én xboxon játszom profin, toro rossoval, és 8-15 között szoktam végezni, de úgy hogy mindig kb ilyen 12mpvel vagyok lemaradva az elõttem levõtõl, hiába megyek az ideális íven és huzatom az autót, esélyem sincs...

Ja értem😊 Így legalább kicsit érdekes lesz Legenden. Kicsit hibázok aztán cseszhetem😊
dr Kotász
Szerintem nem. A tavalyi játékban is így volt, nálam a 3. szezonra a McLaren középcsapattá süllyedt. Careeer módban (figyelem: carrier = anyahajó 😊 évente újragenerálja az erõviszonyokat, hadd legyen benne egy kis változatosság!
Hát ja csak elõször irreálisan nehéz volt nekem:S A profi szintet meg már unom, mert mindenki kört kap tõlem... De most így ez jó, hogy van egy ütõképes kocsim😊 Egyébként nem vágom, hogy mi ez, de 2. szezont tolom a ferrarik a béka segge alatt vannak, Alonso 5 futam 10 pont...Massa még szarabb...viszont a Caterham(elõzõ csapatom volt) a középmezõny elején van, mindkét versenyzõ. Ez vmi bug?
dr Kotász
Én legenden nyomom, két career futamon vagyok túl. Én Williams-szel nem tudtam egyik idõmérõn sem Q3-ba kerülni (miközben TOP100-as a time trial idõm Kuala Lumpurban). Szóval irgalmatlan nehéz, de tavaly pont ezt hiányoltam... legenden igenis vért kelljen izzadni <#hehe>
McLaren-el vagyok, de akkor is bitang egy szint az a legend..
attól függ milyen kocsival...nem hiszem h HRT-vel vagy Marussiával 3. tudnál lenni

Valaki játszik Legend szinten? Tegnap toltam egy versenyt a spanyol pályán és az idõmérõn 3. lettem a versenyen pedig 2. Eddig olyan 9-10. hely körül szoktam végezni de marhára elhúztak elõlem, de most tudtam tartani az elsõt 3mp-en a mögöttem lévõt pedig 1mp-en.
lac coo
Hát nálam ha így lemegyek a fûre két kerékkel esõben, 300 métert csúszok mielõtt apróra töröm 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Õszintén...Láttál már igazán normális AI-t, aki nem csinált anomáliákat?

( Mondjuk van, de az egyszemélyes project ...)

Tegnap viszont kipróbáltam azt champons badarságot, és legnagyobb meglepetésemre, a Button féle Silverstonos esõs résznél ki van kapcsolva a TC !!! Vagy valéami van, mert tojásokon alig tudtam körbe menni, simán megforog még 3-asban is ....

Én már végkép nem értem...Lehet már képzelõdök 😊

mondjuk az AI tényleg olyan volt, mintha szárazon ment volna...10 percnél halható.

és pont egy ilyen írja ki ezt a címet, aki kb minden segítséget bekapcsolt...segítségek nélkül igen is nehéz esõben vezetni basszák meg

Üdv!
Nem tudjátok mi lehet az oka annak hogy nem akar a játék felengedni Racenetre?
Már többször próbáltam belépni de mindig azt írja ki hogy: F1 2012 service not available
pedig regisztráltam Racenetre és eredeti a játék
Nathan66
Trukkös az idõ, de még mennyire. Nekem ma volt olyan, talán Barcelona-ban, hogy mondja "light rain possible in 5 mins". Jolvan, mondom akkor fel teszek egy Intert. Erre leszakadt az ég és Wet gumiér mehettem vissza, de a verseny szó szerint elúszott már akkorra 😊)

Danecay
Update_1 ?

Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy játék közben mért ugrál a kocsinál, és a tájnál a kép pirosan? De a menüben nem csinálja.
Elõre is kösz a választ!
szabii98
a beállításokban van hogy gyorsmenü(asszem) fel-le-balra-jobbra és ezekkel tudod állítani a benzint, féket, gumit. kiírja majd bal oldalt a képernyõnél, ha megnyomod a gombokat

I met God. She's black

daver88
Üdv!!

hogy lehet más gumit választani ha esõgumival kezdem a versenyt?? mivel eláll az esõ, és szárad a pálya, túl lassú már, és ha bemegyek a boxba ugyan azt rakják fel...

köszönöm elõre is a választ

lac coo
Figyelni kell tükörben, ha melletted van helyet kell neki hagyni . Így nagyon ritkán büntet majd meg. Ha hátulról csókol meg azért nem szokott semmit adni .

szabii98
ez a baj, kigyorsításnál professional AI-t otthagyom, féktávon szintén 😄 közben ott matat, véletlen megpörög és engem büntet 😄

I met God. She's black

lac coo
Azt nehéz jól megcsinálni... ahogy én láttam csak akkor büntet ha már melletted van és nem hagysz helyet neki .Persze kéményen ülve a tükör felejtõs ...
Ha nagyon tolakodik, mert gyorsabb , és beszúrja magát helyet kell hagyni neki, és ha jobban gyorsít had menjen. Nem tudom ,engem nagyon ritkán büntet meg , de figyelem is a tükröt .

Na ezaz,és miért téged büntettek meg?Nekem is volt olyan hogy nekem jöttek idõmérõn kaptam 10 helyes büntetést!
szabii98
de ha pl kanyar van és szûk, akkor annak a körnek lõttek 😄
amúgy tényleg félre állnak. viszont volt pár epic momentum eddig a karrierem során, pl Alonso nekem jött, megpördült és 20mp-t kaptam.......

I met God. She's black

lac coo
Szerintem meg teljesen szépen félreállnak, persze ha ki tudják találni merre akarsz menni 😊))))Ha egyszer itt vagy egyszer meg átsodródsz a másik oldalra akkor szoktak kacsázni, de akkor is csak azért hogy valahogy félreálljanak .😊

Amúgy meg rá tudsz nézni a pályára hányan, hol futnak éppen mért kört, és ki tudsz menni üres helyre ....

Igazán találhatnának ki valami megoldást arra hogy, mikor a gyors körömben vagyok az AI húzzon már le.Neki megyek mert bekacsázik elõttem és engem büntet meg!Mi lenne ha normális szábály lenne,és az AI-t is megbüntetné?Kicsit nagyon idegesitõ hiszen ezen múlhat a Q1-be jutás!
szabii98
az igen. kapok egy áthajtásost, bemegyek a pitbe ugye hogy letöltöm.nini kapok egy kemény keveréket. mondom mi a fasz... 10. helyen megúsztam volna erre kerékcserét ad be. na jó, akkor bemegyek a kövi körben, megint ad egy keményen. na most már bekaphatja. 4 körrel a vége elõtt 😄 ez a játék meg akar engem ölni a bosszantó hülyeségekkel v mi??

I met God. She's black

Alexease
Elinditod a Steam-et es azonnal, automatan letolti a jatekhoz.
Sziasztok!
Bocsi a gagyi kérdésemmel de hol tudom leszed a patch-eket a Steamrõl?
Elõre is köszönöm a választ!