Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
I met God. She's black
Monacoban a sok hülye interrel indult én meg a szárazon mert nem is esett az esõ szinte így elhúztam tõlük 40 secre, mert õk csúszkáltak és kimentek a szárazért codi logika így szépen utána beosztottam az elõnyöm hehe...
Valenciában pedig sikerült pole idõt futni majd a futamon szorosan tartottam a mögöttem lévõket, bizony egyik ellenfelemnek letörtem a szárnyát, amiért nem kaptam büntit szval mégsem az én hibám volt (egyenesben még mindig szar a Marussia). Itt is sikeres volt minden így nyertem
Montreal elég szarul alakult 7. helyen álltam, de 10. lettem mert a végén hibáztam. Ott fura mód baromi lassú volt a kocsi...
aztán a 11be 2x megnyertem azért, de félek hogy most durván leégek..
I met God. She's black
viszont, ez a barcelona nagyon nem megy nekem .... 11. hely, gyakorlatilag fogtam a mezõnyt :S
I met God. She's black
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
( Mondjuk van, de az egyszemélyes project ...)
Tegnap viszont kipróbáltam azt champons badarságot, és legnagyobb meglepetésemre, a Button féle Silverstonos esõs résznél ki van kapcsolva a TC !!! Vagy valéami van, mert tojásokon alig tudtam körbe menni, simán megforog még 3-asban is ....
Én már végkép nem értem...Lehet már képzelõdök 😊
és pont egy ilyen írja ki ezt a címet, aki kb minden segítséget bekapcsolt...segítségek nélkül igen is nehéz esõben vezetni basszák meg
Nem tudjátok mi lehet az oka annak hogy nem akar a játék felengedni Racenetre?
Már többször próbáltam belépni de mindig azt írja ki hogy: F1 2012 service not available
pedig regisztráltam Racenetre és eredeti a játék
Megtudnátok mondani, hogy játék közben mért ugrál a kocsinál, és a tájnál a kép pirosan? De a menüben nem csinálja.
Elõre is kösz a választ!
I met God. She's black
hogy lehet más gumit választani ha esõgumival kezdem a versenyt?? mivel eláll az esõ, és szárad a pálya, túl lassú már, és ha bemegyek a boxba ugyan azt rakják fel...
köszönöm elõre is a választ
I met God. She's black
Ha nagyon tolakodik, mert gyorsabb , és beszúrja magát helyet kell hagyni neki, és ha jobban gyorsít had menjen. Nem tudom ,engem nagyon ritkán büntet meg , de figyelem is a tükröt .
amúgy tényleg félre állnak. viszont volt pár epic momentum eddig a karrierem során, pl Alonso nekem jött, megpördült és 20mp-t kaptam.......
I met God. She's black
Amúgy meg rá tudsz nézni a pályára hányan, hol futnak éppen mért kört, és ki tudsz menni üres helyre ....
I met God. She's black
Bocsi a gagyi kérdésemmel de hol tudom leszed a patch-eket a Steamrõl?
Elõre is köszönöm a választ!