Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja egyébként lenyomtam a spanyol idõmérõt és visszadobott a játék Bahreini versenyhétvégére. Nem fogok visszaolvasni mi volt a megoldás a mentési zavarokra?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ja, de gondolom nem Marussiával. Én velük szenvedek Bahreinben pole-ban lehettem volna velük legalább is simán bent voltam a Q3-ban és prof szinten tolom még nem legenden, viszont kormánnyal és nulla segítséggel.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
😄

I met God. She's black

tobias88
jogos, én a grand prix 2vel játszottam a kiadásakor, az pont 96ban volt <#idiota>
Danecay
Szerintem bill-el könnyebb is mint kormánnyal, legalább is az eddig olvasottak alapján.

Én professional szinten tolom és vezetem a bajnokságot. Az idegesít, hogy míg idõmérõn verek mindenkit addig versenyen hirtelen alig bírok nyerni meg sokszor 3-4-5. vagyok:S Egyébként nálam teljesen jó a 2. update
szabii98
a koromat is számold bele, 14 évesen nem leszek hc szim versenyzõ 😛
amúgy, fejlõdök keményen, viszont a rajttól rengeteg függ..fõleg itt Kínában, mindenki egy helyen, én meg elsõ szektorban jóval gyorsabb vagyok.
Viszont, 12-3 kör után jól belerázódtam, sztem holnap visszatöltöm az idõmérõt és bejutok a Q3ba. 😄

I met God. She's black

JUVEfun
Alexease !
Az általad készített kam. nézetnél ,hogy tudod a KERSt és a DRS-t használni ,ha nem látod ???

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Krisztiam
szerintem az f1 2012 sem tökéletes még mindig.. majd ha tökéletes lesz akkor veszem meg 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

tobias88
Huh, akkor elég rossz kormányod lehet (vagy még csak most kezdtél versenyezni?), mert billentyûzettel is gyenge a profi nekem sajnos. Nem tud valaki egy modot, ami a kettõ közé csinál egy új szintet?
tavaly is pont ez volt. Akit választottál az hirtelen elkezd dobogóra állni 😄
Tormiee17
Belga után kell riválist választani...de óvatosan vele,mert én kiválasztottam Buttont,és utána Monzában nyert is egy futamot,miközben elõtte sehol sem volt 😄

Krisztiam
F1 (2012) Update 1 (c) Codemasters FLTDOX
ez mi lenne? patch?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Én eddig csak 1 ajánlatot kaptam év közbe és riválist sem választhattam még. Spa-nál járok kíváncsi vagyok az évad végén kik fognak megkeresni.
szabii98
Kezdek ráérezni a Professionalra. Idõmére 11. hely, egy tizedre a top10tõl

I met God. She's black

szabii98
megvan..minõ meglepetés, a kormány 3asával kellett

I met God. She's black

szabii98
az idõ gyorsítás milyen gomb? nálam 3asnak van írva, de fingom nincs😄

I met God. She's black

Amúgy most mi alapján kapunk ajánlatot? Gondolom a tapasztalat pontokért, de sehol se lehet megnézni hogy melyik csapathoz mennyi kell....
melyik futam után kellett (kell) riválist választani?

U.i: azt hittem ezt kiszedték mert túl könnyû volt top csapathoz kerülni...
Köszi
dr Kotász
* a második patch-ben javították
* nem eredeti steammel tudod letölteni
áá ugyanolyan szar, mint volt. Nekem jönnek és én kapok büntetést vagy valaki mondjuk befurakszik elém véletlenül megpörgetem jön is a bünti. Ugyanakkor volt olyan h teli erõbõl hátulról belementem valakibe és természetesen nem kaptam büntetést😊

Sziasztok!
Bocsi, h nem olvastam vissza a kérdéseket, de melóba vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy az automentést melyik patchbe javították ki, illetve ha nem eredeti a játék akkor honnan tudom letölteni?
Köszi
kellet választanom rivált, ha legyõzöm elvileg kapok szerzõdést a mercitõl. (sumit választottam)

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Eléggé megszigorították a büntetéseket ez igaz. De kell is mivel sokan azt csinálják hogy kilökdõsik a másikat, de ez valamennyire az embert orientálja.
daver88
Büntetéseket én sem nagyon tartom sokszor reálisnak, például monacói pályán keresztbeálltam, a mögöttem lévõk pedig szépen belémszálltak úgy 8-an...próbáltam megfordulni, nyomtam egy tolatást, mivel benn álltam a fal elõtt fél méterrel...Erre jött a -10 sec...jah igen, és 4-en kiestek, bejött a Safety Car...90-el elcsoszoktunk mögötte 2 körön keresztül, 2 körrel utána ki kellett mennem a boxba kerékcserére, úgyhogy sima 17. hely lett belõle

egy idõbe bármit linkbe akartam tenni akkor a Scootert tette be😄😄😄

😄😄😄

Mi ez a hülyeség amit a linkbe tett a komment LOL !
Akkor elküldöm így,
http://www.youtube.com/watch?v=fnlrIz33XYI&feature=plcp
tobias88
Feltettem az 1. update-t, de rosszabb lett a játék, mint volt. Persze javította a mentési problémát, de milyen áron. Árnyékok helyett fekete villódzás van, de ez még a kisebb probléma.

Japán pályán mentem profi szinten, amit utálok az elsõ kanyargós rész miatt. 6. helyre kvalifikáltam magam, kersel elsõ helyre ugrottam és védekeztem az elsõ kerékcserékig, amíg minden rendben ment. Viszont a kerékcsere után 40 másodpercet vertem az addig második Hamiltonra 2 kör alatt, még Button tartotta magát a legjobban 20 másodpercel. Nem hiszem hogy a keményebbik keveréken ennyire nem tudnak versenyezni, ha hideg. Innentõl el is ment a verseny érzés. Mellesleg 12 autó fejezte be a versenyt, a többiek DNFet kaptam ami nem tudom hogy konkrétan milyen kiesést takar, mert nem írja
azt bírom amikor bemegyek a boxba mikor kijövök váratlanul kameranézetet vált, de olyan helikopter típusút felül nézetbõl és persze mire feleszméltem lelassítottam és elmentek mellettem. Ilyen is volt. Ez miatt kellett egyszer Barcelonát újra kezdenem, mert nem a menübe kilépve állítottam a kamera nézetet (az lett volna logikus) csak túl gyorsan értek a hatások...

szabii98
lehet. 😊
Malajziában, Kínában és Ausztráliában gond nélkül kaptam

I met God. She's black

Monaco túl szûk ehhez. Talán ott mások a szabályok😊

Nohab
Na, ezekért nem kaptam büntetést:

Micsoda? száguldva mentem be a boxba és semmit nem kaptam.

Vagy az lenne az engine speech limiter? Mert azt néztem a korábbi játékokban nem így volt feltüntetve...

JUVEfun
Ebbe is benne van....<#falbav><#falbav>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

dede lehet érte kapni.

Ami külön bosszant a 2010-es játékban benne volt a box utca limiter, azt minek kellett kivenni ebbõl?😮 Nem volt mind1 miképp mentél be a boxba, és milyen sebességgel mivel fel lehetett lökni a nyalókás embert. Szerintem az tök jó volt a fehér vonalas baromság helyett azokat kéne visszahozni😮

Nohab
A bal oldalt mind a két kerék átment, de semmi. Lehet csak Monaco bugos. Meglesem mindjárt.

lac coo: Ez téged minõsít.
szabii98
1 kerékkel át kell menni rajta, kapsz is +10mp-t(vagy 20-t, nemtom)

I met God. She's black

lac coo
Nálam valami zöld téglalapok állnak az úton ,meg dõlnek sorban mint a dominó, nem éppen valósághû ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gallardo
én már kaptam érte...

Nohab
A boxból kijövet nem kapok büntetést a vonal érintéséért, de még az ai se. A szabályokat valósághûre állítottam be.
Lehet csak akkor büntet, ha teljesen átmegyek rajta? Nem éppen valósághû...

lac coo
Nézegetem a surface materialokat, vannak fura dolgok benne ... Kerékvetõnek nagyobb a tapadása mint a betonnak 😊))

Krisz018
Sziasztok!!

Aki részt szeretne venni online bajnokságban az az katt ide az A-liga az megtelt B-ben még jöhetnek emberek!! gyertek minél többen!!

Sziasztok!!

lac coo
😄

Alexease
Kiprobaltam, nem csinal semmit;D Nem hasznalja, bug vagy valahogy mashogy, okosban oldottak meg.
Most nincs idom turkalni, de egyszer biztos meglesz😉
Nohab
Jól látod.
Batmanci
Egy pillanatra megrémültem, hogy nekem írtad. (Mert nem nyomtál rá a válaszra) De az óvoda után már tudatosult bennem, hogy 'valszeg nem felém irányult a háesz.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

szabii98
De ez nem szim, ez inkább csak ilyen délutáni kikapcsolódás. A céljátékosok is 20 alattiak szerintem, vagy még annál is fiatalabbak 😊

I met God. She's black

lac coo
Régen repültem... De lehet még elboldogulok vele... azt sem játszottam ovis szinten, ha már repülök akkor én repülök nem a CPU helyettem.. .ez igaz F1-re is 😊)))
Részemrõl, lezártam, elmondtam amit akartam.. aki ovis szinten játszik az ezentúl ne ossza az észt milyen lenne egy jó F1 játék ...Fõleg mert nagyobb kárt csinál mint hasznot !!!! És ezt komolyan mondom nektek !!!!

Semmi bajom azzal, ha full segítségekkel játszik valaki, de azzal igen , hogy azért pontosan tudja mi a jó meg rossz benne ...