21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Fox44 #14927 -
#14926 Mindenki tud menteni autó beállítást? :D -
#14925 Idegesitett, csak megcsinaltam a 90-es pack-hoz is a kamera piszkalas lehetoseget:)
1996 Williams FW18, Korea, eso. Ez a Koreai palya eleg szivatos:)
-
RYO21 #14924 Nem a 80s-re gondoltam hanem a 90s-re. Mivel az leveszi az alap sárgás effektet ami rajtavan a játékon. -
#14923 Mivaaan? -
#14922 mi ez a marhaság, hogy ha v-sync-et kikapcsolod 2sec-el jobb köridőt lehet menni? Nekem pl g27-nél ha kikapcsolom rángat a kormány ezért be kell kapcsolni. -
#14921 Kinn van a multi .. ő.. értitek. Bocs, nem reklám, ha itt is bejövős megyek is a boltba érte. -
#14920 Igen, csak szerinted.. :)
Akkor se láttak sárgában az emberek meg most sem .:) -
RYO21 #14919 Amúgy csak szerintem sokkal realisztikusabb a látványvilág, ha a 90s évekbeli filterrel megy az ember? -
GPx8 #14918 Esőben jó. Még egy picit csúszik is... -
argo001 #14917 Tárgytalan. -
avus #14916 Lehet hogy én használom őket túl agresszívan. Majd megpróbálom kíméletesen gyilkolni őket. :) Amúgy nagyon jó a játék. Amire szánták arra tökéletes. Szórakoztató és hangulatos. Nagyon tetszik. -
#14915 Csak neked.... -
argo001 #14914 Csak nekem szarakodik azzal a játék, hogy nem bírja a setupokat elmenteni? Nem enged nevet beírni hozzá... -
#14913 Igen, jo mindegyikhez. De a pocizio (foleg a magassag) valszeg nem lesz jo.
Es persze az onboard kamerak sem biztos hogy azonosak (T-cam, szarnyak, oldaldoboz stb), de az ugy is csak a visszajatszashoz kell, az nem erdekes. -
#14912 A kamera file az jo egyik auto a masikehoz ? Csak siman atmasolom a masik konytaraba es mukodik ? (Nyilvan finomitanikell.....) -
GPx8 #14911 Még egy kérdés. Az instant replay hosszát meg lehetne valahol növelni? -
GPx8 #14910 Kösz, megnézem. -
#14909 Jaja, sok minden olyan konnyure van allitva, hogy olyan mintha ott sem lenne....Pedig ki lehet nyirni motort, gumit, feket ,valtot....Csak most ugy vannak beallitva, hogy fel ora direkt gyilkolas kell hozza, hogy tonkremenjen valami. :) Pedig a valti pl jopofa, wltunnek sebbessegek, beragad, se le se.fol, meg az ffb is jelzi, rezeg, rangat az auto mert akad a valto :))))) -
#14908 Az Actionmap konyvtarban nezd meg a kormanyod XML beallitasat, talan/valszeg at lehet irni. Esetleg a Quick Menu vagy Csak a menu resz lesz az. -
#14907 Keszits makrokat ra..... -
#14906 Raadasul, a celkozonsegnek minek?:) A sok ABS/TC mellett csak disznek van:D A padlogaz/padlofek uzemmod mellett ez teljesen felesleges.
Ez is olyan dolog, amitol jobb lehetne a program a komolyabb felhasznaloknak, de igy egyelore csak benne van. -
GPx8 #14905 Azt vágom, de akkor is gyorsan kéne tudni állítgatni. -
#14904 Nagyreszt az eladhatosag miatt kerult be. Nem lenne olyan rossz, ha lehetne normalisan kezelni az autokat (valtas, pedalozas). Kicsit megpiszkalva, gyengebb autokkal (kompenzalva a kezeles miatti lassulas), hatulrol indulva, elszorakoznek vele.
De pillangozva/ketpedalozva sajnos eleg gagyik:/ -
#14903 Hat itt nem sok ertelme lenne, mert nem lehet fokozatosan allitani, csak elore kozepre meg hatra....Amugy real is igy van, elore bealitott elosztasok kozott tologatjak..... -
#14902 Nekem ez a historic cucc kicsit ossuecsapott, gyorsan bedobalt cuccnak tunik , a 2013-hoz kepest egy nagy nulla......Talan kesobb javitgatjak, okositjak kicsit, mert jelenelg olyan mintha nem is egy jatek lenne.... -
GPx8 #14901 Kösz. Azért az elég béna. Rá kéne tenni valahogy a forgó kapcsolóra (DFGT). -
#14900 Itt van ket pack konyvtar: d:/Steam/SteamApps/common/f12013/download/ -
#14899 Ja, akkor csak a konyvtarelerest nem szereti a backslash miatt:D -
#14898 Nem tom én is nézem, hogy jelzi hogy van új hsz, de aztán sehol semmi :))) -
#14897 Mi a retek van, nem jelennek meg az uzeneteim, mar 8-szor elkuldtem mindig mashogy>!:) -
#14894 2013 -as modban alapból a négy irány gombon jön elő a navigátor ahol tudsz lépkedni ...
-
#14890 És az a könyvtár hol van ? :))) -
#14889 Meg elesben nem hasznaltam, de alapbol valamelyik valto konzol (G24) gombra jott elo a fekero elosztas (szabalyzo, valaszto?!) resz. -
#14888 Igen, azok, de azokban csak az alap Classic csomag van ('70–'80):
- C01 - Ferrari 312T2
- C02 - Williams FW07B
- C12 - Williams FW12
- C13 - Lotus 100T
- C14 - Ferrari F1 87/88C
- C15 - Lotus 98T
A 90-esek a DLC csomagban (.nfs :D) vannak. -
GPx8 #14887 A fékerőt nem lehet menet közben állítani? -
#14886 Jah a C betűsek azok, elvileg nálam az Ego Cam editor beolvassa , kezeli . -
#14885 Mi a könyvtár neve egy ilyen régi autónak ?
A "C" betűsek azok ? -
#14884 Nem tartom valoszinunek, de nagyon jo lenne egy hpatter/kuplung patch a regi autokhoz:) Bar mukodesuk alapjan nem az a kategoria, de sokat dobna a dolgon.
De van egy nagyobb ervagas is: a DLC-ben levo dolgokhoz, foleg a regi autok, nem lehet hozzaferni, igy a kamerat sem lehet modositani. Anelkul meg eleg szar:/
Letezett ehhez realtime camera modosito (pozicio+fov)? Bar a dinamika is gazos... -
#14883 De amúgy én mindenféle szándékos anomáliát, furcsaságot el tudok képzelni, amit aztán napi rendszerességgel patch-elnek :))))