Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
amúgy, fejlõdök keményen, viszont a rajttól rengeteg függ..fõleg itt Kínában, mindenki egy helyen, én meg elsõ szektorban jóval gyorsabb vagyok.
Viszont, 12-3 kör után jól belerázódtam, sztem holnap visszatöltöm az idõmérõt és bejutok a Q3ba. 😄
I met God. She's black
Az általad készített kam. nézetnél ,hogy tudod a KERSt és a DRS-t használni ,ha nem látod ???
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
ez mi lenne? patch?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
I met God. She's black
U.i: azt hittem ezt kiszedték mert túl könnyû volt top csapathoz kerülni...
Bocsi, h nem olvastam vissza a kérdéseket, de melóba vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy az automentést melyik patchbe javították ki, illetve ha nem eredeti a játék akkor honnan tudom letölteni?
Köszi
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Akkor elküldöm így,
http://www.youtube.com/watch?v=fnlrIz33XYI&feature=plcp
Japán pályán mentem profi szinten, amit utálok az elsõ kanyargós rész miatt. 6. helyre kvalifikáltam magam, kersel elsõ helyre ugrottam és védekeztem az elsõ kerékcserékig, amíg minden rendben ment. Viszont a kerékcsere után 40 másodpercet vertem az addig második Hamiltonra 2 kör alatt, még Button tartotta magát a legjobban 20 másodpercel. Nem hiszem hogy a keményebbik keveréken ennyire nem tudnak versenyezni, ha hideg. Innentõl el is ment a verseny érzés. Mellesleg 12 autó fejezte be a versenyt, a többiek DNFet kaptam ami nem tudom hogy konkrétan milyen kiesést takar, mert nem írja
Vagy az lenne az engine speech limiter? Mert azt néztem a korábbi játékokban nem így volt feltüntetve...
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Ami külön bosszant a 2010-es játékban benne volt a box utca limiter, azt minek kellett kivenni ebbõl?😮 Nem volt mind1 miképp mentél be a boxba, és milyen sebességgel mivel fel lehetett lökni a nyalókás embert. Szerintem az tök jó volt a fehér vonalas baromság helyett azokat kéne visszahozni😮
lac coo: Ez téged minõsít.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lehet csak akkor büntet, ha teljesen átmegyek rajta? Nem éppen valósághû...
Aki részt szeretne venni online bajnokságban az az katt ide az A-liga az megtelt B-ben még jöhetnek emberek!! gyertek minél többen!!
Sziasztok!!
Most nincs idom turkalni, de egyszer biztos meglesz😉
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
I met God. She's black
Részemrõl, lezártam, elmondtam amit akartam.. aki ovis szinten játszik az ezentúl ne ossza az észt milyen lenne egy jó F1 játék ...Fõleg mert nagyobb kárt csinál mint hasznot !!!! És ezt komolyan mondom nektek !!!!
Semmi bajom azzal, ha full segítségekkel játszik valaki, de azzal igen , hogy azért pontosan tudja mi a jó meg rossz benne ...