Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De piszkálgasd bátran, meglesz az ! 😊)<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De pl. az adatbazisban van ilyen resz is: TyreHandling.
Van aki korabban modolgatta a progit, tudja esetleg mi ez?! Atirogattam, de nem sok eredmenye van😄
Az ID es a Compound (a 4 valaszthato gumi) egyertelmu. De a tobbi mi? A DIFF kulonbseget vagy differencialmut jelent?😊
Atirtam a real_diff_max_torque reszt 4db 100-ra, mintha igy folyamatosan ki lehetne porgetni a kereket, de megsem all keresztbe😊
Vagy nem csinal semmit, nem mukodik es csak bekepzelem vagy mittudomenmi😄
Pl. ezen a heten Suzuka Event van az F1 2012 Racenet-en (termeszetesen😛), es az idok is eleg jok, pedig el lehet kepzelni, hogy a jatekban hogyan tolhatja az ember😊))
( hogy ennek mi köze codemasterhez...???)
én hibám, de mégis vagy 100 kört mentem a pályán, egyszer nem csúsztam meg ott, ráadásul ez a gumi(kemény) 5 körös volt 😄😄
de oké , én vagyok a világi béna hogy nem tudok hibátlanul végigmenni egy pályán 😄
I met God. She's black
Ha már szerkeszteni nem lehet floodolok...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
I met God. She's black
szerencsémre a fél mezõny mögöttem jött, + ha ez nem lenne elég akkor koba belém szállt és én kaptam büntit, tehát 16. hely.. istenem
I met God. She's black
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Vannak akik gamepad-del hatulrol tologatjak, de a legnehezebb fokozaton, mert azt hiszik az az igazi, de attol fuggetlenul elvarjak, hogy korbe tudjanak menni, es meg olyan helyzest erjenek el, mint az igaziban (vagy jobbat)😊
Teljes anomalia😛
Ha ugy all hozza az ember, hogy kinek es mire keszult (multi gamer/platform/kontroller), akkor jo ez, el lehet vele szorakozni.
Biztos vannak benne bosszanto hibak es hianyossagok, de szerencsere engem nem erint.
Nekem a kormany beallitas es kezeles jo (leszamitva a gyangecske FFB-t), karriert nem fogok jatszani, flashback es hasonlo dolgok nem erdekelnek, es az sem hogy milyen autoval hol vegzek a futamon, csak verseny legyen, es ahhoz korites, hangulat meg ami kell😉
I met God. She's black
ps3-ra mikor jön ki patch az f1 2012 höz nem tudja valaki?
mer elvileg mikor indítom a játékot magátol el kellene kezedeni töltenie nem?
Ezzel a játékkal tényleg az a baj, hogy F1 . Itt egy kis hiba is sokszor 200 méter hátrányt jelent, az meg valóban nem lenne élvezet az átlag fizetõs vendégeknek .És az a szerencse is, hogy F1, hivatalos.... totál gagyit mégsem akarnak csinálni .
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Tulsagosan sok a viszonyitasi alap, amihez hasonlitgatniuk lehet: palyak, csapatok, pilotak, koridok stb. Es nagyon sokfele az elvaras a mukodessel (Mario Kart es afolott) es a kezelessel (billentyu es afolott) kapcsolatban.
Egyeb hasonlo kategorias autosjateknal nincs ennyi gond, ott altalaban elhiszik hogy jo😉 Millio auto, tobb tucat palya (sokszor fantasy), trillio tunning, ismeretlen koridok es teljesitmenyek, jol beallitott dinamikus catchup, es mindenki boldog, mert nyer😊 Es mindegy, hogy fenyceruzaval legyezett a levegoben vagy felmillios kormanyt hasznalt cockpittel😉
Lenyegtelen hogyan es mennyit megy a joember, az egesz AI mezony erosseget a jatekoshoz lehet allitani.
Ha gondolod majd kifejtem az én elgondolásomat ezzel kapcsolatban, de csak holnap 😊
Attól miért official, hogy aki életében nem vezetett autót is azonos idõt megy a sztárokkal ? 😊Az minden , csak nem valóság, hogy vízen egyesben padlóra rakom a kanyar közepén 😊))
illetve menjen, vannak segítségek , nincs vele bajom, én sem full nehézségen kezdtem annak idején GP3-ban, de aki szeretné kikapcsolhatná.
Amúgy annyira bízom magamban, hogy ugyanezt az idõt futnám ha nem lenne TC mint most. Megoldanám a cpu helyett 😊))
Nem lenne ilyen bosszantó a dolog, ha tényleg egy gagyi fizika lenne alatta, de érezhetõen van ott azért cucc, ha megcsúszik, elpörög, megdob a kerékvetõ, teljesen jó érzés . emiatt viszont idegesít, hogy rám erõszakolnak valami segítséget. Nem hc szim, de élvezhetõ, real, kezelhetõ lenne anélkül is !
Amire az utolsó bekezdésben célzol, feltehetõen az a TC teljes kikapcsolhatóságának hiánya. Hát igen, én is örülnék neki, de feltehetõen ebben az esetben az AI nem biztos, hogy versenypartner tudna lenni, valamint a köridõk nagy mértékben eltérnének a valóságtól, így a pl. a +10 sec-es köridõk, nem a valóságot tükröznék, így akkor, hogyan lehetne a játék official?
Ahogy korábban szó volt róla, csodálni való, hogy még nem butították a végtelenségig le, maradt benne élvezhetõ dolog .... Igaz kevés. Bár ez a kevés is megemészthetetlen a felhasználok javának ...
amit én bánok, hogy a legnehezebb modot nem hagyták meg azoknak akik vezetni akarnak. senki nem vár külön fejlesztés ennek a kevéske játékosnak, de a segítségeket igazán kivehetnék belõle ! 😞
De millió példát tudnék mondani, kedvencem a belinkelt Alonso videó, hogy milyen szar a játék mert a játékos állandóan lecsúszik az ívrõl, és a videón jól látszik, hogy egy F1-es autó nem csinál ilyent....az már más kérdés, hogy Alonso 50 ezer kanyart megcsinál hiba nélkül a kolléga meg egyet sem, kb lövése sincs róla hogyan kell fékezni ...
Ez a baj .
Hogy mindenki olyan idõt vár el magától mint az igazi pilóták, az meg külön vicc, ismerve a játékosok többségének kvalitását ! 😊)....
Van benne hiba , de nagy zavaró bugot én nem láttam.
Talán egyszer lesz EGO2 motor is 😊)))
Ez olyan jol sikerult, hogy „visszacsinaltak”😊))))))
Amugy ez a program a legnagyobb uzlet: igazabol eves-elofizetos, mert evente megjelenik „ugyanaz”, raadasul mindig beta, mert naponta patch-elik, ugy mint a CARS-t;DDD
( Elvileg a flashback miatti motor elfüstölést is fixálják ...)
Az arra jó, hogy 1,5 óra verseny után, végig hajtva , odafigyelve hozok 5-10 helyet. Ha jól megy minden, közepére jó vagyok, és teljesen jó érzés 40 percen át üldözni valakit mire lenyomom...ha lenyomom 😊)))
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...