21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#15047 Persze! Dobj egy mail címet, priviben, köszi. -
#15046 "sokak által emlegetett gumikopás"
pontosabban sokak által emlegetett túlzott gumikopást -
#15045 Igen, én a fűre is gondoltam! :) Elsősorban annak a tapadását szeretném csökkenteni, mert 4 kerékkel ráfutva arra, sem érzek sokkal kevesebb tapadást mint aszfalton! :( Szóval nem lenne rossz, ha lenne kockázata annak, hogy ha kimegy az ember a pályáról! Az, hogy az AI is csúszkálna, hát na, maradjon csak a pályán! :) Persze azok alapvetően is a fehér vonalon belül próbálnak autózni.
Pontosítom akkor a kérdésemet!
A surface_materials.xml több GRASS-t tartalmazó bejegyzést tartalmaz, ráadásul úgy hogy különböző tapadási paraméterekkel vannak paraméterezve. A kérdésem arra vonatkozott volna, hogy ezek közül melyeket kellene módosítani!?
Az alul kormányozottsággal kapcsolatban, nekem nincsenek ilyen érzéseim! Az autó úgy kanyarodik ahogy én akarom, sőt néha úgy érzem még jobban! :) Érdeke pl. az is, hogy a sokak által emlegetett gumikopást sem tapasztaltam még meg, igaz, hogy eddig leginkább max 25% hosszú próbafutamot futottam még csak. A HUD szerint teljesen barna volt az abroncsok állapota, de nem éreztem, hogy annyival rosszabbul tapadna! -
#15044 Az a fu.En probaltam , csak futolag, de nem.sok eredmennyel, az ai nem bir a csokkent tapadassal, lecsuszik az ivrol.De amugy is idenvalami maskepp van, mert az en autom is iszonyatosan toljaw az orrat...... -
#15043 Kibontottam a surface_materials.xml-t, de nem tudom, hogy pontosan mely GRASS grip paramétereit kellene módosítani! -
#15042 agresszív benzin fogyasztást választok, ritkán nyomom 3-mas állásba a motort -
kvanta #15041 Gumikopás nekem is feltűnt hogy akár pár kör alatt is ki lehet nyírni, nekem az üzemanyag fogyasztás a zavaróan nagy :) -
#15040 Amúgy valamiért nekem is kevés az fps a játékba. Érdekes hogy a full grafika és a low grafika között nincs nagy fps különbség. Szerintem a procim gyenge hozzá vagy nem szereti.(3 magos) Valamint néha olyat csinál hogy egy idő után elkezd nagyon akadni majd utána megint újra megy normálisan. Gondolom azért mert a proci nem tud elég gyorsan számolni :/ -
#15039 beszállhatok én is?:) -
#15038 Priviben dobj mail címet, vagy írj rám facen és átdobom a fixet. -
IXEMGabeo #15037 tolhatjuk, ha dobsz linket xD -
IXEMGabeo #15036 nekem is Thrus van, de pocsék vétel volt...minden alkalommal szétgyilkoltam a váltóját:D már vagy 4x vittem vissza amig garanciális volt, hogy cseréljék ki:DDD elromlik egy idő után én meg nem tudom nem agresszívan váltani -
#15035 Furcsa is lenne, ha az autók 20 forintos mikrofonja alapján készülne hang... :)))Hangban szerintem teljesen jó a játék, sőt, van honnan utolérni a többieknek :) -
#15034 Game? :D -
Fox44 #15033 Mindegy, az F1 2013 is ilyen.:) -
#15032 Using F1 2012 & F1 2013 Car Mod -
#15031 Albérletben dumáltunk :D -
Fox44 #15030 Miért, hol jártál?:D -
#15029 Bocs, most értem vissza.. -
Fox44 #15028 Hallatszik, hogy nem igazán találták el az eredeti hangot sajna.
-
paj01 #15027 Igen, bíztam benne hátha csak az alaplapi usb port a szar:) Kösz az ötleteket majd talán megnézetem vkivel. Most nem is izgat annyira, nincs nagyon időm meg nem valami forradalmi ez a 2013 h remegjek miatta:) -
kjhun #15026 LOL (Torrentre feltenni. ) -
#15025 a gumi kopás bug vagy én vezetek túl buzin? 2-3 kör alatt elszáll a rajtoló gumi, ennyire szar nem lehetek... -
kjhun #15024 9 nyelvű és 2GB-al nagyobb terjedelmű, mint a korábbi. Majd kiderül, kevessebb-e benne a bug.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
próféta = PROPHET
-
#15023 Igen lehet, Multi online, osztott kép, és Lan -
#15022 valaki nem tudja pc-n az új játékot lan-ba lehet játszani 2 gépen? -
kvanta #15021 Üdv mindenkinek.
Az idei F1 lett szerintem a legjobb az eddigiek közül, viszont van egy dolog ami nem nagyon tetszik érdeklődnék más is tapasztalja vagy csak én vagyok tehetségtelen :)
Szóval a problémám, hogy ha a legtöbb üzemanyagot is állítom be a futamra (50%-os versenyt viszek)akkor is már verseny felétől vagy egy pár körrel később már -1 körre való üzemanyagom marad ami nem a legjobb dolog és újdonság is számomra mert ezzel eddig soha nem találkoztam hogy normál, nem erőltetett versenytempóval is képes vagyok durván elhasználni a benzint. Ilyenkor persze marad a legszegényebb keverékre átállás 1-2 körre ami elég nagy hátrány valamint a Kers-re rá sem merek gondolni. Az tény, hogy az előny kiépítés vagy az előttem lévő elkapása miatt minden körben kihasználom az összes Kers töltést de ez nem okozhatná ezt nem?
A másik ami nekem inkább érdekesség az a gumikopás amit zseniálisan lemodelleztek az ide Pirellik szintjére de talán kicsit még az igazitól is jobban kopnak :) Mivel nem kormánnyal hanem gamepaddal játszok valamennyire tudom korrigálni a kigyorsításokat de azért az kemény, hogy kínai pályán 3 azaz három kör alatt totál kinyírtam a lágyabb gumit.
Ezzel annyira nincs is bajom mert legalább tényleg vigyázni kell a kanyarokkal. Igazi élvezet így nyerni, legalábbis nekem ez jó kihívás, nem lehet csak úgy beesni a kanyarokba, hanem ésszel jó féktávokkal és kigyorsításokkal kell operálni.
Tetszik, nem bántam meg a vásárlást, csak a benzinem ne folyna el :) -
#15020 Valaki multi virágboltival? -
#15019 jó kérdés :D -
#15018 Nálam csak olyan volt, hogy hosszú verseny végén az utolsó 3 körben jött meg az eső, végül úgy döntöttem, hogy hogy megyek interért, az AI maradt szárazon, röhögve körbeautóztam őket. -
#15017 és ez a próféta mit is tud? :D -
kjhun #15016 Kint a "proféta"-féle release. -
Screenracer #15015 A potméter mehetett tönkre benne vagy leszakadt az egyik érintkező vagy a csúszka kopott el benne. Ha előbbi, akkor egy kis forrasztás, ha az utóbbi akkor csere. Így látatlanba erre godolok. Azt próbáltad, hogy kihúzod az USB-ből és vissza? -
#15014 Még nem próbáltam esőben, de kíváncsi vagyok, hogy változott e a helyzet a tavalyihoz képest. Az időjárás változással az volt a gondom, hogy miután elkezdett esni az eső, egyszer csak egyik pillanatról másikra ment el a tapadásom, csúsztam ki féktávon a pályáról száraz pályás gumikkal, míg AZ AI-t láthatóan nem így érintette a dolog, ugyan úgy száraz pályás gumikon tudtak tovább menni. Ezekben a szituációkban 5-6 helyeket is el tudtam bukni amíg ki nem evickéltem a bokszba és le nem cseréltem a körülményeknek megfelelő abroncsokra a fent lévőket. -
paj01 #15013 Nah kiakartam próbálni ezt a classic cuccot erre behal a kormányom:)
Thrustmaster RGT-nek ismeri esetleg valaki a lelki világát? Megbolondulhatott benne valami szenzor mert nem követi le a kormány mozgást, meg kalibrálásnál össze vissza ugrál vagy ellentétes irányba mozog mint amibe fordítom. Nem is nagyon használtam, max leporosodhatott:D Érdemes ezeket a kormányokat szétkapni, tisztogatni vagy hozzányúlkálni? -
precise #15012 Végülis szórjuk tele a topicot semmit mondó képekkel meg videókkal mindenféle komment nélkül. Egyértelmű, hogy a youtube csatiját akarta reklámozni ami nem is volna nagy baj, mert szeretem őket ha jók. Azonban amit ő linkelt az egy 1 éves játék komment nélküli semmit nem mondó bemutatója ráadásul hátúlról tologatva billel mint egy 6 éves hülyegyerek.
Szóval ha a csatornámat akarom reklámozni akkor friss, értelmes vidiket lövök, az övében sajnos az elején lévő logó vagy mi az ami ér valamit... -
#15011 ez még mindig f1 game topik, ha vaaki megvette a 2011-et és csá, akkor hova menjen? -
#15010 Igen, és a hangja is kegyetlen. Az előző évtizedből meg ugyanez igaz a 88-as Williamsre... -
precise #15009 Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy ez csak valami poén amit nem értek? -
Devilstudio2013 #15008 bocsi rossz helyre ment :(