21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#14967 RBR-em nincs így nem használtam ahhoz, de nem nehéz. Googleplay-en megveszed, Sensadigit oldalán elolvasod hogyan állítsd be ( plugin egyszerűen bemásol, preference. ini-ben portokat beállít 9 és kész . -
#14966 Tudnál segíteni priviben , hogy ez pontosan , hogy is működik ? (RBR-hez kellene) -
#14965 Billentyűzetesek, ti hogy rajtoltok? közepes TC-t használok ( így is nehezen szokom még meg...), és ha alajáraton, ha full gázon, akárhogy indítják el a mezőnyt, ki pörög évekig a hátsó gumim, 4-5 ember elmegy mellettem mire egyáltalán sebességet elérek.. -
#14964 Indíts szezont valami jobb autóval... Ott azért legenden már küzdeni kell ....A scenario mod elég könnyűre sikerült, már amennyit én próbáltam . -
precise #14963 Arra ott lesz valamelyik rFactor2-es F1 mod, normálisabb AI val, Real Road, Rendes fizika stb... pont a hangulatos karrier mód miatt jó ez a game. Az összes többi összetevője átlagos. Na jó a hangok átlagon felüliek. -
#14962 -C :)) -
#14961 Németes vagy? :D -
#14960 Ha valakit érdekel esetleg, a tavalyi Daschmeter Pro, az RBR -hez és F1 2012-höz való, gond nélkül működik az idei játékkal is ....
-
#14959 Karrier meg ilyen vackok nem érdekelnek ...
Beállítok jó hosszú versenyt, utolsó helyről indulok, első kanyarokban nem előzök meg senkit, mert ott valóban beragadnak , egymást feltartják ( mint a legtöbb játékban ...), utána meg buli az egész .:)
A védekezésben meg betartom a szabályt, : egy irányváltoztatás ! :)
És ezért jó ha az ember lassú :))) -
#14958 nekemis ezért ment el a kedvem,1 körön lassabb vagyok az AI-nál ugyan,de futamon meg simán kivédekezek egy szar autóval is egy élpilótát. Erre vagy jön valami patch,vagy inkább megveszem,és játszom online...mondjuk ott meg a sok retardált csaló miatt menne el a kedvem -
precise #14957 Caterhammal nem oda kell koncentrálni hanem hogy megverd a csapattársad, meg a két marussiát. Már a 12. hely is csoda. Igazán csak azért lehetséges, mert szar az AI. Első kanyar előtt smán megelőz az ember 5-6-ot másodikban még 3-at. Utána meg mivel előzni nem tudnak csak tartod a helyed. Mindezt Legenden. 3 év alatt azért ez mehetne a Code"masters"-nek. -
#14956 ezt a csalo játékot. monakoba utolso kanyarba simán átmennek rajtam, ha elrontom a kanyart és lassabban probálom benvenni:S mintha boxba mennék be mert ott is simán átmennek rajtam -
#14955 Koncentralj a 11. helyre........akkor lesz kihivas. -
precise #14954 bocs nem gomb hanem MOD -
precise #14953 Van vlami értelems AI javító gomb?
Előzni egyszerűen nem tudnak. Caterhamal megyek. Rajtnál feljövök mondjuk 12.nek mögöttem jönnek mekik lotusok de volt már ferrari is (igaz massa) és nem tud megelőzni 10 kör alatt. Ja igen, Legend fokozat. Ez így fos mert nincs kihívás. -
#14952 köszi,akkor ezt benéztem :D -
GPx8 #14951 Ezek a gombok egyébként melyik gombok, mert a billentyűzetre nem reagál, banánom meg nincs... -
#14950 Mikor a palyat valasztod, felul a jobb sarokban tudod valtogatni a regi es az uj palyacsomagokat......Hogy melyik gomb ,azt ott mutatja mellette... -
IXEMGabeo #14949 Ambrus:DDD megint alkottál -
IXEMGabeo #14948 jól nyomod...elég kemény ellenfél lennél pláne, hogy én assist offal nagyon szenvedek esőben:D -
#14947 akkor rossz helyen keresem lehet,mert classic módban csak 4 pályát ad be ezekhez a gépekhez... -
#14946 Lauda Ferrariját próbáltátok már? Én még nem láttam a Hunt/Lauda filmet, aki látta, talált némi hasonlóságot? Én Brands Hatch-ben próbáltam ki, 3 másodperccel mentem lassabbat, mint a Williams FW12-vel. -
#14945 A classic autókat eleve lehet minden pályán használni, nincs semmi külön teendőd. -
Timbu #14944 Szerintem itt keresgélj: F1 Race Stars. -
#14943 2015 -ben meg térugrás, időutazás lesz ! :))) -
#14942 Ezen beszartam :) -
#14941 ez nem need for speed topik -
#14940 Ki ne találj már ilyen marhaságokat... -
breslauer #14939 az igaz, hogy már a 2014-es verzióba benne lesz a Bullet Time, azaz az időlassítás?
Pl ennek segítségével lehetne előzni, ilyenkor belassul a játék, és amíg az ellenfél védi az ívet, te elé vágsz ezzel a módszerrel, pl féktávon hasznos lenne rajtnál, vagy ha rosszul veszel egy kanyart, csak benyomod és elfordul az autó, GTA V-ben volt erre példa.
Szerintem növelné az eladásokat, érdemes lenne beletenniük a srácoknak -
#14938 sziasztok,lenne egy olyan kérdésem,-bár már biztos volt róla szó- ,hogy a classic autókat hogy tudnám az összes pályán kipróbálni? -
Screenracer #14937 http://www.racedepartment.com/forum/threads/electronic-flags.75158/ :) -
#14936 Csak én látom úgy, hogy a pálya széli zászlójelző ledtáblák nem működnek ?
(biztos van valami becsületes neve , de a tököm se tudja ..:)) -
HJ #14935 Egy kis buherálással azok is :) -
#14934 Nem vettem észre ezeken kívül semmi mást. -
#14933 Váltott már valaki WAREZ-ról eredetire, és tapasztalt valami eltérést? Csak kíváncsi vagyok, hogy számíthatok e valami változásra, név megadásán és az autó beállításának elmentésén felül! -
#14932 na ezt szépen leírtam :))) kimaradt, hogy az AI -
#14931 hát ezt az esőt valahogy most sem találták el, esőbe olyan köröket mennek kínába időmérőn mint én szárazon -
#14930 Oké, akkor nem nálam van a hiba. -
A vízcseppeket is piszkáltad ? -
#14928 Csak a warezosok nem.