Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Most ezért nem fogom az update-t feltenni, hogy aztán az FPS-em leessen
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Indítani kell egy multiplayer split screen futamot, amikor már a pályán vagytok ESC - options, valamit állítsatok mind a két játékos vezérlõjén majd mikor kiléptek az options-bõl már írja is az autosavet. Vissza karrierbe és már ott is menteni fog elvileg.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
A My F1-ben elmentettem a a verseny után a karrierben,de amikor visszaléptem mintha nem is mentettem volna:/
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
•Fixed an issue with frame rates that was introduced in patch #2
•Fixed an issue where using a flashback could result in an engine blowout effect. This would also result in the player doing an unnecessary pit stop if they were trying to serve a drive through penalty.
•Fixed the achievement “The Equipment May Be The Same” to unlock in Career as per the description
•Reduced the amount of starting fuel that the user is given for races Austin as it was previously too high
•Fixed some issues in Co-op Qualifying when only one user progresses to the next session
•Fixed a number of camera and graphical issues
•Fixed several issues which would display the incorrect number of players in a lobby or a race
Torres meg akinek gondja volt, hogy oldotta meg a mentési kérdést?...beválik-e, ha a kormányt az idõ alatt az ember kihúzza?
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Felolem lehetnenek egyszinuek is, cockpitbol nem latom, visszajatszast meg nem nezek😄
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Itt van ket video a tuti pilotanezetrol😉 Az elso az „ismert” Forma1-es, de trukkso felszem kameraval, a masik mar igazi, nem regiben megjelent full HD szemuveg (tobbfele design-nal, sotetitessel, meg ami kell)😊
Fû csúszását is lejjebb vettem (alig volt kisebb mint a beton WTF ? ), így az is buli, ha egy kicsit leszaladok féktávon valami miatt, hát van ám balettozás 😊))
A KERS-t erzesre szoktam. ~7 masodperc van benne, az 2-4 gyorsitasra eleg, ritmuserzek alapjan azt idore es/vagy sebessegfokozatra lehet erezni.
Koreában esõben intermediate gumikkal 12. lettem, 1 másodpercre voltam az elsõtõl, nem is volt rossz, végre ott végeztem ahol valójában végeznem kellett. Száraz pályán viszont 3 kör alatt az 1. helyre kerültem 1:45ös idõkkel, szuperlágyon meg 1:42:300al, miközben Hamilton futotta a 2. leggyorsabb idõt 1:45:800al.
Esõben jól mentek, szárazon meg borzalmasan lassan
Újat is megosztod velünk ?
Amugy azota megjobb kamerak vannak, feljebb dontottem kicsit, hogy ne a kormanyt bamulja a pilota😉
Ma este fogom a Spa-i hétvégét megcsinálni egyébként nem a top 3 csapat valamelyikébe vágyom hanem a Lotusba egyenlõre. Romant akarom megjelölni ha engedi riválisként egyébként is elég sokkal vezetek elõtte.