Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
A mai patch a 3. számú.
ez Update 2? a lentebbi hsz-nél a 2-es szám egy sokkal régebbi hsz-t takar

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

dr Kotász
De az update miatt leesett fps-t már javította a mai update<#hehe>
hogy tudok ide egy ro++dt képet berakni? 😄
lentebb ugyanezt írtam. Szabi szerint állítólag jó. Most bezzeg sehol sincs😊

Most ezért nem fogom az update-t feltenni, hogy aztán az FPS-em leessen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Amikor végeztek egy futammal és nem írja bal fent, hogy autosave, semmiképp ne lépjetek ki a játékból.

Indítani kell egy multiplayer split screen futamot, amikor már a pályán vagytok ESC - options, valamit állítsatok mind a két játékos vezérlõjén majd mikor kiléptek az options-bõl már írja is az autosavet. Vissza karrierbe és már ott is menteni fog elvileg.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Firerock
Ez a manuális mentés hogy mûködik?
A My F1-ben elmentettem a a verseny után a karrierben,de amikor visszaléptem mintha nem is mentettem volna:/

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ez a patch javította a villogást?
dr Kotász
Kijött a patch.

•Fixed an issue with frame rates that was introduced in patch #2
•Fixed an issue where using a flashback could result in an engine blowout effect. This would also result in the player doing an unnecessary pit stop if they were trying to serve a drive through penalty.
•Fixed the achievement “The Equipment May Be The Same” to unlock in Career as per the description
•Reduced the amount of starting fuel that the user is given for races Austin as it was previously too high
•Fixed some issues in Co-op Qualifying when only one user progresses to the next session
•Fixed a number of camera and graphical issues
•Fixed several issues which would display the incorrect number of players in a lobby or a race
hát kedves szabi98 hiába mentettem manuálisan ki se írta h save ugyanakkor fasza mert 5. lettem Bahreinben esõben és 7. Barcelonában kurva jó h megint visszadobott Bahreinre:S:S

Torres meg akinek gondja volt, hogy oldotta meg a mentési kérdést?...beválik-e, ha a kormányt az idõ alatt az ember kihúzza?

Talán monza elõtt, de már pár futammal elõbb kaptam mailt, hogy majd kell választanom.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Hát visszajátszásban sem 5 centirõl nézik az autót . 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JUVEfun
Megköszönném ! Priviben küldök mail címet.

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Alexease
Fingomsincs😊 Ha maguk elott tologatjak az autot egy full HD monitoron, akkor sincs tobb 500px szelesnel az auto, igy kiteritve boven jo a 2048px textura 😉 De visszajatszasnal biztos jo😊)

Felolem lehetnenek egyszinuek is, cockpitbol nem latom, visszajatszast meg nem nezek😄
lac coo
8192 X 8192 pixeles textura minek kell egy autóra ???? 😄DD LOL .

lac coo

palinho96
linkelnél? NEm találom.. :/

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

lac coo
Erre sok a panasz, talán egyszer százalékban állítható lesz, vagy jóval több szint közül lehet választani ..De tuti lesznek majd modok rá, elég szépen lehet állítgatni az AI-t, tavalyihoz volt editor is, bárki belõhette magának....

tobias88
Mondjuk átlagos beállítással mentem az idõmérõn, hogy versenyen is ütõképes legyek, akkor ezért volt. Viszont akkor megint a régi probléma áll fenn, kéne egy szint a pro és legend közé, már tavaly és tavaly elõtt is kellett volna
palinho96

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

palinho96
Aki nem látott még SC-t a játékban.. Monacoban nálam példa volt rá!! 😄

lac coo
Törést RD-rõl szedtem, tapadásokat meg elküldöm ha kell .

lac coo
Én csak akkor láttam ilyent, ha esõs idõmérõ után volt száraz verseny, az AI ilyenkor esõs beállításokkal megy, én viszont tudtam trükközni hogy szárazzal menjek 8 mindig utolsó helyrõl indulok, nem igen szoktam idõmérõzni és ilyenkor engedi a setupot verseny elõtt ...)

JUVEfun
Ezeket hol lehet állítgatni ???

lac coo
Persze tudom ,azért nem érdemes mindenben realt koppintani, a látómezõ az egy dolog, de ugye a távlati rövidülés is számít.. minél nagyobb játékba a látószög, annál messzebb van minden. Muszáj kompromisszumot kötni.. de persze tudod te ezt, nem neked mondom 😊

JUVEfun
<#eljen> köszönöm <#worship> <#worship> <#worship>

Alexease
Lehetetlen egy ilyen sik, keskeny latoszogu kepen/videon megjeleniteni az emberi szuperjo panorama kepet😉 Kompromisszum😉
Alexease
A Formula Mazda-soknal a 10–20 masodperc eleg jo, foleg a feje tetejen allo auto😊
lac coo
Csak ez irgalmatlan nagy látószög .... ez nem real... Illetve ilyennek kell lennie játékban is , mert minimum ennyit látni kell azért 😊

Alexease
Amugy meg egy kicsit lejebb kellene tenni a kamerakat es feljebb donteni, de nincs idom kiserletezni. Bar csak a Lotus-t hasznalom, azt lehet kitutizom.

Itt van ket video a tuti pilotanezetrol😉 Az elso az „ismert” Forma1-es, de trukkso felszem kameraval, a masik mar igazi, nem regiben megjelent full HD szemuveg (tobbfele design-nal, sotetitessel, meg ami kell)😊

lac coo
Megemeltem a törést 300 %-ra, így már buli, kis koccanáskor is sérül a szárny, nagyobbnál le is törik, picit nagyobb csóknál már defekt, ha meg falnak megyek le is ugrik a kerék... észen kell lenni, így élvezetes a sûrûjében 😊)) És nagyobb sebességnél a hungarocell tábla is üt akkorát, hogy letörik ez az ...
Fû csúszását is lejjebb vettem (alig volt kisebb mint a beton WTF ? ), így az is buli, ha egy kicsit leszaladok féktávon valami miatt, hát van ám balettozás 😊))

tobias88
általában én is így szoktam, kivéve Spa-ban, ott a célegyenes utáni jobbkanyar után szoktam elnyomni az egészet, így az elõttem lévõt meg tudom elõzni a domb elõtt és utána még a drs-t is használhatom, hiszen az érzékelõ még elõtte van <#vigyor5>
Alexease
Nem nezegettem, nem keresgeltem😉 Minnel kevesebb kijelzes van a kepernyon, annal tutibb, ugyis az utat nezem😉

A KERS-t erzesre szoktam. ~7 masodperc van benne, az 2-4 gyorsitasra eleg, ritmuserzek alapjan azt idore es/vagy sebessegfokozatra lehet erezni.
ezek a szuper gondolatok csak koncentrálsz és szarsz egy sárga jelû gumit az agyad segítségévelDDDD

Nohab
Tesztelnem kellett szuper lágy gumival Montreálban. Lement az öt kör és a célvonal után lecserélõdött menet közben lágy gumira. Nem gyenge 😄
tobias88
Egyszerûen nem értem, hogy lehet ilyen rosszul megcsinálni a gépi pilótákat.

Koreában esõben intermediate gumikkal 12. lettem, 1 másodpercre voltam az elsõtõl, nem is volt rossz, végre ott végeztem ahol valójában végeznem kellett. Száraz pályán viszont 3 kör alatt az 1. helyre kerültem 1:45ös idõkkel, szuperlágyon meg 1:42:300al, miközben Hamilton futotta a 2. leggyorsabb idõt 1:45:800al.

Esõben jól mentek, szárazon meg borzalmasan lassan
lac coo
400-as értéktõl számol vissza a kormány jobb kijelzõjén .Ha 0-ra ér nincs több ... Én úgy szoktam , hogy amikor használom rápillantok mielõtt elengedem mennyi maradt. De általában megszokott, kipróbált helyeken használom pályánként . Így reális, igazából sincs egy matrica a levegõben 😄DD

Tormiee17
huh...sikerült megszerezni az elsõ rajtkockát idõmérõn Szingapúrban...nehéz futam lesz

JUVEfun
Amúgy a kérdésem lényege az lett volna , hogy nem lehet -e valahogy ki tenni az eredeti kam. állásnál láthatót. ( mint pl. rfactorban a tv.style)

JUVEfun
...igazad van , de a KERS-nél nem árt tudni , hogy van -e vagy nincs még feltöltve stb.

Újat is megosztod velünk ?

Alexease
Nem ertem az osszefuggest?😊 Azokat nem latni kell hanem hasznalni;D
Amugy azota megjobb kamerak vannak, feljebb dontottem kicsit, hogy ne a kormanyt bamulja a pilota😉
Az király!
Ma este fogom a Spa-i hétvégét megcsinálni egyébként nem a top 3 csapat valamelyikébe vágyom hanem a Lotusba egyenlõre. Romant akarom megjelölni ha engedi riválisként egyébként is elég sokkal vezetek elõtte.
Tudom😊 Vertem is az asztalt mikor Marussiával kezdtem...😄 3.-ik verseny után azt mondtam inkább kezdek másik csapattal😄
ahha😊 Sokat számít ám a Caterhamban van KERS, a Marussiában nincs...vagy 5-8 tized annak a használata...

Caterhamel tolom+gamepad Logitech G vmi elég régi. Most toltam le Spa-t 2. lettem, Hamilton volt az élen mögötte Webber, de Hamilton vmiért lelassult...nemtom miért azt 2. lettem😊
thx remélem jó lesz

szabii98
akkor manuális mentés 😊

I met God. She's black

nem fogom leszedni a patchet h aztán FPS esésem legyen. Így is örülök h az MP fix megjavította a játékom és egyáltalán nem szaggat még karrierben sem. Elõtte nem bírtam 800x600 se játszani.

szabii98
patch 2.
vagy automata off és kézzel mentesz.

I met God. She's black