Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végülis elfogadtam a Force India ajánlatát, érdekes, hogy más hangja van mint a Caterham-nek.

Mondjuk erõsen gondolkodom, hogy visszaállítom Legends-rõl egyel a nehézséget, mert így DiResta elpicsáz az idõmérõn ami nem jó nekem.

Lehet maradnom kellet volna Heiki melett, azt legendsen is gyaláztam.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

szabii98
mondjuk igaz
a setuppolás nem az erõsségem, viszont minden versenyre setuppolni..majd meglássuk 😄

a 'nagymenõk' racedepartmenten 1:39 alá mennek bármivel, egyik srác mekivel 1:34:243

I met God. She's black

ha belövöd a kocsit lehetséges. Bahreinben lehetõségem volt arra h nyerjek, idõmérõn a motor felrobbant mikor pole-ért mentem 10. lettem. Futamon pedig esõ volt, ami nekem nem ízlett utsó elõtti körig 6. helyen haladtam, de 10. lettem sajnos...száraz futamon ebbõl akár gyõzelem is lehetett volna

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
Marussiával, úristen 😄
na mindj Q2, lágy gumi fel, benzin mix3 és meglátjuk.
1:37et az életbe nem megyek..

I met God. She's black

1:37-38 kb. Marussiával 1:40-et bírtam kipréselni asszem, de nem 100%

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
valaki aki emlékszik, mennyit megy professionalon az ai malajziában?

I met God. She's black

szabii98
na m1, legalább lesz kihívás. most intermediet szinten vagyok , remélem nem nyerek idõmérõt...félõ, hogy a prof itt is olyan mint a tavalyiban, hogy 3mp-t kapok ha mclarenben hiba nélkül végig megyek

I met God. She's black

valóságban is meggyûlt a baja sokaknak vele

Uborkázd le és akkor megnyugodsz majd😄😄😄

Keress erre:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

F1_2012_Update_1-FLTDOX
szabii98
malajzia, világ rengetõ körön vagyok, az indiai c*gány meg pont az íven akar lehúzódni... neki megyek(tök véletlen), 0 flashback és 10 helyes rajt bünti NEKEM .....

I met God. She's black

Hello!

Nekem kormánybeállítással akadtak problémáim.
Logitech DFGT kormányom van, 320°-ba van beállítva. A játékban az a problémám hogy iszonyatosan érzékeny, éppen hogy megmozdítom bármely irányban akkor nagyon sokat kormányoz. Ha teszek 1-2% holtjátékot akkor is ugyan ez természetesen csak pár fokkal arrébb kezdõdik ez az érzékenység.

Valaki aki ért hozzá elmagyarázná hogy hol és milyen csúszkát hova? 😊 Köszönöm!
vki belinkelné nekem azt a 2 peccset?😊 lehet már ottvan vhol, csak nem szeretném végigolvasni azt a párezer kommentet 😄 köszi
Az egyik legjobb változás a 2011-hez képest, hogy végre kidobták a GFWL-t. Régen hetekig tartott a ms-nak, hogy engedélyezze a patch-et. Meg a multival is voltak gondok.

Köszi
gallardo
steamen keresztül automatikusan leszadi.

és hogy tudom leszedni a patcheket?
Eredeti játék automatikusan telepiti a patcheket vagy lekell tölteni?
Köszönöm szépen.
dr Kotász
2. patch megoldotta.
Részben igen. Az ismert módszert alkalmazva nekem azóta is automatikusan ment, de mihelyst látom, hogy nem ment (ilyen azóta nem volt) ráküldöm manuális mentéssel.
Automata mentés megoldodott már?
palinho96
nem is szabad. súlyos pénzbírság a jutalom 😉

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

szabii98
attól függ
ugye, ezek idõre mennek általában. én is így jártam a tavalyiban, Hamiltont orrba-szájba megvertem, de nem kaptam a McLarentõl semmit, A Sauber volt a legjobb, az meg lejárt Indiában... 😄

I met God. She's black

samsung123
nekem lesz a hétvégén, csak ittasan most nem ülök a volán mögé<#circling>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Gabor77
Ha van kedve valakinek játszani Tungle-el...az írjon 😉 😄

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Hungaroring elõtt kaptam contract offert a force indiától. Érdemes elfogadni, vagy várni kell jobbra?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

nem úgy megy az, h itt repkednek a 4000 Ft-ok...mind1 majd legközelebb akkor

V43 1105
Veszel te is egyet oszt két eredetivel küggyük neki 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

szabii98
tavaly óta is rengeteget fejlesztettek amúgy, nem nagyon emlékszem arra hogy tavaly lehetett-e piszkálni a motorfogyasztást meg az ilyeneket, elvileg a benzin sem fogyott, de maga a keverék opció már bent volt a játékban, csak inaktív volt

I met God. She's black

ugyanazt és még többet évrõl évre😊 Ötletek széles skálája van. FIFA sorozat is évek óta sikeres azt egy csomóba egymás után semmi újítást nem vittek, de legalább nem szedték ki azokat a dolgokat, amik elõtte lévõ évben új dolgok voltak.

Ha neked lesz egy
CD key
akkor lehetséges az online és úgy h felveszel vagy, hogy megy ez?

Alexease
Ezt jovore is el kell adniuk, abba akkor mit tesznek, ha ebben minden benne lenne?!😊
elég a steamen dumálni azon is van hang. 😊

V43 1105
Nekem is FLT-t van, ha minden igaz hamarosan lesz F1 2012 CD key potom 4ropiért, jelenleg is folyamatban van a beszerzése, ha gondolod hajlandó vagyok beruházni rá

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Multiban kivették azt a lehetõséget, hogy több pályát is választhasson az ember ezáltal tudna indítani bajnokságot:S Amellett h belevittek 1-2 újítást elég sok mindent elvettek a játéktól.

coopolni sajnos nem tudunk, de LAN-on tolhatjuk

FLT-s verzióm van

V43 1105
Vasárnap este egy Mercedes AMG kettõssel, vagy valami egy csapat ilyesmi, közbe team speak, skype a csapatjátékért?!😛

Tunngle-on a 2-es szobában leszek

nem jön valaki meccselni egyet? Unom h a sok billes és kontrolleres bénával keell harcolnom, akik vagy kilöknek vagy lemaradnak

szabii98
majd legközelebb meglátjuk, hogyan osztom be 😄

I met God. She's black

palinho96
látod-látod. nem végig rich kellett volna. szépen tartalékolni. kanyargós részeken lean, gyorsakon rich vagy Stand. (:
Fékerõ elosztásokon is játszadozni kell/kellene. 😄 Jó kis dolog 😉

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

szabii98
na. véget ért. matek 1-es, bizony nem kaptam 58 környi benyát, jól benéztem és utolsó két kört 90km/h sebességgel tettem meg <#idiota>
20. pozicíó. 1. lettem volna, de áthajtásost kaptam mert átléptem a fehér vonalat. +40 mp, mert Vettelt kicsit meglöktem 😄

I met God. She's black

szabii98
az is komoly hogy 25%os versenyre full benyát kapok...így gyakorlatilag végig rich és megnyerem. Holnap 1 fokozat plusz lesz, de szokás szerint ott szarrá vernek

I met God. She's black

szabii98
380 ezreden múlt hogy 1. leszek-e, az utolsó elõtti kanyar kigyorsítást elkapkodtam. viszont az vicc, hogy gond nélkül kigyorsítok maxon mindenhol

I met God. She's black

szabii98
na valahogy csak össze hoztam. hurrá 😛

I met God. She's black

X-box eredeti példány.

Gyorsan átmentem a spanyol nagydíjon majd monacon (elsõ kanyar totál kár)
Kiléptem majd vissza és kanada a következõ. Nektek ennél a résznél volt gond a mentéssel igaz???
szabii98
control panelben hol keressem a kormányt?😊 nem igazán találom :s

I met God. She's black

nem is csak neki, hanem akik odaigazoltak mérnökök azoknak a munkája majd pont jövõre érne be. Nem hiszem el azt, hogy jövõre, amikor még 1-2 szabály változik (lekerül a kacsacsõr és a Dupla DRS be lesz tiltva, ami pont a Merci innovációja), hogy a Lotust, Red Bullt, Ferrarit, Saubert le tudják hagyni

Tormiee17
Azt tudom...de futamokon meg csak schumi alatt kotlott az az okádék Merci...lemerem fogadni jövõre meg jók lesznek és mindent MSC nek köszönhetnek majd 😄

arról ne is beszéljünk, mert felhúzom magam😞 Azzal vigasztalódom h a Mercivel szétnyerem magam Online, ha a rajtnál nem löknek ki véletlenül...😄 Mondjuk kevés jó ellenfél van ott:/

Rosbergnek idén 2 váltóhibája volt, amibõl 5 helyes rajtbüntit kapott ennyi gondja volt összvissz.