21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Krigare90 #15207 Hali. Lehet hogy hülye kérdés de alapból a DirectX 11-et használja a játék vagy a 9-et? vagy hol lehet ezt beállítani? Csak mert a menüben nem... -
IXEMGabeo #15206 practicon azért mindig szarabbul megy az AI... -
bunddog #15205 Mennyit mentél amikor expert-en 4.5öt vertél rájuk? -
#15204 Én meg 12. helyről rajtolok carrierben, és a 3. körben a 20. helyért védekezek 1 caterham támadásától... -
kékherceg #15203 Hát az AI-ról csak annyit, hogy beléptem a GP módba, hogy megnézzem milyen szinten kezdjem el a karriert. Először az Expert szintet teszteltem. Mentem két kört a practicen Ausztráliában, és 4,5 mp-t vertem a társaságra. Átváltottam legend szintre, a Red Bullal mentem két kört, 1,3-at vertem a mezőnyre. Most elkezdtem Marussiaval a karrier módot, legend szinten, ezzel egyelőre kicsivel jobb vagyok, mint a papírforma, de ha jobb autóba kerülök, asszem végiggázolok a mezőnyön. Tavaly, mint ha ez nehezebb lett volna. -
bunddog #15202 Most professional-ra raktam hogy legyen valami esélyem ai ellen
setup valahol az oldal közepén "bouncycrap" féle beállítással toltam és 1:27:7xx körül volt a legjobbam Lotus-al karrier módban practice 3-mon. -
IXEMGabeo #15201 Time trialra gondolsz?
1:23:975 Sauber, de a setupban nem tudok segíteni nem rémlik:D -
#15200 Valahogy én is így vagyok vele. Milyen nehézséggel nyomjátok? Esetleg kérhetnék egy beállítást? Mondjuk Ausztrália, és egy időt tőletek. köszönöm
-
bunddog #15199 Nekem is a 2011 jött be eddig a legjobban, de valóban könnyű volt. Már sikerült ebben is jól belőni az irányítást, már csak az ilyen rd-re linkelt videokat nem tudom hova tenni, amiben a gyerek career-ben marussiával megy valami 1.25öt melbourne-ben időmérőn. Nem azért mert ügyesnek tartom magam, de ugyanúgy veszi a kanyarokat, ugyanabban a fokozatban, mégse tudom jobb autóval se megközelíteni azt az időt. -
Fox44 #15198 976 Ferrari 312T Grand Prix / Quick Race Enabled 1.1 -
IXEMGabeo #15197 mai napig az az egyetlen game, ami kezelhetetlen volt a kormányom számára..sztem meg az volt egy elcseszett program...érdekes egyikkel se volt problémám sosem irányításilag. -
#15196 Érdekes, amit írsz. A 2011 túl könnyű volt legenden, az igaz. A 2013 nehezebb. De az irányítás nálam most is teljesen jó... Kormányprobléma lesz az, nem szoftver. -
#15195 De mi a rossz benne ? :) -
nekem a 2011 es jött be eddíg nagyon, csak az meg nagyon könnyű volt legend fokozaton, de jó volt az irányítás. itt meg nagyon nehéz a legend, de rossz az irányítás
-
#15193 két dolog miatt nem javítják: kevesen játsszanak kormánnyal, abból a kevésből kevesen normáliskormánnyal, tehát billre gamepadra ez így jó ...
a sok sírással semmire nem mennek: az hogy szar az ai, szar az irányítás, szarul gyorsít ki olyan semmitmondó hozzászólások, hogy kb el sem olvassa senki .
amúgy meg mindegyiket toltam, minél normálisabb volt a vezetés, annál inkább szarozta mindenki ..... :))) én azon csodálkozom, hogy még ilyen is egyáltalán, ennek papíron sokkal gagyibbnak kellene lennie ...:)
-
#15192 Nekem mint írtam tetszik a game, de ezeket amit felsoroltál cockpit, az már idén nekem jó, tükrök, végre használható, nade az irányítás, thrustmaster f430 al nem valami jó például. FFb meg.... Ezeket miért nem tudják javítani? Gondolom a fórumukon 1000x volt már róla szó. Nem érdekük?. hm mindegy egyet lehet tenni, eddig az összes évadot megvettem, A tavalyi kivételével végig is nyomtam. Tavalyi szerintem játszhatatlan volt karrierben. Nem kell megvenni ezután. És nincs gond.
-
Fox44 #15191 Az ok, de szerintem az F1 2013-ban az AI tényleg hülye.:D -
Fox44 #15190 Igen, azért a gagyitól szerintem messze van.:) -
Fox44 #15189 Én mentem párszor élvezetes versenyeket, de igaz, hogy voltak ilyen helyzetek. Verseny után ott hagytam azokat a szervereket.
-
Fox44 #15188 Nekem ilyesmi kameranézet kellene a játékban.1:25-től
-
#15187 Az AI egyik programban sem lesz soha tokeletes. Minden programban scriptelt es/vagy droton huzott fajta, egyedul a VGP3-ban volt teljesen onallo, tanulo-fajta. Igy mindig lesznek anomaliak.
De itt az F1-nel azt is figyelembe kell venni, hogy ra van drotozva a valodi szezon a csapatokra, autokra, pilotakra (fejlesztesek, fejlodesek, hullamzo teljesitmeny, hiba/baleset arany, veletlenszeru esemenyek stb.).
Mar irtam korabban, tobb szaz kepernyos az XML kod a szezonra:D
Erdemes megnezni 1-1 valodi futamot, meg egy viszonylag esemenytelent is, pl. a mai Suzukat, hogy mennyi baleset, kieses, benazas es feltartas van.
Es ez csak az, amit a TV-n latunk, ki tudja mikor, hol, kit menyirre szorongatnak le a palyarol:) -
kékherceg #15186 Sziasztok
Hogy tudnám menedzselni az üzemanyagot? Külföldi fórumon azt olvastam, hogy a korábbi verziókban ki kellett kapcsolni a Parc Fermé-t, de ez nem vált be. Lehet, hogy újra kell nyomnom az YTD-t?
-
#15185 En nem vedem, de az indokolatlan es feluletes legagyizas sem tisztesseges:D
A lehetosegekhez kepest teljesen jo, annyi baja van, mint az osszes korabbi evben: kormanyzas, FFB, cockpitnezetek, tukrok:) -
#15184 Online nem érdekel ....Kipróbáltam párszor, élvezhetetlen....Rajt után kilométereket toltak a bolyba, csigalassúakat sem tudom előzni mert figyeli a tükröt és elém vág , minden létező helyen vágják a pályát mindenen átrongyolva stb ... -
Fox44 #15183 SP-ben lehet, de online-n....:D -
#15182 Nekem nincs bajom az AI-val....Neha koccan meg toketlenkedik, de atlagos szintet hozza.A lassuak szepen felreallnak, ha betartom a szabalyomat es csak egyszer valtok iranyt vedekezesnel meg elozgetnek szepen, es nyomas alatt tartanak. -
Fox44 #15181 Láttad volna, hogy online-n mit művelt a AI.:D Sokszor még az élő játékosokon is túltett!:D -
Fox44 #15180 Kösz, hogy megnézted!:) Azért lehet előkapom az Rfactor-hoz a GP 79 modot.:) -
bunddog #15179 Nyilván nem billel...Éppen azt írtam, hogy úgy is lassú ha nem pörög ki, csak nem olvastad el rendsen. -
#15178 S mivel játszol billentyűzet?:) a kigyorsítást te irányítod a pedálokkal... nem pörög az ki, ha nem tövig nyomod s a valóságban sem padlózzák le a kigyorsításokat. -
bunddog #15177 De ott volt a sauber a 6-7 helyen, a lényeg hogy az ai olyan mintha nem lenne megtankolva, nekem meg mintha nem is fogyna, nem megyek a végén jobb időt az elméletben könnyebb autóval új gumin mint a legelején, szóval tényleg jól megcsinálta a "Codies". Meg egy lassú kanyar után 2esben hagyva írtó gagyi a kigyorsítás, úgy persze hogy nem pörög ki, ha megnézel egy valódi onboard-ot a legfosabb autó 5x jobban gyorsul a valóságban. -
#15176 versenybaleset, van ilyen -
#15175 Sziasztok. Nekem személy szerint tetszik a játék, mivel bolondulok az F1 ért, de azért többet is ki lehetne hozni belőle. A gumikopás nem rossz, de akkor az AI tappancsai miért nem kopnak annyira(vagy sehogy) mint a játékosé? Nekem nem kell plusz kerékcsere egy futamon, de vigyázva is rendessen csontra kopik. Na meg az AI intelligenciáján is van még mit csiszolni. Nekem az az érzésem hogy ezt a játékot nem tudja a Codi jobban megcsinálni. Külső szép, az rendben hogy arkade, de attól nem kell egy játéknak holt butának lennie. Amíg náluk lesz a licensz addig sajnos csak ehhez hasonlót kapunk. Azért egy kis video(példa) az ai intelligenciájáról:
-
#15174 Jobb mindig lehet.......Sot meglepodnel piszkalgatva milyen jo versenyeket lehet menni HOSSZABB tavon :)
En leginkabb azert piszkalgatom, mert sokkal tobb van benne, mint amit gyarilag beallitottak...... -
IXEMGabeo #15173 ha ennyit piszkálgattok azt jelzi, hogy nektek se jó ez a játék...
holott elképesztő mennyire védtétek, de mostmár lassan mindenbe belenyúltok, hogy a saját szátok íze szerint alakítsátok a dolgokat:))) -
#15172 Az a baj , hogy meg lehetne csinalni ezt teljesen jora, az aerot csokkentve sokat javul nagyobb temponal, de akkor mar elmaszik a sebesseg, piszkalni kellene a motort is valahogy, az meg mar szinte vegelathatatlan munka...... -
#15171 Jah..
A Cat viszont jó, sokkal jobban "büntet" a hibák miatt, nem az a megy mindenhol mintha muszáj lenne . Igaz a jobb autók állva hagynak de hál istennek az nem érdekel hol végzek :))))
Csak ez hang idegel ki, ha sok fal, épület van a rajtnál, olyan viszhang van, hogy semmit nem hallok a sajátomból. Ok. hogy igazából is tudnak szólni, de én hang alapján váltok és így elég nehéz :)))) -
#15170 Akkor ne eroltesd:) Amugy nincs is sok ertelme, mert nem nagy szam sajnos a regi auto, foleg a kezeles miatt, es csak ket egyforma van belole, ugy sem lehetne normnalis versenyt tolni. -
#15169 Nem csak a mentés száll el ilyenkor, hanem az egész profil :)))) Mintha most telepítenéd fel ... -
#15168 Aki karriert megy a programmal, NE az utolso valodi futam alapjan (autok, pilotak, gumi, sebessegek, eredmenyek stb.) iteje meg a programot. A karrierben vegigmodelleztek a autok fejleszteseit, a gumivaltozasokat es a pilotak erosorendjet.