Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És fps-esésre is panaszkodnak.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
GaborIk néven találsz meg Tunngle-be. F1 2012 elsõ szobájába vagyok. Vegyél fel ismerõsnek.
cikázást, hamár büntetendõ bevezethették volna az egyszer irányváltást
xxddd
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
FLT verzió, Win7/64bit. Valaki találkozott ilyennel?
En megcsinaltam jonehany kamerat magamnak (csak amelyeket hasznalok), mar egyszer belinkeltem oket, de most itt a Lotus:
F12012_Lotus_Camera_lr2_01.zip
- a kamera file teszteleshez nem szukseges kilepkedni, beolvassa a palya betoltesenel, igy eleg az ALT-TAB
- 1 kamera file jo az osszes autohoz, max a poziciokat kell kicsit hozzaloni
- a cockpit a 888. sortol kezdodik (type="Head" ident="head-cam")
- a nezelodes a maxHeadLook
- en mar modositottam benne nehany dolgot (nagyobb FOV, kamera kozelebb, kisebb/mas dinamika, kevesebb nezelodes/doles stb. Mindent kommenteltem, odairtam az eredeti ertekeket is
- sokmindent lehet allitani, erdemes probalkozni: pilota fej dinamika (gyorsulas, fekezes kanyarodas, utkozes, szel; mozgas, forgas, csavarodas, razkodas) minden iranyba; dinamikus FOV/DOF/WIND parameterek
A DRS beep hangerején lehet valahogy módosítani úgy mint az F1 2011-ben. Olyan file a 2012-ben nem létezik mint amilyen a 2011-ben tartalmazza ezt a hangot, vagy ebben van egyáltalán hang hozzá társítva?
Érdekelne továbbá egy egészséges mértékû kanyarba betekintési fejmozgás beállítás.
Alex? 😊
Erre Q3-ba 1 másodpercet verek mindenkire mert nem jönnek be 1.30 alá akárhányszor is kezdem elölrõl.... 😞
Elvileg szerkeszthetok az AI file-ok, de bazinagy munka lenne, kivitelezhetetlen.
Talan a Catchup file-t erdemes piszkalni, az egyszeru.
Alacsonyabb nehezsegi szinten 40–50%-ra butitja az ellenfelek teljesitmenyet, es mar 50-100 meteren belul. A Prof.-on 80% es mar 300 meterre elengedi oket😉) Viszafele azonos a dolog, 120%-ra erositi oket, es max 400 meterre menekulhetsz;DD
Legend-en elvileg nincs vagy csak minimal Catchup van, foleg csak a felzarkozashoz, hogy ne szakitsd le oket, megmaradjon az izgalom.
Legend-en probaljak a valos idoket tartani. Ami OK, de minnel normalisabb a jatek (kezeles, fizika stb.) annal lehetettlenebb megkozeliteni azokat az idoket😉 Lsd. FVA, amiben Alonso/Massa/Fisi nyomott tesztkoroket (telemetria meg ami kell), nem is nyomtak le tomegesen az idejuket, megkozeliteni is nehez volt😊))
Kéne egy nehézségi szint a Pro és a Legends közé.
Bár végülis eredmények szempontjából Legendsen is elvoltam, csak ott túl agresszíven kellett védekezni, ami már nem realisztikus.
Hát nem tudom mit csináljak.
I met God. She's black
IXEM: utoljára kontrollerrel nfs-t játszottam unokatesómnál. Mármint autós játékot . de terezek egyet beszerezni
I met God. She's black
magyaritás van már?merre lehet lelni???