21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
precise #14841 Bírom, hogy ezekben a fél-arcade gamékban sosem sikerül megcsinálni, hogy ne lehessen csalni. Benéztem Racenet-re van Evenet Koreai pályán. Mentem kb 6-7 kört, hogy mire elég. Az első 1:01:xx-et ment :)))))
366LASZLOJANOS01:41.279+00:39.848 -
#14840 jaaa,aha vágom,akkor én hagyom a defaulton,mert ahogy nézem összhangban van :D -
#14839 Driving assists/Pit cameras -
#14838 azt hol lehet bekapcsolni, hogy a pitben maradjon a fülkenézet? Láttam már valahol, de most sehogy nem találom :)))) -
#14837 Azt meg nem neztem meg, de ha jol tippelek, a virtualis kormany latvanyelemeket tartalmaz (sok rangatas) plusz alapbol a full segitsegekhez van belove, ugy mozgatja, mint amikor a gep vezetne/korigalna helyetted (ha be lenne kapcsolva a sok segitseg).
Ez gondolom azoknal mutat jo, akik billel vagy gamepad-del pocoktetnek, es igy kinezetre nem a szokasos azonnal felismerheto stilus, hanem mintha normalisan menne valaki.
Kormannyal idegesito, de ez van:P -
#14836 Nekem G25, es ugyanaz a beallita smint Lac-nal, csak nalam 100% a Wheel Weight es 50% az Enviroment (de ezek csak FFB-k).
Szerintem ott kalibracios gond lesz. Neha inditaskor (vagy palyabetoltesnel) vagy kalibral vagy nem, de neha csak kozepre mozgatja.
Nalam is anomalias volt egy rovid ideig, bar csak a virtualis kormnyon lehetett latni (bar az kamu:P).
Probalj ki-be taszkolni es/vagy ablak/full kepernyo valtas. -
#14835 #14819-be tettem a kicsomagolot:) Barmit kibonthatsz:P
Azt nem probaltam meg. Lehet allitani kulon a fejet es a testet is, talan ha nullara allitod oket, akkor a kocsival egyutt fog mozogni. -
#14834 Mekkora utat vegyen figyelembe a kormányodon a játék ...
Ha teszem at pont fél fordulatot fordul a kormányod koppanásig , tehát egy egészet összesen jobbra -balra, és beállítod a szaturációt 100-ra , akkor annyit tudsz tekerni a játékban is ...Ha 50%-ra rakod akkor csak negyedet.negyedet tehát az út felét érzékeli csak.
Persze a játékban a kormány animáció fix, érdemes olyanra belőni, hogy összhangban legyen a két kormány ... -
#14833 ez a steering saturation mit is jelent pontosan? -
#14832 Nincs:)
-
IXEMGabeo #14831 Thrusmaster RGT Clutchra nincs ilyened?:D -
#14830 Autó beállítások vannak.
Viszont:
nem nagyon próbáltam még a játékot, de beállítást nem tudtam elmenteni, mert bezárulhatatlanul ugrál elő az ablak Save setupnál hogy "nem adtam meg nevet " (vagy ilyesmi) .
Igen, ingyenes változatba van. -
#14829 G27:
-
IXEMGabeo #14828 F1racedepartment? hátha ott vannak fent kormány setupok -
mardal #14827 Sziasztok
Tudna nekem adni valaki egy setupot a játékhoz g25höz,próbáltam a 2012es beállításokkal, de egyszerűen élvezhetetlen,épp hogy megérintem a gázpedált és már max fordulatszám a kormányzás meg egyszerűen kriminális
Kiváncsi lennék hogy ti a játékon beleül és a logitech profilerben milyen beállítást használtok. -
IXEMGabeo #14826
Leo Crowe véleménye és milyen igaza van a replayyel kapcsolatban, amit a Codi 4. szezon óta nem képes beletenni:) -
#14825 Vagy csak raeros:D -
IXEMGabeo #14824 nagyon nyugodt sofőr vagy:) -
IXEMGabeo #14823 így van, ha rövidet fékezem akkor blokkol ám:) -
IXEMGabeo #14822 majd mindjárt megpróbálom:) -
#14821 A legrégebbi Ferrari kameráját kibontod nekem ? :)
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy "döcögéskor" ne az autó mozogjon alattam, hanem én fixen üljek, és az út ? Magyarul hogy lehet azt kikapcsolni ? -
#14820 Vicc, hogy minden evben el kell jatszani (ffb, kamera) mielott hasznalna az ember a programjukat:DDDD De legalabb nem vedik hulyere, megoldhato a dolog.
Nem ugy mint a Ferrari cucc, ami alapbol hasonlo kategoria lett volna, de azt fixen parasztvakito arkad fossra csinaltak, belenyulasi lehetoseg nelkul. -
#14819 Ez meg az XML dekodolo a tobbi file-hoz: binXml.zip
binXml.exe file-name.xml -t new-file-name.xml -
#14818 Sauber kamera file (cockpit)
- az 1064. sornal kezdodik a lenyeg (cockpit = head-cam)
- megnoveltem a latoszoget (FOV)
- kozelebb vittem a kamerat (ne a legbeomlo helyen uljon:P)
- feljebb dontottem a nezetet (TILT), ne a kormanyt bamulja
- a kanyarba dolest (ROLL) es nezest (YAW) minimalisra es lassura allitottam, ne rangasson
- bekapcsoltam egy minimal alap razkodast (RandomBumpForce), ne legyen tukorsima az aszfalt
- beallitottam egy minimal valtas berantast (GearChangeFore)
A ZIP-ben a BACKUP es az XML-ben feliratoztam minden sort melyik mit csinal (csak amelyiken valtoztattam:P).
f1-2013-camera-sauber-sa2-10.zip
-
#14817 Hát de látom !!! :))) Remélem kiveszik majd ha sokan hisztiznek miatta :)
Billhez gamepadhoz még megértem, jópofa dolog, de igazán megszűnhetne ha az ember kormányt használ .... -
#14816 Ne a kormanyt nezd, hanem az utat:DD -
#14815 hát engem kikészít ez a kormányrángatás, totál bizonytalan érzés ahogy a barom Alonso bepánikol és rángatja ...:) -
#14814 Megnézem ... -
#14813 Igen van: a billentyuzetet elsosorban szovegbevitelre hasznaljuk;) Csak poen -
#14812 Kicsit piszkaltam az FFB-t. Csodat nem lehet tenni, foleg az elore beallitott felfuggesztes gorber/szimulacio miatt, de minimalisan mintha talan esetleg:D
Feljebb alitottam a minimal ellenalast (friction), a tapadasvaltozas erzeset (slip curve), es bekapcsoltam egy minilaiis valtas erzest a kormanyra.
f1-2013-ffb-10.zip -
#14811 Valszeg sokkal tobbet tud az engine, mint amit latunk belole. Mar ugy is eleg tetemes, ha osszegyurnank az F1, GRID, DIRT tudasat;)
Valszeg a konzol (hardware) es az igenyek miatt kell egyszerusiteni a dolgokat. Tuti tudna ez sokkal tobet is, de mivel ebben a kategoriaban a latvany es a hangulat az elsodleges, igy at kel csoportositani a dolgokat.
A jatekkal eddig ssem volt gondom, most mar a kormanyzassal is megbaratkoztam:D -
#14810 jaja billentyűvel, épp azt akartam kérdezni van-e rá vmi megoldás, köszi! :) -
#14809 lol.
Billentyuzettel tolod,mi? Kozepesre rakd a kiporges gatlot. -
#14808 hát igen, az a fránya 600 lóerő ..... -
#14807 nah kipróbáltam én is szerintem nagyon jó a grafika meg úgy minden, de az irányítás nagyon rossz, nyomom a gáz és tolja ki a seggét a kocsinak -
#14806 Es ugye aki profi, az elmenyert jatszik, az evek ota tudja, hogy a setupban nem feltetlenul kell a legstabilabbra allitani mindent....Igaz nem lesz elso az ember, de egy esos verseny sokkal jobb ha kevesebb a leszoritoero, kemenyebb a futomu :)))))) -
#14805 Jah, egyszer kibontottam az autohoz tartozo figikai cuccot, mar nem tudom mi a neve, ott is egymillio dolog parameterezheto, tiszta luxus. De szerintem leszarjak azt is, nagyjabol a contos dolgokat atirogatjak, a tobbi meg marad ugy ahogy a programozokmegirtak defaultkent :))))) -
Fox44 #14804 Nem tudom, de én épp, hogy lecsúszok az ideális ívről, ha nem megfelelően megyek be a kanyarokba. Pl túl gyorsan, vagy, ha picit rossz szögben veszem a kanyart stb.:) -
#14803 En ellvagyok vele, azt kaptam amit vartam :) Elvezetes, dogos. A kormanyrangatas az nagyon idegeseit, es jo lenne a kevesebb tapadas, talan ma nekiugrok atirogatni, bar nem hiszem, hogy a tavalyi file a gond.......De hatha......
Sinauto az igaz, de hosszu versenyen meg igy is kuzdeni kell a gumikopassal, benzinfogyassal.......Mai F1-nek jo ez, mas auto tutinem kellene ilyen fizikaval :))))) -
#14802 olyasmi igen,például kanyarkombinációkban mintha valami láthatatlan erő picit taszítaná az autót az ideális ív felé