Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Semmi baj a gumikkal, normálisan kopnak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nekem 25%-nál, 7-8 kört kibírt.😊 Persze, pálya, setup, meg vezetési stílustól is függ. Nálam nem volt olyan soha, hogy csak 3-4 kört.
lac coo
Semmi baj a gumikkal....Nekem tetszik .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

humi😄DDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Marci0115
hát de szerintem 18 körös versenynél nem reális 3 kör 😄

Alexease
Az elkopott humik es a korszam melle erdemes szerintem odairni a versenytavot is (25%/50%/100%)😊 Mert nem mindegy hol fogy el a gumi.
25%-nal 3-4 kor meg realis is lehet, beallitastol, hasznalattol fuggoen.
valóság is ilyen nézd meg a Force India, hogy szenved a gumikkal mióta a kevlárszerkezetet megváltoztatták😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo
Szerintem meg igy logikus......Egyeni pontok az embere, konstruktori meg az autoe 😊)))

Azért köszi a válaszokat.
Marci0115
nah eddig a force indiával mindig elfogytak a gumik 3-4 kör után, most félidõben átmentem a sauberhez , itt meg akár végig tudnék menni az egész futamon kiállás nélkül

Azt nem tudom, hogy mi lesz Massa addig megszerzett pontjaival. De ezt máshogy is megcsinálhatták volna.
Ez volt már a 2012-es szezonban is...Nos igen a pontokat is átviszed ugyanakkor, akit kitúrsz azoknak a pontjai jelen esetben Massáé? is beleszámítanak a konstruktõri pontokba😄😄 teszem azt voltál a Marussiánál és szereztél 5 pontot, nos azt az 5 pontot viszed át a Ferkához.

elég baromság eleve ez a szezonközbeni átigazolás.

Ez pl fatális hülyeség, de megoldható, ha évente váltasz csapatot...semmiféle szezon közbeni ajánlatot nem érdemes elfogadni szvsz

V43 1105
Igen viszed.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sziasztok,

miért van az, hogy kapok egy ajánlatot a ferraritól szezon közben, amit elfogadok. És már a következõ versenyt a ferrarinál teljesítem. Viszem a pontokat is. Ez hogy van?
nekem bejön a gumikopás😊

idõmérõn úgy kell a kocsit belõni, hogy azért eltudjatok fordulni, de ugyanakkor ne koptassák túlzottan a gumit a beállítások által. Érdemes 1 mért kört menni és azzal is spóroltok...futamon így pl a 25%-os versenyen meg lehet simán 1 kiállással csinálni. 15 körös versenyen 7 kört simán ki kell a lágynak bírnia...

lac coo
Megprobalom rendszergazdakent futtatni, ugy hatha rendesen ment.....

amúgy ne tudd meg tegnap, hogy átvágtuk a legtöbb pályát fõleg Silverstone-t😄DDD

fazer sisak modeja😊

én szemszögembõl Vettel szingapúri sisakja volt rajtam😄

Master91
4. képen azt hittem véres a sisakod
😄D😊

V43 1105

<#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

25%-os versenytáv meg se kottyant a gumiknak igaz multiban toltuk Fazerral😊

<#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem megmaradt a kopás visszatöltés után 100%-os távnál. Viszont én is azt vettem észre hogy 4-5 körrel a tervezett elõtt már jelzi hogy gondok vannak.

lac coo
Tegnap este rohad álmos voltam már, így elmentettem, de tudom hogy szarrá kopott esõgumim volt, fel is készültem, hogy jön még legalább 4-5 kör szenvedés, de meglepetésemre egy új gumi volt az autón, vele együtt az elsõ kiállásom is jócskán eltolódott...

Most néztem elõször, így lehet csak bug...Vagy egyedi.
De most újból kopottakkal mentettem, holnap kiderül 😊))

Danecay
Miért mit csinál? Újratöltéskor új gumit kapsz? Én egyszer próbáltam eddig, gumistratégiai szempontból. Meg akartam spórolni egy kiállást, de miután nem jött össze visszatöltöttem a tervezett kiállás elõtti mentett állapotot, és tervszerûen kijöttem. Nem rémlik, hogy visszatöltés után milyenek voltak a gumik.

lac coo
Jópofa lenne ez a menet közbeni mentés, csak mivel elfelejti a pillanatnyi gumikopást, használhatatlan 😞

Vettel Szingapúri sisakja

V43 1105

<#hehe>

csinálj nekem egyet, ha nem tetszik 😊)

V43 1105
Mi ez a búcsús bukósisak <#idiota>

ennyi ebbõl látszik, hogy élethû lett az egész😊

én meg már Indiára hangolok😊 csak 4 másodperccel vagyok elmaradva a legjobb TT-s köröktõl se baj😄

Danecay
Ez csak akkor igaz ha eljutsz a Q3-ig, és még ott is csak akkor talán ha van mért köröd! Ezen felül szabadon lehet gumit választani. Szerintem csak arról lehetett szó, hogy idõmérõn elhasználtam a gumijaimat 😊 3 szett lágyabb és 3 szett keményebb gumi áll rendelkezésre idõmérõn, amibõl ki kell gazdálkodni versenyre is a gumikat. Gyengébb csapattal, nyilván a lágyabbal tud eredményesen szerepelni az ember. Ebbõl kiindulva jó eséllyel mind a 3 rendelkezésre álló lágyabb keverékhez hozzá nyúl az játékos, aminek következtében könnyen elõfordulhat, hogy nem marad új garnitúra, futamon pedig hamarabb elfogynak a már amúgy is használt gumik.
Közben mentem ismét egy próbafutamot. Williams-el. Lágy gumikkal tovább kvalifikáltam magam a Q2-be, majd újabb lággyal a Q3-ban. Ekkor úgy döntöttem, hogy Q3-ban nem megyek mért kört, hogy tartalékoljak a gumikkal, és amúgy sem valószínû, hogy sokkal elõrébb végeztem volna a Q3 mezõny végétõl. Így sikerült vadonat új gumikon rajtolnom, amikkel kevésbé volt problémás eljutni a tervezett bokszkiállásig!
A leírtak fényében úgy néz ki, hogy az idei kiadásban sokkal jobban oda kell figyelni a gumik használatára. Valljuk be az eddigi részekben nem igazán kellett. Sohasem volt fogalmam arról, hogy mennyit használtam el és, hogy mennyi áll még rendelkezésre, mert az elhasználódásnak sohasem volt ekkora jelentõsége. Emlékeim szerint a fejlesztõk is nyilatkozták, hogy az idei évad feldolgozásban erre próbáltak összpontosítani. Ha ez így van és direkt van így, nem pedig valami be nem tervezett BUG, és még kontrollálható is akkor szerintem kimondottan örvendetes része a játéknak! Ha pedig hiba, vagy túl sokan sírnak, hogy így nem tudnak játszani vele, valószínûleg úgy is könnyítenek rajta valamilyen PATCH formájában.

Danecay
Ez is autó, és/vagy fejlesztésfüggõ. Próbaképp mentem már ilyen rövid futamot McLaren-el, de nem volt különösebb gondom. Lehet ha mondjuk caterham-eal mentem volna más lett volna a helyzet nem tudom!

ezeket a scenariokat röhögve meg lehet csinálni aranyra😄

lac coo
Azvidei jatek a Pirelli idei extra kopasaval szerintem alkalmatlan, elvezhetetlen 5-10 koros versenyekre.Amugy jol sikerult szerintem a kopas, folyamatosan romlik, de a vegen egyszer csak total elszall minden tapadas.Es lehet ra vigyazni, ha allandoan kiporog a kerek es tiltason orditva radiroz az auto, ugy gyorsan vege...Billel szerintem kotelezo valami kiporgesgatlo segitseget hasznalni.

V43 1105
Tavaly még így volt, idén már a valós F1-ben sincs ez.

Edzéseken és idõmérön miért csak a kijelõlt zónában megy a drs.Elvileg mindenhol kéne..nem??
V43 1105
Vagy mint az atom úgy mennek, de tegnap este például sokan már csúszkáltak nálam, és jöttek ki boxba ugyan úgy ahogy én 1,2 kör különbséggel. :-)

Marci0115
nálad a mezõnynek is fogy a gumija? 😞

V43 1105
Nekem nincs ilyen hiba.. te bénáztál el valamit, bocs... <#eljen>

Marci0115
édes istenem ez a játék.... egyedül csak nekem fogynak el a gumik a mezõnyben, plusz esõs futamon ki kellett mennem a boxba mert kb 3 kör után elfogyott az esõs gumi, be is állitottam hogy cserénél ugyan ilyen gumit tegyenek fel , erre felteszik a közepes slicket....

az jó, akkor azt is beletették

Most, hogy itt a classic mode azon gondolkodom, hogy a Nordschleife is jöhetne kiegészítõnek Lauda 1976-os járgánya mellé😄

B0GE5z
nálam egyszer elpukkant a jobb hátsó monacoba

defektje volt már valakinek egyáltalán? 2010-es és a 11-es játékban gyakoriak voltak

V43 1105
Mert a stratégiában azok a szettek voltak beállítva, meg asszem azokon a gumikon indulsz amiket idomeron hasznalsz...

Danecay
Hát én is erre gondoltam! 😄 De ezt könnyen ellenõrizheted ha bokszkiállás elõtt hátratekintesz párszor, de még egyszerûbben a mini pályarajzot figyelemmel kísérve, amit futam közben is látsz a képernyõ baloldalán.

Danecay
Érdekes ez a gumi kopás dolog is, tényleg nagyon ki van centizve, ami még ha kezelhetõ is akkor tök jó. Tegnap Malaysia-ban futottam egy 50% futamot, ami elég odafigyelõs volt gumikopás szempontjából. Egész futam alatt a gumikopást mutató Car Status volt bekapcsolva. Érdekes úgy megpróbálni autózni, hogy minél kevésbé kopjanak a gumik! Egyszer újra is indítottam a versenyt mert 2 körrel a tervezett kiállás elõtt használhatatlanra koptak az abroncsok. Érdekes volt mert másodjára, kicsit jobban odafigyelve, kevésbé erõltetve, hamarabb váltva el tudtam evickélni az elsõ bokszkiállásig. Már csak annak kell utánanéznem, hogy vajon miért használt abroncsokon indított a játék a 11. helyrõl, úgy hogy még csak q3-t sem kellett futnom, majd az elsõ kiállást követõen miért raktak fel ismételten félig elkopott lágyakat?!

contraste
Most olvastam vissza a hsz-emet félreérthetõ, tehát nem a boxban elõznek meg, hanem amíg a boxban vagyok a pályán kint elõznek meg, arra gondoltam, lehet, h feltorlódnak mögöttem és ezért tudnak addig elmenni.

ain't got no history