Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1:23:975 Sauber, de a setupban nem tudok segíteni nem rémlik😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nekem a 2011 es jött be eddíg nagyon, csak az meg nagyon könnyû volt legend fokozaton, de jó volt az irányítás. itt meg nagyon nehéz a legend, de rossz az irányítás<#falbav>#falbav>
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
a sok sírással semmire nem mennek: az hogy szar az ai, szar az irányítás, szarul gyorsít ki olyan semmitmondó hozzászólások, hogy kb el sem olvassa senki .
amúgy meg mindegyiket toltam, minél normálisabb volt a vezetés, annál inkább szarozta mindenki ..... 😊)) én azon csodálkozom, hogy még ilyen is egyáltalán, ennek papíron sokkal gagyibbnak kellene lennie ...😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De itt az F1-nel azt is figyelembe kell venni, hogy ra van drotozva a valodi szezon a csapatokra, autokra, pilotakra (fejlesztesek, fejlodesek, hullamzo teljesitmeny, hiba/baleset arany, veletlenszeru esemenyek stb.).
Mar irtam korabban, tobb szaz kepernyos az XML kod a szezonra😄
Erdemes megnezni 1-1 valodi futamot, meg egy viszonylag esemenytelent is, pl. a mai Suzukat, hogy mennyi baleset, kieses, benazas es feltartas van.
Es ez csak az, amit a TV-n latunk, ki tudja mikor, hol, kit menyirre szorongatnak le a palyarol😊
Hogy tudnám menedzselni az üzemanyagot? Külföldi fórumon azt olvastam, hogy a korábbi verziókban ki kellett kapcsolni a Parc Fermé-t, de ez nem vált be. Lehet, hogy újra kell nyomnom az YTD-t?
A lehetosegekhez kepest teljesen jo, annyi baja van, mint az osszes korabbi evben: kormanyzas, FFB, cockpitnezetek, tukrok😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
En leginkabb azert piszkalgatom, mert sokkal tobb van benne, mint amit gyarilag beallitottak......
holott elképesztõ mennyire védtétek, de mostmár lassan mindenbe belenyúltok, hogy a saját szátok íze szerint alakítsátok a dolgokat😊))
A Cat viszont jó, sokkal jobban "büntet" a hibák miatt, nem az a megy mindenhol mintha muszáj lenne . Igaz a jobb autók állva hagynak de hál istennek az nem érdekel hol végzek 😊)))
Csak ez hang idegel ki, ha sok fal, épület van a rajtnál, olyan viszhang van, hogy semmit nem hallok a sajátomból. Ok. hogy igazából is tudnak szólni, de én hang alapján váltok és így elég nehéz 😊)))
Azota nem inditottam el, nem tudom mi van vele;D En nem megyek karriert, engem nem erint a mentes elhalalozasa😛
f1-2013-ferrari-312-race.zip

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Én pont egy teljes versenyt mennék vele, de sajna nem lehet.😞 Lehet, meg kéne piszkálni a fájlokat, de én nem tudom, hogy mit, és hogyan.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h