Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szóval jó ez a gumikopás szerintem . (100 %-os táv...)
Az a jó benne, hogy szépen variálható az AI, vannak fokozatok, és vannak autók szép sorban egyre lassabbak-gyorsabbak 😊
sõt láthatóan az AI is használja a benzint, játszik a motorteljesítménnyel, mert , hogy feljön mint a barom ,próbál elõzni ,aztán egy idõ után szól a mérnök, hogy visszavett , spórol a benzinnel, és szépen le is marad ahogy kell ...Hogy script vagy micsoda én nem tudom, de én semmi természetelleneset nem látok benne .
Nálam a megoldás az volt, hogy futamról futamra puhítottam a beállításokon, egyre gumibarátabbá tettem a kocsit:
* ARB-nél felejtõs a 11-es érték, levettem 7 alá
* rugók 10/11 helyett olyan 6/7 körül
* és talán a legfontosabb a kerékösszetartás: extrém negatív érték helyett közepes beállítással nálam durván megnõttt a gumik élettartama.
Jó a játék <#hehe>#hehe>
De mivel ugyanazon a fokozaton, ket jatekos kozott masodperces kulonbsegek is lehetnek, igy kenytelenek mindenkine izgalmassa tenni, mashogy nem megy;D
De ez mar le volt irva😄DDD
Végig nyomás alatt tart valamelyik, ha sikerül kiautózni 4-6 mp elõnyt, rögtön le kell tekernem a motort, hogy spóroljak benzinnel de legfõképp gumival ,ha kezd feljönni vissza közepesre. Ha elõzni akarok épp, hogy megvan az összes KERS-el és DRS-el ,gumival lehet spórolni, nem kell végig maxon tolni neki .....
Bár néha kicsit butácska a fizika, de rohadt jó, rég mentem ilyen jókat!!!
Én semmiféle scriptet vagy AI csalást nem értem tetten még, gumit ugyan úgy használják ahogy én ilyen sporólós, okos tempóban .
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Arra gondoltam mivel vagyunk egy páran, akik Tunnglen keresztül F1-eznek, valamikor összeülhetnék közösen pár versenyre, idõmérõvel. Amit érdekel az legyen szíves írjon nekem vagy IMEXGabeo-nak egy levelet, hogy mikor lenne jó neki és melyik autóval menne. TS van, igaz korlátozott hellyel de egyenlõre ez a legkisebb baj. :-) Remélem nem bánjátok hogy beírtam ide ezt a kis szösszenetet. Várunk/várok mindenki aki még bénának érzi magát az is.. csak ne az AI-k ellen kelljen versenyezni. 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szerintem a Codemastersnek ez a legjobban sikerült F1 játéka eddig, nálam speciel elég pozitívan indított a játék. A grafikát se látom olyan borzalmasnak, mint amilyennek õk lefestették. Nem lepett meg az sem, ellentétben a cikkíróval, hogy mennyi különbözõ dolgot lehet állítani az autón - fõleg, mivel a korábbi játékokban is ennyit lehetett. Valamint szerintem nem a classic mód menti meg a játékot, az csak egy plusz egy amúgy is jó játékhoz. Szerintem jó munkát végzett a Codemasters, a 60% meg nevetségesen alacsony.

Kétféle kormánnyal is próbáltam a játékot (Logitech Formula EX és Logitech Momo) de az a bajom, hogy ultraérzékenyen viselkedik. Alig nyomom meg a gázt és máris úgy csinál, mintha padlógázt adtam volna. És a másik, hogy ki lehet valahol kapcsolni, hogy a kormány állandóan vissza akar állni egyenesbe?
f1 2012 teljesen jól lehet használni, de a 2013-al csak szívok 😞
Plíz help!!!
season challenge 1-5. pálya😊
Austinban pokoli jókat csatáztam és a 3. helyrõl egy buta hiba miatt csúsztam le😞((
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Csúszkálni csúszkálnak néha ...de lassulni az tuti szoktak , fõleg ha száraz idõmérõ volt ...
az esõs verseny igazából élmény volt (bár a GP szériákban uezt megkaptam már 10éve is) de ez a "beszól a mérnök h wet kell" ami teljesen jogos is volt, miközben a gép vígan elvan intereken az egy kicsit vicces..
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Úgyhogy F1-re marad ez😊
De amúgy én nem vettem észre, hogy egy pillanat alatt lenne jégpálya, bár lehet, de miért is ne lehetne ? 😊
Én csak GP-zek mondjuk, istenáldása ez a mid session save, komolyan ....egyben nincs idõm , erõm lefutni egy versenyt mostanában de ez így nagyon jó dolog ...
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az ilyen futamok miatt raktam magamnak flashbecket, ha a többiek mennek a boxba én is cserélek mert érezni nem lehet lófaszt se. Persze lesznek aranylábúak akik megmagyarázzák, hogy érzik, hiszek nekik.
Esõs idõ csalóka, látszólag elég rendesen esik ,de igazából még nem kell esõgumi. Én mindig megvárom a mérnököt, hogy szóljon mikor váltsak ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de azért köszönöm a felajánlást😊
versenyeken meg döbbenek, mert ahogy észreveszem az AI-ra külön fizika vonatkozik mint rám...baszhatják így a gumikopásukat meg stb..esõbe én a vizes gumikon alig bírom pályán tartani, õk vígan elvannak interekkel..szárazon amikor én már a végét járom az aktuális szettemnek, õk döngetik a pályacsúcsokat, körrõl-körre...
továbbra is kuka az egész
Nekem semmi gondom a játékkal, a gumi nekem veszettül kopik, de hát ez így "jó", legalábbis ez a 2013-as F1. Én kifejezetten élvezem azt, hogy most nincs "Toro Rossoval is bajnokságot nyerek" mód és társaik.
Abból gondolom, hogy mivel az AI nem kiegyensúlyozott, pl Canadában és Ausztráliában gond nélkül nyertem valahol 8. helyre vagyok csak jó ha keményen tiprom a gépnek. Érdekes módón ahol tök lazán mentem hosszú féktávok stb... ugyanúgy a kiállás elõtt 1 körrel kezdett rohadtul csúszni mint amikor szét szaggatam a vedát anyira siettem. Szóval scriptelt a cucc de karrier módhoz kell is.

istenem de nehéz betenni egy képet
hol vagy precise? megvan a rekordod 😊
A scriptelt gumikopás természetesen csacsiság. Teljes mértékben az én vezetési stílusomtól függ, mikor kopik el a gumi.
Jó a játék 😊
"mögöttünk már le van szakadozva a népesség, úgyhogy nem kell félnünk!
*Button beesik a képbe
De még is de még is! Kaptunk 1 piros lapot meg egy zöld lapot ! "
Valaki írta, hogy ahogy jut elõre a szezon során egyre jobban megy a dolog. Ezt én is tapasztalom. Kiismertem a gépet egyre kevesebbszer pörög túl a kerek kigyorsításkor így 1 kiállást végig bírok vinni 1 gumival és az üzemagyag fogyasztással is helyrebillentem, már nincsenek futamok amikor spórolásra vagyok kényszerítve.
Egyre inkább nem bánom, hogy megvettem.
Battlelog: kvantahun