21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Azt írták, hogy a day1 patchben benne lesznek a kormányok és a Manor. Gondolom akkor ez a 2. patch már. -
GPx8 #16791 Azért írtam, hogy megvárom az első 5-öt... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Olyan szépeket írtok a Dirt Rally-ról, hogy én is beruházok rá. Láthatjátok, hogy nem vagyok Codemasters ellenes... :D -
Ez várható, ha hírtelen több ezren elkezdik "tesztelni". :)) Több szem többet lát. ;) -
Ez mar boven a kiadas elott kesz volt:) Mivel dobozos megjelenes (is), igy van nehany napos atfutas a vegleges build es a megjelenes kozott (amig tesztelik, megtekinti a Sony es az MS), igy van azonnal patch;) Sot, valszeg mar a kovetkezo is "kesz" es teszteles alatt van... -
GPx8 #16788 Nem kellet sokat várni az elsőre... :) -
GPx8 #16787 F1 2015 Patch - 10/07/15
közzétette: LiteralZero @ 05:13PM on July 10, 2015
Hello everyone.
We are aware of players encountering some issues with the PC build, and we have just pushed a new build to Steam.
The fixes that are currently in the new patch are as listed below.
Flashback and the Instant Replay Flashback causes game to crash to desktop
Instant Replay - The game is crashing when entering an instant replay in all game modes
Backing out from a lobby in which you were a Client and Hosting a new Lobby will result in you not having Host Options for your new Lobby
Fuel info resets every time you cross the start/finish line
Out of box settings appear to be too high on onboard Intel GPUs
Graphics options do not save in certain situations
When a player collides before or after resetting to track, they get disqualified.
Clipping on the nose camera on the Manor car
Game crashes after running benchmark
Tyre wear carries over from short qualifying to race between intermediate & option tyres
Hang occurs when host backs out of Custom Lobby just before countdown finishes and loading begins.
Multiplayer qualifying result inconsistent across players
Backing out of a Lobby on 0 seconds of the countdown timer can result in a Hang if the player then creates and leaves a Custom Session.
Host will perpetually load after quitting game via front end after getting terminal damage in multiple races in custom lobby. -
-
Az előző részekhez mérten ezzel semmi baj. Sőt! Az irányításon finomítottak, de végül is nem igazán változtattak rajta, legalábbis ami az alapelvet illeti. Mindenesetre kevesebbet kellett vele bajlódnom, mint a korábbiakkal és ráadásul ez jól működik. Sajnos ez a gyári sebességfüggő kormányzás még mindig benne van. Ha nem kezdjük el az AC-hoz és társaihoz hasonlítgatni, hanem ott kezeljük ahol a helye van, akkor kimondottan ez a sorozat legjobb darabja, szerintem. Hangok lehetnének jobbak, carsetupot még nem boncolgattam, tehát nem tudom mennyire lehet vele kompenzálni a kikapcsolt assistokat. Ha simán assist off, akkor kicsit furán izgága lesz az autó és amolyan tojáson taposós lesz, de igazából nem változik az autó karaktere. AI szerintem buta, öklelős. Váratlan dolgokra lineárisan reagál. Ha megcsúszom előtte, ami miatt lassúlni kezdek, simán belém jön, ha a pályán keresztbe állok semmi kitérő manőver, kanyarokban lassabb a kelleténél, tehát könnyű belecsúszni a farába. Fél áron vettem elővételben és a '14-et kihagytam tavaly, tehát most az is megvan ennyiért.
Ennyit mindenképpen megér. :)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.07.10. 17:14:18 -
Mernél rá mérget venni? :) -
Allitolag eleve hianyoznak belole dolgok, mint ha multkor a kormanyokat is emlegettek volna, hogy azok meg csak a teszt idoszakbol vannak, es majd 1-2 honap utan frissitik (?!). -
Ha ez tényleg így van akkor az gáz, és ez ellen nem véd a STEM-es visszafizetési garancia sem, hiszen nem tudni, hogy a hiányzó dolgok valaha is belekerülnek az aktuális részbe :( -
McLarennel ;)
Tolatva :D
-
Manorral vered vagy Mercedessel? :-) -
attila46 #16779 Gumikopást szrerintem nincs ,vagy ha van nagyon gyengus....látni nem látni a kerekekn
-
attila46 #16778 Hát..igy elsőre én csalódtam..a menű fasza lett,az irányitás lehetne nehezebb ,miknden segitség kikapcsolva..profi Ai ,setupolás nélül verem a mezönyt....nagyobb durt vártam
-
Nagy valószínűséggel, csak autó modellek, plusz pilóták változnak, meg a naptár. -
PS4-esek azt mondják, paddal tökéletes lett, az eddigi legjobb Codie játék konzolon. -
attila46 #16775 Az első lapon lehet válasttani szezont
-
attila46 #16774 hát fagyás az van...bachmark teszt végén kifagytam
-
Jo lesz ez szvsz .
-
A 2014-es-ről is pls annyit, hogy részletesen lemodellezett 2014-es autókkal megy-e, vagy copy/paste a tavalyi részből? Merthogy az eddigi promóban semmire sem emlékszem, hogy ezt megmutatták volna. -
attila46 #16771 ok
-
A telepites es elindulas folyamatasrol nem..., de a mukodesrol es hasznalatrol egy kicsit reszletesebb osszefoglalot elfogadunk;)
Ele beszurva a kornyezetet es hasznalatot (gep, kormany, beallitasok, segitsegek, nezet stb). THX! -
attila46 #16769 Telepitem...
A leirtak alapján benne a komplett 2014 is
-
attila46 #16768 Itt a game..most hozták
-
GPx8 #16767 Akkor igyekezz, péntek van! :))) -
de jó is volt a Toca széria eleje!
pontosan a Toca race driver! :) mit meg nem adnék ha elindulna a mostani oprendszereken! :) -
De. De meg dolgozok .... -
GPx8 #16764 Te nem vetted meg? -
GPx8 #16763 Olvastam a véleményeket. Amúgy meg szvsz. a Toca2 után nem csinált jó "autós" játékot a Codemasters, úgyhogy szkeptikus vagyok... :) -
Majd en megmondom a tutit:))
Amugy meg az az a jatek ami annal jobb minel risszabat mobd az atlagfelhasznalo ;) -
Ki se probaltad de nar pathre varsz mert biztos rossz ? Furan alltok ti a codemasterssel ! :)) -
A 120 perc nagy valoszinuseggel konnyen kijatszhato, de ures a kartyam, igy ez most kimarad;)
3-4 patch tuti kell neki, mint korabban, raadasul most "sokat" valtozott, meg eleve warez ellenes strategia. De ha a kormany/FFB gazos, akkor azon nem valoban fog segiteni 10 patch sem;) -
GPx8 #16759 Megpróbálok türelmes lenni és megvárni az a 4-5 patch-et, ami esetleg rendbe rakja a dolgokat...
(Bár, ha a kormányzás olyan mint az eddigi részekben, akkor azt már semmi nem javítja meg). -
hqx #16758 A legjobb teszt, ha mindenki maga kipróbálja és eldönti, hogy kell-e neki vagy nem.:) -
GPx8 #16757 Alex én benned bízom! :)
Vedd meg és ha nem tetszik visszaadják a pénzed, csak ne lépd át a 120 percet! :)
warez szerintem még nincs. -
Ezek az ertekelesek erosen kerdojelesek. Meg kell varni, amig lesz valami "megbizhato", talan innen a topic-bol, PC-s, normalis beallitasokkal, kormannyal, realis igenyekkel stb.
Nem tudni, ki milyen verzioval tolja. Valszeg eredetik, de lazan benne vannak a konzolos vagy mar PC-s warez cuccok is. Es mivel tuti mar a megjelenesnel van/lesz 1-2 patch, nem biztos hogy a warez is tartalmazza.
Persze nagykozonsegnek keszul, vagyis fontos a bill es a banan, de most azokat a velemenyeket hanyagoljuk, olyan mar sokszor volt, lenyegetelen info.
Lehet hogy az engine "ugyanaz", vagy legalabbis az alapok, de a minimum gepigenyen, de mar a videokon is latszik, elegge felhuztak a gepigenyeket, ami tuti nem csak hasra utes alapjan ment. Codies ebben mindig jo volt, valszeg nem elbaltaztak, egyszeruen 2015 van:D Persze, bug azert lehet:P
De a lenyeg, hogy a legtobben, reflexbol mindent Ultrara pakolnak, gepuktol fuggetlenul, kompromiszum erzek nulla, aztan meg sirnak.
Altalaban a beallitasok felet le lehet huzni felere, nem latszik, vagy ha az autokezeles es a jatekmenet esetleg jo, akkor azok boven kompenzaljak a pixelmaniat.
Nem tudom milyen, mert nem probaltam, de ezek alapjan nem erdemes lehuzni es lazadni, erdemes megvarni 1-2 "ertelmes" es megbizhato velemenyt. -
hqx #16755 Ez a videó alapján amúgy nem tűnik rossznak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
GPx8 #16754 Mindig elfelejtjük, de lehet visszatérítést kérni:
"Szinte bármely Steames vásárlásra, bármilyen okból kérhetsz visszatérítést. Talán a PC-d nem felel meg a rendszerkövetelményeknek, vagy tévedésből vettél meg egy játékot, esetleg játszottál vele egy órát, és egyszerűen nem tetszett.
Nem számít. A Valve a help.steampowered.com oldalon benyújtott kérésre bármilyen okból visszatérítést ad, ha az a vásárlást követő tizennégy napon belül történt, és a játékkal kevesebb mint két órát játszottál."
http://store.steampowered.com/steam_refunds/?l=hungarian
-
Kijött egy 60 %-os PS4-es értékelés is:
"In Short: The racing and visuals are good, but the scarcity of modes and options means this is another year where the official F1 tie-in barely makes the starting grid.
Pros: The driving model will suit both casual and serious racers, with Pro Mode being impressively challenging. Generally good graphics and you do at least get the 2014 season as well.
Cons: The amount of missing modes and features is bordering on the scandalous. Audio and damage modelling are not up to scratch.
Score: 6/10"