Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ezt csak jovore fogjak vetiteni. Vagy nem?😊
B0GE5z
a héten néztem, nagyon jó volt

lac coo
Tormelek es kiesett auto gyorsan eltunik a jatekban.Nyilvan nem ezekre a hulyesegekre kell figyelni, hanem versenyezni kel 😊))))) Minden masra ott a tv......

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

akyyy
ilyen váltó meg motorhibák elõfordulhatnak a játéban?
most mentem monzába, és bejött az SC, ami nem az én hibámból történt😄ûûde elég nagy fail, hogy csak disz az egész, mert sehol nem volt se törmelék, se kiesett autó....

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

ezt jól benéztem akkor😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo
Azert bar butacska a fizika neha, esos versenyen leizzad az ember....Foleg hogy Kanadaban 50 kort kell menni esogumin, hatulrol meg az elejetol kezdve tolnak le a palyarol. 😊))) Mar alig tudok kigyorsitani olyan kopott a gumi, laza tempora nincs lehetoseg.....Es meg van 20 kor, Wettel meg fel masodpercre vanfolyamatosan mogottem....

dr Kotász
A nap és az esõfelhõ valószínûleg ezt jelentik... <#hehe>
gondolom az elsõ idõmérõs a 2. futam beállítás

parc fermé szabályok csak az egyiket engedélyezik😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo

Akkor tegyük helyre azokat a dolgokat. (Bocs nem tudtam, hogy "lányok" közé keveredtem)

lac coo
No, mûködik, még nem igen használtam ilyesmire, de nekem úgy tûnik van némi katymasz a profil használatban 😊)))

lac coo
Kemenyebb kevereken, foleg ha az kimelve van es a lagy meg gyilkolva, siman lehet dupla annyi kort menni. Fontos a versenytav, mennyi kor van benne idomeron es mennyire porgeted tul kigyorsitaskor, mennyire fekezed el a kanyarokat. En hoaszabb versenyeket megyek csak, de tudom tartani a lepest az ai-val.Nem mondom, hogy nem kopik, nem csuszkal es nem kell figyelni a kopottakkal, de ez benne a lenyeg.

akyyy
csak ott is ugy fogynak a gumik hogy ihaj. tegnap mentem mogyorodon, még az elsõ boxkiállásig el-el mentem hogy csak 1 helyet vesztettem, de az utolsó körökre megint teljesen elfogytak a gumik, és ahogy néztem az elsõ 2 helyezett ki se ment kerékcserére (bár a köridõket nézve a végén mégis kimentem egyszer, de nem igazán lehetett ezt a pályán észrevenni). és nekik nem fogynak el a gumik. akár kimélve megyek, akár nem. meg teljesen nekem jönnek, és még engem büntetnek meg.

jó, forz indiával nem kéne elsõ helyrõl álmodni 😄DD

amugy kaptam valami kérést saubertõl, ez mit jelent, hogy menjek át hozzájuk? cseperbõl vederbe. majd ha ferrari kér fel, akkor.😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

lac coo
De ott nincs olyan merteku warez, nem kell hetente uj exe.... 😊))

akyyy
jöhetne már xboxra is valami title update. azért ott is vannak bugok jócskán....

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

lac coo
Na jó, de ez mi a f...ér nem akar mûködni ??? 😄DDDD
Mûködik ez egyáltalán a logitech-nél ? 😊

Alexease
Ma mar illene valami beszedfelismeros-akarmit hasznalni, beuzemelni, mukodesre birni az ilyesmihhez😊 Egyszerubb lenne a helyzet😛
lac coo
Miért nem mûködik ???? Játékban átállítottam a gyorsmenü gombokat wasd-re, csináltam makrot, pl inter gumira :W-D-S , de semmi nem történik ha megnyomom azt a gombot a kormányon ahol a makro van .....

Ötlet ? 😊

lac coo
Megvan, de a játékban valamiért nem akar mûködni ....

lac coo
G27-el hogy lehet a gombokhoz makrot rendelni, rögzíteni ??? mondjuk nyomogassa le sorban hogy " W-D-D " ? Próbálom a keystrokkal, de csak egy billentyût vesz fel ....

Alexease
A kontroller beallitasoknal alul, figyelni kell, hogy az „Override...” kezdetu resz kormanyhoz legyen allitva, mert amugy szar.
Az Advanced reszben minden Deadzone egyertelmuen 0%, a kormany linearitas is 0%, egyedul a kormanyzas szaturaciot kell annyira megemelni, hogy a valodi kormanyelfordulashoz igazodjon az F1-es (900-as kormanyon 60% kornyeke).
lac coo
Ugatni te szoktal.....csak, hogy a helyen legyenek a dolgok !

Más is találkozott már ezzel a problémával? Keresgéltem rá megoldást, de csak olyanokat találtam "understeer" néven, amik az elsõ kerekek tapadásán javítottak. Nekem viszont nem ez a bajom, hanem az, hogy nem forog elég gyorsan az autó kormánya. Képtelen követni a hirtelen mozdulatokat pl egy sikánban. Persze nem az a célom, hogy 300-nál keresztbe fordítsam a kormányt, de azért ez elég lassan követi a kezemet.
Szerintem a játék a patch elõtt is és után is egyforma. Egyszerûen bizonyos kanyarokba jobban csúszik mint a többiben. Mondhatnám, hogy Script 😊 de nyilván leugattok így azt mondom azokban a kanyarokban az aszfalt tapadása kisebb. Pl EU GP sikán kijárat bármit csinálsz rakja a seggét, vannak még ilyen helyek.

Totti5
Ez nyilvánvaló hogy így változott. Az a fura hogy ha ezt valaki nem érezte 2 kanyar után...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Persze, de inkább nem kommentálom...

dr Kotász
Egyetértek. Nálam semmi változás, most mentem 2 karrierfutamot. De arról hogy lehet meggyõzõdni, hogy a Steam valóban felrakta a patch-et?
Master91
lol neked bünti pont???
lac coo
Szerintem igen, most kettes végén simán padlóval gyorsítok, elõtte még hármasban is volt hogy pörgött a kerék .... ennyit tuti nem változtam egy délután alatt 😊))Érzésre egyszer csak sokkal inkább padlógázas lett a kigyorsítás.

Danecay
Szerintem az elsõ PATCH-el sem butították, csak Lac Coo bebeszélte magának 😊 Sehol máshol nem olvastam és én sem igazán tapasztaltam.

lac coo
ki tudom kapcsolni a steamet mielõtt patcheli ? 😊

Totti5
Remélem butítják még egy fokkal<#eljen>

Danecay
Van új PATCH!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Today sees our second PC Patch available on Steam for PC versions of F1 2013. We will update this topic once the patch goes live (today).

PC FPS Issues:

We’ve made further improvements to the PC FPS issue whereby higher specification PC’s had a considerable lap time advantage over lower ones. The difference now should be negligible and should allow fair competition between all players. Again we are aware this is a hot topic and will continue to monitor the forums for feedback once this fix is live.
At 30+ FPS the track will now rubber in.

Minor Fixes:

In Online Custom Races AI cars that have retired will now be removed from the track correctly.
Improved AI replication on high latency / low bandwidth connections in Online Custom Races.
Corrected Professional and Expert AI difficulty on Sakhir (Bahrain) & Monza.
Fixed an issue where on certain hardware all menus would be black.
Force feedback settings have been tweaked to remedy the mid corner ‘dropout’ that some players were reporting.

The above fixes (where relevant) for the Xbox 360 and PS3 versions of the game are currently being tested and verified. These require additional submission and authorisation from Microsoft and Sony so the release date for these will follow a little later than the PC version.

Az alul-kormányzottsággal lehet valamit kezdeni? Az a bajom az irányítással, hogy a játékbeli kormány nem követi a kezemben lévõ kormányt, ha hirtelen mozgatom. Ez elég zavaró tud lenni, amikor például beesek egy monaco-i sikánba és leharapom a korlát szélét, mert nem úgy mozog a kormány, ahogy én mozgatom. Olyan, mintha egy Cadillac-ben ülnék.
Bocs, már látom. Rágugliztam. Köszönöm!
dr Kotász
Pluszban a jelenlegi 4 kocsi és 2 pálya mellé. Estoril és Imola. A 92-es Ferrari hangja valami isteni... <#hehe>
Akkor passz. Én annyit vettem észre, hogy a DRS zóna szívás, ha nem te vagy hátul, meg hogy a verseny végén szokta az AI komolyra venni a figurát. De én még csak az elsõ szezonomat csinálom, szóval nem biztos, hogy igazam van.
Mármint pluszban a jelenlegi 4 kocsi és 3 (asszem 3) pálya mellé? Akkor hol van a többi autó, amiket a videókon lehet látni? Vagy az csak parasztvakítás?
dr Kotász
DLC. 6 kocsi, 2 pálya.
Gatti
dehogyis , drs zónába nincs gond a pálya msá részein, és azért érdekes hogy idõmérõn mennek q3 ba pl 1:40:6 ot , versenyen meg futnak simán 39 végét is.

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Amúgy a klasszikus autókat meg kell szerezni fejlõdéssel? Mert nekem csak 4 db van a 80-as évek végérõl, de youtube-on láttam olyat, amin a 96-os williams-szel mentek, vagy a 99-es ferrarival és hasonlók. Vagy van rá valami patch, ami elérhetõvé teszi õket?
Valószínûleg azért vannak a sarkadban versenyen, mert használják a DRS-t. Ez akkor gáz, ha te vagy az elsõ, mert akkor te nem nyithatod, mivel senki nincs elõtted és így állva hagynak a mögötted lévõk. Utána viszont rajtad a sor, ha tudod tartani a tempót a következõ DRS zónáig.
Gatti
Tud valaki egy olyan modot vagy javítás ami javítaná az idõmérõt? Idõmérõn adok nekik 2 másodpercet futamon meg ott vannak mögöttem. Ha idõmérõn kint vagyok a pályán aki éppen akkor megy gyors kört fut egy jó idõt de ha a boxba vagyok lagymatag köröket mennek, ez mitõl lehet?

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Alexease
Ettol (is) nagy ceg a nagy ceg, hogy tobb eves tervezest kovetoen, raszanva a nehany milla dollart es a tobb tucat embert, olyan multiplatform feluletet tudnak osszehegeszteni, ami utana szinte csak adminfeluletes modositasokkal evekig hasznalhato, es akar folyamatosan bovitheto.

Aki kicsit is belepiszkalt a EGO-ba (lenyegtelen hogy F1, DIRT vagy GRID), lathatta, hogy az alap engine-en kivul MINDEN szinte egy adatbazisban van, programtol fuggetlenul. Minden egyes beallitasnak, alkatresznek, modellnek, funkcionak sajat kodja van, es ebbol a brutalis adathalmazbol, barmilyen prgramot ossze lehet eszkabalni😄
lac coo
De jól megírták annak idején ezt az EGO-t, ok, van már több verziója, ami szerintem mindig mindenhol csak javítás, bõvítés, valójában nem új engine, és jött ezzel nem egy játék, autós, FPS ....Pár évet kiszolgált tisztességgel ! 😊

Alexease
Az a nextgen motor ezzel kapcsolatban nem fog ossze jonni😊 Uj engine es fizika az tuti nem lesz. Annyit csinalnak majd, hogy az uj konzolok teljesitmenyehez igazitjak a most lebutotott vagy egyszerusitett dolgokat (LOD-olas, texturak, shaderek, latotavolsag, hangcsatornak, animaciok stb).

Majd a kovetkezo Codies engine arra keszul, hozza igazitva a PC-hez is. Es azzal johet uj F1, GRID, DIRT stb.

(Persze, ha mar 2 eve megkaptak a pontos specifikaciokat mindket cegtol, akkor van ra esely, hogy mar fejlesztes alatt van a cucc, es jovo ev vegen azzal dbnak mindent piacra.)

De ez itt most amugy is erdektelen, egyreszt messze van, masreszt ez a PC-s reszleg, sokadlagos mit csinalnak konzolon😄 Bar annyi atfedes lehet a ketto kozott, hogy ha izmos a konzol, akkor a most PC-n siman futo F1 a kovetkezo reszeknel kicsit szaggatosabb lehet😄
érezni kell a fékutat viszont azt elismerem minimum egy másodperc lemaradás van a manuálishoz képest...

lac coo
akkor keverlek valakivel😊

Totti5
Autómata nem jó. Õ nem a kanyarok tpíusát nézi hanem a fordulatot és az adott pontot vált. Teljesen rossz. Ott ahol 1es kellene, lehet kettesbe maradt, ott ahol kettes kellene 1esbe vált és a többi.