Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ain't got no history
Gondolom ott buksz sokat, hogy a stratégia szerint jössz be boxba, de a többi pilóta is. Sajnos a "nyalókás ember" nem fog elengedni téged a boxból amíg a többi paraszt el nem megy....Buktam olyan 7 helyet elõzõ futamba mert néztem végig aki mögöttem jött mindet szépen elengedte a gép 😄
Próbálj 1 körrel a stratégia elõtt-után menni boxba, nem lesz akkora forgalom.
Eléggé amatõr vagyok egyelõre, ráadásul keyboardal tolom. Közepes szinten nyomom és a Young Driver Testet is csak a Sauberig tudtam megcsinálni. Idõmérõn Australiában egész jót mentem asszem 6-iknak kvalifikáltam, viszont a versenyen hiába ugrom elõre kb 2-3 ik helyre a kerékcseréknél mindig visszaszopódom 10 ik hely körülire és még Hulkenberg is megelõz, aki 11-nek kvalifikálta magát. Ráadásul utcsó körökre teljesen vége a gumiknak ez nyílván az én vezetési hibám, de vajon a cseréknél a visszaesés oka mi lehet?
ain't got no history
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Holnap feltolok én is egy videót, ha nem bánjátok, ahogy bénázom a keyboarddal ... <#idiota>#idiota>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
habár érdekes, hogy a 2013-mas játékban a sikánok világosabbak esõben és valahogy az esõs futam is világosabb gammájú
jó öreg Nürburgring😊
Nordschleife is jöhetett volna a classic mode-ba😄
#15245:"biztos nagyon extras lehettel"😄D
Amugy nem tudom, biztos nagyon extras lehettel.
az hogy lehet, hogy carrier módban, lotussal voltam. Kaptam a hungaroringi verseny utan egy ajánlatot a ferraritól, és a köv. versenyen (Spa) már a ferrarinál voltam?
az hogy lehet, hogy carrier módban, lotussal voltam. Kaptam a hungaroringi verseny utan egy ajánlatot a ferraritól, és a köv. versenyen (Spa) már a ferrarinál voltam?
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Hring😊
Sajnos ez elsosorban konzolos, bananra, mashogy nem lehet megoldani.
Meg persze, aki indit eg versenyt es 2 orat tolja, annak is teljesen jo.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A Williams,Lotus,Sauber kocsik feloldásához mennyi arany,ezüst illetve bronz érem kell?Meglehet ez nézni valahol?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!