Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danecay
Érdekes, mert szerintem már rég nem jellemzõ hiba, hogy a nyalókás ember nem enged ki, csak miután elenged mindenkit! Továbbá a büntetésrendszer is javult szerintem mert a korábbi részekben, amennyiben hátulról rohantak belém, az esetek többségében akkor is én kaptam büntetést, míg az F1 2013-ban erre még nem volt példa. Egy ilyen esetben kaptam, de akkor is csak figyelmeztetést, baleset okozása miatt.

ez régi Codies betegség h engedjünk mindenkit elõre a boxban...ezt sem sikerült javítani ahogy a büntetés rendszert sem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

contraste
Ilyen még az idei játékban nem fordult elõ velem (ezen az egy pályán..) 15 körös versenyen 10 iknél hivnak be, h optionre váltsak és nagyon gyors a csere csak egyszeruen elmennek addig mellettem 10 en.

ain't got no history

Master91
Gumi nekem is zabálódik...

Gondolom ott buksz sokat, hogy a stratégia szerint jössz be boxba, de a többi pilóta is. Sajnos a "nyalókás ember" nem fog elengedni téged a boxból amíg a többi paraszt el nem megy....Buktam olyan 7 helyet elõzõ futamba mert néztem végig aki mögöttem jött mindet szépen elengedte a gép 😄

Próbálj 1 körrel a stratégia elõtt-után menni boxba, nem lesz akkora forgalom.
contraste
Sziasztok!

Eléggé amatõr vagyok egyelõre, ráadásul keyboardal tolom. Közepes szinten nyomom és a Young Driver Testet is csak a Sauberig tudtam megcsinálni. Idõmérõn Australiában egész jót mentem asszem 6-iknak kvalifikáltam, viszont a versenyen hiába ugrom elõre kb 2-3 ik helyre a kerékcseréknél mindig visszaszopódom 10 ik hely körülire és még Hulkenberg is megelõz, aki 11-nek kvalifikálta magát. Ráadásul utcsó körökre teljesen vége a gumiknak ez nyílván az én vezetési hibám, de vajon a cseréknél a visszaesés oka mi lehet?

ain't got no history

de jó ez a sisak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

V43 1105

Holnap feltolok én is egy videót, ha nem bánjátok, ahogy bénázom a keyboarddal ... <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

nem sok különbség van 1-2 reklámtáblán kívül😊

habár érdekes, hogy a 2013-mas játékban a sikánok világosabbak esõben és valahogy az esõs futam is világosabb gammájú

jó öreg Nürburgring😊

Nordschleife is jöhetett volna a classic mode-ba😄

Mi a f...? Házigazda légy szíves töröld a #15243, #15242, #15241, #15244, Thx.

#15245:"biztos nagyon extras lehettel"😄D
Alexease
Te is repulogep szimulatorozol?😊<#zavart1><#idiota>
Amugy nem tudom, biztos nagyon extras lehettel.
Sziasztok,

az hogy lehet, hogy carrier módban, lotussal voltam. Kaptam a hungaroringi verseny utan egy ajánlatot a ferraritól, és a köv. versenyen (Spa) már a ferrarinál voltam?
Sziasztok,

az hogy lehet, hogy carrier módban, lotussal voltam. Kaptam a hungaroringi verseny utan egy ajánlatot a ferraritól, és a köv. versenyen (Spa) már a ferrarinál voltam?
Sziasztok,

jaaa. megnézem, kösz 😊
dr Kotász
Attól nem, de vsync nélkül miért ne lehetne 80? Vagy 100?
kuzco007
De jó, hogy Nektek elindul. Megvettem drága pénzért és a loading képernyõ után kidob...

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Nem gyorsul fel majd nagyon 2 fpstõl? 😊
dr Kotász
Ez a VSYNC = 60 FPS miatt lesz. Kapcsold ki, akkor megtudod az igazit.
elég hozzá 2 ezüst is, ha jól rémlik...9 arany 2 ezüst

Hring😊

Azt tudom, hogy a Lotushoz az összes arany kell.
A játék benchmark testje szerint 58 a minimum, meg az átlag is.
Az szép, nekem 1:26,6 volt talán a legjobb lotus-al...mennyi fps-el megy neked?

Alexease
Engem a mostani is idegesit, foleg ha valamit (pl. kamerat) allitgatok es piszkalok. Van vagy 15 gomb nyomas (a manu lepkedes nelkul) amig nullarol az autoban ulok😉

Sajnos ez elsosorban konzolos, bananra, mashogy nem lehet megoldani.
Meg persze, aki indit eg versenyt es 2 orat tolja, annak is teljesen jo.
Danecay
Meglehet! 😊

Na jó, de ha 8 éves lennél... <#ravasz1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Sziasztok!

A Williams,Lotus,Sauber kocsik feloldásához mennyi arany,ezüst illetve bronz érem kell?Meglehet ez nézni valahol?
lac coo
Engem kifejezetten idegelt az a menu. Lassu szar....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Skypack
Ez a menürendszer talán még 2002es Pro Race Driver játékukba volt, szerintem elég pofás ötlet és sokat dob a játékon, emlékeim szerint a Dirt 3-ban már nem volt.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

bocsánat rosszul fogalmaztam, átvették onnan az ötletet😊)) hisz a Dirt 2 pl 2009-es játék és a rá következõ évben jött ki az F1 2010

Alexease
A DIRT ugyanez az engine, azt is a Codies csinalja😄 Sajat maguktol nem loptak😊
Skypack
Na igen, ez egy elég hasznos funkció.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

dr Kotász
Viszont most, hogy van verseny közbeni mentés, sokkal több ember számára elérhetõek lettek a hosszú versenyek.
kamion féle menü is koppintás volt mivel a Dirt sorozatból lopták a készítõk😊))

El tudtam volna viselni ezeket a hangokat az F1 2013-as játékban!😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fúú, hát már nem emlékszem. Marussiaval 1:28.6-ot mentem az idõmérõn, de az csak a 19. helyre volt elég legenden. Versenyen azért összejött a 14. hely, úgy, hogy a kerst csak a célegyenesben használtam, különben a drs-sel beelõztek volna 😊
Skypack
Én az apró részleteket hiányolom ebbõl részbõl, amik a 2011ben megvoltak pl a kamionok, az interjúk, sajtótájékoztatók...stb, nem tudom akkor valahogy éreztem, hogy egy versenyzõ vagyok, most meg mintha valami eltévedt nevetlen fazon aki beült egyszer egy f1 autóba. Viszont az irányítás a hangulat meg minden valahogy itt tetszik a legjobban, a 100%os versenyek igen izgalmasak tudnak lenni, viszont nagyon hosszúak, de pont ettõl jók.

Talán a 2010nél kellett variálni valamit.

Értem. Csak azért kérdeztem mert ha jól emlékszem valamelyik régebbi részben az egyik fájlban kellett vmit átírni vagy valami ilyesmit csinálni h 11-et használja. De ha ez alapból így van akkor azt kell h mondjam h 2013-hoz képest hagy kívánni valót maga után a graf. Legfõképp az autók modellezése enyhén szólva darabos pedig minden maxon van. Olyan szögletesnek hat az egész nekem.

Szerintem alapból 11-el megy.

Hát az h melyik az alapértelmezett directx a játékban? és ha a 9 akkor hol lehet beállítani h a 11-et használja.

lac coo
És akkor most mi a kérdés ...? 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hali. Lehet hogy hülye kérdés de alapból a DirectX 11-et használja a játék vagy a 9-et? vagy hol lehet ezt beállítani? Csak mert a menüben nem...

practicon azért mindig szarabbul megy az AI...

Mennyit mentél amikor expert-en 4.5öt vertél rájuk?

Master91
Én meg 12. helyrõl rajtolok carrierben, és a 3. körben a 20. helyért védekezek 1 caterham támadásától...
Hát az AI-ról csak annyit, hogy beléptem a GP módba, hogy megnézzem milyen szinten kezdjem el a karriert. Elõször az Expert szintet teszteltem. Mentem két kört a practicen Ausztráliában, és 4,5 mp-t vertem a társaságra. Átváltottam legend szintre, a Red Bullal mentem két kört, 1,3-at vertem a mezõnyre. Most elkezdtem Marussiaval a karrier módot, legend szinten, ezzel egyelõre kicsivel jobb vagyok, mint a papírforma, de ha jobb autóba kerülök, asszem végiggázolok a mezõnyön. Tavaly, mint ha ez nehezebb lett volna.
Most professional-ra raktam hogy legyen valami esélyem ai ellen

setup valahol az oldal közepén "bouncycrap" féle beállítással toltam és 1:27:7xx körül volt a legjobbam Lotus-al karrier módban practice 3-mon.