21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#16528 Igen azt akartam írni hogy a túrista mód ellenére ott megúszott a vas szépen. Kár hogy nem nyomta neki. Talán a tapadás sem olyan nagy ( azt majd első indításnál a SPA Órúzs eső tesz megmondja... ) és valami oldaltartása is van a gumiknak a kanyarokban, mintha lenne kifele sodródás. Nézni kellemes így is, de éles kört is futhatott volna:(
Már nincs messze a megjelenés. -
#16527 Jah, itt alap, ha jo akkor le kell tiltani a frissitest :))
Amugy a vizes vudeo az tetszik, elso korben a visszaforditonal elindulni alig tud, fel is valtja inkabb harmasba, meg uszik az egesz hatulja .... -
#16526 Remélem nem lesz visszafele butítás. Tömeg csak nézi, de nem érti az F1, még többen meg a blikkből olvasottak alapján naprakészek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.20. 12:53:05 -
#16525 Erdemes a forumot olvasni, miert van benne storm, mikor igazabol olyankor leallitjak a versenyeket ?! :))) -
#16524 Minek a HUD?! max a helyezés lehet fontos és az idő. Minden más off azonnal. A kormányon ott a LED a váltásokra, és most már egy bafott nagy sebesség kijelző is van. -
#16523 Hud dal jogi hercehurca van, asszem, az a tv seke vagy valami ...
Fulkenezet talan allithato talan nem, de max ket autot beallitok azt jovan :) -
#16522 Gazpedal is latszik, azzal is eleg sporolsan banik :)
Kormany talan olyan jo lesz mint rallyban, de legalabb normalis szoge van mar :)
Pit meg ilyesmi nem lesz manualis,felvezeto lesz de elozni ott sem engedi majd. -
#16521 Azert nem erted, mert magadbol indulsz ki:) Te vezetni szeretnel, versenyezni, esetleg taktikazni, kuzdeni. A tobbsegnek a korites az elsodleges. Ok lenyomjak a 3 koros versenyeket TV-kamerabol vagy hatulrol, segitsegekkel, az autovezetes sokadlagos.
A HUD engem nem izgat, de a normalis cockpit (allitas) hianya mar elegge. Az mar cicki 2015-ben (bar 5-10 eve is az volt). Persze a legtobben TV-kamerabol toljak vagy hatulrol, kicsit ertheto a hanyagolasa:/ Ami esetleg "csicsanak" vagy "extranak" szamit: normalis es manualis felvezeto kor, piteles, safety car, esetleg levezeto kor – az engem is erdekelne, de a nagyatlag maitt ezeket nehez normalian megoldani.
A versenykozbeni grafikaval, latvannyal, koritessel semmi gond nincs. Van annyira nextgen mint a tobbiek (lesznek) (GT, Forza). Persze az allokepes, photomode-os, autonezegetos es "szetszedos", a szerteszet animalt es scriptelt korites nem szamit.
Ez a ket ISR video legalabb mar normalis volt, nagyon kellett az elozo napok gagyi aradatahoz! Persze a lenyeg ebbol sem derul ki (cockpit, fizika, FFB), de a "kismonitort" nezve, talan jobbb a kormanymozgas, vannak aprobb ellenkormanyzasok is (?!). -
GPx8 #16520 Van egy rossz érzésem. (De ne legyen igazam!) Az előző részekben is mindenki T-Cam nézetből vezetett, mert annyira szar volt a belső nézet. Lehet, hogy most is ez a helyzet? Bár piszkálással, biztos lehet rajta segíteni, de azért még is, 2015-van!
(A HUD az tényleg nem szép. Ha az AC-hoz meg tudták csinálni a modderek, akkor itt nem is értem, hogy miért ilyen...)
Én azért nagyon várom és reménykedek. (Ilyen optimista alkat vagyok). :) -
#16519 Hud sem jó:(
Jöjjönmárki! -
#16518 Elso kerdes CM fotumon : miert nincs podium !!!!
En komolyan korhatarral adnam ki ezt a jatekot, hogy miert nem az uj NFS re vannak raizgulva ezek a gyerekek ..... -
#16517 Jőféle :
( hogy ez a garf miért is nem jó ....)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.20. 06:45:17 -
#16516 Itt a jó isten nem tudja megjósolni ..... ez is bekapcsolt ABS-t ,TC-t , mindent ...Meg elvileg lesz valami pro mod, az lesz a tuti. De valszeg ez a kiállított verzió nagyon korai még .
Dirt Rally abszolut kemény lett, remélem ez is ...Ha csak fele olyan jó már hibátlan lesz :) -
hqx #16515 Itt mintha nem teljesen árkád módban menne, nem? Nem egy sínautókázásnak tűnik. Néha elveszti a tapadását a kocsi. Tetszik!:) Nem tudom, hogy mi a bajuk a grafikával az embereknek!? Szerintem jó!:) Rajtrács legalább nem üres, hangulatkeltő! Nézők is jók, szóval nem tudom...
Inkább a fizika érdekel innen már. Mennyire kell majd kompromisszumot kötni, és melyik irányba.(?) -
ElNano #16514 Én ilyen tükörsima és steril aszfaltot mint a játékban, még életemben nem láttam. :(
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.06.19. 22:57:06 -
#16513 -
#16512 Hat azert azt latom hogy teljesen remenytelen vagy nem :)
Igy most elkeserito lenne, de ugye casual playerek, casual mondban toljak, ezen igy semmi nem latszik, kifejezett negativ reklam a jateknak.:) Nem is ertem miert nem valaszol ra a CM .....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.19. 11:25:45 -
#16511 Videon nem is fogsz:D -
#16510 En meg mindig nem latok semmit azokbol a dolgokbol ami engem erdekelne :))) -
GPx8 #16509 Na végre! Ez már döfi! -
#16508 -
hqx #16507 Dehogynem! A fülbevalós Hamiltont! -
#16506 -
#16505 Igen, kb az egyetlen különbség az előzőekhez képest. :D -
#16504 Off, csak érdekesség. Forza 6-ban tócsák lesznek esőben, aminek van lemodellezett mélysége! is, és ott lesznek ahol a való életben is vannak a versenypályákon. Itt mondjuk nem dinamikus az időjárás, de az hogy felúszik az autó az jó "újdonság" lesz.
-
#16503 Bár legkevésbé a grafika miatt aggódom ,az mindig jó, ronda CM játék még nem volt :)) -
#16502 Előre félek hogy a 970 izzadni fog már, remélem optimákolják kellően. -
#16501 Amúgy én komolyan nem értem mi a baj ezzel a grafikával .... -
#16500 Csoda történt! :) ( kár hogy a Dirt Rallyba nem hagyták el... ) -
#16499 Replay cam, legalább ez normális, ha jól látom pilóták között is lehet váltani ...Meg végre nem ugrál fél másodpercenként a nézetek között
! :))
-
#16498 Igen, ez nem neked való így :))
mi letojjuk hogy néz ki, ezredrangú lényegtelen dolog ... -
#16497 Naja. Én meg azt látom hogy még azt is kidolgozták ahogy az esőcseppek szétfröccsennek a kasznira zuhanva. Kinek mi... -
#16496 Azért mert másfél éve már actual gen! -
#16495 Itt is hogy néz ki Massa a Grid grafikánál? Kezd gáz lenni ismételten. :D -
#16494 Igazából nem értem a Codemasters miért nem válaszol ezekre az ultragagyi videókra, egy normális videóval ..... -
#16493 Gyönyörű, 60 fps. Mi kell? nextgen nincs, majd 6 év múlva. -
#16492 Ebbe semmi next gen-t nem látok sajnos. -
#16491 -
#16490 Pedig eszrevehetnek, foleg hogy ma mar tenyleg alig lehet eladni gagyi szart.
Majd kiderul. Remelem ez a Greco gyerek valamit kii tudott bulizni :)
Info egyelore nincs, ez a yostik rangatasos video aradat semmire nem valo .
De kar lenne ezert a jatekert ha a gagyiba maradna !
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.18. 13:10:03 -
#16489 Foleg ugy, hogy az utobbi tizenevben, minden programjuknak gond volt a cockpittel, es regebben "normalis" programot is irtak pikk-pakk, amivel a programom belul, gombokkal lehetett allitani. Vicc hogy nem veszik eszre, de inkabb mar az, hogy ilyesmi nem alap 2005-ben (ooo 2015-ben:DDD).