Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Pontosítom akkor a kérdésemet!
A surface_materials.xml több GRASS-t tartalmazó bejegyzést tartalmaz, ráadásul úgy hogy különbözõ tapadási paraméterekkel vannak paraméterezve. A kérdésem arra vonatkozott volna, hogy ezek közül melyeket kellene módosítani!?
Az alul kormányozottsággal kapcsolatban, nekem nincsenek ilyen érzéseim! Az autó úgy kanyarodik ahogy én akarom, sõt néha úgy érzem még jobban! 😊 Érdeke pl. az is, hogy a sokak által emlegetett gumikopást sem tapasztaltam még meg, igaz, hogy eddig leginkább max 25% hosszú próbafutamot futottam még csak. A HUD szerint teljesen barna volt az abroncsok állapota, de nem éreztem, hogy annyival rosszabbul tapadna!
Battlelog: kvantahun
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
próféta = PROPHET
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az idei F1 lett szerintem a legjobb az eddigiek közül, viszont van egy dolog ami nem nagyon tetszik érdeklõdnék más is tapasztalja vagy csak én vagyok tehetségtelen 😊
Szóval a problémám, hogy ha a legtöbb üzemanyagot is állítom be a futamra (50%-os versenyt viszek)akkor is már verseny felétõl vagy egy pár körrel késõbb már -1 körre való üzemanyagom marad ami nem a legjobb dolog és újdonság is számomra mert ezzel eddig soha nem találkoztam hogy normál, nem erõltetett versenytempóval is képes vagyok durván elhasználni a benzint. Ilyenkor persze marad a legszegényebb keverékre átállás 1-2 körre ami elég nagy hátrány valamint a Kers-re rá sem merek gondolni. Az tény, hogy az elõny kiépítés vagy az elõttem lévõ elkapása miatt minden körben kihasználom az összes Kers töltést de ez nem okozhatná ezt nem?
A másik ami nekem inkább érdekesség az a gumikopás amit zseniálisan lemodelleztek az ide Pirellik szintjére de talán kicsit még az igazitól is jobban kopnak 😊 Mivel nem kormánnyal hanem gamepaddal játszok valamennyire tudom korrigálni a kigyorsításokat de azért az kemény, hogy kínai pályán 3 azaz három kör alatt totál kinyírtam a lágyabb gumit.
Ezzel annyira nincs is bajom mert legalább tényleg vigyázni kell a kanyarokkal. Igazi élvezet így nyerni, legalábbis nekem ez jó kihívás, nem lehet csak úgy beesni a kanyarokba, hanem ésszel jó féktávokkal és kigyorsításokkal kell operálni.
Tetszik, nem bántam meg a vásárlást, csak a benzinem ne folyna el 😊
Battlelog: kvantahun
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Thrustmaster RGT-nek ismeri esetleg valaki a lelki világát? Megbolondulhatott benne valami szenzor mert nem követi le a kormány mozgást, meg kalibrálásnál össze vissza ugrál vagy ellentétes irányba mozog mint amibe fordítom. Nem is nagyon használtam, max leporosodhatott😄 Érdemes ezeket a kormányokat szétkapni, tisztogatni vagy hozzányúlkálni?
Szóval ha a csatornámat akarom reklámozni akkor friss, értelmes vidiket lövök, az övében sajnos az elején lévõ logó vagy mi az ami ér valamit...
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A videodból nekem úgy látszik mintha lenne, egy lap amin van néhány nem mozduló vízpetty és rajta egy másik amin meg nagyonbb placák futnak:
Az õs Hard Truck is képes volt megjeleníteni random helyeken esõcseppeket az üvegen, akkor nemhiszem hogy 2013ba ez olyan nagy feladat lenne a codmastersnek:
http://www.youtube.com/watch?v=Z9e7y8lF5H4
Ráadásul, tudjuk hogy a dirt2-3ba elég jól megoldották ezt...