21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#16608 Mar tobbszor irtam, hogy a valodi hivatalos promo, a megjelenes elott 2-3 kezd beindulni. Korabban nincs ertelme. Az, hogy a kiallitason kint volt, es tonna szam jottek a telefonos arkad videok, csak jo/rossz egybeeses, az nem valodi promo. Mostanaban kezd maj dbeindulni.
De hiavatalosan, rendes jatekmenet videot ne varj, nem fognak teljes versenyhetvege videot gyartani;) Max a szokasos gyors kor itt-ott, uj funkciok es latvanyok, esetleg nehany perces dev-riport, osszevagott fenyezessel es bevagott videoreszletekkel.
Ami esetleg meg varhato, a megjelenes heteben, a szimes/jatekos portaloknak kiadott elozetes (vegleges:P) verzio, amivel csinalnak majd (szokas szerint) "jatekmenet" bemutato videokat (talan ISR is). Vagyis 8-10 nap mulva kezdhetsz izgulni:) -
#16607 Mi az ami most jelenleg tetszik neked, amire azt mondod higy erdemes volt megvenni? -
#16606 Nem azt mondom, hogy rossz, csak utálom ezt az elvakult nyáladzást, alig tudunk valamit a játékról. -
#16605 Vedi a halal, de ha nulla info van akkor meg mitol olyan rossz ?
:)) Amit lattam az eddig inkabb tetszik mint nem .... -
#16604 Jó, hagyjuk már ezeket a hülyeségeket, egy darab normális minőségű gameplay nincs még kint a játékból, mégis úgy véded, mintha már mindent megmutattot volna a codemasters. Neked tényleg fizethetnek, ha nem, akkor meg örüljenek, hogy vannak ilyen elvakult rajongóik, akik semmi infó alapján veszik meg. -
#16603 -
#16602 Amúgy csak kíváncsiságból, ti milyen autósjátékkal játszotok, ha játszotok ? :) -
#16601 Kurva hivatalos hogy kb. 1-2 ezer ember tolthatta.
nyomjuk a #-eket hogy akkor #buynow #suchf1 meg ilyesmi?
Ennyire ne legyél te se elvakult, ez eddig szar. Láttunk pár videót ocsmány minőségbe, ocsmány pilótával és irányítással, hát segget lehet vele törölni, de még közben is húzza az ember a száját.
#16589 hsz -ben is van 2-3 jelent amire azt mondom vaó, tényleg szép, aztán jön olyan amire azt mondom jesszus ez egy ótvar (kevés az ótvar hozzá teszem). 0:10 nél mi az a padló lemez ??
Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.06.26. 23:30:33 -
#16600 "Az a helyzet, szerintem, hogy a CM beleunt már az "árkádosok" kiszolgálásába ..."
Pedig pont most csinálta meg nekik a pódiumot és a pezsgőzést amit elsősorban ezek a játékosok eddig annyira hiányoltak -
#16599 Az a helyzet, szerintem, hogy a CM beleunt már az "árkádosok" kiszolgálásába ...
Tekintve, hogy nekik soha semmi sehogy nem jó, valami mindig hiányzik, valami mindig nem kellene bele, valami után mindig sírás van, vagy ha éppen teljesült akkor miért olyan, nem jó ......
2011 óta követem ezt a játékot és komolyan mondom agyrém amit az átlag userek csinálnak !
A Dirt Rally jó irány, sikeres mint az állat !
Teljesen jól tenni a CM ha hagyná a fenébe a 3 körös vasárnapi, pezsgőzés után síró embereket, mert se így se úgy nem jó nekik ami van .....
jól néz ki ,a sok vasárnapi gémer amiatt megveszi, aztán továbbáll, ennyi .....talál szebbet .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.26. 21:36:52 -
#16598 Kint volt E3on, tolhatta mindenki. Az nem volt elég hivatalos? -
#16597 Az egy 30 masodperces TV-reklam, nem az a celja, hogy reszletesen bemutassa a jatekot;) Az auto reklamokban is csak a csicsakat mutogatjak, jo roviden es latvanyosan. Akit erdekel, ugy is utana nez, mielott megveszi. Bar lehet, hogy vannak olyanok, akik meglatnak egy lexus reklamot, megtetszik nekik, eloveszik a bankkartyat, es gyorsan net-en rendelnek egyet:DDD -
#16596 Kb semmi lényeget nem mutat és mindjárt itt a megjelenés,semmi hivatalos gameplay, elég szégyenletes -
#16595 En meg iszok, doohanyzok, drogozok ez meg akkor mar mindegy , belefer :) -
#16594 Én. Annyiból hogy 10 gameplayt már láttunk. De a videón mi kivetni való van? Én F1et látok. Ez meg F1 játék lesz. -
#16593 Fujj! Tavalyi szebb vót! -
#16592 amúgy meg ronda :
-
#16591 Majdnem jó ...:)
-
#16590 Nem tudom ki az az elvetemült, aki ennyiből előrendeli, megerőltették magukat a csávók... :D -
#16589 -
GPx8 #16588 És a demo??? -
#16587 Anugy meg ma van kethetmulva, hol vannak a fel oras gameplay videok ??! :) -
#16586 Dehigynen lesz ne legyetek mar pesszimistak ! :)) -
#16585 Normalis cocpkit es allitgatasok (pozicio, fov, dinamika) tuti nem lesz, legjobb esetben itt is lesz egy minimal FOV allitas, mint a DIRT-ben.
De ez tulelheto, "keves" az auto, ugy is csak 1-2-ot hasznalok, megoldhato a beallitas.
Nekem ilyesmi kell, bar itt kicsit tullottem a FOV-ot:D
-
#16584 Az legyen a legkissebb baj. Majd beallitom azt a ket autot. :))
De van video cockpit nezetbol is, most nem tunik annyira rossznak. -
GPx8 #16583 Csak lehet azért lényeges, mert ha megint szar a cockpit nézet, annak nem örülünk... -
#16582 A fene, lejárt a szerkesztési idő.
Na szóval legalább itt majd lehet tudni, hogy mennyire kopottak az abroncsok, és azt hogy a különböző keverékek, hány kört bírnak, így meg lehet előre tervezni a kiállásokat, nem már csak akkor jövök ki amikor már úgy érzem, hogy ki kellene jönni cserélni mert már nem tudok normálisan végigmenni a pályán és belátom, hogy nem csak arról van szó, hogy én hibázok bele folyton a körbe, miközben a morfondírozással sok másodpercet bukok el :)
Az AI is egész jónak tűnik! Látszik, ha a játékos elóvatoskodja a féktávot akkor beteszi elénk az autót. Remélem nem csak arról van szó, hogy esőben túl erősre van kalibrálva az AI a játékoshoz képet! :) -
#16581 Jó lesz ez! :) -
#16580 Dehigy, van olyan is ahol cockpitbol tolja :) -
#16579 Vagy mert Codies kivette a cockpit nezetet:) -
#16578 Azert nyomja mert igy is lehet, es ugy tetszik beki ! :)
Mitudomen miert igy tolja, lenyeges ez ? :) -
GPx8 #16577 Ugye csak azért nyomja T-cam -ből, hogy a kedves nézők jobban lássák a pályát és a többi autót? -
#16576 -
#16575 Jaja, szeretem visszanézni a köreimet minden játékban, így már élvezetes lesz ebben is. -
#16574 Bejovos ez a replay, vegre valaki rajott, hogy nem az auto fenyezeset akarom kozelrol nezegetni, hanem a versenyt visszanezni :))
-
#16573 Nekem verseny kell, F1 lebonyolítás, F1 autó, 1,6-os brutál turbómotor, F1 hang , F1 szabályrendszer...Ilyen játék viszont csak ez van jelenleg ...
grafikára ott van a TV közvetítés vagy a torrent :))
Mindazonáltal, ha már ez is se tetszik a népnek .... -
#16572 Én nem értem, legalább amiket már korábban leírtam meríthetett volna a Codeies, na de így... :D -
#16571 -
ElNano #16570 Tolj fel mindent maxra CARS-ban, de tényleg mindent és azonnal barlangrajzzá válik ez itt az mellett. (És de, elviszi a gépem, igaz, nem 100 frémmel, hanem a felével.) De megértem, ha valakinek ez jön be, szép szines. -
#16569 Az a "regi, szenne modolt motort" ha megnezed, jatek kozben, cockpitbol (esetleg Tcam-bol), osszessegeben szerintem eleri/uti az uj konzolokra megjelent akarmik JATEKKOZBENI (nem visszajatszas meg photomode:P) szinvonalat. Nem tudom mit szeretnel meg MENETKOZBEN latni, de szerintem mar igy is boven eleri a megfelelo ingerkuszobot. Most a repulogepeket kergetunk, sok-sok leghajot es lufikat, es a mindenegyes nezo egyedileg digitalizalt arcat felejtsuk el:D