Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
De a tovabbi korites felejtos. A GSC-tol nem varhato lyan, hogy Sennanak az F1-es karrierjet mutassa be, ahhoz kellene tobb F1-es szezon, atuok, markak, csapatok, palyak stb. Ilyen sose lesz.
Max az autokat tudjak betenni (valszeg azt is korlatozottan), de foleg egyeb Sennahoz kapcsolo dolgot es foleg Brazil palyakat.

De a Codies F1-hez viszonyitva, lehet hogy jobb lehet a hang, kormanyzas, FFB, fizika, de az igazi jatek koritest, hangulatot sose fogjak beletenni az rF1 cuccba (az eso es egyeb „extra” meg alapbol felejtos😛).
Ez igaz. De ha a Senna játékot ilyen story mókára hegyezik ki akár még jó is lehet. Pl a hangok a legjobbak a Formula Truckban, ha ugyan azt a minõséget hozzák Senna autóiban az orgazmus közeli történet lesz.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
De nem is lenne jo, ha a Codemasters F1 szimulator lenne, abban ugysem lenne ennyi korites, ilyen szabalyrendszer.....Picit a konnyitesekert kar, amugy szerintem elvezheto, soha nem jatszottam ilyen jot meg F1 jatekkal......Ha meg szimulator kell, arra van mas, viszont ott nulla csicsa.....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

GSC és FT a legjobbak között van még rF enginnel is...

lac coo
Rf1 enginnel aligha.....Meg ugye senna es f1 jog, az kozel nincs egymashoz.

Elvileg a Reiza-nál vannak a Senna jogok. (Formula Truck, Game Stock Car) Szóval akár még egy jó Sim is lehet végre F1 témában.

lac coo
Felolem rozsaszin csikos autok is lehetnek, mit szamit.....

dr Kotász
Ja és ugyanez az oka annak is, hogy Senna és a McLaren nincs a classic módban. Másik fejlesztõnél a jogok.
dr Kotász
A FOM a Codiesnak ilyen licenszet adott. 1 szezont dolgozhatnak fel, ezért nem cserélõdnek a pilóták career módban évrõl évre. Egyébként konkrétan a melbourne-i futam felállásának kell szerepelni, tehát ha van évközben pilótacsere, netán változik egy autó festése, nem tehetik bele.
Totti5
Fraps.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
fix 60, ha veszek fel, ha nem veszek fel. Egyedül Monacoban megy le 50re GP módban a box körül.

Mivel veszel fel?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Gatti
mennyi fps ed van igy?😊

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

KERS.

Totti5
Minden a legleglegleg legnagyobbon😄 ( tudtommal ). Miért?

Milyen graf beállításokkal játszol?
Nekem online csinált olyat, hogy átvette a kormányzást a kanyarokban verseny alatt.
Pedig minden assist off-on van.
Alexease
Gondolom a KERS 😊 Csak tipp, meg nem figyeltem.
Totti5
Nálam is ez volt ma prondon, csak 1996😄

Gatti
Amikor fejlesztem az autót szabadedzésen , azt a fejlesztést a csapattársam is megkapja? tehát javul az autója , jobb eredményeket fog elérni?

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

lac coo
Azt mondjatok meg nekem, hogy az auto ikonjan, ahol a serulesek lathatok mi az a sok kis negyzettel jelolt resz a motor elott ? Azt multkor nagyon csunyan kinyirtam, de lovesem sincs az mit jelol....

lac coo
De a fuvet, vizesfuvet, ilyeneket azert majd megpiszkalom hetvegen.....

Gatti
Értem , igazából kár mert nem lenne rossz ötlet. Az f1challange 99'-02' be annó megcsinálták ezt , szerintem ha akarnák itt is meglehetne 😊

Amúgy milyen licensz miatt nem lehet? azóta más lett a codemasters tulajdona?

lac coo
Aha, kosz hasznos info, en valszeg masikctf- et buheraltam meg tavaly, mert seit nem ereztem.Pedog azok az allasszog fugvenyeben valtozo stabilitasi helpek erdekesek lehetnek.
Viszon van valami mas is, mert azt neztem, hogy halalpontosan ugyan az autok beallitasa mint a tavalyiban, megis teljesen maskepp viselkednek a kocsik. Vagy az is lehet, hogy van valami default es az mindig ugyanaz.

😄

Alexease
De mar igen😄
Nem is... 😄

Alexease
Ez is Williams, ez is eso (mert amugy kicsit sinauto😛), de most az FW14-es (1992) es Suzukaban.

Alexease
Ha a palya tapadas allitasa szivas (az AI benazik), probald meg az auotot piszkalni😄

Igy csak arra az autora hat, amivel mesz (pontosabban arra a tipusra, igy a csapattarsad is sziv, de az mindegy, legalabb nem az osszes😛).

Annyi gaz van, hogy ezt autonkent, sot palyankent kell megcsinalni😉 Valszeg jo lenne ugyan az a setup minden palyara, mert ugy is allitgatja az ember, de valszeg trukkoztek valamit a beallitasokkal is.

A CTF file-t kell szerkeszteni.
Annyi kavaras van, hogy van egy az auto fokonyvtaraba, van egy a TRACK-ben (palyankent), es egy a BALANCED-ben (palyankent, gozom sincs mire jo).

Eleg CSAK a TRACK konyvtarban levot modositani (a masik kettot nem teszteltem, de mukodott). A masik ketto lehet, hogy default-nak es az AI-hoz van.

Egyelore tesztnek a Sauber-t csinaltam meg, Suzukara (vagyis ide kell masolni: d:/Steam/SteamApps/common/f12013/cars/sa2/track/ 😄).

- f1-2013-sauber-tyre-grip-sa2_suzuka-10pc.zip - 10% tapadas tesztelesnek😄DDDDDDD

- f1-2013-sauber-tyre-grip-sa2_suzuka-80pc.zip - 80% tapadas

- f1-2013-sauber-tyre-grip-sa2_suzuka-90pc.zip - 90% tapadas

Ez meg az editor a tobbihez: EGO-CTF-Editor-v40.zip
Alexease
Igen, mert ennel a programnal a vezethetoseg masodlagos😄

Ennel a programnal, ha valaki nem akar szakertokent vizsgalodni es kritizalni, a nagyatlag jatekosok koze tartozik (minimal vagy inkabb nulla szimes eloelettel), akkor ha SZERENCSEJE van, ha jol kiadja magat a script es a sok veletlenszeru esemeny, nagyatlag szinten tolja, akkor 1-1 csapattal, nagyon hasonlo szezont futhat mint igazabol, hasonloan a korulotte levo csapatokhoz kepest.

Termeszetesen a tul sok vagy nulla segitseg, a tul rovid verseny, a tulsagosan rossz vagy jo pilota, a kulonfele elvaras/hozzaallas/stilus mind bekavarhat az elore jol kitalalt es beallitott jatekmenetnek😊

Mivel valos sorozatot es szezont probalnak szimulalni, a jatek elsodleges celja a szezon/bajnoksag/futam szimulacio, a teljesen dinamikus (onallo, okos) AI nem megoldas erre, igy kenyletelen elore scriptelt, vagy legalabbis esemeny lehetoegekkel ellatott AI-kat es korulmenyeket hasznalni.

De a tokeletes vegeredmeny (de mar a jo is😛) mar ott megbukik, amikor ket jatekos kozott tobb masodperc kulonbseg van 1-1 koron😊 Azt visszaforgatni a teljes AI mezonyre, hogy minden klappoljon, szinte lehetetlen.
Master91
Ha legörgeted a válaszokat, akkor de :3
dr Kotász
A licensz miatt.

Amúgy meg:

carrier = anyahajó
career = karrier

bocs 😊
Gatti
Azt nem értem hogy mivel már 2010 óta csinálják a játékot miért nem lehet egy olyan carrier módot belerakni hogy pl 2010 tõl 2013 ig lehet eljutni. Sokkal értelmesebb lenne mint 3-4x végig nyomni ugyanazt a szezont , igy könnyen meglehet unni.

lac coo
Nem mondod !? 😊

Nekem semmi bajom a gumikopassal, teljesen jo....igaz figyelek hogy radirozzon a gumi ordito motorral, es igy meg a benzin se fogy.Rf2-been jo a szimulacio, de mint jatek egy rakas szar....Ez legalabb nem csak attol f1 mert ugy neznek ki az autok.....Es ebben ez a lenyeg.Ha meg kicsit nehezitek a dolgon a rossz setuppal, meg odfigyelos , mert valoban lehet szivni a gumit benzint.....Amiben jo ez a jatek, hogy folyamatosan alkamzkodni kell a korulmenyekhez, ezert szeretem.

dr Kotász
Nem is neked írtam... <#hehe>
Gatti
Szimuláció terén 😊

Gatti
Értem amit itt leírtál de a vezethetõség akkor is elég érdekes 😊 de akkor mondom pl az rF2 õt ha ott kipróbálsz egy open Wheel modot egybõl érezhetõ a változás.
kb mint a colin mcrae rally után a richard burns rally. Ég és föld a kettõ 😊

Alexease
Az rF1 felejtos, nincs hivatalos F1 benne, ami van, azt magan emberek hegeszgettek sajat szajizuk szerint, raadasul nem is celja hogy teljes szezont, csapatokat, palyakat es versenyeket szimulaljon.

Mert az rF1 max az autokezelest probalja szimulalni, de ez meg mindent (de foleg a versenykorulmenyeket).

Ennel csak az AI (osszes csapat, pilota, palya, es osszes lehetosegre) tobb ezer script sor.
Gatti
Csak leírtam a véleményem 😊
Szerintem aki szimulátorozik az ezen a véleményen van 😊 bár lehet én észlelem rosszul a dolgokat.

Alexease
Valszeg scriptelve is van a gumikopas, hogy izgalmasabb legyen (ez az a tipusu jatek;P), de tuti azert szamolgat is valamit.
De eleve az igazi versenyeken is 2-3-szor cserelnek kereket, ami 10-25 kor etaponkent. Ha valaki csak 50%-os futamot megy, az 5-12 kor. Ha be van kapcsolva ez+az😉
lac coo
Koszi emese ! 😊)))))

Gatti
Spanyolba nekem is felzabálta a gumit, a végén már alig tudtam kigyorsítani olyan volt mintha jégen autóznák , a többiek meg simán mentek hosszabb etupokat. Ami érdekes mert rFactorba a ligába pont az az egyik nagy elõnyöm hogy jól bánok a gumikkal dehát mondjuk ez nem szimulátor igy elég nehézkes.
Valamint az is érdekes hogy Q1 be Massa belement a falba kitört a kereke és Q2 be már simán rótta a köröket... WTF? Másik q1 be szakad az esõ q2 be meg szikrázó nap sütés van.....
Ez a játék a csillogás-villogásról szól valamint a minél több effectrõl. Billentyûzettel elszórakozni tökéletes de akinek kormánya van azoknak ideálisabb valami szimulátort választani hiszen ott sokkal jobbakat lehet csatázni , ahol minden mm a kormányon és a pedálon érezhetõ....

Master91
Nekem semmi gondom nincs a benzinnel 😄😄

Gumi kopás túlzás.
lac coo
Gondolom szit hany kort mentek.Es hogy mennyire porog feleslegesen a motor.

dr Kotász
A KERS nem fogyaszt benzint, használd nyugodtan. Cautios beállítással nekem 4-5 kör felesleges benzinem van, szerintem nálad nem stimmel valami.
Az elsõ futamon nem nyúltam hozzá nem tudom alapból mire állítja be, és azonnal gondom támadt. Gondoltam Malajziában átteszem a legtöbb üzemanyagra ott is jött a probléma de azt betudtam annak, hogy végig esõs futam volt, sokat mentem kopott gumikon ami eredménye ugye a 0 tapadás sok kerékkipörgés.... Aztán jött Kína, totál száraz futam szintén lehetõ legtöbb üzemanyag és továbbra is a verseny 2. felétõl rá sem merek gondolni nemhogy a rich keverékre hanem a Kersre sem. Nem értem 3. futamon fel se kacsoltam a keveréket egy pillanatra sem és mégis szenvedek. Ma nyomok egy újabb futamot köv. helyszínen és kiderül. De félek valamit én bénázok el ha senki más nem tapasztal hasonlót.

Battlelog: kvantahun

dr Kotász
Biztos ez? Nem az aggresszív beállítást választod?
Hmm akkor én nagyon szarul vezetek mert a lehetõ legtöbb üzemanyaggal indulok versenyen és eddig mindig taktikáznom kellett, hogy átevickéljek a célon 😊

Battlelog: kvantahun

akyyy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az miért van hogy lanba szeretnénk játszani, és mikor elkezdõdne a meccs, az egyik (általába host) gépen az elenfél kocsijába akar ülni meg bele üs ül a másik játékos meg betölti a pályát, majd kiirja hogy race result, ahonnan ki se lehet nagyon lépni. hostnál meg irja hogy waiting players....

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

lac coo
Talan hetvegen raerek piszkalni.Eleg sokat lehetett javitani a tavalyin, most nem tudom jo lesz e az ai miatt...