21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#16648 -
#16647 -
#16646 Codemasters jateknal en azert nem aggodtam soha , higy baj lesz a grafikaval, es sebesseggel ..... -
#16645 Ez I Gen ! :)) -
#16644 Te tényleg pénzt kapsz ezért valld csak be... :D -
#16643 Egy fenéket, ez ActualGen :D -
#16642 Látszik, hogy a nélkül formálsz véleményt a hozzászólásomról, hogy ismernéd a korábbiakat, de Te tudod. Nem mintha mindentől függetlenül szentségtörés lehetne egy ilyen hozzászólást elkövetni a játék saját fórumában. Azt, hogy ezt Te támadólag fogod fel, az nem jelenti azt, hogy ilyen szándékkal is íródott.
Kíváncsi lennék azért, hogy más is ennyire szélsőségen látja e az általam leírtakat és én fogalmaztam e ennyire provokálóan és félreérthetően, vagy csak Te reagáltad egy kicsit túl :)
VILÁGBÉKE :) -
#16641 Itt van nehany PreGen, elavult, foss kep:)
http://www.bsimracing.com/f1-2015-silverstone-screenshots/ -
#16640 Nem akarok annyira objektív lenni hogy minden fűszálba belekössek. Mi értelme van annak? szét lehetne cincálni minden autós játékot és minden bármi más játékot, de ez nem erről szól, nem erről kellene szólnia. Fejlesztők azon vannak hogy szebbet, jobbat többet adjanak neked. Ha kell veszed, ha nem kihagyod. Annak nem túl sok értelme van hogy yutubon nem látható dolgokat szólunk le pláne rf1-el pedálozva 2015ben. Ebben én csak annyit látok hogy bele akarsz kötni mindenben, mert nem érdekel a játék. Merek rá fogadni, hogy nem ez lesz a lényeg hogy mi a jó benne, hanem mi a rossz, ez meg számomra felfoghatatlan hozzáállás, de hát ki így ki úgy........ azért én nem hiszem hogy itt gond lenne akár az aszfalttal. Dinamikus gumizódás, törmelék stb... ezek voltak eddig is. -
#16639 Nem kell ám mindent támadólag felfogni :) Egyébként szerintem ha az ember egy kicsit belátó és próbál egy kicsit objektív maradni, azért számos játékban lehet egész szemnek tetsző megoldásokat látni az aszfalt megjelenítésére, szemben egy szürke sávval. Feltehetően mint írtam a videó is csalóka, de nem fogok ezen vitatkozni. Ha tényleg ilyen lesz és neked ez a tökéletes akkor Te jártál jól, hiszen neked tetszőre lett megcsinálva. Más emberek vagyunk, másak az igények, de mivel eddig sem igazán volt ezzel gond most sem gondolom, hogy lenne vele, csak a videón úgy látszik. -
#16638 Ez van, direkt ronda lesz és visszafele fejlődik. Mit kellene látni az aszfalton? rossz a színe?
( tömörített yutub videón nem igen fogod látni a részleteket, sem ennél, sem másnál, 100-200-300nál meg amúgy is blúr van rajta ) -
#16637 Ezen a videón úgy néz ki az aszfalt mint valami régi rF convertben, az is a rosszabbak közül :D Remélem csak a felvétel csalóka no meg nem PC-s felvételről van szó hanem PS4-es ről. Mondjuk utóbbinak egyáltalán nem kellene indokolnia ezt az egybefüggő szinte homogén aszfaltfelületet, de még annak sem ha PS3-ról lenne szó. Remélem tényleg csak a felvétel csalóka mert ennyire rossz egyik részben sem volt! :) -
#16636 Hát én beletekertem, Monacoban kínszenvedés volt nézni két percig is ... -
#16635 -
#16634 Ezek legalabb cockpitbol bananoznak:D -
#16633 amúgy van ilyen is, de ez se ér semmit :
-
#16632 Tirexi már dolgozik rajta ! :)) -
#16631 Ugy nez ki, korbe kuldtek a cuccot, mert ez mar "portal teszt". Remelem megkapja egy normalis oldal is, ahol legalabb kormannyal tesztelik es nem a szokasos bananal. Ennek igy nulla info erteke van. -
#16630 -
#16629 Szerintem új, végre valami. -
#16628 Ez most új vagy az első?
-
#16627 Bo 1 het van a megjelenesig, majd jovoheten belehuznak:) Ennek olyan multja van, hogy azokra kell alapozni, akik a latvanyos gyors kampany miatt, hirtelen felindulasbol megveszik:))) -
#16626 szerintem ezt nem tudják annyit csúsztatni hogy jó legyen :D -
#16625 Remelem, hogy csuszik , az csak jobb mint a sinauto ! -
#16624 Biztos hamarosan bejelentik, hogy csúszik. :D -
#16623 Érthetetlen, hogy pár nappal a megjelenés előtt is még ilyen minőségű videókon kell check-olni a játékot! -
#16622 -
#16621 A menu inkabb erdekelt mint az animacio, de arrol nem tudom eldonteni, hogy otletes megoldas vagy hulyeseg ! :))
Nesze itt egy tabla azt csinalj amit akarsz :))) -
davids014 #16620 nagyot fog ütni remélem -
balunso #16619 Alakul! -
#16618 -
#16617 Kormanyzas sokat javult, ahogy a reakciobol latom jobb ffb is van, pc s verziobol kiszedtek az idetlen kormany remegeseket, pc nel tobb minden van a tukorben stb...
Aki nez az lat egyebb dolgokat is :)) -
#16616 Oké, nekem sok minden más is lejött. Ez van.
Nem szégyenlem hogy várom, és ez a játék topikja, ahol lehet várni. Az kül. nem érdekel akit nem izgat. Keressen más játékot. -
#16615 Milyen minden téren? Egyedül a grafikából szűrhető le az előrelépés. Ezekből a komolytalan videókból szűröd le a fejlődést, ahol a manus még a pályán se tud maradni? -
#16614 Milyen infó kell? látom hogy szép, igényes, jó, F1. Látványra jobb a fizika, minden téren komoly előrelépés. Neked mi hiányzik? lövésem sincs. Itt van alant egy gameplay, élvezet nézni. Hogy játszani milyen az megjelenéskor kiderül. -
#16613 Nem igen érzem át ahogy te vélekedsz. Mi a baj a padlólemezzel? fontos ez? ha te nem várod ne tedd, az engem nem érint. -
#16612 Persze de akkor a többség megint rossz lesz az egész úgy ahogy van ! :))
nem elég szép, nem tud úgy menni banánnal mint real mennek a tv ben, stb ...azoknak így se úgy se jó soha :)
-
#16611 A nagyatlagnak masodlagos az iranyitas, a fizika, a kormanyzas, az FFB vagy a gumi. A "kormanyzas" is max csak annyira, hogy billel es banannal eredmenyes lehessen. Hasonlo "megitelessel" kuzd a versenylebonyolitas es az AI is: ha az elso kanyarban nem tud 10-et kifekezni es vagy barhol bebujik 100 meter hatranybol, es ot forgatjak ki, akkor egyertelmuen jatekosellenes szar az egesz;D
Teljesen felesleges belemenni eziranyu beszelgetesekbe, foleg nem vitakban, mert ugy sem lesz egyetertes, kinek mi a fontos, ki mit szeretne es mit tart jo iranynak a jatekfejlesztesnel.
Es hasonlo szempontbol, el lehet kepzelni a Codies (vagy barmelyik fejleszto helyzetet), amikor talan jot szeretnenek csinalni, de durvan szeles kornek kell megfelelniuk, akiknek a nagyresze messze van a valodi versenyzes es autokezeles igenytol...
Csak remenykedhetunk, hogy az "eladasra" szant jatekok, evrol evre komolyodhatnak a lehetosegek (engine es gepek fejlodese) miatt.
A konzolos cuccok is sokat fejlodtek az evek alatt, az elsosorban csicsa latvanytol, fokozatosan ok is elertek a komolyabb szintet, amire ott is iegeny volt (cockpit, dinamika, idojaras, rendes kormany-pedal-valto hasznalat, tores stb). -
#16610 Nekem az a legnagyobb bajom, hogy pont mindenki a grafikát fikázza, pedig idén pont nem is az a lényeg ( a magamfajtának legalább is ...9 és ráadásul simán qrva jól néz ki :)))
Azért lehet jönni qa PC vel, az is megvan, láttam vagy 100 órát belőle, ott az eső szép de semmi köze egy esőhöz ....
Dirt Rally alapján én most nagyon várom ezt is ! :) -
#16609 Terep 2 :DDD