Majesty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
A rugókat én is szeretem, bár lord-nak egyet sem vettem fel. Én mindig csak a végén hoztam ki a lordokat, amikor már templomjaim is voltak, illetve mindig "templomos" lordokat hoztam ki 😊
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
ez a vempájör-ös pálya kemény volt. az elején jött a rengeteg kis madár, alig bírtam ki. a vámpir kastélyokat meg nem merték megtámadni a hõsök, még 10k-s zászlóval sem, pedig nem voltak gyengék a hõseim, és volt jó sok. viszont az a 6-8 vámpir ami a várat õrizte magas volt nekik (sztem is a legdurvább egységek) :S
csak úgy sikerült hogy megépítettem a helia ijász templomot, és a sun light spellel lenyomtam a vámpirokat, igaz egy varázslás 1000 píz, de volt vagy 5 trading postom, úgyhogy pénz gond nem volt😊
Waaaaaagh!
De ha valaki nem szeret varázslót használni akkor is mindenképp építse meg a lakhelyüket és fejlessze ki az enchantolást, illetve a magic bazaarhoz is kelleni fog az épület.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
a vége fele meg azért jók a rangerek a meg a harcosok a rugók helyett mert sec perc alatt upgradelhetõk és akkor über tápok lesznek
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Lordnak is elfér szerintem egy, nagyon olcsó ugyanis, hamar ki lehet hozni. Persze a ranger se sokkal drágább, de - ahogy korábban írták - õ nem stunol csak helyhez köt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha Single Mission részen történik, akkor lehet, hogy az a küldetés, hogy "Élj túl X napot" és lejár az idõ.
Nem próbáltam ezt a dismisselgetõs dolgot, de 99%ig biztos vagyok benne, hogy nem választhatsz kettõt ezzel a módszerrel. Egy pályáról egy lordod lehet és ha újrajátszol egy pályát, akkor lecserélheted az onnan begyûjtött lordot, elvileg így mûködik, bár még nem merültem bele igazán a rendszer vizsgálatába 😊
Köszi szépen a segítséget, így már menni fog. Esküszöm, mindent kipróbáltam, csak a legegyszerûbbet nem :-/
A másik dolog amit kérdeztem még kicsit lejjebb, arra senkinek semmi ötlete?
Miért lép ki olyan hamar a magam által kreált multi pálya?
Nem tudom végig lejátszani. Aki tud segíteni, annak elõre is köszi. :-)
Ha egy lordot dismiss-elek, akkor az adott pályán felfejlõdött hõsökbõl választhatok másikat?
Nekem leginkább a rövid meg hosszútávú teleport hiányzik. Itt ha a varázsló elkezd menekülni akkor cseszhetem, utolérik és fél pillanat alatt levágják, hiába gyógyítgatom. elsõben meg egy teleport és már ott sincs :|
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én is mindig továbbjátszottam, és felderítettem a térképet, kiirtottam az összes ellent.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Visszahozhatnának pár egységet az elõdbõl, a gnóm nem jönne rosszul, de a lunord pap sem volt azért olyan haszontalan(fõleg a gyorsító spell volt hasznos).
fotográfik kolomp edisön :D
Szemelyes kedvenceim lettek a torpek,legjobb tankok ever 😊
(este kipróbálom😄)
Jöttek azóta felhasználói javaslatok, úgymint pénzbe kerüljön a bontás például. Személy szerint vannak sokkal fontosabb dolgok is, mint ez, de persze ha nagyon unatkoznak nyugodtan építsék be a funkciót 😊
tuti hogy direkt hagyták ki, ilyen alapvetõ dolgot nem lehet véletlen kihagyni.
persze így jobban meg kell gondolni mit hova épít az ember. fõleg a templomokat.
majd talán a kiegben már lehet bontani is.
meg multiban jó lenne ha lehetne a hullákkal is lenni. szivesen kommandíroznék egy vámpirfalkát😊
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
mondom kipróbálom a multit.
1 v 1-ben.
nyomtuk már 1 órája. behúztam az egyik sarokból az 5000-es questet. jött a gyerek elfekkel, hogy õ is behúzza a questet, én meg a sok aranyból ráhúztam az embereimet és kinyírtam a 3 elfjét😊
volt már 2 10-es beastmasterem is, meg nekem is 3 10-es elfem. már sansza nem volt. de azért ez akkor is parasztság. ezért nem szeretek multizni, nem tudnak veszteni a köcsögök és kilépnek😞
Waaaaaagh!
Amúgy egyet értek én is sajnáltam...
genyó volt. elsõre bejött a 80. napon és szétszedett mint a szart:S kellett volna még 10 nap, a templomos papnõkhöz.
aztán loadoltam és csak keringett a városom körül, kaptam még 20 nap haladékot, a 100.-on jött be😊 volt 2 lvl 15-ös agrela papnõm, õk voltak a kulcs a gyõzelemhez, meg a törpök, köztük egy lvl 20-as lord😊 1 hõsöm sem halt be😊 persze kellett gyógyítani kézzel is, a majesty spellel.
tehát akinek bemegy, az ne kezdje újra, hanem loadoljon és hátha elkerüli mint nálam. sûrûn kell menteni, kell legalább 3-4 mentés.
ja és felmenni a bal felsõ sarokba alap, hogy ne legyen kisérete (de ide ráér, én siettem az elején, holott ráért volna). meg a 2 közeli trading postot be kell húzni minél hamarabb. viszont a templom helyeken az elementálok húzósak lesznek.
Waaaaaagh!
Amúgy nekem is sikerült elszakadnom a multizástól és végeznem a hadjárattal, szerintem marha jó volt, fõleg a szövegek, amiket a tanácsadó és az egyéb szereplõk levágtak, azokért részemrõl külön csillagos ötös jár a készítõknek. 😊
kicsit se csal a játék :] végülis az elfek meg a paladinok is drágák, ez az összeg milliókra jön ki 😄
#415 - a toronyhalmozás bejött, sikerült megcsinálni a pályát végre. a végére volt 5 dwarven tornyom, drága, de megérti. Meg nekem a kulcsa inkább az volt, hogy jól kiosztottam a partikat, ezt eddig nem is nagyon használtam.
(szkrínsotokat nem lehet lementeni a játékon belül? volt egy-két szép pillanat)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu