Majesty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ez a DLC szerintem most nem sokakat érdekel, sokkal inkább érdekes az, hogy mi is fog kisülni az ezt megelõzõ patchbõl, amibe nagyon sok minden lesz benne elvileg. Ha azt a patchet elszúrják akkor szerintem már felesleges a DLC...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De az biztos, hogy egyre több kiadó cseszi el azzal az amúgy nagyon ígéretes játékait, hogy nagyon kevés tartalmat ad hozzá és ennek az áldozata lett a Majesty 2 is.
Most ígérnek rengeteg dolgot egy hamarosan jövõ patchben, pályaszerkesztõt, random generátort, random lootokat a hõsöknek, jobb viselkedést, satöbbit, nagyon kíváncsian várom, hogy mi lesz belõle, mert bár a játék tényleg nagyon jól sikerült szerintem a tartalma sajnos nevetségesen kevés volt.
Ez is egy olyan hiányosság, amivel nem foglalkoztak a fejlesztõk...
This patch can be installed on either version 1.0.P EN or 1.0.97 EN.
Link
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem bonyolult az utolsó map sõt,Azután már nem bonyolult ahol abbahagytam az elõbbi kommentben,annyi a vége h amikor a barlog a Spirittel harcolt én már mindekit fullra fejlesztettem, és benyomtam a call to arm-ot a warriors guldban és mindenki odatömörült a vár mellé és mikor jött arra a barlog mindenki ráment,levettem kb 30000hp-t feltöltött a Spirit,még egyszer lehívtam és másodszor már szétszedték a dögöt a vár mellett!!Ennyi!!THX mindenkinek!Jó Game!!!!!
Érdekelne h mi az utolsó pályán a jó taktika?!Már szétvertem mindenkit, az össze épület áll,meg az összes tradig post!Most az a játék van h ha feltöltõdik a Spirit, lehívom és a pálya bal alsó sarkába rakom a barlog megy azt mire elérné a városomat megint jön a Spirit!De annak a gyök barlognak még mindig 92000 a hp-ja azt már vagy 10-szer lejött a spirit,hogy lehet gyorsítani a hp vesztést barlognál?Mert a hõsöket meg gyorsan leszedi.Akkor küldjek rá mindenkit amikor a Spirittel harcol barlog??
Én azt javaslom, hogy várd ki, hogy mi lesz a Paradox következõ lépése a játékkal kapcsolatban. Igazából elég balf*szul kezelik ezt az egészet, mert az az általános vélemény, hogy a játék maga nagyon jól össze van rakva, de RTShez és pláne az elsõ részhez képest nevetségesen kevés a content benne, ezért kellene egy csomó pluszpálya vagy random generátor vagy pályaszerkesztõ és a rajongók nagy része már nem játszik hanem várja a következõ lépést és annak függvényében fog dönteni, a Paradox viszont valamiért nem hajlandó megtenni a következõ lépést és másfél hónappal amegjelenés után se tudni semmit arról, hogy mi lesz a játék sorsa. Ha rögtön valami lehúzás jön fizetõs contenttel, akkor valószínûleg ennyi volt a community, ha viszont tényleg kapunk valami extra tartalmat, akkor valószínûleg újra teljes mellszélességgel fog mindenki domborítani a játék mellett.
A magam részérõl is elhatároztam, hogy addig nem írok semmit a blogra, amíg ki nem derül, hogy mi lesz a folytatás és egyelõre - sajnos immár 1 hónapja - tartom is magam ehhez és részemrõl is az a helyzet, hogy megadtam a támogatást a játék felélesztésére de a folytatás már azon múlik, hogy a Paradox mennyire becsüli ezt meg.
3 lord-dal nyomtam végig a hadjáratot, hõsöket egyáltalán nem is képeztem. A tutorial pályán egy ranger-t, a második pályán egy warrior-t és a 3. pályán egy cleric-et. A 3. pályától minden pályát kétszer csináltam meg, hogy fejlõdjenek a lordok. Az utolsó pályát még egyszer megcsinálom.
Ranger 65-ös szint
Warrior 66-os szint
Cleric 67-es szint
Próbáltam rablót felfejleszteni lordnak, de még 30-as szint felett is meghalt, a fõellenségek megölik, nem vált be. A törpe, paladin hatékonyabbak, mint a warrior, de õket 10-es szint felett nem lehet megfizetni, mikorra bekerülnének a pályára már véget is ér. A cleric így is megközelítõleg 12000 aranyba kerül.
A Rangernek így több mint 1000 az élete, palack használata nélkül lazán zúzza a vámpírokat, farkasembereket.
Ha lesz kiegészítõ, de jó lenne ezeket a lordokat továbbvinni, bár gondolom az egész lordfejlesztést újból kell kezdeni.
A másik nagy kedvencem a hõsök intelligenciájának nagyfokú hiánya, 5 lövik a hõst, odamegy az egyikhez és megöli, majd mit csinál? Nem, nem megy neki a többinek hanem elindul például haza, megint meglövi valamelyik ellenfél, megint odarohan és leveri, majd megindul haza, majd megint... Olyan mintha a hõsök gyenge elméjûek lennének.
Nekem fel van rakva a patch, de így is többször elõfordul egy pálya során, hogy egy hõs és egy ellenség összeakadnak. A hõs csak forgolódik, de nem tudja megütni az ellenséget, de persze az ellenség az tudja sebezni a hõst.
Már csak az utolsó pálya van hátra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A cosntvázkirályas pálya és a 2 városos volt még kihívás de összességében rövid a játék és könnyû is. 3-4 pálya volt ami kihivást jelentett.
GanXstaZolee#2709
Sokat szívtam a csontvázkirályos mapon.Az a gyök mindig bejött a városomba.Néhányan írták h töltögessem vissza a mentéseket és akkor nem jön be,hááttt bejött.2kört ment a térképen a 3.-ra bejött.Én úgy tudtam megoldani h,az északra meg nyugatra levõ 2 trading post felhúztam,szétszedtem az elementárokat a nyugati szent hely körül meg akkor már az Troll barlangot,és Beastmastert építettem a szent helyre!!!A törpök meg a többi egység gyakta a csontit,a beastmasterek meg messzirõl odaküldték a dögjeiket és lassan szétszedték a csontit.Próbáltam Paladint is meg blademastert de azok közel mennek és amikor még gyengék hamar meghalnak. Csak ennyit akartam!!!!!
Ha jól emlékszem azon a pályán, amikor elõször építhetsz a pálya közepétõl némileg jobbra van az a hely, de ez nem biztos.
Ezen kívül 3. szintû bázis is kell hozzájuk.
nem volt rossz de többet vártam, azért jól ellehetett vele szórakozni, csak az ucscó küldetés baszta fel az agyam az is fõleg azért mert a fõellen néha szétbaszta a fél városom csak úgy :S
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Eleg hulyen adta ki magat, hogy a szinre lepo ellenseges dolgokkal nem is kellett foglalkozni, csak a penzt szallito lovaskocsik es a kiindulo allomasok voltak a lenyeg.
Lehet, hogy ez nektek nem gyermeteg ... szerintem viszont BIZZA!
(nahh meg ezek a cheat-kodok duma ... meg, hogy nem dedos?) <#ravasz1>#ravasz1>
még próbálkozok
kerestem cheat-et de nem tudom beírni mert az enter nem reagál itt semmit
Valamit tudnátok javasolni
De akkor mégis mi okozott nehézséget abban, hogy megértsd mit jelent a "Gyûjts összes 35000 aranyat" mondatban?
Mondjuk ha Angol-Magyar helyett Angol-Thai szótárral csináltad, akkor érthetõ <#hehe>#hehe>
A 'gyermeteg játék' már túl nagy falat volt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
- rafanyalodtam, mert alapvetoen FPS harcos vagyok (ami nem zarja ki, hogy punnyadt idoszakban belekontarkodjam mas stilusu jatekokba)
- igazad van irhattam volna locitromot is (bocsanat, de nem vagyok tul modoros fajta)
- mint mar korabban is megemlitettem kiszotaraztam a dolgokat, de mivel nem vagyok tulzottan tajekozott az ilyen gyermeteg jatekok vilagaban, igy egy kicsit tulmisztifikaltam a tortenetet es azt hittem komolyabb probara kell keszulnom (tenyleg semmiseg volt megcsinalni az instrukciotok alapjan)
Senkit nem volt szandekom megbantani eme szenvedelyeben ... azert en inkabb maradok tovabbra is az "esztelen/eszetlen" lovoldozes mellett <#ravasz1>#ravasz1>
Elsõre azért nem mert még ismeretlen volt,de ugyebár ha már tudod mi merre és hogyan akkor simán megy. Mi lesz veled a végén,ha ezen itt elakadsz?:-D
Go Jeff Go!!!!
Béke!
(ertem en, hogy gozgep! ... de mi hajtja?) <#hehe>#hehe>
Amúgy van a pályához videó végigjátszás a magyar blogon.
- szarra fejlesztettem mar magam,
- a palya minden vegen levo lovaskocsik hozzak a lovet rendesen
- a varos kozelebe se tud jonni senki, mert ugy bevedtem
- teljes a letszamom (mindenkit felelesztek)
- ezek a kristaly izek sem tudnak kozel jonni, mert rogton legyilkolaszom oket
- raadasul ezzel a demonnal nem is talalkozom
Vegul is annyi tortenik, hogy a 36.napon eltavolodik a kep (a varamat mutatja, de sehol semmi ellenseg) ... es vege a jateknak.
10.palya egyebkent amelyiken a lovaskocsinak at kell erni az eszakkeleti sarokbol a deli pontig. (ez is mindig megvan)
Lovaskocsi ater = tizenezer lovecska ... kishazakat szetverem = otezer koruli jutalom ... lovaskocsi allomasokrol (4 iranybol is) folyamatosan aramlik a penz.
Siman benne van a pakliban, hogy irtozatos nagy lama vagyok ... de ugy bassza a csoromet, hogy mi a francert nem tudom ezt a nyamvadt palyat kivegezni (napok ota cumizok) ... kozben a single missiokat siman kiporgettem mar.
Nahh mindegy nem adom am fel, csak mar egy kicsit unalmas igy. Meg egyszer koszonom a segitseget ... bena vagyok es kesz.
Ezt a 35000-es penz dolgot kiprobalom (kevesebbet koltok majd fejlesztesre es akkor tuti osszejon).
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Magyarul:
"
Gyûjts össze elegendõ pénzt
Aktív
Hátralevõ napok száma: 35
Uram, pénzre van szükséged a démon elleni háborúhoz. 35000 aranyat kell összegyûjtened!
"
És a hátralevõ napok száma minden nap után csökken eggyel. Innen szerintem már menni fog... 😊
Uralom az egesz kornyeket, senki meg a kozelbe sem tud jonni, minden postakocsi allomas a fennhatosagom alatt van, tok jol allok anyagilag, epuletileg es katonailag ... de a 36.napon ha torik, ha szakad: elbukom az egeszet.
Biztos valami apro szarsagot kellene megcsinalni, felepiteni vagy mit tudom en, de nem birok rajonni a dolog nyitjara.
Nem ilyen semmilyen segitsegre varnek mint az #581-es hozzaszolas, hanem egy valosagos megoldasra.
Lecci-lecci-lecci ... mert mar lassan ott tartok, hogy szetrugom a monitort <#falbav>#falbav>