Majesty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most elég jól sikerült megfognom õket,az elõzõ menetben már vagy 50 támadt.Taktikám,hogy gyorsan felfejleszteni ami adott,majd építettem 2elf+2törpházat.lehetõleg minél hamarabb tradingpostokat befogni,és ott csak szimplát építeni,mert ha védekezik a Balrog elpusztítja hamar,persze környékérõl kiseperni mindent.Kicsit balra építkeztem inkább,és az utakat nagyjából szabadon.Barlogot ha lehet távoltartani,bár így is bejött szétvert jópár építményt.3 hõst lehívni még pluszban,ez kinek mi,érdemesebb egy gyógyítót és 2 valami táposabb íjászt.Végére mikor már 30ezer volt ráküldtem mindenkit:-)Nemsokáig húzta,maradt 23 harcosom élve:-) Jó kis game volt!
Go Jeff Go!!!!
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Azt tudom, hogy van például három túlélõs pálya, amibõl a demóban is volt egy.
Berakod a két lordot egymással partiba, és ráküldöd õket a városon kívül a dögre. nem tud annyit lesebezni a hõsömbõl, amennyit a papnõ nem tud neki közben visszagyógyítani, fõleg, hogy amint feltöltõdött, hívtam le mindig a spiritet mellé. és 73 nap alatt lenyomtam, így nem támadtak be minden irányból.
szóval így összességében... fasza volt. Nem játszottam vele naponta olyan sokat, így asszem 7 vagy 8 napra kitartott nálam a kampány, és soha nem untam. Igazából az utóbbi idõk játékfelhozatalából kivételes eset volt ez, a legtöbb játék 3-4 napig bírja nálam. Méltó folytatás. Kár, hogy vége...
F
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Egy ranger a tutorial pályán már elérheti a 6-os szintet, az utána lévõ négy pályán a lordokon kívül csak egy új hõs képzésével teljesíthetõ, így minden xp a meglévõ és az új lordnak juthat.
Pontosan mitõl függ, hogy hõsök rámozdulnak egy zászlóra vagy sem? Csak mert például egy 10-es szintû rabló 200 aranyas attack flag-re ment, majd a 400 aranyas már nem érdekelte (még nem lépett közben szintet)?
Az utolsó pályán is csak egy lordképzõ épületet lehet létrehozni?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A balrog meg nem pusztít el semmit ha jól használod a spirit of kings-et és jó helyre építkezel.
F
taktika is bõven van benne, legalábbis pár multi csatám alatt ez derült ki. persze nem egy starcraft az biztos, de nem is 10 évre tervezték a multiját😊 pár hónapig el lehet vele lenni, és ez már ma nagyon jó😉
Waaaaaagh!
Utolsó elõtti pályára van vmi tipp. Minden ellenséget és célpontot kiírotottam. A Nagy patkány kb a 75 nap körül nekem jön 50000HP vel és nem bírom lenyomni mert sorra intázi el az mebereimet 1 csapásra.
Hogyan lehet kírtan és mitõl függ hogy mikor támad (melyik nap)
De köszi a tippet Pio, így a 8. napon meghalt a démon, én meg kereshetek egy újabb játékot 😄 - még szerencse, hogy a Tropico 3 már jön is lefelé 😛
Itt a bug spoilerben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
F
-4es csapatokat,én pl 2 törp,egy healerrel,és egy rangerrel,elég brutálisan osztják az ellent,meg az építményeket.Ha a templomokat is lerakod akkor már nyert ügyed van.Sok sikert hozzá!Nekem is 1 napba telt mire a megfelelõ stratégiát megtudtam választani:-)
Go Jeff Go!!!!
még ha egy útszéli büdösbogárra mondanád ugyanezt... de a majesty2 -re... már ne is haragudj, nem jogos , a bogárnak több esze van : DD
Viszont amikor kapott egy alacsony szintû tolvajt és 2 papot a csapatba már is simán tankolták le a balrogot is. <#wink>#wink>
F
inkább húzd be füled-farkad és ne írj többet ide...
amúgy nem hinném hogy sokat multiztál vele. van benne bõven taktikai lehetõség...
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Ha van egy jó taktikád, akkor azt minden pályán ugyanúgy meg tudod csinálni és amúgy sincs nagy variációs lehetõség.
A csontkirályon kívül egyik pályában sem volt igazi kihívás, bár a legutolsó még hátra van. Csakhogy meguntam. 10 éve ez még elment, de ma már nem ilyen butuska játékot kéne kihozni. Na jó, azért elszórakoztam vele, de hogy többet nem fogok, az fix. Azért lehetett volna ebbõl az alapból jobbat is kihozni. A grafikáról és annak egyhangúságáról nem is beszélek, azt amúgy is mindenki látja.