832

Fejlesztő: 1C Company: Ino-Co

Kiadó: Paradox Interactive

Magyar Majesty 2 blog     | | | |     Hivatalos honlap     | | | |     Hivatalos fórum     | | | |     Demó letöltése

Hivatalos megjelenés: 2009. szeptember 18.

• Pio
    Mekkora lesz az install patchelések után? Csak 5 gigát szed le alapból de valamiért úgy rémlik, hogy ez valami sok10gigás okosság lesz végül vagy rosszul tudom?
  • Pio
    A PCguru a kezdetektől fogva nagyon leszólja a játékot már kábé a pre alpha óta. Mondjuk ők legalább tudják is, hogy mit szólnak le, vicces volt a Gamestaron a játék osztása oldalt az adatlapon pedig egy teljesen más kiadó és egy másik játék screenshotjai szerepeltek Majesty 2 név alatt... :)

Viszont ez a DLC szerintem most nem sokakat érdekel, sokkal inkább érdekes az, hogy mi is fog kisülni az ezt megelőző patchből, amibe nagyon sok minden lesz benne elvileg. Ha azt a patchet elszúrják akkor szerintem már felesleges a DLC...
  • Narxis
    http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Majesty_2_Kingmaker

Eléggé leszólták itt a Majesty 2-t. :o
  • Pio
    Azért lehet még találni multira ellenfelet. Nagy népszerűségnek már tuti nem fog örvendeni a játék, de azért páran játszanak még vele, ha nem így lenne nem foglalkoznának a fejlesztésével.
    De az biztos, hogy egyre több kiadó cseszi el azzal az amúgy nagyon ígéretes játékait, hogy nagyon kevés tartalmat ad hozzá és ennek az áldozata lett a Majesty 2 is.
  • Agamemnon
    Pio, az a baj, hogy már régen elfelejtette mindenki a játékot, és nagyon-nagyon elkéstek ezzel a patch-el. Pedig ha a tartalmat még egy kicsit tömték volna, és egyből kiadják a pályaszerkesztőt, sokkal népszerűbb lehetett volna ez a nagyszerű játék. Most már hiába.
  • Pio
    Úgy bizony! :(
    Most ígérnek rengeteg dolgot egy hamarosan jövő patchben, pályaszerkesztőt, random generátort, random lootokat a hősöknek, jobb viselkedést, satöbbit, nagyon kíváncsian várom, hogy mi lesz belőle, mert bár a játék tényleg nagyon jól sikerült szerintem a tartalma sajnos nevetségesen kevés volt.
  • imcsuka
    Rahar: sehogy

Ez is egy olyan hiányosság, amivel nem foglalkoztak a fejlesztők...
  • Rahar
    Ezt a játékot hogyan lehetséges lanban együtt és nem egymás ellen játszani? Haverral ketten harcolnánk gépek ellen.
  • Narxis
    Bring your fantasy kingdom up to date with the Majesty 2 update 1.1.88 to add two new missions, AI improvements, and fixes for bugs and crashes.

This patch can be installed on either version 1.0.P EN or 1.0.97 EN.

Link
  • totus
    ÁÁÁÁÁÁÁ!!!Végigvittem!!
    Nem bonyolult az utolsó map sőt,Azután már nem bonyolult ahol abbahagytam az előbbi kommentben,annyi a vége h amikor a barlog a Spirittel harcolt én már mindekit fullra fejlesztettem, és benyomtam a call to arm-ot a warriors guldban és mindenki odatömörült a vár mellé és mikor jött arra a barlog mindenki ráment,levettem kb 30000hp-t feltöltött a Spirit,még egyszer lehívtam és másodszor már szétszedték a dögöt a vár mellett!!Ennyi!!THX mindenkinek!Jó Game!!!!!
  • totus
    Hy!
    Érdekelne h mi az utolsó pályán a jó taktika?!Már szétvertem mindenkit, az össze épület áll,meg az összes tradig post!Most az a játék van h ha feltöltődik a Spirit, lehívom és a pálya bal alsó sarkába rakom a barlog megy azt mire elérné a városomat megint jön a Spirit!De annak a gyök barlognak még mindig 92000 a hp-ja azt már vagy 10-szer lejött a spirit,hogy lehet gyorsítani a hp vesztést barlognál?Mert a hősöket meg gyorsan leszedi.Akkor küldjek rá mindenkit amikor a Spirittel harcol barlog??
  • donatus13
    Okés kössz akkor várok tovább:D
  • Pio
    Hogy sokan az túlzás, de azért esténként általában lehet partnert találni.
    Én azt javaslom, hogy várd ki, hogy mi lesz a Paradox következő lépése a játékkal kapcsolatban. Igazából elég balf*szul kezelik ezt az egészet, mert az az általános vélemény, hogy a játék maga nagyon jól össze van rakva, de RTShez és pláne az első részhez képest nevetségesen kevés a content benne, ezért kellene egy csomó pluszpálya vagy random generátor vagy pályaszerkesztő és a rajongók nagy része már nem játszik hanem várja a következő lépést és annak függvényében fog dönteni, a Paradox viszont valamiért nem hajlandó megtenni a következő lépést és másfél hónappal amegjelenés után se tudni semmit arról, hogy mi lesz a játék sorsa. Ha rögtön valami lehúzás jön fizetős contenttel, akkor valószínűleg ennyi volt a community, ha viszont tényleg kapunk valami extra tartalmat, akkor valószínűleg újra teljes mellszélességgel fog mindenki domborítani a játék mellett.
    A magam részéről is elhatároztam, hogy addig nem írok semmit a blogra, amíg ki nem derül, hogy mi lesz a folytatás és egyelőre - sajnos immár 1 hónapja - tartom is magam ehhez és részemről is az a helyzet, hogy megadtam a támogatást a játék felélesztésére de a folytatás már azon múlik, hogy a Paradox mennyire becsüli ezt meg.
  • donatus13
    Sokan játszák neten amúgy ? csak hogy érdemes e megvenni:)
  • Nazgul1980
    Tényleg nem piskóta az utolsó pálya a balroggal Visszamegyek az egyik régebbi pályára a rengeremből beastmastert csinálok
  • Rahar
    Most fejeztem be az utolsó pályát, sajátos logikája van a megoldásnak, de ha az ember azt követi, akkor csak kitartónak kell lenni.
    3 lord-dal nyomtam végig a hadjáratot, hősöket egyáltalán nem is képeztem. A tutorial pályán egy ranger-t, a második pályán egy warrior-t és a 3. pályán egy cleric-et. A 3. pályától minden pályát kétszer csináltam meg, hogy fejlődjenek a lordok. Az utolsó pályát még egyszer megcsinálom.
    Ranger 65-ös szint
    Warrior 66-os szint
    Cleric 67-es szint
    Próbáltam rablót felfejleszteni lordnak, de még 30-as szint felett is meghalt, a főellenségek megölik, nem vált be. A törpe, paladin hatékonyabbak, mint a warrior, de őket 10-es szint felett nem lehet megfizetni, mikorra bekerülnének a pályára már véget is ér. A cleric így is megközelítőleg 12000 aranyba kerül.
    A Rangernek így több mint 1000 az élete, palack használata nélkül lazán zúzza a vámpírokat, farkasembereket.
    Ha lesz kiegészítő, de jó lenne ezeket a lordokat továbbvinni, bár gondolom az egész lordfejlesztést újból kell kezdeni.
  • Nazgul1980
    Nekem a csontváz királyos pálya a végén hatalmas móka lett Kezdetben nekem is túl hamar jött,de aztán felfedeztem a pálya elején a bal sarokban a kriptát,így a csontváz király körbejárt a térképen párszor.Addigra a két kereskedelmi állomásom összehozott 20 ezer aranyat,előhívhattam a kedvenc terminátoromat,Sir Nelton Paladint Igaz,hogy marha sok érte az 20 ezer arany,de ötezres életereje szinte halhatatlanná teszi.Mikor bejött a bázisomra mégis,egymaga leverte a csontvázkirályt
  • Rahar
    Az utolsó pályán felépítem az egymáshoz tartozó 3 templomot, de az elementál portálok nem tűnnek el és továbbra is létrehozza őket a démon, most ilyenkor mi van? A patch fel van rakva.
  • Rahar
    Nekem a csontvázkirályos pálya nem okozott nehézséget első próbálkozásra mindig sikerült. Ellenben az imp tanácsadó megölése szerintem nehéz, 3 ütésből szétver egy törpe tornyot. A stun képessége meg enyhén szólva is pofátlanság, a lény nem egy hősömet hanem még a nem is közelében lévő összes hőst elbódítja, értem ez alatt, hogy 2,5 épülethossznyira (például rouge guild)lévő hősök is elbódulnak. Az ilyen stun-nak, hogy őrülnének a wow-ban a játékosok. Egyébként az egész játékra jellemző ez a programozói bénaság. Ilyen szempontból a sárkány megöléses pálya a legrosszabb. A sárkány tüzet fúj és a háta mögötti, nem alatta, 2. épület lerombolódik, a jó édes k..va anyát az idióta programozóknak. Ez olyan, mint anno a warcraft első részében a lövési hatótávolságot megszüntető csalás, a térkép egyik sarkából az átellenes sarokban lévő egységeket és épületeket lőtték az íjászok.
    A másik nagy kedvencem a hősök intelligenciájának nagyfokú hiánya, 5 lövik a hőst, odamegy az egyikhez és megöli, majd mit csinál? Nem, nem megy neki a többinek hanem elindul például haza, megint meglövi valamelyik ellenfél, megint odarohan és leveri, majd megindul haza, majd megint... Olyan mintha a hősök gyenge elméjűek lennének.
    Nekem fel van rakva a patch, de így is többször előfordul egy pálya során, hogy egy hős és egy ellenség összeakadnak. A hős csak forgolódik, de nem tudja megütni az ellenséget, de persze az ellenség az tudja sebezni a hőst.
    Már csak az utolsó pálya van hátra.
  • GanXstaZoleeWrk
    Na végigtoltam utolsó pálya szerintem nem nehéz, vége meg pláne nem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerencsétlen démon 3 templom között rohangált, azokat meg törpe varázslattal simán javítottam amíg korona újratöltött

A cosntvázkirályas pálya és a 2 városos volt még kihívás de összességében rövid a játék és könnyű is. 3-4 pálya volt ami kihivást jelentett.
  • dartonita
    Reszemrol gratulalok :)
  • totus
    Hy!Mindenkinek!

Sokat szívtam a csontvázkirályos mapon.Az a gyök mindig bejött a városomba.Néhányan írták h töltögessem vissza a mentéseket és akkor nem jön be,hááttt bejött.2kört ment a térképen a 3.-ra bejött.Én úgy tudtam megoldani h,az északra meg nyugatra levő 2 trading post felhúztam,szétszedtem az elementárokat a nyugati szent hely körül meg akkor már az Troll barlangot,és Beastmastert építettem a szent helyre!!!A törpök meg a többi egység gyakta a csontit,a beastmasterek meg messziről odaküldték a dögjeiket és lassan szétszedték a csontit.Próbáltam Paladint is meg blademastert de azok közel mennek és amikor még gyengék hamar meghalnak. Csak ennyit akartam!!!!!
  • Nazgul1980
    Én is sejtettem,hogy valami ilyesmi van,kösz a választ Pio,sokat segítettél.
  • Pio
    A templomokat csak spéci helyre lehet építeni, lilán derengenek, téglalap alakúak és kövekkel vannak körberakva.
    Ha jól emlékszem azon a pályán, amikor először építhetsz a pálya közepétől némileg jobbra van az a hely, de ez nem biztos.
    Ezen kívül 3. szintű bázis is kell hozzájuk.
  • Nazgul1980
    Sziaziasztok.Van egy kis gondom.Elméletileg már tudnék templomokat építeni,agrella és kripta,de mégsem.Sehová nem engedi építeni.Mi a megoldás?
  • Micsu
    én is végigtoltam

nem volt rossz de többet vártam, azért jól ellehetett vele szórakozni, csak az ucscó küldetés baszta fel az agyam az is főleg azért mert a főellen néha szétbaszta a fél városom csak úgy :S
  • Narxis
    :D
  • Rahar
    Észrevettétek, hogy ha már egy pályát teljesítettél a hadjáratban és újra megcsinálod, úgy hogy a hőseidet is használod, akkor a következő bármely pályára már a továbbfejlődött hősöket lehet megvenni. Így akár nehéz pálya megkezdése előtt 3 hatékony hőst elég magas szintre fel lehet fejleszteni már teljesített pályákon. Csak arra kell ügyelni, hogy az esetlegesen elhalálozott hőst a pálya befejezése előtt legalább egyszer fel kell támasztani, különben nem kapja meg az adott pályán elért dolgokat. Ha meghalt és egyszer feltámasztottad és ezután is meghal és úgy ér véget a pálya az már nem probléma. Legalábbis a patch előtt még így volt. Én az első 3 pályán, a tutorial pályát is beleértve, képeztem 3 hőst és azzal igyekszem végignyomni, még segéd hősöket sem képzek, az utolsó előtti pályáig eljutottam, majd a testvérem a profilomba új játékot kezdett, úgyhogy kezdhettem újból.
  • HKS
    Tudom már rájöttem és vissza is raktam az alapot
  • Rip
    Vigyázz, a patch felrakása után az editor nem elérhető!
  • HKS
    belefogtam egy saját map készítésébe egyenlőre próbálom kifürkészni az editor lehetőségeit
  • Rip
    Sosem fogom megérteni a magadfajta embereket...
  • zeoos
    Nem okozott nehezseget (egesz joban vagyok a betukkel es a megertesukkel) ... az viszont teny, hogy nagyobb durranasra gondoltam.
    Eleg hulyen adta ki magat, hogy a szinre lepo ellenseges dolgokkal nem is kellett foglalkozni, csak a penzt szallito lovaskocsik es a kiindulo allomasok voltak a lenyeg.
    Lehet, hogy ez nektek nem gyermeteg ... szerintem viszont BIZZA!

(nahh meg ezek a cheat-kodok duma ... meg, hogy nem dedos?)
  • CaesarHUN
    Hát sajna nem sikerült de azért köszi
    még próbálkozok
  • Pio
    Multiban a T betű a chat, lehet, hogy az kell, de amúgy nem ismerem a cheateket.
  • CaesarHUN
    Hali segítenétek
    kerestem cheat-et de nem tudom beírni mert az enter nem reagál itt semmit
    Valamit tudnátok javasolni
  • lammaer
    "mint mar korabban is megemlitettem kiszotaraztam a dolgokat"

De akkor mégis mi okozott nehézséget abban, hogy megértsd mit jelent a "Gyűjts összes 35000 aranyat" mondatban?

Mondjuk ha Angol-Magyar helyett Angol-Thai szótárral csináltad, akkor érthető
  • b-type
    ..hát ezt az 'eszetlen/esztelen lövöldözést' most rendesen alátámasztottad. :)
    A 'gyermeteg játék' már túl nagy falat volt.
  • Bucser
    Akkor bye. Nem tart vissza senki.
  • zeoos
    Koszonom szepen a kioktatast tanarbacsi. 2+1 dolgot tennek hozza ha szabad:
    - rafanyalodtam, mert alapvetoen FPS harcos vagyok (ami nem zarja ki, hogy punnyadt idoszakban belekontarkodjam mas stilusu jatekokba)
    - igazad van irhattam volna locitromot is (bocsanat, de nem vagyok tul modoros fajta)
    - mint mar korabban is megemlitettem kiszotaraztam a dolgokat, de mivel nem vagyok tulzottan tajekozott az ilyen gyermeteg jatekok vilagaban, igy egy kicsit tulmisztifikaltam a tortenetet es azt hittem komolyabb probara kell keszulnom (tenyleg semmiseg volt megcsinalni az instrukciotok alapjan)

Senkit nem volt szandekom megbantani eme szenvedelyeben ... azert en inkabb maradok tovabbra is az "esztelen/eszetlen" lovoldozes mellett