Majesty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én a Kingmakerrel szenvedek.
A második pályát már 10* próbáltam, de egyszerûen nem jön össze! Van, hogy a 7. napon lerohannak, van, hogy a 10-en jön két sárkány, meg a goblinok. Egyszerûen nem tudom, mit csináljak......😞
Nos, ilyesmik után/közben hogyan várják el Paradoxék - vagy akárki - , hogy interneten keresztül vásároljanak, ha egyáltalán még pénzt mernek kiadni azért az emberek, hogy vagy mûködik a program, vagy nem, mert "elfelejtkeztek" pl. a javításokról a kiadónál...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Jó, annyit azért hozzátennék, hogy a megjelenõ patchek sose szoktak azonna fent lenni steamen, pár nap késés van, hisz át kell némileg alakítani õket, de ez tényleg pár nap szokott lenni. Kivéve a Paradox játékoknál.
Akkoriban kicsit belerágtam magam és pont ugyan ez ment a Hearts of Iron-nál és a Mount and Blade-nél is még ha nem is ilyen drasztikusan, több hónapos csúszásokkal és meg se jelenõ kiegészítõkkel.
Egy ideig nyíltak a topikok ez ügyben. Az agresszívabbakat törölték, a kevésbé agresszívakban ment a hárítás, hogy jajj, hát ez egyáltalán nem rajtuk múlik, hanem kizárólag a valven, õk bizony minden létezõ dolgot megtesznek annak érdekében, hogy azonnal megkapjunk mindent.
Engem azért meglepne, ha a valve tényleg hónapokkal késõbb tenne ki egy patchet vagy egy pénzbe kerülõ kiegészítõt (szerintem mégcsak jogilag se tehetnék meg, nem hiszem, hogy olyan szerzõdést írnak alá, hogy "majd kitesszük, ha épp unatkozunk"), nem hiszem, hogy ilyen hozzáállással lehetnének a legsikeresebb digitális disztribútor több ezer megvásárolható játékkal...
Narxis
Ez mekkora szívás... :S

Én felmennék a játék fórumára és beolvasnék nekik...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tudom hogy égõ, de már a 3. torony építgetõs pályán elakadtam, ti hogy csináltátok meg?

Tudom, láttam, csak idõben jöjjön ki. 😊

Mindössze 9-et kéne visszaolvasnod. Még videó is van, hogy feltûnõ legyen... 😊
Sikerült, végigvittem! 😊))))
Az utolsó pálya nem is volt nehéz. 1x nekiálltam és vissza sem kellett tölteni! 😊
Nagyon jó játék volt. 😄
Remélem nem sokára jön az újabb kiegészítõ.

Nagynehezen sikerült megcsinálni az utolsó elötti pályát.
Kiváncsi vagyok az utolsó pályára. 😊

Jaja, templomot. 😊

Mármint templomot?
Részemrõl a gyógyítók élveznek elõnyt - a feltámasztásuk viszont csõdbe is viheti a birodalmat. 😄
Az állatbarát és íjjász sem rossz...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Az Alapjátékot nagynehezen végigvittem.
A Kingmaker -t már nem tudtam, ha jól emlékszem az utolsó pályát nem tudtam megcsinálni, aztán hagytam is.
Battles Of Ardania -ban most az utolsó elötti pályán vagyok (Godless Earth). Hát itt is vannak gondok. Simán felépítkeztem, a környéken minden fészket kiírtottam. Északon vannak a vérfarkasok, keleten meg az a nagy 2 lábon járó medve 😊 Elõször lenyomtam a vérfarkasokat, de mire visszaértek az embereim a várhoz addigra annyian támadtak hogy a fél bázisomat lenyomták. Vissza is töltöttem. Most inkább kelet felé támadtam, most is elkezdtek özönleni, de még bírjuk a támadát, csak a védelmemet pusztiították el. Aztán most itt tartok.
Ki milyen palotát szokott csinálni?
Én elõször kriptát, utána paladinosat, aztán archereset, a többit nem szoktam.

narumon
Ugyanígy jártam. Már az elõzõ pályán is voltak nehézségeim, ezt meg ötödjére-hatodjára sem tudom megcsinálni. Sajnos szerintem ez a kieg túl nehéz lett, és ez engem (ellentétben talán másokkal) nem feldob hanem fusztrál. Szóval most egyáltalán nem szórakozok jól, és ha az ezek utáni DLC-k is ilyen szintet fognak képviselni akkor én is dobom a játékot... 😞(

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Szerintem elég sok köze van ahhoz a multi halottságának, hogy az a fanréteg, akik már elõre érdeklõdtek a játék iránt és olvasták a fórumot mind eleget tettek a producer kérésének és steamen vették meg a cuccot, számukra pedig a multi az elsõ pár hét után ki lett lõve a patch több hónapos késése miatt most pedig mintha meg is szûnt volna a steam támogatás, semmi hír az új kieg(ek)rõl...

Az is baj volt, hogy a kiadott verzióban a multi nagyon összecsapott és bugos volt, folyton DCzett, nehezen indultak el a meccsek, satöbbi, ami sokaknak egybõl elvette a kedvét, hiába javították utána patchekkel a dolgot.
Szóval újabb kieg érkezik? Na ez pöpec 😊
Ami a multit illetli épp most voltam fenn, és sehol senki. A multi mint olyan gyakorlatilag teljesen kihalt, alig lézeng néha valaki...ennyire nem érdekel senkit ez a játék?
Hát igen az ingame shop úgy szar ahogy van, már bocsánat...és nehogymár súlyos pénzeket kelljen fizetni pár bónusz tárgyért...hol itt a korrektség?
Én ugye steamen vettem meg a játékot azért, mert a Paradoxos producer külön kérte a fórumon, hogy aki teheti steamen vegye meg a játékot, mert õk azzal járnak a legjobban és ígéri, hogy cserébe külön oda fognak figyelni a steamesekre.

Ezzel szemben amikor még virágzott a multi jött egy patch, amire a steameseknek hónapokat kellett várni, így teljesen kiestünk az egészbõl.. 😞

Aztán persze a patchcsel együtt az elsõ kieg is késett, de azért az legalább megjött.

A második kiegnek még csak hírét se hallottuk steamen, közben már a harmadik kieget promótálják.

Az ingame shophoz meg persze agy külön oldalon kell regisztrálni és ott valami coinokat vagy mi a fenét vásárolni ahelyett, hogy megvehetném a steamen egy DLCben...

Arról nem is beszélve, hogy a múlt héten mindenhol 75%os kedvezményes akció volt, kivéve persze a steamen...

Egy szó, mint 100 elég nagyot csalódtam a Paradoxban, nem is tervezek tõlük többé játékot vásárolni. Sajnálom a dolgot, mert a játék maga nagyon tetszik, de nagyon megszívtam a steammel, ami azért bosszant, mert pont a Paradox kérésére vásároltam meg ott (amúgy a bolti árnál jóval drágábban) a játékot.
Azért ha valaha eljut a 75%os akció és az összes kieg steamre, akkor teljessé teszem a kollekciót, de addig sajnos nem legyek fellelhetõ multiban...
3 hét múlva újabb kieg.

Hali! 😊

Mert úgy "valósághûbb" a játék, meg a hõsöknek is legyen - má' - vmi munkája. 😊)
A varázslatokkal tényleg könnyebb már a játék, de én nélkülük szerettem volna játszható játékot - ahhoz képest, amilyen szerepet itt kaptak, nagyon eldugták õket - ha már az 1. részben is voltak, de ezek szerint nem használtam õket ott sem, hogy nem ragadtak meg bennem. 😊

Gratulálok a nagy sikerhez! <#worship>
El tudom képzelni: 3 oldalról 3 15. szintû szörny kezdésnek (+ 1.-5. sz. aprólékok hordái), majd a 10. naptól ez 3 40.-re és 10.-15.-re vált; a térképen pedig hemzsegnek a nagyobb Den-ek. 😄

Nah végeztem a 7. pályával is (Godless Earth), megbûnhõdtek a Rat Heretics-ek 😊 Kemény szülés volt de majd meglátjátok 😊 A vége az valami iszonyat durva hehe...
Hali!

A fenti varázslatok az alapjájékban és a 2 kiegben is benne vannak, ezek néha nagyon nagy segítséget jelentenek az egyes pályákon (nem is értem hogy tudtatok meglenni nélkülük eddig..), szóval használjátok õket 😊
A meglátásod jó, multizni is kéne, de ha már ezen "könnyû" missziók ilyen kemények... 😊)
(Az egyben mintha lett volna nehézségi szint választás, vagy ahhoz nagyon hasonló, amit itt még nem tudtam felfedezni.)

Csak a kikutatható varázslatokat használom - abból is csak a gyógyítást és az azonnali pénzbehajtást - , középen, alul; de ezek után átnézem újra a kezelõfelületet, ha ez az opció nem a 2. kieg.-hez kötött. :S 😄

Hát nem tom én soha nem idõlassítok meg precízkedek....

Lehet multiznotok kéne egy kicsit hogy fejlõdjetek 😊

Ezek a single player missziók a multizáshoz képest kismiskák 😊

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én hû de jó vagyok (mert nem vagyok az)! Egyébként használjátok a képernyõ tetején lévõ, újratöltõdõ varázslatokat? Van közöttük egy (asszem a bal szélsõ) amivel ki lehet irtani egy rakás ellenséges szörnyet.
"Ennek a pályának csak az eleje a nehéz, késõbb egyre könnyebb lesz, majd meglátod"

Na ez a gondom ezzel a játékkal, hogy ez minden egyes pályáján így van (alap + Kingmaker)! 😊
Már a küldetések elején beütnek olyan +10-15. szintû lények (falkái, akár), mit az addigra kihozható 12, 5.-10. szint közötti hõs még 3-5 toronnyal sem fog meg... 😞
Minden pályának csak 1 "jó" megoldása van, de az is a szerencsén, a precíz és kihagyás nélküli végrehajtáson (végig x0.2 idõlassítás) múlik, hogy egyáltalán életben maradj - ha meg még mindezt idõre is kell csinálni... 😞(

Amúgy nem egy rossz kieg ez, csak szokás szerint kevés az új pálya...asszem 8 db van összesen, új tárgyak meg talán nincsenek is. Azt hittem, hogy ami eddig külön volt megvásárolható (páncélok, varázslatok), az benne lesz a kiegben de lópikulát...tipikusan a minél több bõr lehúzásának esete 😞
Pár hiba:
erõrébb ---> elõrébb
meghallnának ---> meghalnának
Akkor én már 2-vel erõrébb járok 😊
Igen, az sem egy egyszerû pálya, legalábbis az elején...
Nekem is állandóan kinyírta az embereimet + a tornyaimat a vadász és ott vannak még a csapdák is, szétszórva a pályán..
Az eleje egy türelemjáték, amíg a hõseid nem elég erõsek, addig ki fogja nyírni õket...csinálj sok hõst és támaszd fel õket, ha meghallnának, csinálj egy pár tornyot északra, a lerombolt tornyaidat építsd újra. Ha már elég erõsnek érzed magad, pusztítsd el a goblin bázist (asszem tõled délre, délnyugatra van pár torony között). Utána jöhetnek a minotaurusz piramisok, ha elpusztítottad az összes piramist, onnantól kezdve támadható a vadász (nem tûnik el). Szerezz be pár törpét is (tanknak elsõrangúak), illetve magasabb szintû hõsöket. Ennek a pályának csak az eleje a nehéz, késõbb egyre könnyebb lesz, majd meglátod 😊 Ja és pusztítsd el a környékbeli szörnyfészkeket is, amint csak lehet...
Remélem tudtam segíteni!
Hali!
Köszi, sikerült megcsinálni.
De most meg a következõ pályán szarakodok. 😞
Amikor egy vadászt kell megölni.
Mire valamit megépítek addigra lerombolnak valamit. 😞
Megjelenik a vadász és lelövöldözi az embereimet egy lövéssel. 😞
Azt hogy csináltad meg?
Légyszi segíts.
Elõre is köszi.

Hali!

Én úgy csináltam meg hogy a rendelkezésre álló idõ (asszem 35 nap) alatt
felfejlesztettem mindent, amit csak lehet + kiirtottam szinte az összes szörnytanyát, aztán elõször a jobbra lévõ, törpés bandát intéztem el, utána már könnyû volt a többi 😊 Építs sok tornyot és védd õket amikor támadnak! Legyen jó sok hõsöd is mert az nem árt 😊
Üdv!
Hali!
Nekiálltam a Majesty 2 - Battles Of Ardania -nak.
És elakadtam a Conspiracy Theory nevü pályán.
35. nap elkezdenek támadni, visszatámadok, mire lenyomom az egyik oldalt addigra a másik oldalon átjutnak a védelmen és lerombolnak mindent.
Aki megcsinálta ezt a pályát az légyszi adjon tippeket.
Elõre is köszi.

1200ért láttam most nem emlékszem, hogy tescoban vagy coraban.
Murder3
gyáá erre msot bukkantam rá erre a játékra😄

ezt itthon be lehet szerezni 990 FT-ért?😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Na vágre: érkezik az új kiegészítõ (Battles of Ardania)!

Release date: november 9. 😊

By royal proclamation: Majesty 2: Battles of Ardania Street date Set
Hear ye, hear ye, hear ye!
Once more unto the breach dear friends, once more into the kingdom of Ardania!
The brand new expansion for the much loved Fantasy Strategy game to release on 9th November

Paradox Interactive have today announced that the Fantasy RTS expansion Majesty 2: Battles of Ardania will release on 9th November via digital download for a suggested retail price of $14.99, €14.99 and £9.99.

Developed by Ino-co, Majesty 2: Battles of Ardania introduces a brand new single-player campaign “Heirs of the Night” where players must protect their borders from a mysterious mage-werewolf and his creatures of the night across eight missions. The expansion also introduces several new monsters, four new multiplayer maps (including two co-operative missions) and new weapon sets.

The Majesty 2 expansion Battles of Ardania is a digital download only release and will be available on all leading digital distribution platforms.

About Majesty 2In the world of Majesty 2, you are the ruler of the kingdom of Ardania. At your service are your loyal and somewhat obnoxious subordinates who have their own minds about how things should be done. Majesty 2 is a unique real-time strategy game with indirect control where your heroes decide on their own what should be done and when, leaving you to try to control them through monetary incentives.

Csak egyvalamit nem értek...a ruszkiknál már kijött az 1.4.356-os patch és a Battles of Ardania kieg is, de angolra miért nem fordították még le?
de , tényleg. csak amikor írtam még nem volt telepítve a játék.
Még valami: továbbra sincs semmi hírt a 2. kiegrõl?

Asszem Battles of Ardania néven tervezték kiadni már vagy 2 hónapja de még mindig semmi...
Hali!

Lehet, hogy én vagyok a béna, de ez a patch nem lehet, hogy még csak orosz nyelven elérhetõ?
Leszedtem egy helyrõl, de amikor telepíteni akartam, valami orosz feliratot írt ki és nem települt 😊

Egyébként a játék is az 1.3.336-ot látja a legfrissebbnek...
2010.jún.10

Majesty 2 - The Fantasy Kingdom Sim Patch 1.4.354.0

rengeteg dolgot javít... amikor megjelent játszottam vele, de abba kellett hagynom a rengeteg bug, meg fõleg a fagyások miatt. kiváncsi leszek most újratepelepítve + ez a patch-el hogy szuperál.

egyelõre nem tudom kell-e melll törés, mert még nem találtam a patch-hez.
lécc valaki Majesty 2 Mega Trainer 1.3.336 valaki nem tudna nekem adni egy linket honnan lehet letölteni ingyen persze nagyon meg köszönném elõre is köszi!
Hülye kérdés, de vannak ehhez a játékhoz kódok? tudom, hogy nem fer meg stb.. de ha belejövök és szépen csökkentem ezeket, akkor jobban fog menni, talán...elöre is kösz
Narxis
Így igaz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Igazad van, én csak amiatt írtam a torrent javaslatot, mert a demo nem mindig nyújt teljes játékélményt.
Erre való a demó, ott a link a bannerban, le lehet tölteni, ki lehet próbálni, hogy milyen a játék. 😊
Szerintem nézd meg warez formában. Ha tetszik érdemes megvenni. Nem is értem, hogy miért remegnek a kiadók a warez miatt. Ha értelmes játékot csinálnak és támogatják is, akkor a mûfaj kedvelõi biztosan megvásárolják azt..
A játék fõleg a legutóbbi patch óta mûfaján belül remek darab, persze akinek maga a mûfaj nem tetszik, annak ez se fog. A tartalom mennyiség az egyetlen necces tényezõ, de ha warezolod, akkor ez nem sokat nyom a latba.
A mérete pedig akkora, amekkora, ez nem jelent az ég világon semmit. Nincs benne sokféle nyelv és túl sok audió.
Taylor10
Csak 1,15 gb a game???A Black and White 2 3,5 gb.

Taylor10
Sziasztok.Ez jó game???Van hozzá magyarosítás??

Okok, azért ha 7,5 euro lesz a játék ára, számítani fogok rád. 😊
Agamemnon
sorry gabeone, bár a játék nagyszerû, a kevés single tartalom miatt nem vettem meg, így velem aligha fogtok multizni...