Majesty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
A penzgyujtos palya lenyege hogy a kereskedot csak a vegen kezd el kisergetni,es radirozd le az osszes thief guildet,mindegyikert 5k aranyat kapsz.
En kifejlesztettem a varazslo guildet is a tornyok miatt,egy ilyen torony a trading postokhoz,a minotaurusok nem tudjak olyan utemben utni ahogy epitene magat.
Na meg nem art a varos kore is par,amikor az elementalok elkezdenek 3iranybol jonni.
Én ott akadtam meg nagyon mikor idõre kell goldot termelni, nagyon megköszönném ha elmondanátok mi a taktika ott 😄 Elõre is köszi!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Mondjuk olykor azért elég fogyatékosan viselkednek a hõsök.
Néha az az érzésem, mintha pályánként más lenne az "intelligenciájuk".
És a játék így nehezedik...
Amikor nincs nála healing potion és az élete is erõsen közelít 0-hoz, hogy akkor miért nem takarodik el? - neeeeem; felkel, odamegy és természetesen meghal... :-/
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Nagyon durva kis boss. Pillanatok alatt leszedi az épületeket. Vagy nagyon kijöttem a gyakorlatból vagy elég nehézre sikerült a küldi, nem tudom. De húzós.
Sajna ez annyira rétegjáték hogy néhányan azt hiszik a nehézségre, (patkánykirály, sárkány, miatt)hogy bugos a játék, vagy a warez miatt bekapcsolódott védelem és azért lehetetlen megcsinálni. 😊
Hozzá szoktak az emberek a casual szinthez sajna.
F
Egyébként ilyen idõlimites pálya még sok lesz? (mert annyira nem kedvelem az olyat, szeretem addig elhúzni, ameddig lehet).
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
F
Elvileg holnapra itt van, jeeee!
A kézikönyvét pedig színesben ki kellene nyomtatni a melóhelyen (ami persze élesen ellentmond az én és a vállalat értékrendjével, és mélyen elítélendõ, senki ne csináljon ilyet!).
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Na mind1, végül is 500 forinttal volt csak drágább a Direct2Driveon, ami bõven kibírható és a kézikönyv állítólag úgyis fekete-fehér hozzá, a D2D-shez pedig jár a szép színes PDF. 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
fotográfik kolomp edisön :D
Ezen a pályán iszonyatosan sok szörny fog jönni ellened, ezért különösen fontos, hogy minél gyorsabban verj le minél több lairt, különben túl sok lesz belõlük.
Ha minden levertél, akkor is elég sok szörny fog jönni a semmibõl, szóval érdemes törpe tornyokat (2-3at) építeni a bázisodhoz.
Fontos, hogy ne verd szét a sárkány odúját véletlenül se, tegyél rá fearflaget biztos, ami biztos.
Az északnyugati mellékküldetést érdemes minél elõbb megcsinálni, mert erõsen megcsappantja a minotauruszok számát a térképen.
Mivel a kis sárkányok erõs mobok és könnyen leölik az alacsony szintû hõsöket ezért érdemes rájuk akár healekkel is odafigyelni.
Én végigvillámoztam az összeset aztán támadtam be a kinget.
A lich kinget a beastmasterem macija tankolta 😛, amúgy tényelg fontos egybõl a tükröket leverni, különben folyamatosan jönnek belõlük a kis lich kingek 😄
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Go Jeff Go!!!!
Mondjuk az utsó harcban én is elhasználtam kb 25.000-et resurrectre (a varázslat nagyon megéri nem kell temetõzni+a hõsök megtartják a pénzt+potit ami náluk volt)😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De utána még olyan 30-40 napig nem talál meg a skeleton king addig lehet fejlõdni. a12-es szintû hõsök hullanak körülötte mint a legyek. a 20-as szintû clericec jól bírják. (na ezen a pályán 2 cleric meg egy ranger guildel kezdtem már az elején, mert ordenáré sok undead van.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
163 napot vett igénybe, a végén már csak pörgettem, hogy fejlõdjenek még a hõseim, mert az össze épületben az összes létezõ upgrade ki volt fejlesztve, rakás 20-as szint körüli hõs, 70 ezer arany... de a lichekkel így sem bírtak.
azt hittem, hogy a 23-as beastmaster gyakorlatilag halhatatlan. erre tessék :]
Fél hp-ig tudtam csak leütni, de utána szétverte az egész bázist, elég táposnak tûnik :/
Én például sose használok elfeket valaki meg nemrég írta a fórumra, hogy az õ játékstílusának az elfek a kulcsfigurái 😊
(mondjuk nem találkoztam még olyan pályával ahol 1 fajta guildbõl 2 kellett volna.)
A skeleton kinges pálya mókás volt mikor bekolbászolt csak úgy magától a király a városkámba😊 hála a 26-os szintû rangernek és a 20-as paladinnak és 20-as blademasternek lezúztam (õket a lordok közül húztam le. A legjobban a ranbger éri meg az mindig az elsõ mert olcsó és magas szinten kicseszettül táp ami jól jön a pályák közepén amikor még nincsennek meg az erõsebb elfek felhúzva vagy a templomok akár.)
jól lehetett így fejleszteni a 30-40 körüli hõsöket :p
Mindössze azt nem szeretem, amikor így ellensúlyozzák az AI hiányát.
(Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy nincs AI-je, csak szeretem az egyenlõ feltételeket 😛 )
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"A csatornakat a falu mellol megis hogy pusztitom el?
Egy ido utan kijon egy cso, abbol is aradnak a mobok, azokat hogy pusztitom el?"
Ezeket sehogy nem tudod elpusztítani, minél nagyobb a városod annál több csatorna lesz benne és ezekbõl folyamatosan jönni fognak az egyre erõsebb patkányok. Ugyan így a temetõdbõl is folyamatosan jönni fognak az élõholtak. Érdemes a közelukbe építeni egy tornyot és az gondoskodik róluk.
"Hogy mondom meg egy nyilasnak, hogy maszon be a toronyba ?😄"
Sehogy, a tornyok önálló védõépületek. Automatikusan lõnek az ellenségre és tartozik hozzájuk 1-1 városõr is. Meg is lehet õket fejleszteni, úgy határozottan erõsebbek lesznek. Viszont egy egységeid nem tudnak bemenni.
"Minnel nagyobb a penz a zaszlon annal tutibb hogy paran oda mennek?"
Egyrészt igen másrészt pedig minden hõs más zászlókra szeret ráugrani. A guildjükben a toborzó gombra húzd rá az egeret és kiírja az adott hõs legfontosabb jellemzõit, ott szerepel az is, hogy melyik milyen zászlókat preferál. Például a ranger a felderítõt, a warrior a támadót, satöbbi...
"Miert kell minden uj epuletnel ujra megepiteni az osszes upgradet?"
Nem kell. Ha valamit kifejlesztesz azt nem kapják meg automatikusan a hõseid, hanem vissza kell menniük megtanulni az adott képességet. Viszont ha van mondjuk 2 rogues guilded elég csak az egyikben kifejleszti és a másik guild lakói is bemehetnek oda tanulni.
A csatornakat a falu mellol megis hogy pusztitom el?
Egy ido utan kijon egy cso, abbol is aradnak a mobok, azokat hogy pusztitom el?
Hogy mondom meg egy nyilasnak, hogy maszon be a toronyba ?😄
Minnel nagyobb a penz a zaszlon annal tutibb hogy paran oda mennek?
Miert kell minden uj epuletnel ujra megepiteni az osszes upgradet?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a majesty legviccesebb - legkönnyebb pályája