Majesty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az utolsó pályát kezdtem volna, mikor a launcher kiírta:
Invalid call (\device.cpp, 664)
és nem indult el..:S Többször is megvolt a reinstall, de semmi... Vkinek vmi ötlete?:S Néztem a hivatalos fórumot is, de akik ezt a hibát írták, választ nem kaptak..:S
Én akkor döntöttem úgy, hogy többé nem fogom egyszerre használni a kettõt, amikor a nulla HPs menekülõ törpömet legyökerezte egy elf és így a medveember jól agyoncsapta 😊
Viszont így a 25 napra meglett ezer hála nagyon könnyen összejött. Azt hiszem a kezdõ taktikám volt a rossz és tényleg nem éri meg több guildet fenntartani pedig eddig még nem kellett nélkülöznöm a papokat.
F
A stratégia a következõ volt: 2 guard tower a csatornákhoz(1et a legelején mindenképp én elfelejtettem és legalább 2ezret buktam rajta épületekben), 1 marketplace health potival, 2 hunter guild, 1 rogues guild. explore flageket amerre az utak mennek. 3 vagy 4 trading post van, minél elõbb felfedezni õket, és melléjük egy felfejlesztett guard towert. Idõvel egy warriors guild is kell, mert a minotauruszokat õk meg a hunterek elég jól irtják. Az elementálokkal ne nagyon húzz ujjat ha nem jönnek a városba. Ha megkapod a küldit, 1-2ezres defend flaget a szekérre. Közben ami rogues guildet látsz azt öld le. A lairekkel nem nagyon kell foglalkozni, bár én bedaráltattam a déli minotauruszosat. Ja és 1 blacsmith is kell majd hogy legyen a hõsöknek hol elkölteni a lóvét, de csak kard, bõrvért, íjat érdemes feltolni, azokat is csak 1-el. Viszont a kastély és a marketplace szintjeit szintén tornázni az egekbe, úgy jön a sok lóvé. Guildeket ezen a 4en kívül szerintem túl költséges felhúzni fnntartani. Explore flagekre ha nem mennek ne sajnálj akár 500 pénzt se ha egy trading postról van szó. JA és rogueoknak érdemes 1-2 dolgot fejleszteni(extortion, szintjét felhúzni az épületnek, 1 erõs támadást)
Bocs ha kicsit csapongó voltam. Így jutttak eszembe a dolgok 😄
Pénzes küldi áááá..azt az elsõnél sem szerettem,hihetetlen nehéz volt összeszedni,fõleg hogy a monszták egyfolytában támadtak,és hullottak a hõsök.
Go Jeff Go!!!!
Az elsõ 10 küldetés simán ment viszont a the gold of chyort-nál kicsit megakadtam. Idõre kellene összegyûjteni a pénzt ami nem igazán jön össze. Valami tipp aki esetleg?
F
Amúgy néhány dulacore processzortípusnál jelentkeznek hasonló problémák és úgy oldhatod meg, hogy átállítod a programot egy magos futásra (task mangerben a processzeknál jobb gomb a programon és Set affinity.. majd ott vedd ki a pipát). Ha nem dual core géped van, akkor passz, annyira nem rágtam bele a tech support fórumba. 😊
feltámasztás/lordtoborzás ára egyenlõ:
hõs szintjei mínusz egy szorozva az elsõ szintû hõs árának felével PLUSZ az elsõ szintû hõs ára.
Például:
Warrior: 200 gold
11es szintû warrior lord/támasztás: (11-1)×200/2+200=1200 gold
Templomlakóknál ez azért lesz nagyon sok, mert maga az alap hõs ára 1000 gold.
Amúgy ha már lordok és az áruk: 22es blademaster->majdnem 12k. Elég húzós, de durván hasznos hõs.
Szinte mindent fullosra építettem,majd a végén adj neki!:-)
Érdekes hogy addig kb 4-5 hõsöm halt meg,de ott aztán vagy a fele,fõleg a rouge-ok szinte mind.Mondjuk sokan is voltak és adtak neki!Azt birtam ahogy üt a földre és hogy repülnek szanaszét.:-)
Go Jeff Go!!!!
De olvastam olyat is, hogy valaki 2-3 rangers guilddel kezdett, mert az íjászok nagyon jók beastek ellen.
Nagyon fontos, hogy ha sikerül túlélned a legelejét a pályának akkor se szabad sokat ülni a babérjaidon, mert elég sok temetõ van szanaszét a pályán amikbõl folyamatosan jönnek a csontvázak, ezeket is érdemes minél elõbb leszedni.
Az meg hogy valakik 25GBP-t fizetnek egy olyan játékért ami nem ám hogy ronda, de a 20. szintü hõsöd IQ-ja az útszéli büdösbogár parazita mikróbájának a szintjét nem éri el, az magáért beszél. Igazi butikjáték , odavaló a polcra, nem a képernyõre . Na ennyi , ez még kikivánkozott.
de igazad is van /ignore inkább, mert tipikus troll vagy 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
SPben ha valami lairt ki akarsz szedni rányomsz egy zászlót és kész, MPben ha ennyire körültekintés nélkül mész neki egy felkészült ellenségnek, akkor egyesével le fogja vadászni a hõseidet. Ez szokott lenni általában a legsarkalatosabb pont, a jó zászlóhasználaton múlik, hogy a multiplayer szórakoztató lesz-e valaki számára vagy pedig szenvedés, mert sose tudja rávenni a hõsöket arra, amire kéne. És igazából az elsõ néhány meccs biztos, hogy nehézkes lesz emiatt. Ja és fontos, hogy MPben a zászlókat levenni sem árt néha (lásd lentebb elfes példa).
SPben a healen és a javításon kívül nem sûrûn használtam varázslatot (na persze messze még a vége), MPben szinte minden varázslatnak megvan a maga haszna. Sokan például ha varázslót látnak az ellennél, akkor azonnal húzzák fel a Fervus templomot a pajzs miatt, satöbbi...
SPben a felderítés a progress része: felfedezel valameddig, kipucolod a laireket, mész tovább felfedezni. MPben viszont - mint minden RTSnél - nagyon fontos a felderítés, pláne, hogy nincs fog of war, illetve a felderítõ zászló a legjobb módja némelyik hõstípus gyors mozgósításának is, tehát nem kizárólag a felderítésben van szerepe.
Nekem azért tetszik nagyon a multi, mert nem kell hozzá olyan komoly mikrózás, mint a többi RTSnél, mégis szép lassan rájön az ember, hogy nagyon sok taktikázás vihetõ a multiba. Az elsõ 2 meccs alapján én se hittem volna, hogy így megkedvelem ezt a részét a játéknak, de folyamatosan, meccsrõl-meccsre fedezek fel új apró trükköket és ez egyelõre nagyon tetszik. Tegnap este például egy elfre kaptam attack flaget, ráadásul jó nagyot, mert üldözte az ellen fél serege, én meg egy exploration flaggel becsaltam az elfet két törpe toronyomhoz... 😊 Ebbõl is látszik, hogy néha az elfek és a törpök is jól kiegészítik egymást ;-)
Ami nem tetszik, hogy csak 1×es sebességgel lehet szervert kreálni, az elején ez nagyon lassú, bár késõbb kapkodhatja az ember a fejét ezerrel 😊
És tényleg elég fapados az egész multi rendszer, szóval aki valami komoly battlenet szintû klánalapítós, ladderes akármire számít az csalódni fog. Jelenleg körülbelül annyit tud az egész, hogy tudunk egymás ellen játszani és pont. Hogy aztán késõbb mi lesz vele azt majd kiderül. Gondolom attól függ, hogy lesze-e érdeklõdés. Egyelõre ha kreálok egy szervert 5 percen belül megtelik, pedig a többség még single playerezik, kérdés, hogy ez meddig fog kitartani.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ugyan úgy vannak trading post helyek, ráadásul elég sok, általában ezek körül alakulnak ki a csaták és stratégiailag igen fontosak.
Ugyan úgy vannak lairek csak alapvetõen kevesebb van belõlük, szóval a szörnyek inkább szintezés miatt vannak, nem jelentenek olyan komoly kihívást (na persze azért oda kell rájuk figyelni).
A single kampányhoz képest sokat nõ a jelentõsége a fear flagnek, a partyknak és a saját varázslatoknak szerintem. Fear flag segít távol tartani a hõseidet az ellenséges tornyoktól, csapatoktól, partyzás nélkül könnyû prédák a magányos hõseid.
Látod az ellenség zászlóit (kivéve azokat, amikre nincs bounty rakva), de nem tudhatod, hogy mennyi goldot tett rájuk, így jó elterelõ hadmûveleteket lehet csinálni.
Játékmódokkal egész jól el vagyunk látva (írtam errõl cikket a blogon), funkcionalitást tekintve viszont nem annyira. Igazából van egy egyszerû szerverlista, lehet kreálni szervert, bárki beléphet vagy levédheted jelszóval is akár, aztán mehet a meccs. Szóval a fõ funkcióját ellátja, de körítés nem nagyon jár hozzá. Én még nem találkoztam ranglistával, de szerintem nincs is igazán igénye rá a közösségnek. Ranked meccseket eleve nem is nagyon játszik senki, inkább a szórakozás a hangsúlyos és nem a versengés egyelõre.
Multiplayerre koncentrálás alatt mit értesz? Én 3 napja szinte csak multizok, kérdezhetsz bármit (bár van pálya amin még nem játszottam, mert beleszerettem az 1v1 meg a 4személyes FFA pályákba és mindig azt kreálok 😊 ).
Alig támadott valaki, faszán fel lehetett fejlõdni. a végén volt 18 hõsöm + 3 lord, egy rakás 16-19-es szintû, és végiggyalulták az egész pályát, 5x-ösben is sokat pörgettem az idõt.
a varázslóra meg ráment a 21-es lordom, annak ott vége volt... :]
pedig pont tegnap jegyeztem meg amikor ránéztem az asztalon az ikonjára, hogy dizájnos lett a kettessel.
Az élet fontos dolgai.
Amúgy a legújabb kedvenc "nem veszem meg a játékot, de fikázom merazjó" dumám a hivatalos fórumon: az új logó végén lévõ kettes szám undorító, igénytelen, impotens dizájnerek munkája és teljesen elrondítja az eredeti logót. Néha ilyen gyöngyszemeket is el lehet csípni ott 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Aztán rájöttem hogy törpöket kell ráküldeni,azok ellentudnak nagyjából állni a mágiának,gyorsan építettem a közelébe egy guildot.
Statisztika is jó mindig a végén,csodálkozom mennyi monsztát gyûrnek le:-)Meg persze a hõsöket továbblehet vinni,bár tényléeg drága már egy 15-ös szintût behozni.Majd ma folyt.gondolom keményedik lassan:-)
Go Jeff Go!!!!
Te jó ég...
(Amúgy a 25GBP szerintem jutányos a többi, steam-es, D2D-s árakhoz képest.)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
3. palyan meg nem engedi a partyt kifejleszteni, ezert nem tudtam akkor.
Fonok.Ki az a corporation?
az meg hogy magát a játék alapkoncepcióját nem érted, nem a készítõk hibája..., és kétlem hogy könnyeket hullatna bárki is hogy hiába warezoltad le ezt a játékot...
valaki segitsen pls hogy hogyan kell partyt csinalni a hosoknek.Sajnos kezikonyv nelkul nehezen jovok ra magamtol az elso resz meg kimardat(sajnos)
Fonok.Ki az a corporation?
Szerintem meg te tévedsz mert a script az pont az hogy adott helyzetben mindig ugyan az történik, nem pedig mérlegel hogy megéri e neki elmenni az adott loot-ért. Mondjuk mind1 ha már neked úgy is byebye.
Nekem bejön rég játszottam ennyit valamivel...
Szerintem meg tudták volna úgy írni hogy mindig a legjobbat tegye az Ai csak akkor mi játékosok mit csináltunk volna.
Lassan én is belekezdek a kampányba, mert úgy néz ki csúnyán lemaradtam... 😊
Hát nem kellett volna csak ennyit mondok.
Egyébként idéntõl tudnak licenszelni cross kompatibilis (ATI+nV) GPU ai rutinokat a fejlesztõk szóval hátha elindul valami, állitólag meg is fognak érkezni.
Ha valami, akkor pont az volt a bajom az elsõ résszel, hogy egy csomószor nem is kellett semmit csinálnom csak felnyomni a sebességet maxra és elmenni a dolgomra aztán mire visszaértem a hõsök lepucolták a pályát és meglett a quest.
Itt viszont tényleg van szerepe a zászlóknak. Persze nagyon sokan ki vannak akadva, hogy egy picit mikrózni is kell a játékban (van aki egyenesen a starcrafthoz hasonlítja emiatt 😄 ), szóval valószínûleg át fogják variálni. Pedig nekem nagyon tetszik így, na mind1, ez van, a casual játékoké a jövõ, vagy mi... 😊 Persze aki akarja már most is átvariálhatja magának, nem valami elrontott kódról van szó, hanem konkrét számérték dönti el, hogy melyik hõs mennyire szívesen járjon mondjuk felfedezni vagy lairekre vadászni vagy milyen távolságból támadjon rá az ellenre, ezeket át kell írogatni és máris játszik helyetted a játék... 😊
Enélkül lehet, hogy zavarna kicsit, hogy a progresszivitás kimerül abban, hogy minden pálya elején kezdhetem az építkezést meg a toborzást elölrõl. Most már legalább van valami, ami végigkísér.
Viszont ezt eléggé baromságnak tartom, hogy egy 11es törpe lehívásához kell mondjuk 4ezer arany.
Majd pont stagnálni fogok, és gyûjtögetni a pénzt az elején, hogy legyen pénz a lordra.
Ha meg már tudok 4k-t költeni, az azzal jár együtt, hogy úgyis táp hõseim vannak, szóval a lordra nem is lenne szükség. nah mindegy.
Mindenesetre jó dolog a személyiségük alapján való életbeli neveket adni a hõsöknek d: