832

Fejlesztő: 1C Company: Ino-Co

Kiadó: Paradox Interactive

Magyar Majesty 2 blog     | | | |     Hivatalos honlap     | | | |     Hivatalos fórum     | | | |     Demó letöltése

Hivatalos megjelenés: 2009. szeptember 18.

• Pio
    Nem editálni kell a .pak fájlt, hanem simán belemenni, mint egy mappába. De ezt csak a teljes verziónál lehet megcsinálni, a demóban kódolva van.

A demópálya 75 napig szól csak, ezt feloldani szintén a .pak fájlból lehet, de csak a teljes verziónál.
  • malystryx
    Rip!

Mivel editálod meg azt a közel 520MB-os file-t?
    A total commander meg sem nyitja, de a kisebb *.pak file-okat editálva
    kriksz-krakszok látszanak..

Más..
    Aki tud nekem segíteni a skirmish megoldásán az légyszi írja meg nekem pls. Elkezdem, és csinálom is egy darabig, de miután felépítek 1-2 templomot, addigra ugye a térkép 3/4 része fel van derítve, és hirtelen kilép, hogy nyertem.. :-(((
    Szóval nem tudok minden egységet kipróbálni..
  • Pio
    Ez igaz, de nem is állították, hogy a lekváros bödön a startkor nyitva lesz, szóval papíron nem okoztak csalódást. Persze reméljük, hogy mielőbb kinyitják... ;-)
  • MEdievil
    Okéé ez én értem de ez attól még mindig a lekváros üveg kívülről való nyalogatása
  • Pio
    Hónapokkal ezelőtt tisztázott tény volt (itt is írtam), hogy a pályaszerkesztő a megjelenés UTÁN várható majd egy "The Adventure Maker" nevű kiegészítés formájában.

Ennek ellenére ha nagyon akarsz lehet már most is pályát csinálni, csak bele kell rágnod Magad a játék szkriptelésébe. A blogon linkeltem is az első fancsinálta pályát, kemény négy nap kellett hozzá a megjelenéstől számítva :)
  • Bucser
    lehet, hogy nem készült el időben és később jön patch formájában. (vagy addongyár lesz ehhez is ami manapság nagyon dívik)
  • MEdievil
    Még nagyon kezdetleges de próbának jó
    Nem kihívás a pálya és a questek sem izgalmasak ill. akad pár bug de remélem hamarosan még több és jobbak lesznek. Amúgy azért a kedves fejlesztők érdemelnének valami csúnyát amiért kihagyták a pályaszerkesztőt..
  • Rip
    Wild Thing! :D
  • MrSpock
    Sikerült végre hajnalig tartó csatározás közepette legyűrnöm a 2 várat!
    Tegnapi napom ráment,nagyon sokszor újrakezdtem.Végülis csak sikerült a helyes stratégiát megtalálnom.A lényeg jól bekell védeni a 2 oldalt tornyokat,és defense flaget rájuk,és kitartás!Így is 172.napon végeztem,mondjuk én nemszoktam nagyon pörgetni az időt,csak a végén tettem mikor a várakat gyepálták,mert ott mát nemvolt más teendő.A sok medve az akaszt ki,mire eljutnak odáig a harcosaim,meg megsemisítik főleg még nem táposak,hogy trading postokat eltudjam foglalni.És mindig megfutamodnak,pedig van 5 ital nála és már alig van pár életpontja a macinak erre elkezd előle szaladni.Ami néha bosszantó hogy csak úgy sétálgatnak,mikorépp támad az ellen elmegy mellette oda sem hederít rá.Főleg mikor tornyokat támadnak,és persze mindjárt összedől,jah meg az építő mindig akkor ér oda mikor dől össze.Főleg trading postoknál jellemző,messze van nem indul el időben.
  • Jeffjohnson
    Skeleton king-es pályán nekem be sem jött a városba a király baromi sok időm volt könnyen meglett még az elején felmentem a bal felső sarokba aztán csak császkált valamikor a 122 napon találkoztam vele a map bal oldalán rányomtam egy 5000 es attack flaget aztán lenyomták viszonylag egyszerű volt igaz ez kb a 6. restart után volt :).
  • Pio
    Szórakoztam egy kicsit a színekkel.
    Íme Őfelsége Mesés Meleg Királysága ;-)

• rumkola
    Pénzes pályától nagyon paráztam amiket itt írtatok. Mondom na jó, jöjjön. Elsőre sikerült, pedig semmit nem csináltam. 1rouge, 1ranger, 1celric guild. Gyorsan az elején 5-6 felfedező zászló szanaszét. Ahogy megvannak a postok, dobtam rájuk egy védelmi zászlót. Az egyiket így is elvesztettem. A bónuszküldit is elvesztettem. Valami 20 napom volt még hátra, mire meglett a pénz. Ja, és végig 5-ös sebességen ment. Szóval vagy szerencsém volt, vagy semmi extra nincs ebben a mapban.
    Lordot még soha nem hívtam, de most kipróbálom. :D
  • Pio
    Szerintem azért hasznos, mert a templomépítő helyek száma korlátos és így olyan egységet is ki tudsz hozni, amit amúgy az adott pályán nem biztos, hogy fogsz tudni recruitolni. Az persze biztos, hogy nem egy induló hős lesz. Bár ha jól értettem az utolsó pályán kapunk vagy 50K aranyat kezdésre :)
  • Pio
    Na, kő kemény 4 napba telt és pályaszerkesztő ide vagy oda, be is futott az első fanmade pálya. :)
    Én most nem tudom leellenőrizni, hogy mit tud a dolog, ha valakinek van ideje még bealvás előtt az ránézhetne :) Blogon leírtam a tudnivalókat.
    Lesz itt bónusztartalom, pláne ha még jön az editor is, hőőő :D
  • Djuree
    őszintén van értelme a templomban képezhető egységeket lordnak jelölni?
    egy 25-ös blademaster 13000-be kerül:S mire lehozom már magától is kifejlődik ennyire:D addig meg kell más lord az elejére. le sem lehet hozni őket. tapasztalatom szerint ranger a legjobb lordnak (vagy rugó mert nagyon olcsó), kezdetben nagyon táp, és én az elején mindig lehozok 1 rangert, még guildem sincs olyankor:D de eddig nyerő taktik volt.

más: ez a lich king kömény volt. 65k élet:S egyszer vissza is kellett vonulnom. pedig vagy 20 hős tömte, átlagban 16-27-es szintűek.

na most vagyok a pénzes pályán. utálom ami időre megy....
  • Pio
    A bannerben az első linken nézz körül, van videó végigjátszás.
  • Micsu
    nálam 3 killeré már elindulnak

rugóról meg annyit hogy játék elején jó egység, olcsó, gyors ergo könnyen eltud szaladni nem nyomják le kis szinten, és nekem ugyanazon a szinten mindig nagyobbat sebzett mint egy harcos vagy egy sima ranger
  • dartonita
    Torony hegyek kellenek oda,minel elobb torpe tornyokat,varazslo tornyokat fejleszteni,es nem art kijelolni vedeni a bal also es a kozep felso reszt a hosoknek par100 aranyert.Persze csak miutan lenyomtak a farkas,medve odukat.Trade postokat elfoglalni,utana mehet a vedekezes.
  • Fbn Lx
    kösz hogy szóltatok, hogy 83. napon betámad a skeleton king, így sikerült felkészülni, és elsőre lenyomtam :]
    27-es paladin meg szintén 27-es helia íjász betett neki :D

Ellenben ezt a fos, hogy a két sarokban két ellenséges város rohamoz, egyszerűen nem tudom, még nem találtam rá megfelelő taktikát. 6x újrakezdtem de nem megy... na mindegy, majd elmélkedek rajta,
  • Rettenthető
    Időközben rájöttem, hogy mi az ami nagyon eltér az 1-hez képest a Ranger-t illetően: Ott magától a felderítéstől is fejlődött... Ez kicsit hiányzik. Persze fejlődik így is szépen (a gyakástól), de az kicsit zavar, hogy 500 arany alatt egyik sem emeli meg a ...-t, a felderítő zászló irányába, még ha az is a számára a kedvelt zászló.
  • Rip
    Resource.pak file-ban szinte mindent átvariálhatsz, egységek, épületek árát, stb. (Pl. Total Commanderrel is belenézhetsz, vagy bármelyik népszerű tömörítővel).
    Persze előtte csinálj biztonsági másolatot.
  • adeeeka
    valaki tudna esetleg cheatokat hozzá? csak egy picit...
  • MEdievil
    Az elején azonnal leküldesz délre pár hőst hogy szétverje a vérfarkas házakat... elég rájuk 100-200g. Ha sietsz nem lesz bennük farkas és az elég fontos. A 2 trading post szintén alap a kiemelt pedig amint lehetséges. Majd gyorsan tech a törp tornyokra amikből 2 fel tudja fogni az ogréket. Őket utána már akkor intézed el amikor akarod. Innen egészen a 70. napig lehet fejleszteni onnan viszont meg kell kezdeni az összes démon portál felszámolását kivéve azokat amik az imp közelében vannak. 80. napon elindul feléd ekkor kell gyorsan az összes portált elpusztítani utána pedig magában már nem nagy ellenfél. Pénzt tartalékolj a végére legyen elég feltámasztásra.
  • Lobsterman
    The Demon's Advisor küldire van valakinek tippje? Csak nem sikerül lenyomnom a végén azt a kis rohadékot.
  • Bucser
    Viszont van egy ordas nagy bug. ha a partykat nézed és nem az egyéni karaktereket akkor nem tudod gyógyítani az adott karaktert csak ha a játéktéren klikkelsz rá. (ez óriási hiba szerintem)
  • dalmar
    Köszönöm.
  • Bucser
    Inn lvl 2

Kifejleszted a party lehetőségét majd minden új party 500 arany.
  • dalmar
    Nem tudjátok,hogy a hősöket hogyan lehet kalandozó csapattá szervezni?
    Én még nem jöttem rá.
  • Pio
    stunolgatni tudnak később, ami nagyon hasznos, illetve a guildjüket a fegyverméreg miatt mindenképp érdemes felhúzni és akkor már nem összeg az a 300 gold a 3 rugóért, akik ráadásul minden zászlóra szinte azonnal rámozdulnak és költeni is fognak bőven potikra, gearre.
  • Bucser
    ráteszel 200-at.

Ahogy észrevettem a fear Flagnél minnél nagyobb az összeg annál magasabb szintű hősök kerülik el.

(vicces pl ha fear flag alatt mászkáló nagy mobra raksz attack flagot aminek értéke nagyobb mint a fear flagé akkor az alacsonyabb hősök nem támadják be a magasabbak biza belerohannak:)
  • Djuree
    rugók jók valamire? én úgy vettem észre nem. gyengék, lassan fejlődnek...

a fear flagra is kell pénzt rakni hogy működjön? mert ha igen akkor nem sok értelme van....
  • dartonita
    Na csak sikerult,kosz az otleteket.Nem sokan eltek tul,de megvan.Most a paladinok es elfek ellen nyomjuk,a paladinokat most nyirtam ki.
    Orult jo ez a game :)
  • Agamemnon69
    A vámpíros küldi viszont a többihez képest elég könnyű, mindössze az elejét kell túlélni, hogy kibírd a zombik és csontvázak invázióját, és amint átlépsz ezen a szinten, onnét már nem lesz különösebb gondod. Időnként egy-egy vámpír betéved, de azt meg pikk-pakk szétkapják a hősök. (Érdemes minél előbb a rugók stun-ját kifejleszteni, jelentősen lerövidítik a vámpírok elleni küzdelmet :D )
  • Rip
    Egyelőre nem lehet lebontani épületeket.
  • adeeeka
    Hogyan lehet lebontani épületet? ha nincs rá szükségem többet...
  • Jeffjohnson
    ja elfelejtettem menet közben kapsz egy questet kísérni kell egy szekeret azt érdemes bevédeni mert ha jól emlékszem azért is sok pénzt kaptam raksz rá egy olyan 1500as defence flaget de ha elég gyors vagy a felderítéssel akkor már az elején meglesz a küldi és alig kell védeni
  • Jeffjohnson
    18 nap alatt sikerült megcsinálnom 1 íjjász 2 rugo guild kezdetnek aztán marketplace (poti nyaklánc) közben kihozni a hősöket a közelben lévő rouge tanyát lenyomtam ebből kaptam pénzt felhuztam a warrior guildet mindenhol megcsináltam az alap fejlesztést közben szétküldtem felderíteni egységeket a map négy sarkában aztán a tőlem jobbra lévő guildet lenyomtam nagyjából innen minden ment 5x sebességen ami rugo guildet még felderítettem lenyomtam és kb. ennyi.
  • Djuree
    A sárkány barlangját akkor nyírd ki mikor éppen bent van a sárkány, vagy ott van a közelében. nekem így ott maradt a sárkány és csak ott körözött, mintha megőrült volna, már nem bántotta a bázist.
    ekkor betámadtam, levettem 10000 életét, és mikor meggyengültem, visszamentem a bázisra, megerősödtem és megint megtámadtam, megint levettem 10000 életét, visszamentem a bázisra, és harmadjára is betámadtam és simán kinyírtam. a hősöket úgy lehet visszaküldeni a bázisra hogy rányomsz egy defense flaget a bázisodra jó sok pénzzel, a sárkányról meg leveszed az attack flagot és így visszamennek a hősök:)
  • Kiado
    Délre építkezz és akkor csak "bekukkant" a sárkány néha és már megy is vissza a barlangjába.
  • Fbn Lx
    akkor úgy néz ki hogy nem elég erősek a hőseid, várj még az odú betámadásával és pörgesd 5x-ben a sebességet egy kicsit, fejlessz ki mindent az összes épületben, hagy fejlődjenek a hőseid, aztán ha elég erős vagy 1-2 hőssel szétcsapatod az odút, raksz egy nagyon magas flaget a sárkányra, és az összes többi rámegy.