832

Fejlesztő: 1C Company: Ino-Co

Kiadó: Paradox Interactive

Magyar Majesty 2 blog     | | | |     Hivatalos honlap     | | | |     Hivatalos fórum     | | | |     Demó letöltése

Hivatalos megjelenés: 2009. szeptember 18.

• adeeeka
    megcsináltam az összes questet, de ha nekimegyek az udónak ott marad a sárkány a kastélyomnál és szétcsap mindenkit...
  • Djuree
    skacok! zseniális a játék! nekem az első kimaradt, de ez nagyon jó! tegnap a fősulit is hanyagoltam miatta:D
    most vagyok azon a mapon ahol a 2 templom közül kell megépíteni az egyiket.
    a patkeszkirályos, meg a varázslótornyos pálya nem volt egyszerű. de mindkét pályán az volt a nyerő taktika hogy felhúztam 4 őrtornyot és persze felfejlesztettem őket, meg "leigazoltam" a ranger hősömet, az elején nagyon táp és occó:)
    az elfek übertápak és gyorsan fejlődnek, eddig ők a favoritok. a törpök is masszívak, de inkább az elfek. gyorsan odaszaladnak a mob termelő helyekhez és pillanatok alatt szétcsapják:)
    majd ha végigtoltam jön egy kis multi is...
  • Pio
    Levered a banyának a 3 minotaurusz piramist utána kapsz új küldit, hogy öljed meg a szellemeket délnyugaton. Ezt is megcsinálod utána pedig amikor gondolod nyugodtan támadd be a sárkányodút.
  • Bucser
    Felhúzol 2 cleric guildet az elején meg egy rangert és azonnal elkezded felderíteni a keleten lévő 2 trade postot meg az északit. + le kell gyakni a sírokat minnél hamarabb. Így nem lesz gond.
  • adeeeka
    Itt van nekem ez a nagy piros sárkány. Vele mit kezdjek? mivel lehet ellene melli? a mellék odúknak anniy a banyás küldi is megvan, ugye az ő oduját nem bánthatom. akkor hogy nyírjam? előre is kösz mindent.
    JA nem vagyok a cheatok híved de egy picit megkönnyítené a napom...esetleg tud valaki?
  • MrSpock
    A pénzes pálya 23 nap alatt megvolt. Először is gyorsan mozgó egységeket raktam le,hamar felderítse a helyeket.Gyorsan elpusztitani az ellen bungallóit,az ad 5000-ret,és utánna már nem gond.
    Skeleton King leölése nemvolt egyszerű,érdemes elmmeni a sarokba,hogy ne hozzá a kíséretét. Nekem is odalett a fél város,és 3db hősöm maradt.Érdemes egy táposabb törpöt ellene bevetni,mert kitartó és nemfog rajta a varázslat,nem repül el,szinte ő egyedül verte le,ott küzdött szinte végig a guildjánál.:-)Persze a király elkolbászolt akkor szétcsapott mindent .
    Én este szívtam,illetve éjjel,ahol az ellenséges várakat kell lenyomni. Ezt 3x kezdtem újra de még nem ment.3 féle taktikával egyik sem volt eredméynes,mindig pénzhiány van. Balról folyamatos Paladintámadás,jobbról meg elfek,meg a rouge-ok.De nemadom fel!:-)
  • dartonita
    En most a skeleton king-el szivok,a 83.napon mindenkepp nekimegy a varosnak,akar van kiserete akar nincs.De mivel olyan szinten nehez fejlodni mire elfoglalom az elso trade postot,mar 50nap eltelt es folyamatos a penzhiany meg a hosok halala.Egyelore nem jottem ra hogy kene :S
  • genRob
    Na azt hiszem ez a pénz gyüjtögetős pálya holnapra marad. A legjobb eredményem 27k gold. :-)
  • genRob
    Ehh! Meg van. :-) Egy fingnyi kis hely volt a mapon ami nem volt felderítve. :-D
  • Fbn Lx
    én azt utálom, ha elfogyott a potija és alig van élete, elkezd menekülni, de az ellenfél gyorsabb, és csapja tovább - erre én ha rányomom a gyógyító szpellt hogy ne haljon meg, felbátorodik, és elkezd verekedni a túlerővel minden alkalommal.
  • Fbn Lx
    ja igen, amikor írtam akkor már megcsináltam, tényleg úgy működött, de valami 5ezer körüli összeget kellett felpakolnom tükrönként, hogy a sznob hőseim egyáltalán észrevegyék. :D de még így is kemény volt a lich king. Élesztgetésre meg nekem több is elment, mert még csak a beastmasterem is meghalt, az kapásból 12ezer volt...
  • genRob
    A templomos pályán vagyok, amikor a két templomot meg kell építeni. De hová kell lerakni? :-)
  • dartonita
    Sziasztok!Az idei ev egyik (ha nem a) legjobb jatekat talaltam meg a Majesty 2-ben,pedig igen magasak az rtsek es rpgk fele az elvarasaim.Ez a jatek(kihagytam az elso reszt)nagyszeruen otvozi a kettot,szinte abbahagyhatatlan.

A penzgyujtos palya lenyege hogy a kereskedot csak a vegen kezd el kisergetni,es radirozd le az osszes thief guildet,mindegyikert 5k aranyat kapsz.
    En kifejlesztettem a varazslo guildet is a tornyok miatt,egy ilyen torony a trading postokhoz,a minotaurusok nem tudjak olyan utemben utni ahogy epitene magat.
    Na meg nem art a varos kore is par,amikor az elementalok elkezdenek 3iranybol jonni.
  • Lobsterman
    Lejjebb le van írva, de a bannerban az első linkre kattintva is találsz videót róla.
  • Gubberx
    Sziasztok :)

Én ott akadtam meg nagyon mikor időre kell goldot termelni, nagyon megköszönném ha elmondanátok mi a taktika ott :D Előre is köszi!
  • Rettenthető
    Kösz az infót.

Mondjuk olykor azért elég fogyatékosan viselkednek a hősök.
    Néha az az érzésem, mintha pályánként más lenne az "intelligenciájuk".
    És a játék így nehezedik...

Amikor nincs nála healing potion és az élete is erősen közelít 0-hoz, hogy akkor miért nem takarodik el? - neeeeem; felkel, odamegy és természetesen meghal... :-/
  • Lobsterman
    Uhh ez az utolsó előtti pálya kifingatott rendesen. Durván bevédtem a bázisom(4-5 törpe torony, kb 8 sima), 12 hős(6 törpe 3 pap 3 ranger 14-18 szinteken), leszedtem mindent a déli régiókban hogy arra már ne kelljen védekeznem, ogrék elég kegyetlenül jöttek már a legelején, de megbirkóztam velük, mindent kifejlesztettem, gondoltam még tuningolom kicsit a hősöket hogy elegek legyenek az impre, erre megjelenik a bázisomon 2 elementál és vagy 20 démon kíséretében, és kb fél perc alatt leverte a tornyaim felét, hőseim nekiálltak gyepálni, de 1/4 életét sikerül leszedni, mire 3 hősöm maradt életben pénzem semmi az élesztéshez, spellem nem volt hozzá, úgyhogy annyi volt a bázisnak.
    Nagyon durva kis boss. Pillanatok alatt leszedi az épületeket. Vagy nagyon kijöttem a gyakorlatból vagy elég nehézre sikerült a küldi, nem tudom. De húzós.
  • hapi
    Csontváz király megvolt elsőre úgy hogy el sem mentem a sírhoz. Mondjuk majd az egész városom lerombolta...Most toltam le azt amikor két rivális klán között kezdem, ez is másodikra megvolt bár tartottam tőle, olvasva a fórumokat. Keletnek építkeztem és szép lassan lefejlődtem őket, elfek azért kellettek mert előlük nem lehetett elfutni.
    Sajna ez annyira rétegjáték hogy néhányan azt hiszik a nehézségre, (patkánykirály, sárkány, miatt)hogy bugos a játék, vagy a warez miatt bekapcsolódott védelem és azért lehetetlen megcsinálni. :)
    Hozzá szoktak az emberek a casual szinthez sajna.
  • MEdievil
    olyan nem aminek vége ha lejár az idő viszont olyan lesz amikor a határidő után megtámadnak
  • Pio
    Még két pályán fog rád szabadulni valamikor 75-85 nap után az adott pálya főellensége, amúgy több ilyen nem lesz.
  • Rettenthető
    Kicsit tartottam ettől a Gold of chyort pályától, és valóban, csak 3. nekifutásra sikerült, de akkor 16. napon megvolt a szükséges aranymennyiség.

Egyébként ilyen időlimites pálya még sok lesz? (mert annyira nem kedvelem az olyat, szeretem addig elhúzni, ameddig lehet).
  • Rip
    Hátha belekerül a pályaszerkesztő (amibe bepillantást lehet nyerni a -editor paraméterrel), akkor lesz még sok-sok pálya!
  • MEdievil
    Kár hogy ilyen rövid épp kezdtem belejönni és már vége is.. pedig nem lett volna nagy feladat 2-3x ennyi pályát berakni a kampányba. Ezt leszámítva szinte tökéletes a játék kár hogy a réteg stílus miatt nem fog kellő elismerést kapni.
  • Rip
    Nekem sikerült 400 Ft-tal olcsóbban beszerezni e-bayről :)
    Elvileg holnapra itt van, jeeee!
    A kézikönyvét pedig színesben ki kellene nyomtatni a melóhelyen (ami persze élesen ellentmond az én és a vállalat értékrendjével, és mélyen elítélendő, senki ne csináljon ilyet!).
  • Pio
    Ja, természetesen köszönet az infóért, kihíreztem a blogra is.
  • Pio
    Nem értem, hogy erről miért nem lehetett sehol infót szerezni akárhogy is próbálkoztam...
    Na mind1, végül is 500 forinttal volt csak drágább a Direct2Driveon, ami bőven kibírható és a kézikönyv állítólag úgyis fekete-fehér hozzá, a D2D-shez pedig jár a szép színes PDF. :)
  • balee4
    Nem tudom volt-e már linkelve, de kapható nálunk is a játék a CD Galaxisben:)
  • Agamemnon69
    Hmmmm, nekem akkora gondot nem okozott a nagy sárkány. Szétvert egy-egy parasztházat, üldözött egy hőst, és mindig visszament. Különösebb kárt nem okozott. A normál sárkányok meg jó pénzbevételek a hősöknek :P
  • rumkola
    Nekem is csak vagy ötödjére sikerült. Mondjuk törpém nem volt, csak a legvégén a naygy sárkányhoz. A kis sárkányok ellen jók az őrtornyok fejlesztve, kell 5-6 db. Íjászok és sok celric meg alap. Aztán mágusokat maxra. És nagyon fontos, hogy dél felé építkezz.
  • genRob
    Köszi! Este meg is próbálom. De kb ezt csináltam eddig is, de csak 2-3 lairt nyomtam szét.
  • Pio
    A kastélytól délre építkezz, mert északról folyton le fog jönni a nagy sárkány.
    Ezen a pályán iszonyatosan sok szörny fog jönni ellened, ezért különösen fontos, hogy minél gyorsabban verj le minél több lairt, különben túl sok lesz belőlük.
    Ha minden levertél, akkor is elég sok szörny fog jönni a semmiből, szóval érdemes törpe tornyokat (2-3at) építeni a bázisodhoz.
    Fontos, hogy ne verd szét a sárkány odúját véletlenül se, tegyél rá fearflaget biztos, ami biztos.
    Az északnyugati mellékküldetést érdemes minél előbb megcsinálni, mert erősen megcsappantja a minotauruszok számát a térképen.
    Mivel a kis sárkányok erős mobok és könnyen leölik az alacsony szintű hősöket ezért érdemes rájuk akár healekkel is odafigyelni.
  • genRob
    Szóval a keleten lévő sárkányos küldihez senki? :-)
  • Kiado
    Lich King-nél nem kell attack flag-et rakni, elég 2 villámcsapás és 1 tükörnek annyi :D
    Én végigvillámoztam az összeset aztán támadtam be a kinget.
  • Agamemnon69
    Csontvázkirály a 85. napon besétál (vagy 75., már nem emlékszem), a lényeg, hogy mindenképpen fel kell küldeni egy hőst ez előtt a bal felső sarokba a küldihez, így nem idéz apró csontikat a király, és a hősök idővel leverik :)

A lich kinget a beastmasterem macija tankolta :P, amúgy tényelg fontos egyből a tükröket leverni, különben folyamatosan jönnek belőlük a kis lich kingek :D
  • MrSpock
    Csontvázkirály elég kemény dió,megszívtam.pedig már elég jól felépítettem a várost,és viszonylag nyugi volt környék megtisztítva sok lóvé is három 20feletti harcos ugye,de a többiek is jók voltak,erre besétált és szétvert mindent a csapatával. Pedig még nemkészültem fel a harcra még akartam kicsit tápoltatni őket.:-)Most nekifogok hátha sikerül:-)
  • Pio
    Elvileg a 80. napon támad meg és az utolsó pályán is ennyi lesz a limit úgy tudom.
  • Pio
    Az mondjuk igaz, hogy multiban én is előszeretettel íjászozok, bár ott se elfeket használok, inkább a beastmastereket szeretem, mert az 2 az 1ben a pet miatt és ha az ellennek vannak varázslói akkor a spell is nagyon jól jön.
  • Bucser
    Az a trükk, hogy a tükröket szét kell baszni. utána már a Lich King csak aprólék. (azaz a tükrökre rakjál fel attack flageket.)

Mondjuk az utsó harcban én is elhasználtam kb 25.000-et resurrectre (a varázslat nagyon megéri nem kell temetőzni+a hősök megtartják a pénzt+potit ami náluk volt):)
  • Bucser
    Már az elején elment az egyik hősöm oda.

De utána még olyan 30-40 napig nem talál meg a skeleton king addig lehet fejlődni. a12-es szintű hősök hullanak körülötte mint a legyek. a 20-as szintű clericec jól bírják. (na ezen a pályán 2 cleric meg egy ranger guildel kezdtem már az elején, mert ordenáré sok undead van.)
  • Fbn Lx
    ez a lich kinges map elég kemény volt.
    163 napot vett igénybe, a végén már csak pörgettem, hogy fejlődjenek még a hőseim, mert az össze épületben az összes létező upgrade ki volt fejlesztve, rakás 20-as szint körüli hős, 70 ezer arany... de a lichekkel így sem bírtak.
    azt hittem, hogy a 23-as beastmaster gyakorlatilag halhatatlan. erre tessék :]