Majesty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A demópálya 75 napig szól csak, ezt feloldani szintén a .pak fájlból lehet, de csak a teljes verziónál.
Mivel editálod meg azt a közel 520MB-os file-t?
A total commander meg sem nyitja, de a kisebb *.pak file-okat editálva
kriksz-krakszok látszanak..
Más..
Aki tud nekem segíteni a skirmish megoldásán az légyszi írja meg nekem pls. Elkezdem, és csinálom is egy darabig, de miután felépítek 1-2 templomot, addigra ugye a térkép 3/4 része fel van derítve, és hirtelen kilép, hogy nyertem.. :-(((
Szóval nem tudok minden egységet kipróbálni..
F
Ennek ellenére ha nagyon akarsz lehet már most is pályát csinálni, csak bele kell rágnod Magad a játék szkriptelésébe. A blogon linkeltem is az elsõ fancsinálta pályát, kemény négy nap kellett hozzá a megjelenéstõl számítva 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem kihívás a pálya és a questek sem izgalmasak ill. akad pár bug de remélem hamarosan még több és jobbak lesznek. Amúgy azért a kedves fejlesztõk érdemelnének valami csúnyát amiért kihagyták a pályaszerkesztõt..
F
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Tegnapi napom ráment,nagyon sokszor újrakezdtem.Végülis csak sikerült a helyes stratégiát megtalálnom.A lényeg jól bekell védeni a 2 oldalt tornyokat,és defense flaget rájuk,és kitartás!Így is 172.napon végeztem,mondjuk én nemszoktam nagyon pörgetni az idõt,csak a végén tettem mikor a várakat gyepálták,mert ott mát nemvolt más teendõ.A sok medve az akaszt ki,mire eljutnak odáig a harcosaim,meg megsemisítik fõleg még nem táposak,hogy trading postokat eltudjam foglalni.És mindig megfutamodnak,pedig van 5 ital nála és már alig van pár életpontja a macinak erre elkezd elõle szaladni.Ami néha bosszantó hogy csak úgy sétálgatnak,mikorépp támad az ellen elmegy mellette oda sem hederít rá.Fõleg mikor tornyokat támadnak,és persze mindjárt összedõl,jah meg az építõ mindig akkor ér oda mikor dõl össze.Fõleg trading postoknál jellemzõ,messze van nem indul el idõben.
Go Jeff Go!!!!
Íme Õfelsége Mesés Meleg Királysága ;-)

Lordot még soha nem hívtam, de most kipróbálom. 😄
fotográfik kolomp edisön :D
Én most nem tudom leellenõrizni, hogy mit tud a dolog, ha valakinek van ideje még bealvás elõtt az ránézhetne 😊 Blogon leírtam a tudnivalókat.
Lesz itt bónusztartalom, pláne ha még jön az editor is, hõõõ 😄
egy 25-ös blademaster 13000-be kerül:S mire lehozom már magától is kifejlõdik ennyire😄 addig meg kell más lord az elejére. le sem lehet hozni õket. tapasztalatom szerint ranger a legjobb lordnak (vagy rugó mert nagyon olcsó), kezdetben nagyon táp, és én az elején mindig lehozok 1 rangert, még guildem sincs olyankor😄 de eddig nyerõ taktik volt.
más: ez a lich king kömény volt. 65k élet:S egyszer vissza is kellett vonulnom. pedig vagy 20 hõs tömte, átlagban 16-27-es szintûek.
na most vagyok a pénzes pályán. utálom ami idõre megy....
Waaaaaagh!
rugóról meg annyit hogy játék elején jó egység, olcsó, gyors ergo könnyen eltud szaladni nem nyomják le kis szinten, és nekem ugyanazon a szinten mindig nagyobbat sebzett mint egy harcos vagy egy sima ranger
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
27-es paladin meg szintén 27-es helia íjász betett neki 😄
Ellenben ezt a fos, hogy a két sarokban két ellenséges város rohamoz, egyszerûen nem tudom, még nem találtam rá megfelelõ taktikát. 6x újrakezdtem de nem megy... na mindegy, majd elmélkedek rajta,
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Persze elõtte csinálj biztonsági másolatot.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
F
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kifejleszted a party lehetõségét majd minden új party 500 arany.
Én még nem jöttem rá.
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
Ahogy észrevettem a fear Flagnél minnél nagyobb az összeg annál magasabb szintû hõsök kerülik el.
(vicces pl ha fear flag alatt mászkáló nagy mobra raksz attack flagot aminek értéke nagyobb mint a fear flagé akkor az alacsonyabb hõsök nem támadják be a magasabbak biza belerohannak😊
a fear flagra is kell pénzt rakni hogy mûködjön? mert ha igen akkor nem sok értelme van....
Waaaaaagh!
Orult jo ez a game 😊
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
ekkor betámadtam, levettem 10000 életét, és mikor meggyengültem, visszamentem a bázisra, megerõsödtem és megint megtámadtam, megint levettem 10000 életét, visszamentem a bázisra, és harmadjára is betámadtam és simán kinyírtam. a hõsöket úgy lehet visszaküldeni a bázisra hogy rányomsz egy defense flaget a bázisodra jó sok pénzzel, a sárkányról meg leveszed az attack flagot és így visszamennek a hõsök😊
Waaaaaagh!
most vagyok azon a mapon ahol a 2 templom közül kell megépíteni az egyiket.
a patkeszkirályos, meg a varázslótornyos pálya nem volt egyszerû. de mindkét pályán az volt a nyerõ taktika hogy felhúztam 4 õrtornyot és persze felfejlesztettem õket, meg "leigazoltam" a ranger hõsömet, az elején nagyon táp és occó😊
az elfek übertápak és gyorsan fejlõdnek, eddig õk a favoritok. a törpök is masszívak, de inkább az elfek. gyorsan odaszaladnak a mob termelõ helyekhez és pillanatok alatt szétcsapják😊
majd ha végigtoltam jön egy kis multi is...
Waaaaaagh!
JA nem vagyok a cheatok híved de egy picit megkönnyítené a napom...esetleg tud valaki?
Skeleton King leölése nemvolt egyszerû,érdemes elmmeni a sarokba,hogy ne hozzá a kíséretét. Nekem is odalett a fél város,és 3db hõsöm maradt.Érdemes egy táposabb törpöt ellene bevetni,mert kitartó és nemfog rajta a varázslat,nem repül el,szinte õ egyedül verte le,ott küzdött szinte végig a guildjánál.:-)Persze a király elkolbászolt akkor szétcsapott mindent .
Én este szívtam,illetve éjjel,ahol az ellenséges várakat kell lenyomni. Ezt 3x kezdtem újra de még nem ment.3 féle taktikával egyik sem volt eredméynes,mindig pénzhiány van. Balról folyamatos Paladintámadás,jobbról meg elfek,meg a rouge-ok.De nemadom fel!:-)
Go Jeff Go!!!!
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.