Majesty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem editálni kell a .pak fájlt, hanem simán belemenni, mint egy mappába. De ezt csak a teljes verziónál lehet megcsinálni, a demóban kódolva van.

A demópálya 75 napig szól csak, ezt feloldani szintén a .pak fájlból lehet, de csak a teljes verziónál.
Rip!

Mivel editálod meg azt a közel 520MB-os file-t?
A total commander meg sem nyitja, de a kisebb *.pak file-okat editálva
kriksz-krakszok látszanak..

Más..
Aki tud nekem segíteni a skirmish megoldásán az légyszi írja meg nekem pls. Elkezdem, és csinálom is egy darabig, de miután felépítek 1-2 templomot, addigra ugye a térkép 3/4 része fel van derítve, és hirtelen kilép, hogy nyertem.. :-(((
Szóval nem tudok minden egységet kipróbálni..

Ez igaz, de nem is állították, hogy a lekváros bödön a startkor nyitva lesz, szóval papíron nem okoztak csalódást. Persze reméljük, hogy mielõbb kinyitják... ;-)
MEdievil
Okéé ez én értem de ez attól még mindig a lekváros üveg kívülrõl való nyalogatása <#idiota>

F

Hónapokkal ezelõtt tisztázott tény volt (itt is írtam), hogy a pályaszerkesztõ a megjelenés UTÁN várható majd egy "The Adventure Maker" nevû kiegészítés formájában.

Ennek ellenére ha nagyon akarsz lehet már most is pályát csinálni, csak bele kell rágnod Magad a játék szkriptelésébe. A blogon linkeltem is az elsõ fancsinálta pályát, kemény négy nap kellett hozzá a megjelenéstõl számítva 😊
Bucser
lehet, hogy nem készült el idõben és késõbb jön patch formájában. (vagy addongyár lesz ehhez is ami manapság nagyon dívik)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MEdievil
Még nagyon kezdetleges de próbának jó <#wave>
Nem kihívás a pálya és a questek sem izgalmasak ill. akad pár bug de remélem hamarosan még több és jobbak lesznek. Amúgy azért a kedves fejlesztõk érdemelnének valami csúnyát amiért kihagyták a pályaszerkesztõt..

F

Rip
Wild Thing! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

MrSpock
Sikerült végre hajnalig tartó csatározás közepette legyûrnöm a 2 várat!
Tegnapi napom ráment,nagyon sokszor újrakezdtem.Végülis csak sikerült a helyes stratégiát megtalálnom.A lényeg jól bekell védeni a 2 oldalt tornyokat,és defense flaget rájuk,és kitartás!Így is 172.napon végeztem,mondjuk én nemszoktam nagyon pörgetni az idõt,csak a végén tettem mikor a várakat gyepálták,mert ott mát nemvolt más teendõ.A sok medve az akaszt ki,mire eljutnak odáig a harcosaim,meg megsemisítik fõleg még nem táposak,hogy trading postokat eltudjam foglalni.És mindig megfutamodnak,pedig van 5 ital nála és már alig van pár életpontja a macinak erre elkezd elõle szaladni.Ami néha bosszantó hogy csak úgy sétálgatnak,mikorépp támad az ellen elmegy mellette oda sem hederít rá.Fõleg mikor tornyokat támadnak,és persze mindjárt összedõl,jah meg az építõ mindig akkor ér oda mikor dõl össze.Fõleg trading postoknál jellemzõ,messze van nem indul el idõben.

Go Jeff Go!!!!

Jeffjohnson
Skeleton king-es pályán nekem be sem jött a városba a király baromi sok idõm volt könnyen meglett még az elején felmentem a bal felsõ sarokba aztán csak császkált valamikor a 122 napon találkoztam vele a map bal oldalán rányomtam egy 5000 es attack flaget aztán lenyomták viszonylag egyszerû volt igaz ez kb a 6. restart után volt 😊.

Szórakoztam egy kicsit a színekkel.
Íme Õfelsége Mesés Meleg Királysága ;-)

Pénzes pályától nagyon paráztam amiket itt írtatok. Mondom na jó, jöjjön. Elsõre sikerült, pedig semmit nem csináltam. 1rouge, 1ranger, 1celric guild. Gyorsan az elején 5-6 felfedezõ zászló szanaszét. Ahogy megvannak a postok, dobtam rájuk egy védelmi zászlót. Az egyiket így is elvesztettem. A bónuszküldit is elvesztettem. Valami 20 napom volt még hátra, mire meglett a pénz. Ja, és végig 5-ös sebességen ment. Szóval vagy szerencsém volt, vagy semmi extra nincs ebben a mapban.
Lordot még soha nem hívtam, de most kipróbálom. 😄

fotográfik kolomp edisön :D

Szerintem azért hasznos, mert a templomépítõ helyek száma korlátos és így olyan egységet is ki tudsz hozni, amit amúgy az adott pályán nem biztos, hogy fogsz tudni recruitolni. Az persze biztos, hogy nem egy induló hõs lesz. Bár ha jól értettem az utolsó pályán kapunk vagy 50K aranyat kezdésre 😊
Na, kõ kemény 4 napba telt és pályaszerkesztõ ide vagy oda, be is futott az elsõ fanmade pálya. 😊
Én most nem tudom leellenõrizni, hogy mit tud a dolog, ha valakinek van ideje még bealvás elõtt az ránézhetne 😊 Blogon leírtam a tudnivalókat.
Lesz itt bónusztartalom, pláne ha még jön az editor is, hõõõ 😄
Djuree
õszintén van értelme a templomban képezhetõ egységeket lordnak jelölni?
egy 25-ös blademaster 13000-be kerül:S mire lehozom már magától is kifejlõdik ennyire😄 addig meg kell más lord az elejére. le sem lehet hozni õket. tapasztalatom szerint ranger a legjobb lordnak (vagy rugó mert nagyon olcsó), kezdetben nagyon táp, és én az elején mindig lehozok 1 rangert, még guildem sincs olyankor😄 de eddig nyerõ taktik volt.

más: ez a lich king kömény volt. 65k élet:S egyszer vissza is kellett vonulnom. pedig vagy 20 hõs tömte, átlagban 16-27-es szintûek.

na most vagyok a pénzes pályán. utálom ami idõre megy....

Waaaaaagh!

A bannerben az elsõ linken nézz körül, van videó végigjátszás.
nálam 3 killeré már elindulnak

rugóról meg annyit hogy játék elején jó egység, olcsó, gyors ergo könnyen eltud szaladni nem nyomják le kis szinten, és nekem ugyanazon a szinten mindig nagyobbat sebzett mint egy harcos vagy egy sima ranger

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

dartonita
Torony hegyek kellenek oda,minel elobb torpe tornyokat,varazslo tornyokat fejleszteni,es nem art kijelolni vedeni a bal also es a kozep felso reszt a hosoknek par100 aranyert.Persze csak miutan lenyomtak a farkas,medve odukat.Trade postokat elfoglalni,utana mehet a vedekezes.

kösz hogy szóltatok, hogy 83. napon betámad a skeleton king, így sikerült felkészülni, és elsõre lenyomtam :]
27-es paladin meg szintén 27-es helia íjász betett neki 😄

Ellenben ezt a fos, hogy a két sarokban két ellenséges város rohamoz, egyszerûen nem tudom, még nem találtam rá megfelelõ taktikát. 6x újrakezdtem de nem megy... na mindegy, majd elmélkedek rajta,
Rettenthető
Idõközben rájöttem, hogy mi az ami nagyon eltér az 1-hez képest a Ranger-t illetõen: Ott magától a felderítéstõl is fejlõdött... Ez kicsit hiányzik. Persze fejlõdik így is szépen (a gyakástól), de az kicsit zavar, hogy 500 arany alatt egyik sem emeli meg a ...-t, a felderítõ zászló irányába, még ha az is a számára a kedvelt zászló.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Rip
Resource.pak file-ban szinte mindent átvariálhatsz, egységek, épületek árát, stb. (Pl. Total Commanderrel is belenézhetsz, vagy bármelyik népszerû tömörítõvel).
Persze elõtte csinálj biztonsági másolatot.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

valaki tudna esetleg cheatokat hozzá? csak egy picit...
MEdievil
Az elején azonnal leküldesz délre pár hõst hogy szétverje a vérfarkas házakat... elég rájuk 100-200g. Ha sietsz nem lesz bennük farkas és az elég fontos. A 2 trading post szintén alap a kiemelt pedig amint lehetséges. Majd gyorsan tech a törp tornyokra amikbõl 2 fel tudja fogni az ogréket. Õket utána már akkor intézed el amikor akarod. Innen egészen a 70. napig lehet fejleszteni onnan viszont meg kell kezdeni az összes démon portál felszámolását kivéve azokat amik az imp közelében vannak. 80. napon elindul feléd ekkor kell gyorsan az összes portált elpusztítani utána pedig magában már nem nagy ellenfél. Pénzt tartalékolj a végére legyen elég feltámasztásra.

F

Lobsterman
The Demon's Advisor küldire van valakinek tippje? Csak nem sikerül lenyomnom a végén azt a kis rohadékot.

Bucser
Viszont van egy ordas nagy bug. ha a partykat nézed és nem az egyéni karaktereket akkor nem tudod gyógyítani az adott karaktert csak ha a játéktéren klikkelsz rá. (ez óriási hiba szerintem)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

dalmar
Köszönöm.

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

Bucser
Inn lvl 2

Kifejleszted a party lehetõségét majd minden új party 500 arany.

dalmar
Nem tudjátok,hogy a hõsöket hogyan lehet kalandozó csapattá szervezni?
Én még nem jöttem rá.

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

stunolgatni tudnak késõbb, ami nagyon hasznos, illetve a guildjüket a fegyverméreg miatt mindenképp érdemes felhúzni és akkor már nem összeg az a 300 gold a 3 rugóért, akik ráadásul minden zászlóra szinte azonnal rámozdulnak és költeni is fognak bõven potikra, gearre.
Bucser
ráteszel 200-at.

Ahogy észrevettem a fear Flagnél minnél nagyobb az összeg annál magasabb szintû hõsök kerülik el.

(vicces pl ha fear flag alatt mászkáló nagy mobra raksz attack flagot aminek értéke nagyobb mint a fear flagé akkor az alacsonyabb hõsök nem támadják be a magasabbak biza belerohannak😊

Djuree
rugók jók valamire? én úgy vettem észre nem. gyengék, lassan fejlõdnek...

a fear flagra is kell pénzt rakni hogy mûködjön? mert ha igen akkor nem sok értelme van....

Waaaaaagh!

dartonita
Na csak sikerult,kosz az otleteket.Nem sokan eltek tul,de megvan.Most a paladinok es elfek ellen nyomjuk,a paladinokat most nyirtam ki.
Orult jo ez a game 😊

Agamemnon69
A vámpíros küldi viszont a többihez képest elég könnyû, mindössze az elejét kell túlélni, hogy kibírd a zombik és csontvázak invázióját, és amint átlépsz ezen a szinten, onnét már nem lesz különösebb gondod. Idõnként egy-egy vámpír betéved, de azt meg pikk-pakk szétkapják a hõsök. (Érdemes minél elõbb a rugók stun-ját kifejleszteni, jelentõsen lerövidítik a vámpírok elleni küzdelmet 😄 )

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Rip
Egyelõre nem lehet lebontani épületeket.

Hogyan lehet lebontani épületet? ha nincs rá szükségem többet...
Jeffjohnson
ja elfelejtettem menet közben kapsz egy questet kísérni kell egy szekeret azt érdemes bevédeni mert ha jól emlékszem azért is sok pénzt kaptam raksz rá egy olyan 1500as defence flaget de ha elég gyors vagy a felderítéssel akkor már az elején meglesz a küldi és alig kell védeni

Jeffjohnson
18 nap alatt sikerült megcsinálnom 1 íjjász 2 rugo guild kezdetnek aztán marketplace (poti nyaklánc) közben kihozni a hõsöket a közelben lévõ rouge tanyát lenyomtam ebbõl kaptam pénzt felhuztam a warrior guildet mindenhol megcsináltam az alap fejlesztést közben szétküldtem felderíteni egységeket a map négy sarkában aztán a tõlem jobbra lévõ guildet lenyomtam nagyjából innen minden ment 5x sebességen ami rugo guildet még felderítettem lenyomtam és kb. ennyi.

Djuree
A sárkány barlangját akkor nyírd ki mikor éppen bent van a sárkány, vagy ott van a közelében. nekem így ott maradt a sárkány és csak ott körözött, mintha megõrült volna, már nem bántotta a bázist.
ekkor betámadtam, levettem 10000 életét, és mikor meggyengültem, visszamentem a bázisra, megerõsödtem és megint megtámadtam, megint levettem 10000 életét, visszamentem a bázisra, és harmadjára is betámadtam és simán kinyírtam. a hõsöket úgy lehet visszaküldeni a bázisra hogy rányomsz egy defense flaget a bázisodra jó sok pénzzel, a sárkányról meg leveszed az attack flagot és így visszamennek a hõsök😊

Waaaaaagh!

Délre építkezz és akkor csak "bekukkant" a sárkány néha és már megy is vissza a barlangjába.

akkor úgy néz ki hogy nem elég erõsek a hõseid, várj még az odú betámadásával és pörgesd 5x-ben a sebességet egy kicsit, fejlessz ki mindent az összes épületben, hagy fejlõdjenek a hõseid, aztán ha elég erõs vagy 1-2 hõssel szétcsapatod az odút, raksz egy nagyon magas flaget a sárkányra, és az összes többi rámegy.
megcsináltam az összes questet, de ha nekimegyek az udónak ott marad a sárkány a kastélyomnál és szétcsap mindenkit...
Djuree
skacok! zseniális a játék! nekem az elsõ kimaradt, de ez nagyon jó! tegnap a fõsulit is hanyagoltam miatta😄
most vagyok azon a mapon ahol a 2 templom közül kell megépíteni az egyiket.
a patkeszkirályos, meg a varázslótornyos pálya nem volt egyszerû. de mindkét pályán az volt a nyerõ taktika hogy felhúztam 4 õrtornyot és persze felfejlesztettem õket, meg "leigazoltam" a ranger hõsömet, az elején nagyon táp és occó😊
az elfek übertápak és gyorsan fejlõdnek, eddig õk a favoritok. a törpök is masszívak, de inkább az elfek. gyorsan odaszaladnak a mob termelõ helyekhez és pillanatok alatt szétcsapják😊
majd ha végigtoltam jön egy kis multi is...

Waaaaaagh!

Levered a banyának a 3 minotaurusz piramist utána kapsz új küldit, hogy öljed meg a szellemeket délnyugaton. Ezt is megcsinálod utána pedig amikor gondolod nyugodtan támadd be a sárkányodút.
Bucser
Felhúzol 2 cleric guildet az elején meg egy rangert és azonnal elkezded felderíteni a keleten lévõ 2 trade postot meg az északit. + le kell gyakni a sírokat minnél hamarabb. Így nem lesz gond.

Itt van nekem ez a nagy piros sárkány. Vele mit kezdjek? mivel lehet ellene melli? a mellék odúknak anniy a banyás küldi is megvan, ugye az õ oduját nem bánthatom. akkor hogy nyírjam? elõre is kösz mindent.
JA nem vagyok a cheatok híved de egy picit megkönnyítené a napom...esetleg tud valaki?
MrSpock
A pénzes pálya 23 nap alatt megvolt. Elõször is gyorsan mozgó egységeket raktam le,hamar felderítse a helyeket.Gyorsan elpusztitani az ellen bungallóit,az ad 5000-ret,és utánna már nem gond.
Skeleton King leölése nemvolt egyszerû,érdemes elmmeni a sarokba,hogy ne hozzá a kíséretét. Nekem is odalett a fél város,és 3db hõsöm maradt.Érdemes egy táposabb törpöt ellene bevetni,mert kitartó és nemfog rajta a varázslat,nem repül el,szinte õ egyedül verte le,ott küzdött szinte végig a guildjánál.:-)Persze a király elkolbászolt akkor szétcsapott mindent .
Én este szívtam,illetve éjjel,ahol az ellenséges várakat kell lenyomni. Ezt 3x kezdtem újra de még nem ment.3 féle taktikával egyik sem volt eredméynes,mindig pénzhiány van. Balról folyamatos Paladintámadás,jobbról meg elfek,meg a rouge-ok.De nemadom fel!:-)

Go Jeff Go!!!!

dartonita
En most a skeleton king-el szivok,a 83.napon mindenkepp nekimegy a varosnak,akar van kiserete akar nincs.De mivel olyan szinten nehez fejlodni mire elfoglalom az elso trade postot,mar 50nap eltelt es folyamatos a penzhiany meg a hosok halala.Egyelore nem jottem ra hogy kene :S

genRob
Na azt hiszem ez a pénz gyüjtögetõs pálya holnapra marad. A legjobb eredményem 27k gold. :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

genRob
Ehh! Meg van. :-) Egy fingnyi kis hely volt a mapon ami nem volt felderítve. :-D

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

én azt utálom, ha elfogyott a potija és alig van élete, elkezd menekülni, de az ellenfél gyorsabb, és csapja tovább - erre én ha rányomom a gyógyító szpellt hogy ne haljon meg, felbátorodik, és elkezd verekedni a túlerõvel minden alkalommal.