832

Fejlesztő: 1C Company: Ino-Co

Kiadó: Paradox Interactive

Magyar Majesty 2 blog     | | | |     Hivatalos honlap     | | | |     Hivatalos fórum     | | | |     Demó letöltése

Hivatalos megjelenés: 2009. szeptember 18.

• navahok
    Elvileg 1-1 hőst minden pálya után vihetünk a köv. pályára ugye?
    Na ez, hogy fog működni mert nekem a legjobban a priest of Kryptia (amelyik befogja az élőholtakat) jön be és teszem azt az egyik 10 es szintüemet akarom tovább vinni akkor a köv pályán már egyből ott lesz, vagy csak akkor ha megcsináltam a guildjét neki és lehívom az első hőst onnan akkor ő jön ki belőle. ha így van akkor nem feltétlenül érdemes a legtáposabb hősöket továbbvinni hanem magas szintü warri vagy ranger netalán healer nagy segítség lehet egyegy durva kezdésű pályán.
  • Agamemnon
    Pio egy Isten vagy :D

Na végre megtudhatjuk, hogy melyik épület mire jó... bár másik pálya (is) lenne benne :P
  • Soloriens
    jah, amúgy 3x elestem a demoval, este megpróbálom újra immár angol verzijóval :P
  • Soloriens
    hapi, hidd el, kemény a játék, van dolga az embernek így is :) amúgy meg azért érdekes ebből a szemszögből, mert más perspektívát követel meg Őfelségétől (azaz tőlünk), hiszen közvetve igenis hatsz az embereidre (pont mint melóhelyen) :D
  • Pio
    Kiszivárgott az angol demó! Infó és gyors HTTP link a blogon.
  • Pio
    Az első részben a flagek elsősorban a játék meggyorsítása miatt voltak fontosak. Előbb-utóbb maguktól is mindent lepucoltak a hősök a térképről, de ha célzott támadásra volt szükség vagy gyorsan kellett végezni, akkor szükség volt a flagekre. Nekem az első részben általában több pénz ment el varázsolgatásra, mint flagelésre.

Épp azért meglepő ez a tényleg elfajulni látszó hiszti az AI miatt, mert én se éreztem, hogy bármi gond lenne a demó pálya alatt, ahol pedig tényleg amúgy is folyamatosan volt dolga a hősöknek, viszont az oroszok tegnap reggel óta a teljes verziót nyüstölik és az alapján panaszkodnak.
  • hapi
    miért baj az ha nekem kell játszanom a játékkal és nem pedig magától játssza magát végig, mint mostanában ez szokás? Nem értem az embereket...
  • Agamemnon
    Ez érdekes Pio, én nem játszottam az első résszel, de azt kell, hogy mondjam, hogy szerintem nagyon is védték a várat/guildet a hősök.

Sokszor nem volt pénzem flag-eket pakolgatni, de így sem várták meg, hogy szétverjék az ogrék a falut, hanem fogták magukat, és nekik estek.

Ez lehet, hogy az első részben sokkal aktívabb volt, de ha ezt külön nem említed, eszembe sem jutott volna e miatt panaszkodni. Szerintem teljesen normálisak a hősök. Amikor jött egy kis pénz, volt, hogy nem azért raktam a szörnyekre flag-et, hogy még többen támadják, hanem azért, hogy legyen egy kis plusz pénze azoknak a hősöknek, akik már eleve harcba szálltak az ellenféllel.

A felfedezés, hmmm, ez sem olyan egyértelmű. Én is raktam ki 100-as flageket, és le sem szarták, valószínüleg emelnem kellett volna a téten, de olyan is volt, hogy a hősök maguktól mentek felfedezni, persze csak a ládák miatt, de mentek :)

Illetve azt se felejtsük el, hogy ez nem egy hétköznapi pálya, ahol a hősöknek semmi dolga, csak arra várnak, hogy végre letegyünk egy flaget, hogy pénzt kereshessenek, itt úton, útfélen ellenfélbe botlanak :D Ezzel csak azt akarom mondani, hogy könnyen lehet, hogy egy nyugisabb pályán teljesen másként viselkednek a hősök, és még a 100-as explore flag-re is ugranak...
  • Pio
    Nagy dráma van kialakulóban a játék körül mégpedig azért, mert a hősök maguktól nem szívesen harcolnak, segítenek a többi hősnek, fedezik fel a térképet, satöbbi.

Úgy néz ki, hogy az én elképzelésem a hibás, mert ezen szinte mindenki háborog, de én továbbra is úgy gondolom, hogy jobb ez a rendszer. Az első részben egy időlimit nélküli pályát gyakorlatilag zászlók nélkül is megcsinálhattál, egy idő után a hősök maguktól kipucoltak mindent.
    Most szerintem annyiról van szó, hogy sokkal nagyobb jelentőséget akartak adni a készítők a zászlóknak, ezért alapjáraton sokkal passzívabbá tették a hősöket és nekünk kell küldetésekkel rávenni őket mindenre. Azért gondolom ezt, mert minden AI funkció benne van a játékban, minden panasz orvosolható flaggel, szóval ha a ksézítők azt akarták volna, hogy a hősök maguktól fedezzék fel a térképet, öljenek meg mindent, védjék meg a várat, akkor úgy állítgatták volna be őket.

Ilyen panaszok vannak, hogy:
    nem szívesen másznak el a scoutok felderíteni -> explore flag mire való?
    nem segít a hős egy másik hősnek, ha elmegy mellette a harcban -> partyrendszer, defense flag mire való?
    Van 1-2 meggondolatlan hős (mágus, harcos főleg), akik könnyen meghalnak -> fear flag mire való? (mondjuk ezt én se teszteltem)
    a hősök nem mennek védeni az épületeimet -> defense flag mire való?
    a hősök nem pucolják ki a bázisomról a szörnyeket -> attack flag mire való?
    a hősök nem verik szét maguktól a laireket -> attack flag mire való?

Az egyetlen dolog, amivel én is egyet értek, hogy a saját guildet automatikusan védenie kéne a hősöknek.

Én úgy kezdtem az orosz demó pályát, hogy feltettem minden flaget 100-asra (később 200ra felvittem, hogy több pénze legyen a hősnek) és ezeket a 100as flageket pakoltam mindenre és mindenkire. Ogrékra, vámpírokra, lairekre néha rányomtam még 500at, hogy sok hős oda csődüljön.

Az explore flagekre tényleg kevésbé szívesen mentek ki a hősök, ezt tényleg lehetne módosítani, de a többivel semmi bajom nem volt.

Még egyszer mondom, szerintem nem valami AI bugról van szó, hanem egyszerűen így finomhangolták be a fejlesztők, mert így érezték jónak, így érezték azt, hogy kényszerítve lesznek a játékosok a flaghasználatra ahelyett, hogy a hősök maguktól elintézzenek mindent. Mégis ha sok lesz a sírás (márpedig az orosz fórumon már 4 oldanyit lehet erről olvasni) akkor valószínűleg bele fognak nyúlni ebbe egy patch-csel.

Írok erről a blogon is, de előtte felvetem itt, hátha más is véleményezi a dolgot :)
  • Agamemnon
    De támad a mágus torony, csak nem mindig. Olyan, mintha a toronyban 200 goldért kutatható akármi csak egy ideig fejlesztené a tornyot, és csak ez az idő alatt támadna.

A kis törpök viszont tényleg kemény legények, illetve a kővető is elég jó, kár, hogy olyan marha drága.

A traiding post-okból én a bal felsőt szoktam egyből befoglalni, majd a jobb felsőt. A vár alattival a folyamatos ogre invázió miatt nem szoktam szórakozni.

A vámpírok tényleg elég durvák 1 vs 1-ben. Még szerencse, hogy alapból nem ütnek nagyot, így csak számbeli fölénybe kell kerülni, és utána hullanak :D

Pálya kész, de azért várom az angol demót.

Pio, amúgy szerintem nem rossz pálya ez egy demóhoz. Persze furcsa választás, de szerintem pont az újrajátszhatósága, illetve a kimaxolhatatlansága miatt jó. Mivel szemmel láthatóan minden benne van, de mégsem tudod kipróbálni őket, mert nem egy nyugis pályán vagy. Gondolj bele, ha kaptunk volna egy nyugis pályát, akkor abban mindent végigpróbálhattunk volna, és a teljes játék már nem tartogatott volna már meglepetéseket.

Szóval a pályaválasztás vitathatalnul érdekes, de nekem bejön :)
  • Pio
    A szobrot nekem se sikerült kitalálni. Talán adót hozhat, de ez csak tipp.

A mágustorony nem támad alapból, az első részben se támadt, hanem arra jó, hogy hatékonyabban tudsz varázsolni a terepen. Az első részben minden toronynak volt egy sugara amin belül engedélyezte a varázslást. Itt ha jól értelmeztem bármire varázsolhatsz amire "rálátsz" egy toronnyal, de minél messzebb van a cél a legközelebbi toronytól annál drágább a varázslat.
  • Agamemnon
    A market részen (építésen belül) a szobor mire jó? Illetve jól látom, hogy a "mágus tornyok" nem támadják állandóan az ellenséget?
  • Pio
    Én igazából arra gondoltam, hogy azok nélkül is könnyen teljesíthető ezzel a módszerrel a pálya, de amúgy pont azon agyaltam ma, hogy meg kell próbálnom felhúzni 1-2-t, mert nagyon jól hozzák a pénzt (amúgy szerintem zseniális ez az új trading post rendszer :) ) és akkor futná mindenre, megnézhetném a papokat meg a tier3-as cuccokat is :)
  • hapi
    Nagyon jó leírás. Egy dologban nem teljesen értek egyet és az a trading post dolog. Szerintem fontos a több pénz, és több pénzhez több trading post kell. Ha az észak nyugatra lévő tradingpost közvetlen közelébe teszel balról 1 alap tornyot és felfejleszted, (a tornyot és a postot is) akkor a játék végéig küldi a 700 aranyakat minden további odafigyelés nélkül. Így nekem már templomra is futotta...
  • Pio
    Egy másik frumra írtam egy végigjátszás féleséget, beteszem ide is, csak saját felelősségre tessék olvasni :)
    Tartalmazhat néhány arra a beszélgetésre vonatkozó utalást, azokért elnézést.

"
    Ezen a pályán valóban a semmiből is jönnek ellenségek, mert a pálya célja 75 nap túlélése és ezt így tudják megnehezíteni. A lairek szétszedése persze mérsékli az inváziót.
    Szerintem ez egy rossz pályaválasztás volt a demóra, a demóban levő pályának nyugisnak, nagynak és könnyűnek kellene lennie, hogy kényelmesen kitapasztalhassa az ember a játékot. Bár igazából ha érti az ember az orosz szövegeket valószínűleg könnyebb dolga van. Mondjuk úgy se hinném, hogy egy könnyű pálya lenne, de kapkodósnak mindenképp kapkodós. Emellett a pályában defenzíven kell játszani, tornyozni kell, ami amúgy nem jellemző a játékra. Ezért is fura ez a választás...
    Kíváncsi leszek, hogy a mi demónkba is ez a pálya fog-e bekerülni.

A pálya legelején fontos építeni egy piacot és kifejleszteni benne a healing potit. Szerintem ez minden pályán elengedhetetlen lesz. A piac a második építő menü első épülete.
    A kezdő tőkéből érdemes megépíteni a varázslón kívül az összes guildet (tolvaj, íjász, harcos, healer, az első négy épület az első épület listában), illetve nagyon fontos, hogy a bázis déli részére letegyünk két tornyot (harmadik építési lista első épülete) és fejlesszük fel, ezek fognak segíteni az ogrék ellen.
    A hősöket közben folyamatosan hozzuk ki minél előbb, mert az invázió a kezdetektől erős és ha nem jönnek le időben a hőseink akkor nem fognak tudni talpon maradni.
    Érdemes még felhúzni egy tornyot bal fentre a sárkányodú mellé, hogy lelője azt, de akár attack flaggel is kiüthetjük, de amikor leverjük kiszabadul belőle vagy 4-5 sárkány, ezért jobb megoldás a torony.
    Miután meghalt az első hősünk és leteremtődik a temetőnk érdemes annak a közelébe még egy tornyot építeni, de nem feltétlenül szükséges. Ha mázlink van és oda spawnol a csatorna is, akkor mindenképp tegyünk oda egy tornyot, ha nem egy helyen vannak, akkor tegyünk északra egy tornyot még és kész.
    Fontos még az elején kifejleszteni a templomban a healt és a legyengült, magas szintű hőseinkre (főleg a papokra és mágusokra, mert őket drága támasztani) érdemes elnyomni 1-1 healt.
    Miután megvan a 4 torony és a 4 guild is többé-kevésbé megtelt hősökkel mielőbb húzzuk fel a varázslók tornyát, mert később tényleg nem fognak tudni talpon maradni. Bár igazából akkor sincs világvége, ha nem építjük fel, sajnos tényleg rossz az ár/teljesítmény mutatójuk, írtam is a hivatalos fórumra ezzel kapcsolatosan, hátha egyszer majd átgondolják a dolgot ők is...
    Ez után fontos, hogy a délről jövő ogreinváziót mérsékeljük. Ezzel fel kell fedezni a térkép délnyugati részét és az arra található összesen négy ogrebarlangot szét kell szedni. Egyesével haladjunk, mert mindegyik összedőlése után ránk szabadulhat 1-2 ogre. Ezeket a laireket fontosnak találtam leverni, a többit nem feltétlenül szükséges, de ha épp nincs túl nagy csata a város körül akkor ki lehet tenni 1-1 attack flaget rájuk. Fontos, hogy egyszerre max 1-2re küldjük ki a hősöket.
    Közben érdemes elkezdeni az erősebb törpe tornyokra hajtani. Ehhez a kastélyt második szintre kell húzni és fel kell húzni egy második szintű kovácsot (második épület a második építési panelen) is, majd a törpék lakhelyét at első építési panel utolsó helyéről.
    Ez után építhetünk törp kővető tornyokat (3. építési panel utolsó épülete), amit kulcsfontosságúak lesznek a powerfistes macik ellen.
    Közben a guildeket is fejlesztgethetjük apránként, illetve a kovácsnál is érdemes legalább az alapszintű cuccokat kihúzni, de a második szintűeket sem árt (1000 aranyasak).
    Ha jól haladtunk talán csak 1-2 macit kell a hőseinkkel lenyomni (mindenképp menjen rájuk az attack flag és figyeljünk a hőseink HPjára) vagy annyit se és elkezdhetjük építeni a kővető tornyokat. Balról jön a legtöbb medve, oda érdemes megpróbálni két tornyot is felhúzni. Ha nem bírsz a déli ogrékkal akkor oda is érdemes egyet letenni. A negyedik már nagyon drága lesz, ha futja rá tedd le jobbra, mert onnan is jön 1-2 medve, de annyira nem sok. Minden esetre minimum 1 normál tornyot tegyél jobbra is.
    Ekkorra már a hőseid táposak lesznek (a törpöket is hozd ki, nagyon masszívak) és nagyon ritkán fognak meghalni (a benga mágusokkal és a vakmerő harcosokkal azért néha elő fog fordulni). Az utolsó dolog, amire érdemes figyelni az az, hogy jobbról néha jönnek vámpírok, azok nagyon durva arcok, pillanatok alatt szétkapják a magányos hősöket, szóval érdemes attack flaget tenni rájuk.
    Templom építésére nem nagyon fogja futni sajnos, de ha szeretnél építeni, akkor a bal oldali Krypta a jobb pedig Agrela. Utóbbinál kifejleszthető a feltámasztás, ami utána 750 goldba kerül.
    A trading postok építése se könnyű móka a folyamatos invázió miatt, de megoldható. Érdemes defend flaget tartani rajta, elég jól hozza a pénzt. De egyáltalán nem szükséges velük foglalkozni. A játék elején megépítheted a délit, az elég sokáig ki fog tartani.
    A party rendszer azért jó, mert amúgy alapvetően a hősök konkurálnak egymással és nem segítik egymást. A gyakran meghaló varázslók például egy partyba téve egy healerrel nem nagyon fognak többé meghalni. A folyamatos, minden irányból jövő invázió miatt viszont tényleg nem olyan jó a partyzás, mert eléggé egy kupacba tömörülnek miatta a hősök. Viszont az agresszívabb játékmódot elváró pályákon mindenképp nagyon hatékony lesz szerintem.
    Igazából csak ismételni tudom magamat: a ruszkik rossz pályát választottak ki a demóra. mondjuk a játék digitálisan náluk 2700 forint, szóval szerintem úgyis mindenki megveszi, akit kicsit is érdekel... :)
    "
  • Agamemnon69
    Az éld túl pálya tényleg jó :) kár, hogy sokat nem értek belőle. Ennek ellenére egész sokáig lehet bírni az ostromot. Persze most már inkább plusz guildeke költök őrtornyok helyett, azok úgysem sokat érnek az ogrék, meg a nagy medve ellen :(

A templom építésig még nem jutottam el, sajna annyi pénzt sosem sikerült félretennem :D
  • Agamemnon69
    :D pedig ilyen áron szerintem sokkal több ember venné meg eredetiben.
  • Pio
    Majesty 2 digitális verzió ára az oroszoknál. Inkább csak linkelem, mert le se merem írni :)
  • Agamemnon69
    Persze, meséljetek csak, én meg irigykedem :D Pont a torrentet nem néztem meg, arra gondoltam, hogy ftp-ről csak gyorsabban lejön... De látszik a torrenté a jövő :P
  • Pio
    Ezt írtam én is a hivatalos fórumra, de nem hisznek nekem :D
    Mondjuk a túlélőképességüket sokban javíthatod azzal, ha partyba pakolod őket. De ez mit sem változtat azon, hogy egy 3 varázslós guildet felhúzni 100 arannyal többe kerül, mint egy 3 tolvajosat, egy 3 íjászosat és egy 1 harcososoat egyszerre. Illetve egy 3. szintű varázsló feltámasztása ugyan annyiba kerül, mint egy 19. szintű tolvajé.
  • hapi
    Közben én is rájöttem és sikerült is végig játszani. A dwarf-ok kemények de a varázslóim mindeg meghalnak és drágák is szal nekem nem jöttek be.
  • Pio
    Az azért lehet, mert lerombolódott a lakhelyük. Minden egyes lakóhelyen 3-3 hős lakhat, ha több hősöd van, mint amennyi lakhelyed, akkor bemennek és ki se jönnek, amíg nem építesz nekik házat. Tehát hiába építesz meg egyszer egy harcos guildet és veszel 3 harcost, ha később bármikor összedől a házuk újat kell építened.
    Angol fórumra írtam már "végigjátszást" a pályához, ha lesz rá igény írok magyart is a blogra :)

Amúgy tettem ki egy rakás új videót.
  • hapi
    Jaja a mininovás linkről nekem 20 perc alatt lenn volt. Béna vagyok mert nem tudom megcsinálni a demót. valamiért befutnak a várba a hősök és többé elő sem jönnek az 55. nap környékén.
  • Agamemnon69
    Megint előbb írtam ide, minthogy megnéztem volna a blogodat :D De itt úgyis jobban szem előtt vannak a képek.
  • Pio
    Kiegészítés: a HP csíkokért bocsánat, játék közben hasznos, de a képeken elég zavaró és nem akartam megint úgy járni a menüben kutakodással (hogy kikapcsoljam, mert ki lehet valahol), mint amikor menteni akartam egy viszonylag jó állást de véletlenül restartoltam a pályát... :D

Ja és a hivatalos fórumon azt írják, hogy a mininovás torrentről marha gyorsan jön lefelé a demó, szóval ha estére nem lesz lent és tudsz torrentezni akkor az jó megoldás lehet. A link ott van valahol a blogon a 6 mirror között.
  • Pio
    Blogra csináltam egy leírást az új játékelemekről és tettem be fotóalbumot is a végére. Néhányat beteszek akkor ide is és írok is róluk 1-2 mondatot.

Ez itt a főmenü. A háttérben egy videó fut ami elérhető a játék mappájából. Sajnos nem valami tűéles nem is értem, hogy miért...

Ez egy monk (illetve nő, úgyhogy nem tudom mi lesz a neve, a monk elég idiótán hangozna). Velük érdemes kezdeni ezen a pályán, mert elég erős ellenségekbe lehet botlani egyből és a monkok gyógyítják magukat. A képpel azt próbáltam szemléltetni, hogy a karakterlapja felül megfogva mozgatható, mint a windows ablakok, mert amúgy minden eddigi képen bal középen volt a karakterlap most meg áthúztam jobbra :)

Egy rogue, amint szembe száll jó pár sárkánnyal. Bár a képről nem derül ki, de előtte épp menekült, rányomtam egy healt és máris visszament harcolni, szóval ez a dolog tényleg működik. Az első részben nem működött, ha egy hős menekülni kezdett a guildjébe, akkor mindenképp be is ment, nem volt képes meggondolni magát. További jóság, hogy most már nem csak a guildbe menekülnek be a hősök, hanem bárhová, ami közel van, erről azt hiszem írtam a blogon is.

Ogre barátunk épp elhajítja a városőrt. 0,2szeresre belassítva tiszta mátrix fíling :)

Egy összedőlő torony. A játék grafikai részletessége (poligonszám, satöbbi) nem 2009es színvonal (az más kérdés, hogy a hangulata számomra nagyon bejön 1-2 apróságtól eltekintve), de a fizika és a varázslatok effektjei többé-kevésbé kárpótolják ezt a dolgot.

Egy medveember próbál meglógni a törp kővető tornyaim között. Nem fog sikerülni neki ;-) Ezek a tornyok extrém erősek és az alap torony is többé-kevésbé jól használható, szóval az első rész "van de minek" tornyai a múlt homályába vesztek. A medveember amúgy elég durva arc, szóval jó vele vigyázni.

Random tájkép.

Random warrior tier2-es páncélzatban, jobbra kicsit letette pedig látható egy tier1-esben is. Tier3-ig nem jutottam el sajnos.

A bizonyíték, hogy megcsináltam a pályát. Legalábbis Oroszországban az lenne... :)
  • Agamemnon69
    Az éjjel is használhatatlan volt az eredeti link, 7 szálon sikerült elérni 20-60 k-s sebességet, amikor mentem aludni, még volt vissza másfél órája, így a leállítást 2 órával késöbbre ütemeztem. Max ma este folytatom, ha az éjjel nem fejezte be :D

Pio, egy-két saját, érdekesnek mondható képet betehetsz ám :P
  • Pio
    Az eredeti link nagyjából halott annyian nekiugrottak, de linkeltem 6 mirrort a blogon, lehet azokkal próbálkozni.

Amúgy negyedikre simán sikerült ;-)
  • Pio
    Kiderült, mi a feladat: Túl kell élni 75 napot. Harmadik nekifutásra 73-at sikerült, de 70 körül adtam fel és gyorsítottam ötszörösre, szóval ha tudom, hogy 75ig kell kihúzni meglett volna. Na majd negyedikre ;-)
  • Pio
    Szerintem csak sokan estek neki azért lassult be.
    Viszont szerintem ez a demó pálya egy "éld túl ameddig csak tudod" pálya lehet, a bal felét teljesen lepucoltam a mapnak de mégis ömlöttek onnan az ellenségek :)
    Amúgy nagyon tetszett az egész. Lehet, hogy írok is róla valamit a blogra, bár most még nem nagyon találtam ki, hogy miről is lehetne. Viszont tuti még egyszer nekifutok majd most, hogy már többé-kevésbé tudom, hogy mi micsoda.
    Balanszolni való mondjuk ránézésre akad még bőven, amelyik hősöket nem a pálya elején hoztam ki azok képtelenek voltak felzárkózni, mindig azonnal meghaltak a feltámasztás pedig egyes kasztoknál nagyon olcsó, másoknál nagyon drága. Persze ez előbbi lehet, hogy csak a pálya jellegéből (folyamatosan jövő egyre erősebb ellenségek) adódott.

A gépigény viszont simán túlzó, nekem az ajánlott knofignál több memóriám van, de jóval gyengébb videókártyám mégis meg se röccent ötszörös gyorsításon se a játék 1680×1050-ben max grafikán. Persze nem érdemes valami látványorgiára számítani, a játék pont olyan, mint a videókon, nem csúcstechnika, de nagyon hangulatos. Legalábbis számomra.
  • Agamemnon69
    A céges gép elég szűz ebből a szempontból, de akkor ezek szerint este gyorsabban lejön majd :)
  • Pio
    Több szálon töltsed, ha meg tudod oldani, nekem 5-10 szálon jött nagyjából 100Kval.
    A tutorialt sikerült megcsinálni, de a másik mapot, amit kaptunk két nekifutásból nem... :( Kicsit nehéz úgy, hogy nem tudom melyik fejlesztés mire jó... meg... túl sok a troll.... :)
  • Agamemnon69
    hmmm, nekem csak 10k körüli értékkel töltögetné, valaki talált már másik forrást?
  • Agamemnon69
    Én is töltöm, nem mintha nekem jobban menne az orosz :D Azért este otthon belenézek, max csak kattintgatok össze-vissza...
  • Pio
    Gyorsabb voltam, bleee :PP
    Amúgy én töltöm, szerintem jó móka lesz ha sikerül feltelepíteni. Ugyanis egy szót nem fogok érteni belőle :)
  • Agamemnon69
    Pio-tól:

Mivel az oroszoknál a játék holnap után jelenik meg így értelmszerűen a demót is hamarabb kapták, egészen pontosan ma.

A demó teljesen orosz nyelvű, de akinek ez nem jelent gondot vagy esetleg ellenőrizni szeretné, hogy fut-e a gépén a játék az IDE KATTINTVA letöltheti.

• Pio
    Ismét felsorolnám vázlatosan az új, minden elérhető a blogon:

- megkaptuk a Mind Game utolsó 3 részét
    - elkezdtem fordítgatni a játék kézikönyvében található enciklopédia részleteket
    - kiderült a játék gépigénye
    - készítettünk egy ábrát az új, egymásra épülő kasztrendszerről, ami bemutatja, hogy melyik guildhez melyik templomok fognak tartozni
    - elérhetővé vált az orosz demó, szóval aki tenne vele egy próbát a gépigény miatt, esetleg tud is oroszul az nekieshet a letöltésnek :)
    - csináltunk egy fórumot a bloghoz. Bár egyelőre elég passzív a közösség mi azért bízunk a játék sikerében és akkor ott lesz a lehetőség majd meccsszervezésre, taktikák kibeszélésére és minden egyébre.
  • Pio
    szerk.: a "nem" szócska nem kellett volna az utolsó mondatba...
  • Pio
    AIról csak a marketingdumát tudom leírni (amit itt már korábban le is írtam) amíg nem magam játszok a játékkal :) Mondjuk nem kell túl komplikált AI a sikerhez, az első rész AI-ja is egyszerű akció-reakció alapú volt szerintem annyival megbolondítva, hogy minden kaszt más prioritás szerint reagált bizonyos eseményekre.
    Ha nem valami s*gghülye AIt írnak ami tudomást se vesz a zászlókról akkor persze bajban vannak... :)
  • readswift
    AI-ról irkáljatok , abból fog megélni vagy elbukni a játék. Az érzékelős aura viszont boritékolható...