Fejlesztő: 1C Company: Ino-Co

Kiadó: Paradox Interactive

Magyar Majesty 2 blog     | | | |     Hivatalos honlap     | | | |     Hivatalos fórum     | | | |     Demó letöltése

Hivatalos megjelenés: 2009. szeptember 18.

• Pio
    Blogra csináltam egy leírást az új játékelemekről és tettem be fotóalbumot is a végére. Néhányat beteszek akkor ide is és írok is róluk 1-2 mondatot.

Ez itt a főmenü. A háttérben egy videó fut ami elérhető a játék mappájából. Sajnos nem valami tűéles nem is értem, hogy miért...

Ez egy monk (illetve nő, úgyhogy nem tudom mi lesz a neve, a monk elég idiótán hangozna). Velük érdemes kezdeni ezen a pályán, mert elég erős ellenségekbe lehet botlani egyből és a monkok gyógyítják magukat. A képpel azt próbáltam szemléltetni, hogy a karakterlapja felül megfogva mozgatható, mint a windows ablakok, mert amúgy minden eddigi képen bal középen volt a karakterlap most meg áthúztam jobbra :)

Egy rogue, amint szembe száll jó pár sárkánnyal. Bár a képről nem derül ki, de előtte épp menekült, rányomtam egy healt és máris visszament harcolni, szóval ez a dolog tényleg működik. Az első részben nem működött, ha egy hős menekülni kezdett a guildjébe, akkor mindenképp be is ment, nem volt képes meggondolni magát. További jóság, hogy most már nem csak a guildbe menekülnek be a hősök, hanem bárhová, ami közel van, erről azt hiszem írtam a blogon is.

Ogre barátunk épp elhajítja a városőrt. 0,2szeresre belassítva tiszta mátrix fíling :)

Egy összedőlő torony. A játék grafikai részletessége (poligonszám, satöbbi) nem 2009es színvonal (az más kérdés, hogy a hangulata számomra nagyon bejön 1-2 apróságtól eltekintve), de a fizika és a varázslatok effektjei többé-kevésbé kárpótolják ezt a dolgot.

Egy medveember próbál meglógni a törp kővető tornyaim között. Nem fog sikerülni neki ;-) Ezek a tornyok extrém erősek és az alap torony is többé-kevésbé jól használható, szóval az első rész "van de minek" tornyai a múlt homályába vesztek. A medveember amúgy elég durva arc, szóval jó vele vigyázni.

Random tájkép.

Random warrior tier2-es páncélzatban, jobbra kicsit letette pedig látható egy tier1-esben is. Tier3-ig nem jutottam el sajnos.

A bizonyíték, hogy megcsináltam a pályát. Legalábbis Oroszországban az lenne... :)